makfil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Έχει αναφερθεί πριν από 10 μέρες περίπου ότι ο +3597 αντιστοιχεί στα 4 πρώτα ψηφία διεθνούς κωδικού κλήσης και όχι στον κωδικό για την ενεργοποίηση της κάρτας. Στην περίπτωσή μου είδα τον ίδιο αριθμό, επέμεινα, και η κοπέλα μου έδωσε τον πραγματικό 4ψηφιο.
alfeios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Έχει αναφερθεί πριν από 10 μέρες περίπου ότι ο +3597 αντιστοιχεί στα 4 πρώτα ψηφία διεθνούς κωδικού κλήσης και όχι στον κωδικό για την ενεργοποίηση της κάρτας. Στην περίπτωσή μου είδα τον ίδιο αριθμό, επέμεινα, και η κοπέλα μου έδωσε τον πραγματικό 4ψηφιο. Αυτο ειπα κι εγω, με την προσθηκη, αν η καρτα ειναι χρεωστικη, ο κωδικος που θελουμε φαινεται απο την υπαλληλο στις κινησεις της καρτας και οχι στις κινησεις του λογαριασμου
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μάλλον σ' έχει μπερδέψει η Number26, η οποία είναι η μοναδική που ζητάει αποκλειστικά διαβατήριο για την πιστοποίηση. Στη LeuPay η πιστοποίηση μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης, όπως Διαβατήριο, Δίπλωμα Οδήγησης και Ταυτότητα. Αν δεν επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου, μπορείς κανονικά να έχεις λογαριασμό και σου έρχεται η κάρτα στο όνομά σου, αλλά ο λογαριασμός παραμένει Basic και έχει σαφώς κατώτερα όρια από τον Standard. Αν ρωτάς αποκλειστικά για LeuPost, δεν έχω βγάλει τέτοια κάρτα και δεν γνωρίζω. Ρωτα αποκλειστικά για την καρτα, Δηλαδη το 9 για να συνδέσω την καρτα στο παυπαλ, δεν εχω πολυ παρακολουθήσει το θεμα, αλλα οκ αφου γινετε και με ταυτοτητα. (9. Σύνδεση της Leu-Pay MasterCard για αγορές μέσω Pay-Pal, eBay κτλ.)
grovolis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ρωτα αποκλειστικά για την καρτα, Δηλαδη το 9 για να συνδέσω την καρτα στο παυπαλ, δεν εχω πολυ παρακολουθήσει το θεμα, αλλα οκ αφου γινετε και με ταυτοτητα. (9. Σύνδεση της Leu-Pay MasterCard για αγορές μέσω Pay-Pal, eBay κτλ.) Για το paypal το μόνο που θες είναι ένας 4ψηφιος που θα βγεις στο transaction history του λογαριασμού. Ebay - amazon - ali και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες δεν ζητάνε κάποιο είδος ταυτοποίησης νομίζω (έχω καιρό να προσθέσω νέα κάρτα σε κάποιο από αυτά)
antikinsor Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θέλω να ρωτήσω κάτι, το οποίο δεν είναι ουσιώδες, αλλά μου έχει προκαλέσει την περιέργεια. Μέχρι στιγμής έχω χρειαστεί να επικοινωνήσω, μέσω e-mail, 3 φορές με το support τους και πάντα μου απαντούσαν την επόμενη εργάσιμη. Μια χαρά μέχρι εδώ. Η απορία μου είναι η εξής: Και τις 3 φορές, η απάντηση που μου έστειλαν ήταν ένα κενό e-mail, χωρίς καθόλου περιεχόμενο στο σώμα του κειμένου και έπρεπε να τους το αναφέρω ότι είναι άδειο, για να μου στείλουν το σωστό μετά από λίγη ώρα. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή εγώ είμαι ο "τυχερός" της παρέας; Ρωτα αποκλειστικά για την καρτα, Δηλαδη το 9 για να συνδέσω την καρτα στο παυπαλ, δεν εχω πολυ παρακολουθήσει το θεμα, αλλα οκ αφου γινετε και με ταυτοτητα. (9. Σύνδεση της Leu-Pay MasterCard για αγορές μέσω Pay-Pal, eBay κτλ.) Η κάρτα συμπεριφέρεται όπως κάθε χρεωστική κάρτα οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, οπότε στο PayPal ακολουθείς την ίδια διαδικασία σύνδεσης/επιβεβαίωσης της κάρτας, όπως θα έκανες με κάθε άλλη. Δηλαδή, αρχικά τη συνδέεις για να γίνει η πρώτη μικρή χρέωση και μετά την κάνεις Verify (δεύτερη μικρή χρέωση) για να σου έρθει ο 4ψήφιος κωδικός με τον οποίο θα ολοκληρώσεις τη διαδικασία. Επομένως, θα πρέπει να έχεις προνοήσει να υπάρχει ένα μικρό ποσό στο LeuPay λογαριασμό σου (της τάξεως των ~3ευρώ) για να γίνουν όλα σωστά, ποσό το οποίο επιστρέφεται πίσω από το PayPal στην πορεία. Από εκεί και πέρα, είμαι χρόνια χρήστης του PayPal με δεκάδες συναλλαγές μέχρι σήμερα και ποτέ δεν μου έχει ζητήσει να πιστοποιήσω το λογαριασμό μου. Κι αν ποτέ συμβεί αυτό, δεν θα φταίει η κάρτα LeuPay αυτή καθ' αυτή, αλλά το ίδιο το PayPal που για κάποιο λόγο θα θελήσει εξακρίβωση δεδομένων. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία πιστοποίησης και σίγουρα είναι θέμα της PayPal και όχι της LeuPay. Κλείνοντας, να αναφέρω ότι με το PayPal μπορεί να συνδεθεί αυτόματα και ο τραπεζικός λογαριασμός (IBAN) της LeuPay.
panicx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θέλω να ρωτήσω κάτι, το οποίο δεν είναι ουσιώδες, αλλά μου έχει προκαλέσει την περιέργεια. Μέχρι στιγμής έχω χρειαστεί να επικοινωνήσω, μέσω e-mail, 3 φορές με το support τους και πάντα μου απαντούσαν την επόμενη εργάσιμη. Μια χαρά μέχρι εδώ. Η απορία μου είναι η εξής: Και τις 3 φορές, η απάντηση που μου έστειλαν ήταν ένα κενό e-mail, χωρίς καθόλου περιεχόμενο στο σώμα του κειμένου και έπρεπε να τους το αναφέρω ότι είναι άδειο, για να μου στείλουν το σωστό μετά από λίγη ώρα. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή εγώ είμαι ο "τυχερός" της παρέας; 2 email απο αυτους προς εμενα ηρθαν κανονικα.Ειχαν κειμενο χρησιμοποιω λογαριασμο yahoo αν κ δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο αυτο. τι εκανες με την καρτα τελικα?εβγαλες ακρη? 1
antikinsor Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 2 email απο αυτους προς εμενα ηρθαν κανονικα.Ειχαν κειμενο χρησιμοποιω λογαριασμο yahoo αν κ δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο αυτο. τι εκανες με την καρτα τελικα?εβγαλες ακρη? Άρα, για κάποιο λόγο κάτι μου έχει κάτσει "στραβά" από την αρχή με τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Κάτι με την εξαφανισμένη κάρτα, κάτι με τις κενές απαντήσεις, δεν με θέλει με τίποτα! Μάλλον θα ήταν ανάδρομος ο Ερμής όταν δημιούργησα το λογαριασμό μου Δεν πειράζει, θα πάρω AMEX κι εγώ που προτείνει ο φίλος παραπάνω για να βρω την υγειά μου Τελικά μου την επανέκδοσαν και λογικά την έστειλαν χθες, γιατί έπεσα και πάνω στις αργίες του Καθολικού Πάσχα! Κι αν σου κάτσει... που λέει η γνωστή διαφήμιση Τουλάχιστον, έχω βολευτεί προσωρινά με την αντίστοιχη κάρτα του κολλητού μου και είμαι μια χαρά 1
molot12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Άρα, για κάποιο λόγο κάτι μου έχει κάτσει "στραβά" από την αρχή με τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Κάτι με την εξαφανισμένη κάρτα, κάτι με τις κενές απαντήσεις, δεν με θέλει με τίποτα! Μάλλον θα ήταν ανάδρομος ο Ερμής όταν δημιούργησα το λογαριασμό μου Δεν πειράζει, θα πάρω AMEX κι εγώ που προτείνει ο φίλος παραπάνω για να βρω την υγειά μου Μα ανοίγουν λογαριασμό με ανάδρομο Ερμή; είμαστε σοβαροί; Για την ΑΜΕΧ αν δεν κανεις διαφήμιση για εξήγησέ μας γιατι δεν μπλοκάρεται απο τα ελληνικά cc ενω ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες mastercard - visa μπλοκάρονται; Το να περάσουν δυο τρεις αγορές στις 10-15 προσπάθειες δεν σημαίνει οτι όλα είναι ΟΚ !. Εγω πάντως με τη leupay αν και στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και στις αγορές και στην εξυπηρέτηση απο το support τους .
noah.johnson Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μα ανοίγουν λογαριασμό με ανάδρομο Ερμή; είμαστε σοβαροί; Για την ΑΜΕΧ αν δεν κανεις διαφήμιση για εξήγησέ μας γιατι δεν μπλοκάρεται απο τα ελληνικά cc ενω ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες mastercard - visa μπλοκάρονται; Το να περάσουν δυο τρεις αγορές στις 10-15 προσπάθειες δεν σημαίνει οτι όλα είναι ΟΚ !. Εγω πάντως με τη leupay αν και στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και στις αγορές και στην εξυπηρέτηση απο το support τους . και επίσης πολλά μέλη έφυγαν ή ελάττωσαν την χρήση της revolut και πήγαν leupay. που είσαι braker να δεις το μεγαλείο σου?! 1
molot12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 δε χρειαζεται ουτε balance ,ουτε paypal.... η ΑΜΕΧ περναει παντου(aliexpress)και παντα και φυσικα μπαινει στο paypal χωρις καμια επιβαρυνση............ AMERICAN EXPRESS ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΑ CC.... ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ,REVOLUT ,LEU PAY ktl Ηρθε ο "θείος" απο την Αμερική....σωθήκαμε 1
panicx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 για τελευταια φορα το λεω... ΑΜΕΧ περναει σε ολες τις συναλλαγες(απο χθες και στο aliexpress) δεν εχει συνδρομη καμια επιβαρυνση μην παρασυρετε τον κοσμο να πλερωνει κερατιατικα στους νταβατζηδες (REVOLUT ,LEU PAY ktl) τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να την βγαλεις? αν δεν σου κανει κοπο πες μας χονδρικα τι θελει.
aris2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να την βγαλεις? αν δεν σου κανει κοπο πες μας χονδρικα τι θελει. δε γνωριζω ακριβως....οτι ζηταν για εκδοση καρτας λογικα αν εισαι πελατης δε χρειαζεται κανενα δικαιολογητικο....εισαι ηδη φακελωμενος
alfeios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 τι δικαιολογητικα χρειαζονται για να την βγαλεις? αν δεν σου κανει κοπο πες μας χονδρικα τι θελει. Αν εχεις λογαριασμο στην ALPHA BANK ζητας την Alpha Bonus AMEX χρεωστικη (μαυρη) με δεκα ευρω ετησια συνδρομη. Επιβεβαιωνω κι εγω οτι περναει τουλαχιστον στο e bay που εχω δοκιμασει 2
aris2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αν εχεις λογαριασμο στην ALPHA BANK ζητας την Alpha Bonus AMEX χρεωστικη (μαυρη) με δεκα ευρω ετησια συνδρομη. Επιβεβαιωνω κι εγω οτι περναει τουλαχιστον στο e bay που εχω δοκιμασει παντου περναει και δεν εχει συνδρομη η πιστωτικη
panicx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 δε γνωριζω ακριβως....οτι ζηταν για εκδοση καρτας λογικα δεν εχεις εσυ ο ιδιος? Αν εχεις λογαριασμο στην ALPHA BANK ζητας την Alpha Bonus AMEX χρεωστικη (μαυρη) με δεκα ευρω ετησια συνδρομη. Επιβεβαιωνω κι εγω οτι περναει τουλαχιστον στο e bay που εχω δοκιμασει οχι μονο σε Πειραιως κ Εθνικη εχω. κανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα