noah.johnson Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 σε κάθε λογαριασμό διαφορετικών νομισμάτων αντιστοιχεί και μια δωρεάν κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Η Leupay μάλλον θα σου κάνει μετατροπή των Λιρών με κάρτα δηλωμένη σε Ευρώ, αλλά στη Revolut γιατί να γίνει πάλι μετατροπή αυτόματα; Είτε έρθουν σε ευρώ είτε έρθουν σε λίρες, τα δέχεται τα νομίσματα η Revolut...έχεις διαφορετικά ποσά σε διαφορετικά νομίσματα, δεν είναι ανάγκη να εμφανίζονται σε ένα. Αν η κάρτα βγαίνει δωρεάν για κάθε λογαριασμό (να σου δώσουν πχ 3 για ευρώ, δολάρια και λίρες) μια χαρά...αλλά αν πρέπει να πληρώσω, θα πρέπει να αποφασίσω ποιό νόμισμα θα χρησιμοποιώ περισσότερο και να επιλέξω να βγει η κάρτα σε αυτό. Εκανα ήδη αίτηση για κάρτα σε ευρώ, αλλά τους έστειλα μήνυμα να μην την εκδώσουν, προτού μου δώσουν μια απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Από τη μεριά της Revolut γιατί να γίνει η μετατροπή αυτόματα, αφού δέχεται το νόμισμα; Αν κάνεις top up απο κάρτα leupay σε κάρτα revolut (μέσα απο την εφαρμογή της revolut) το κόστος είναι μηδέν για ευρώ (δοκιμασμένο). Λογικά αν κάνεις το ίδιο με κάρτα leupay που έχει εκδοθεί για λογαριασμό δολλαρίου σε revolut πάλι θα είναι μηδέν. Πρόσεξε μόνο μην μπερδέψεις τις κάρτες Ερώτηση, τι θα κερδίσεις με αυτό; η revolut αποδεικνύεται πιο αναξιόπιστη στις συναλλαγές online (βλ. τα παράπονα στο αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 σε κάθε λογαριασμό διαφορετικών νομισμάτων αντιστοιχεί και μια δωρεάν κάρτα. Πριν απο λιγο παρηγγειλα κι εγω καρτα για βρετανικες λιρες και μια για δολαρια και δεν εβγαλε χρεωση. Χωρις λογο τις ζητησα βεβαια, δεν αντιλαμβανομαι τη χρησιμοτητα τους, αλλα για να δω τι γινεται ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Η Leupay μάλλον θα σου κάνει μετατροπή των Λιρών με κάρτα δηλωμένη σε Ευρώ, αλλά στη Revolut γιατί να γίνει πάλι μετατροπή αυτόματα; Είτε έρθουν σε ευρώ είτε έρθουν σε λίρες, τα δέχεται τα νομίσματα η Revolut...έχεις διαφορετικά ποσά σε διαφορετικά νομίσματα, δεν είναι ανάγκη να εμφανίζονται σε ένα. Αν η κάρτα βγαίνει δωρεάν για κάθε λογαριασμό (να σου δώσουν πχ 3 για ευρώ, δολάρια και λίρες) μια χαρά...αλλά αν πρέπει να πληρώσω, θα πρέπει να αποφασίσω ποιό νόμισμα θα χρησιμοποιώ περισσότερο και να επιλέξω να βγει η κάρτα σε αυτό. Εκανα ήδη αίτηση για κάρτα σε ευρώ, αλλά τους έστειλα μήνυμα να μην την εκδώσουν, προτού μου δώσουν μια απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Από τη μεριά της Revolut γιατί να γίνει η μετατροπή αυτόματα, αφού δέχεται το νόμισμα; Δεν θα δουλέψει η Leupay κάρτα των Ευρώ για να πληρώσει από τον λογαριασμό σου σε $, γιατί δεν τον βλέπει καν. Πρέπει να μπεις στο e-banking και να κάνεις εσωτερική μεταφορά όποιου ποσού θέλεις από τον δολλαριακό σου λογαριασμό, στον Ευρώ λογαριασμό και μετά δουλεύει. Εκτός αν έχεις βγάλει άλλη κάρτα σε USD για τον USD λογαριασμό σου και φορτίσεις με αυτήν. Μπερδεύεσαι με τη Revolut μάλλον. Δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Οι κάρτες στη Leupay είναι συνδεδεμένες με τον εκάστοτε τρ. λογαριασμό που έχεις ανοίξει και όχι γενικά με το Leupay account σου. Τώρα για "αν" η κάρτα βγαίνει δωρεάν για κάθε λογαριασμό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο... Σας έγραψα (...στο λόγο της τιμής μου) ότι εμένα δωρεάν μου απεστάλησαν πριν 15-20 μέρες και για τα $ και για τις στερλίνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αν κάνεις top up απο κάρτα leupay σε κάρτα revolut (μέσα απο την εφαρμογή της revolut) το κόστος είναι μηδέν για ευρώ (δοκιμασμένο). Λογικά αν κάνεις το ίδιο με κάρτα leupay που έχει εκδοθεί για λογαριασμό δολλαρίου σε revolut πάλι θα είναι μηδέν. Πρόσεξε μόνο μην μπερδέψεις τις κάρτες Ερώτηση, τι θα κερδίσεις με αυτό; η revolut αποδεικνύεται πιο αναξιόπιστη στις συναλλαγές online (βλ. τα παράπονα στο αντίστοιχο θέμα στο φόρουμ). Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη χρήση της κάρτας Revolut. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί έχουν πρόβλημα όσοι αναφέρουν σχετικά θέματα, αν έχουν κανει κάτι στραβό ή όχι, πάντως πρακτικά δεν με αφορά / δεν αντιμετωπίζω παρόμοια θέματα. η Revolut δεν έχει IBAN κι αυτό δυσκολεύει κάποιες συναλλαγές. Από κει και πέρα, αν έχω χρήματα σε νόμισμα Χ και δεν πρόκειται να αγοράσω κάτι από καταστήματα με τέτοιο νόμισμα, κι αν τα χρειάζομαι για κάτι άλλο, θέλω η μετατροπή να γίνει με τους καλύτερους δυνατους όρους. Διαπιστωμένα, τους παρέχει η Revolut καθώς και την σχετική ευελιξία Δεν θα δουλέψει η Leupay κάρτα των Ευρώ για να πληρώσει από τον λογαριασμό σου σε $, γιατί δεν τον βλέπει καν. Πρέπει να μπεις στο e-banking και να κάνεις εσωτερική μεταφορά όποιου ποσού θέλεις από τον δολλαριακό σου λογαριασμό, στον Ευρώ λογαριασμό και μετά δουλεύει. Εκτός αν έχεις βγάλει άλλη κάρτα σε USD για τον USD λογαριασμό σου και φορτίσεις με αυτήν. Μπερδεύεσαι με τη Revolut μάλλον. Δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Οι κάρτες στη Leupay είναι συνδεδεμένες με τον εκάστοτε τρ. λογαριασμό που έχεις ανοίξει και όχι γενικά με το Leupay account σου. Τώρα για "αν" η κάρτα βγαίνει δωρεάν για κάθε λογαριασμό δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο... Σας έγραψα (...στο λόγο της τιμής μου) ότι εμένα δωρεάν μου απεστάλησαν πριν 15-20 μέρες και για τα $ και για τις στερλίνες... Πηγή του μπερδέματος η προηγούμενη απάντησή σου, καθώς θεωρησες ότι εγώ θα ήθελα να ξαναμετατρέψω σε GBP χρήματα που μετατράπηκαν ήδη σε EUR. "Μπορείς, αλλά θα υποστείς τις ισοτιμίες που έχουν Leupay και Revolut. Μια φορά κατά τη μεταφορά από τον λογαριασμό GBP/USD σε αυτόν του EUR, και άλλη μια όταν θα ζητήσεις να φορτίσει η Revolut σε GBP/USD ενώ βάζεις κάρτα σε EUR. Καλό είναι να έχεις ξεχωριστή κάρτα για κάθε λογαριασμό στο ανάλογο νόμισμα. Η ερώτησή μου ήταν αν χρήματα που παίρνω σε Βρ.Λίρες, μπορώ να τα στείλω στο ίδιο νόμισμα στο Revolut αποφεύγοντας την μετατροπή. ...δεν ήξερα ότι μπορείς να βγάλεις (δωρεάν ή όχι) κάρτα για κάθε λογαριασμό νομίσματος, που βέβαια λύνει το πρόβλημα... Όταν πηγα - πριν γράψω εδώ την ερώτηση - στον λογαριασμό μου στη LeuPay για να δοκιμάσω αν μπορώ να παραγγείλω και δεύτερη κάρτα, όταν πάτησα στο "Order Card" δεν έβγαλε την ίδια φόρμα παραγγελίας κάρτας, αλλά με οδήγησε αυτόματα στη σελίδα της προηγούμενης αίτησης. ...γι αυτό αρχικά θεώρησα ότι μπορώ να έχω μόνο μία κάρτα συνολικά στο λογαριασμό μου ...μπορεί να μην σε αφήνει να παραγγειλεις δεύτερη κάρτα, προτού εγκριθεί η πρώτη, δεν ξέρω... Και στις ελληνικές τράπεζες πάντως μπορείς να συνδέσεις μια κάρτα σε περισσότερους λογαριασμούς...νόμιζα αρχικά πως και στη LeuPay γίνεται -αναγκαστικά- το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apersei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, Πρόσφατα πέρασα την εφαρμογή Leupost στο κινητό μου, δημιούργησα μια virtual κάρτα, τη φόρτισα μέσω μιας προπληρωμένης της Πειραιώς, και τη συνέδεσα με το λογαριασμό μου στο Paypal. Χθες, έκανα την πρώτη αγορά μου από γερμανικό ιντερνετικό μαγαζί με πληρωμή μέσω Paypal και με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι κατά την διαδικασία της πληρωμής μεσολαβούσε ένα στάδιο πληρωμής με βουλγαρικό λέβα, το οποίο φαίνεται και στην απόδειξη που μου έχει στείλει το Paypal: Subtotal: €67.89 EUR Total: €67.89 EUR Payment: €67.89 EUR From amount: 138.63 BGN To amount: €67.89 EUR Exchange rate: 1 BGN = 0.489748 EUR Προχώρησα και έκανα την αγορά, γιατί χρειάζομαι γρήγορα το αντικείμενο, αλλά με επιβάρυνση γύρω στα 3.5 ευρώ από την αλλαγή... Προσπαθώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό. Αν δεν το μπερδεύω με κάποια άλλη εφαρμοφή, θυμάμαι ότι κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής κάποια πλήκτρα επιλογών δεν υπάκουαν και ότι υπήρχε μια επιλογή για το νόμισμα. Υπάρχει περίπτωση ο λογαρισμός μου leupost να έχει γίνει κατά λάθος σε λέβα; Πώς το τσεκάρω αυτό και πώς το αλλάζω; Και αν δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, τί συμβαίνει; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donstefano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μηπως ειναι κατι δοκιμαστικες χρεωσεις που κανει το Paypal για τη συνδεση του λογαριασμου.Γιατι αυτο το 3,5 μου φαινεται πως το χω ξανακουσει.Αν ειναι ετσι το Paypal θα στα ξαναγυρισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, Πρόσφατα πέρασα την εφαρμογή Leupost στο κινητό μου, δημιούργησα μια virtual κάρτα, τη φόρτισα μέσω μιας προπληρωμένης της Πειραιώς, και τη συνέδεσα με το λογαριασμό μου στο Paypal. Χθες, έκανα την πρώτη αγορά μου από γερμανικό ιντερνετικό μαγαζί με πληρωμή μέσω Paypal και με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι κατά την διαδικασία της πληρωμής μεσολαβούσε ένα στάδιο πληρωμής με βουλγαρικό λέβα, το οποίο φαίνεται και στην απόδειξη που μου έχει στείλει το Paypal: Subtotal: €67.89 EUR Total: €67.89 EUR Payment: €67.89 EUR From amount: 138.63 BGN To amount: €67.89 EUR Exchange rate: 1 BGN = 0.489748 EUR Προχώρησα και έκανα την αγορά, γιατί χρειάζομαι γρήγορα το αντικείμενο, αλλά με επιβάρυνση γύρω στα 3.5 ευρώ από την αλλαγή... Προσπαθώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό. Αν δεν το μπερδεύω με κάποια άλλη εφαρμοφή, θυμάμαι ότι κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής κάποια πλήκτρα επιλογών δεν υπάκουαν και ότι υπήρχε μια επιλογή για το νόμισμα. Υπάρχει περίπτωση ο λογαρισμός μου leupost να έχει γίνει κατά λάθος σε λέβα; Πώς το τσεκάρω αυτό και πώς το αλλάζω; Και αν δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, τί συμβαίνει; Ευχαριστώ Πρεπει να πεις στο ππ να μην κανει τις μετατροπες νομίσματος και να τις περναει οπως ειναι στην καρτα σου https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding Να κάνω και μια ερωτηση, η επιβεβαίωση των στοιχειων συνεχίζει να γινετε μονο με διαβατήριο, μπορει κάποιος να εχει λογαριασμό και κυρίως κάρτα χωρις να εχει κανει επιβεβαίωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 δ Καλημέρα, Πρόσφατα πέρασα την εφαρμογή Leupost στο κινητό μου, δημιούργησα μια virtual κάρτα, τη φόρτισα μέσω μιας προπληρωμένης της Πειραιώς, και τη συνέδεσα με το λογαριασμό μου στο Paypal. Χθες, έκανα την πρώτη αγορά μου από γερμανικό ιντερνετικό μαγαζί με πληρωμή μέσω Paypal και με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι κατά την διαδικασία της πληρωμής μεσολαβούσε ένα στάδιο πληρωμής με βουλγαρικό λέβα, το οποίο φαίνεται και στην απόδειξη που μου έχει στείλει το Paypal: Subtotal: €67.89 EUR Total: €67.89 EUR Payment: €67.89 EUR From amount: 138.63 BGN To amount: €67.89 EUR Exchange rate: 1 BGN = 0.489748 EUR Προχώρησα και έκανα την αγορά, γιατί χρειάζομαι γρήγορα το αντικείμενο, αλλά με επιβάρυνση γύρω στα 3.5 ευρώ από την αλλαγή... Προσπαθώ να καταλάβω γιατί συνέβη αυτό. Αν δεν το μπερδεύω με κάποια άλλη εφαρμοφή, θυμάμαι ότι κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής κάποια πλήκτρα επιλογών δεν υπάκουαν και ότι υπήρχε μια επιλογή για το νόμισμα. Υπάρχει περίπτωση ο λογαρισμός μου leupost να έχει γίνει κατά λάθος σε λέβα; Πώς το τσεκάρω αυτό και πώς το αλλάζω; Και αν δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, τί συμβαίνει; Ευχαριστώ την leupost εκτός από κάρτες, την φορτίζεις και με κατάθεση? εάν ναι μέσω iban ποιας χώρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 δ την leupost εκτός από κάρτες, την φορτίζεις και με κατάθεση? εάν ναι μέσω iban ποιας χώρας? Όχι. Μόνο με κάρτες φορτίζει ή με το e-banking της Leupay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apersei Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πρεπει να πεις στο ππ να μην κανει τις μετατροπες νομίσματος και να τις περναει οπως ειναι στην καρτα σου https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding Να κάνω και μια ερωτηση, η επιβεβαίωση των στοιχειων συνεχίζει να γινετε μονο με διαβατήριο, μπορει κάποιος να εχει λογαριασμό και κυρίως κάρτα χωρις να εχει κανει επιβεβαίωση? Ευχαριστώ, έκανα την αλλαγή στο paypal και ελπίζω να λύσει πρακτικά το πρόβλημα. Ωστόσο, φαίνεται ο λογαριασμός του leupost να είναι σε λέβα, κάτι που δεν μου αρέσει. Επικοινώνησα μαζί τους με μέιλ και περιμένω απάντηση. Μόλις την έχω θα ενημερώσω και εδώ. Αν η ερώτηση για την επιβεβαίωση των στοιχείων αφορά στη Leupost, εγώ δεν χρησιμοποίησα κανένα έγγραφο. Αν θυμάμαι καλά έδωσα μόνο ονοματεπώνυμο και, βέβαια, έχουν και τον αριθμό κινητού, όπως και τα στοιχεία της ελληνικής κάρτας από την οποία φορτίζω. Αυτό βέβαια πιθανότατα σημαίνει ότι θα υπάρχουν κάποια όρια, αλλά είναι κάτι που προς το παρόν δεν με απασχολεί... δ την leupost εκτός από κάρτες, την φορτίζεις και με κατάθεση? εάν ναι μέσω iban ποιας χώρας? Όπως λέει και ο άλλος φίλος, μέσα από την ίδια την εφαρμογή έχεις τη δυνατότητα να φορτίσεις μόνο από κάρτες. Βέβαια σε σχετικές αναφορές έχω δει να αναφέρεται κάτι για iban, αλλά πιστεύω και εγώ ότι εννοούν άλλον λογαριασμό με iban στη leupay... Το έχω στα προσεχώς να το δοκιμάσω... Μηπως ειναι κατι δοκιμαστικες χρεωσεις που κανει το Paypal για τη συνδεση του λογαριασμου.Γιατι αυτο το 3,5 μου φαινεται πως το χω ξανακουσει.Αν ειναι ετσι το Paypal θα στα ξαναγυρισει. Όχι σίγουρα δεν είναι αυτό. Η δοκιμαστική χρέωση του Paypal έχει γίνει πριν μερικές ημέρες και ήταν 0.90 ευρώ (1 δολάριο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Να κάνω και μια ερωτηση, η επιβεβαίωση των στοιχειων συνεχίζει να γινετε μονο με διαβατήριο, μπορει κάποιος να εχει λογαριασμό και κυρίως κάρτα χωρις να εχει κανει επιβεβαίωση? Μάλλον σ' έχει μπερδέψει η Number26, η οποία είναι η μοναδική που ζητάει αποκλειστικά διαβατήριο για την πιστοποίηση. Στη LeuPay η πιστοποίηση μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης, όπως Διαβατήριο, Δίπλωμα Οδήγησης και Ταυτότητα. Αν δεν επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου, μπορείς κανονικά να έχεις λογαριασμό και σου έρχεται η κάρτα στο όνομά σου, αλλά ο λογαριασμός παραμένει Basic και έχει σαφώς κατώτερα όρια από τον Standard. Αν ρωτάς αποκλειστικά για LeuPost, δεν έχω βγάλει τέτοια κάρτα και δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πρεπει να πεις στο ππ να μην κανει τις μετατροπες νομίσματος και να τις περναει οπως ειναι στην καρτα σου https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding Να κάνω και μια ερωτηση, η επιβεβαίωση των στοιχειων συνεχίζει να γινετε μονο με διαβατήριο, μπορει κάποιος να εχει λογαριασμό και κυρίως κάρτα χωρις να εχει κανει επιβεβαίωση? Εγω δεν εχω διαβατηριοΟυτε ταυτοτητα νε λατινικα στοιχεια εχω. Εκανα επιβεβαιωση με την ταυτοτητα και το διπλωμα οδηγησης. Το διπλωμα εχει λατινικα στοιχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κι επίσημη απάντηση από LeuPay Please be advised that the first card in every currency is issued free of charge and the fee for a second card is 10.00 EUR. If you need further assistance, please, do not hesitate to contact us. Δωρεάν η πρώτη εκδοθείσα κάρτα σε κάθε νόμισμα, λοιπόν, με χρέωση 10€ για αντικατάστασή της. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 να θελετε να ενεργοποιησετε χρεωστική καρτα της Eurobank για να τροφοδοτειτε την leupost, και ο κωδικος δεν φαινεται στο ebankink ουτε στο sms, καλεστε την εξυπ. πελατων να σας το δωσουν. Αν σας πουν οτι και αυτοι το ιδιο βλεπουν, δηλαδη το 3587 που ειναι το τηλεφωνο, ζητειστε τους να δουν τις κινησεις της καρτας, και όχι του λογαριασμου. Εκει φαινεται ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα