aris2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 δεν εχεις εσυ ο ιδιος? εχω 3 ,αλλα τις εβγαλα πριν 30 χρονια...οποτε δε θυμαμαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 εχω 3 ,αλλα τις εβγαλα πριν 30 χρονια...οποτε δε θυμαμαι.... α οκ τοτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 δεν εχεις εσυ ο ιδιος? οχι μονο σε Πειραιως κ Εθνικη εχω. κανει? νομιζω οτι μονο η Alpha Bank εκδιδει ΑΜΕΧ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κάποιος moderator ας επιληφθεί του ζητήματος. Με συνοπτικές διαδικασίες "μπανάκι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μα ανοίγουν λογαριασμό με ανάδρομο Ερμή; είμαστε σοβαροί; Για την ΑΜΕΧ αν δεν κανεις διαφήμιση για εξήγησέ μας γιατι δεν μπλοκάρεται απο τα ελληνικά cc ενω ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες mastercard - visa μπλοκάρονται; Το να περάσουν δυο τρεις αγορές στις 10-15 προσπάθειες δεν σημαίνει οτι όλα είναι ΟΚ !. Εγω πάντως με τη leupay αν και στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και στις αγορές και στην εξυπηρέτηση απο το support τους . Φιλαράκι, μάλλον μπερδεύτηκες και δεν κατάλαβες τι έγραψα, αφού δεν έκανα καμία διαφήμιση. Χαριτολογώντας το έγραψα, επειδή είχε μπει ο Aris2006 και είχε γεμίσει όλα τα σχετικά topics με τεράστια κόκκινα bold γράμματα, σχετικά με την AMEX. Οπότε, σκέφτηκα κι εγώ τον καημό μου να τον μετουσιώσω λίγο σε πλακίτσα. Γι' αυτό και τα σχετικά emoticons Βέβαια, τώρα το post του έχει σβηστεί από τους mods και φαίνεται σαν να γράφω στο πουθενά, αλλά όταν έγραφα το κείμενό μου, υπήρχε ακριβώς πριν από το δικό μου. Πάντως, αφού το έφερε η κουβέντα και με ρώτησες κι εγώ έχω ακούσει για τις μαύρες AMEX εδώ και καιρό ότι περνούν κανονικά (νομίζω γιατί ενώ τις εκδίδει ελληνική τράπεζα, ως έδρα της μαμάς τράπεζας λογίζεται η Αμερική κι εκεί είναι το παραθυράκι, αλλά μπορεί να ήταν και συμπτωματικό με κάποιες συναλλαγές). Όμως, όπως και να έχει, έχω αποφασίσει να μην ξαναφήσω τα ωραία μου λεφτά, όταν μπορώ, σε καμία ελληνική συστημική τράπεζα, αφού είναι ένας από τους βασικούς λόγους που βιώνουμε το σημερινό χάλι. Έχουμε φάει στο κεφάλι ένα κάρο μνημόνια, μόνο και μόνο αποκλειστικά για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και στο τέλος μας επέβαλαν και τα CC για να το "ευχαριστηθούμε" όσο δεν πάει! Οπότε, είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά η LeuPay και η κάθε αντίστοιχη υπηρεσία και στους φίλους μου, αυτές αναφέρω και καμία AMEX! Συγγνώμη για το offtopic και την υπεραπλούστευση των δεδομένων για το ελληνικό χάλι, αφού δεν ήθελα και δεν χρειαζόταν να επεκταθώ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grovolis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Από εκεί και πέρα, είμαι χρόνια χρήστης του PayPal με δεκάδες συναλλαγές μέχρι σήμερα και ποτέ δεν μου έχει ζητήσει να πιστοποιήσω το λογαριασμό μου. Κι αν ποτέ συμβεί αυτό, δεν θα φταίει η κάρτα LeuPay αυτή καθ' αυτή, αλλά το ίδιο το PayPal που για κάποιο λόγο θα θελήσει εξακρίβωση δεδομένων. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία πιστοποίησης και σίγουρα είναι θέμα της PayPal και όχι της LeuPay. Κλείνοντας, να αναφέρω ότι με το PayPal μπορεί να συνδεθεί αυτόματα και ο τραπεζικός λογαριασμός (IBAN) της LeuPay. Να σε ρωτήσω έχω κάνει και εγώ add τον IBAN της leupay στο Paypal αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά να το κάνω confirm όπως με τις κάρτες, παρόλο που μου λέει unconfirmed. Επίσης, έχω τραβήξει κανονικά λεφτά από το balance (5 euro) και μπήκαν leupay μέσα σε 2 μέρες. Εσύ τα έχεις καταφέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μπερδεύεις τις κάρτες που πρέπει να επιβεβαιωθούν με τους τραπεζικούς λογαριασμούς (ΙΒΑΝ) που δεν χρειάζονται επιβεβαίωση, πολύ περισσότερο αφού δεν πληρώνεις μ' αυτούς αλλά είτε φορτώνεις το balance είτε μεταφέρεις τα χρήματα από το balance στον τραπεζικό λογαριασμό (ανάληψη). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Να σε ρωτήσω έχω κάνει και εγώ add τον IBAN της leupay στο Paypal αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά να το κάνω confirm όπως με τις κάρτες, παρόλο που μου λέει unconfirmed. Επίσης, έχω τραβήξει κανονικά λεφτά από το balance (5 euro) και μπήκαν leupay μέσα σε 2 μέρες. Εσύ τα έχεις καταφέρει? Ακριβώς όπως σου τα έγραψε ο makfil. Δεν χρειάζεται κανένα confirmation και η προσθήκη γίνεται πατώντας την επιλογή "Add a foreign SEPA bank", όπου στις οδηγίες αναφέρει ρητά ότι ο δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με το δηλωμένο στο PayPal. Η σύνδεση γίνεται άμεσα και μετά σου εμφανίζει τα εξής στοιχεία: Bank name: Satabank P.L.c. Account type: Checking Account number: ΧΧΧΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ" Που ακριβώς στο βγάζει το uncorfimed; Μήπως είναι σε κάποια κάρτα και έχεις μπερδευτεί; Απόδειξη ότι σου λειτουργεί σωστά ο λογαριασμός, είναι το γεγονός ότι έχεις κάνει ήδη επιτυχώς μια ανάληψη, όπως ήταν και αναμενόμενο. Και ο χρόνος μεταφοράς των χρημάτων είναι απολύτως φυσιολογικός, εφόσον η ανάληψη στην ουσία είναι έμβασμα από το PayPal στο λογαριασμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grovolis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Έχετε δίκιο παιδιά στο ότι λειτουργεί μια χαρά και έχετε δίκιο ότι στο site του paypal δεν λέει πουθενά unconfirmed, το μόνο σημείο που μου το δείχνει έτσι είναι παρακάτω: Μόνο στο app δηλαδή, δεν με νοιάζει και πολύ εφόσον δουλεύει απλά απορία το είχα. Άσχετο, έστειλα από εθνική Τρίτη βράδυ 130 ευρώ για να πάρω το Xiaomi mi4 που το έχει προσφορά το Ali και έλεγα παίζει να μην προλάβω την προσφορά που λήγει αύριο αλλά ευτυχώς μπήκαν σήμερα το μεσημέρι - 1 εργάσιμη δηλαδή! Όσον πιο πολύ χρησιμοποιώ αυτή την υπηρεσία τόσο με δικαιώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τότε, μπορεί να είναι κάποιο bug της εφαρμογής, που δεν σε απασχολεί καθόλου. Για να πω την αλήθεια, δεν την έχω εγκαταστήσει ποτέ μου, οπότε δεν ήξερα πώς φαίνονται εκεί οι δικές μου καταχωρήσεις. Όπως και να έχει, είσαι μια χαρά και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Ο κανονικός χρόνος των εμβασμάτων εντός SEPA είναι 1 εργάσιμη μέρα, οπότε όταν λειτουργούν σωστά και οι 2 τράπεζες (αποστολέα/παραλήπτη), μια χαρά τηρούνται και τα χρονικά περιθώρια Παρεμπιπτόντως, το κινητό σου ξεμένει απο μπαταρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grovolis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τότε, μπορεί να είναι κάποιο bug της εφαρμογής, που δεν σε απασχολεί καθόλου. Για να πω την αλήθεια, δεν την έχω εγκαταστήσει ποτέ μου, οπότε δεν ήξερα πώς φαίνονται εκεί οι δικές μου καταχωρήσεις. Όπως και να έχει, είσαι μια χαρά και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Ο κανονικός χρόνος των εμβασμάτων εντός SEPA είναι 1 εργάσιμη μέρα, οπότε όταν λειτουργούν σωστά και οι 2 τράπεζες (αποστολέα/παραλήπτη), μια χαρά τηρούνται και τα χρονικά περιθώρια Παρεμπιπτόντως, το κινητό σου ξεμένει απο μπαταρία... Είναι 6s Plus βγάζει περίπου 2 ώρες ακόμα άνετα δεν αγχώνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 πριν απο 5 λεπτα εκανα μια αγορα απο το eBay πληρωσα μεσω paypal με την καρτα Leupost η αξια του προίόντος που εγραφε το eBay ηταν 5.99 AUD Προχωρησα στην πληρωμη αφηνοντας το paypal να κανει την μετατροπη σε € Μου προτεινε 4,22 €. Δεν πατησα confirm, και πατωντας Change αλλαξα στην επιλογη να κανει η καρτα την μετατροπη. Η χρεωση ηταν τελικα 4,09 € Επομενως, εγω τουλαχιστον εβγαλα το συμπερασμα οτι η Laupost συμφερει γαι μετατροπες συναλαγματος απο το paypal τα ποσά ειναι μικρά βεβαια, αλλα και σε μεγαλυτερα θα ειναι αναλογη η διαφορά. (3,18%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grovolis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 πριν απο 5 λεπτα εκανα μια αγορα απο το eBay πληρωσα μεσω paypal με την καρτα Leupost η αξια του προίόντος που εγραφε το eBay ηταν 5.99 AUD Προχωρησα στην πληρωμη αφηνοντας το paypal να κανει την μετατροπη σε € Μου προτεινε 4,22 €. Δεν πατησα confirm, και πατωντας Change αλλαξα στην επιλογη να κανει η καρτα την μετατροπη. Η χρεωση ηταν τελικα 4,09 € Επομενως, εγω τουλαχιστον εβγαλα το συμπερασμα οτι η Laupost συμφερει γαι μετατροπες συναλαγματος απο το paypal τα ποσά ειναι μικρά βεβαια, αλλα και σε μεγαλυτερα θα ειναι αναλογη η διαφορά. (3,18%) Ναι εννοείται είναι πολύ κοντά στο revolut πλέον η ισοτιμία, ενδεικτικά 1,99 GBP αντιστοιχούσαν σε 2,55 ευρώ σε revo και 2,57 σε leupay. (Προσφορά από Kaspersky) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg7vas Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μεχρι τι ποσο μπορω να βαλω απο ελληνικη τραπεζα στη leupay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grovolis Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μεχρι τι ποσο μπορω να βαλω απο ελληνικη τραπεζα στη leupay? 1000 ευρώ το μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα