theopan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Σοβαρά ?? Στο τιμοκατάλογο έλεγε ότι χρεώνονται και θυμάμαι ότι το είχα διαβάσει και από χρήστες. Πολύ θετικό αυτό. Για δώσε πληροφορίες. Ανοίγεις λογαριασμό μέσα από το προφίλ που ήδη έχεις και παραγγέλνεις τις κάρτες από εκεί? Αραγε η μεταφορά από έναν λογαριασμό σε ένα άλλο (εντός του ίδιου προφίλ) πόσο χρεώνεται? (αναφέρομαι για μεταφορά από ευρω σε δολάρια πχ.) Δεν έχει καμία ιδιαίτερη διαδικασία. Πήγα στην καρτέλα Accounts, πάτησα Add Account και άνοιξα τους λογαριασμούς. Στη συνέχεια παρήγγειλα από μια κάρτα για τον καθένα. Υπάρχουν κάποιοι χρήστες, οι οποίοι διαβάζουν το thread από την αρχή και αναπαράγουν ξανά και ξανά ότι έχει γραφεί με ...δικά τους λόγια χωρίς να έχουν ιδία εμπειρία. Καλό είναι να γράφουμε μόνο αν έχουμε προσωπική εμπειρία. Αν έχουμε δοκιμάσει κάτι δηλαδή οι ίδιοι. Όσο μπορούμε τουλάχιστον... 2
johnioo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ξερεις κανεις αν μπορουμε να αλλαξουμε το pin της καρτας απο ATM ή απο το σαιτ της lepay?
antikinsor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Στις αρχές του έτους ο Braker1 είχε γράψει εδώ ότι το PIN δεν αλλάζει προς το παρόν. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε. 1
sunnyboy66 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ξερεις κανεις αν μπορουμε να αλλαξουμε το pin της καρτας απο ATM ή απο το σαιτ της lepay? Το pin της καρτας Leupay μπορουμε να το αλλαξουμε απο τα ATM , εγω προσωπικα το ειχα κανει απο Πειραιως. 3
theopan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αλλάζει κανονικότατα από ΑΤΜ... Το άλλαξα και στις 3 Leupay κάρτες μου (EUR, USD, GBP) σε ΑΤΜ της Πειραιώς πριν 10-15 μέρες. antikinsor δε γίνεται να το πάμε έτσι το πράγμα... Εντελώς φιλικά στο λέω, καταλαβαίνω ότι θέλεις να βοηθήσεις, αλλά δεν γίνεται να συνεχίσει η παραπληροφόρηση με αναπαραγωγή μη ισχυουσών σε μεγάλο -πλέον- ποσοστό πληροφοριών. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα από τότε που έγραφε αυτά που έγραφε ο Braker. Ίσως θα πρέπει να τροποποιηθούν κάποια από τα παλιά μηνύματα ή και να διαγραφούν...
antikinsor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Στις αρχές του μήνα, κολλητός μου (κάρτα του οποίου χρησιμοποιώ προσωρινά για τις συναλλαγές μου μέχρι να διευθετηθεί οριστικά το ζήτημα με τη δικιά μου), όταν πήγε να αλλάξει PIN σε ATM της Εθνικής και της Eurobank δεν τα κατάφερε. Άρα, ίσχυε μέχρι και τότε το συγκεκριμένο θέμα ή τέλος πάντων δεν υπήρχε τότε (ίσως και ακόμα) η δυνατότητα στα ΑΤΜ αυτών των 2 τραπεζών. Στις 10/3, ο krunar εδώ επίσης αναφέρει ότι πουθενά δεν βρήκε επιλογή αλλαγής PIN σε ATM Εθνικής και δεν έλαβε καμία απάντηση έκτοτε από κάποιον συμφορουμίτη πάνω σ' αυτό το ζήτημα. Πριν απαντήσω, έψαξα για νεότερη ανάρτηση και δεν βρήκα τίποτα, παρά μόνο την απάντηση του Braker1. Οπότε, απάντησα την τελευταία υπαρκτή, με κάθε επιφύλαξη, όπως το έχω γράψει από την αρχή και σίγουρα δεν παραπληροφόρησα, γιατί είχα και πρόσφατη προσωπική εμπειρία για τις 2 τράπεζες που αναφέρω παραπάνω. Απλά, επειδή βιαζόμουν εκείνη τη στιγμή, δεν είχα το χρόνο να γράψω αναλυτικά αυτό που γράφω τώρα. Αν λοιπόν έχουν αλλάξει τα δεδομένα και γι' αυτές τις 2 τράπεζες το τελευταίο 20μερο, δεν το γνωρίζω, όπως δεν γνωρίζω καθόλου τι γίνεται σε Alpha και Attica. Άρα, ως δεδομένο, κρατάμε μόνο ότι γίνεται σίγουρα σε ATM Πειραιώς. Από εκεί και πέρα theopan (κι εγώ εντελώς φιλικά σου απαντάω), δεν διαφωνώ σε αυτό που έγραψες ήδη από χθες το μεσημέρι και δεν θα με βρεις να ξαναγράφω για κάτι που δεν έχω ιδία εμπειρία, ακόμα κι αν μείνει εντελώς αναπάντητο. Όμως, καλό είναι, αφού κάποιοι φίλοι (όπως εσύ) γνωρίζουν εκ πείρας κάποια δεδομένα που έχουν σίγουρα αλλάξει, να κάνουν ένα επικαιροποιημένο post με όλες τις αλλαγές, για να βοηθηθούν όλοι και να είναι ενήμεροι. 1
vgiozo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αν έχουμε υπόλοιπο σε λογαριασμό LeuPay σε Βρετανικές λίρες ή Δολλάρια ΗΠΑ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη χρεωστική κάρτα - που δηλώθηκε για ευρώ - για να κάνουμε Top Up τη Revolut (εννοείται χωρίς χρεώσεις) ;;
andfree Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μου ήρθε η κάρτα ταχυδρομικώς, 14 ημέρες μετά από την αίτησή μου. Την ενεργοποίησα. Τώρα, αν έχω καταλάβει σωστά, θα στείλω έμβασμα με e-banking (προμήθεια 1 ευρώ) από τον ελληνικό στον LeuPay λογαριασμό μου. Μετά, όμως, πώς θα φορτίσω την κάρτα;
alfeios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μου ήρθε η κάρτα ταχυδρομικώς, 14 ημέρες μετά από την αίτησή μου. Την ενεργοποίησα. Τώρα, αν έχω καταλάβει σωστά, θα στείλω έμβασμα με e-banking (προμήθεια 1 ευρώ) από τον ελληνικό στον LeuPay λογαριασμό μου. Μετά, όμως, πώς θα φορτίσω την κάρτα;Καλα καταλαβες. Θα στειλεις το εμβασμα κσι οταν φθασει θα ειναι στον leupay λογαριασμο σου και στην καρτα σου. Δεν κανεις κατι αλλο ....
andfree Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Α, ναι, ξέχασα ότι είναι debit και όχι prepaid και άρα δε χρειάζεται φόρτιση. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 1
makfil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μου ήρθε η κάρτα ταχυδρομικώς, 14 ημέρες μετά από την αίτησή μου. Την ενεργοποίησα. Τώρα, αν έχω καταλάβει σωστά, θα στείλω έμβασμα με e-banking (προμήθεια 1 ευρώ) από τον ελληνικό στον LeuPay λογαριασμό μου. Μετά, όμως, πώς θα φορτίσω την κάρτα; Η κάρτα είναι χρεωστική και τραβάει χρήματα από το λογαριασμό που έχεις φορτίσει.
grovolis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Η κάρτα με έχει βολέψει πολύ, μου έχει περάσει παντού, amazon uk/de - ebay - aliexpress και σε ελληνικά καταστήματα από περίπτερα μέχρι εστιατόρια κτλ όπως πέρασε και όταν αγόρασα τα κλειδιά με τις λίρες προσφορά της Kaspersky. Πραγματικά έχω κάνει στην άκρη το paypal όπου υπάρχει άλλη ασφάλεια πληρωμών πχ amazon - ali, και η αχίλλειος πτέρνα της σε σχέση με revolut (ή ισοτιμία) είναι πλέον σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα πχ 2 λίρες = 2,57 leupay / 2.55 revolut όπως έχει ειπωθεί στο σχετικό topic. Παρόλα αυτά αν είχα διαβατήριο θα είχα πάει προς number26 χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά είναι μια αξιοπρεπέστατη εναλλακτική από ότι φαίνεται.
theopan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αν έχουμε υπόλοιπο σε λογαριασμό LeuPay σε Βρετανικές λίρες ή Δολλάρια ΗΠΑ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη χρεωστική κάρτα - που δηλώθηκε για ευρώ - για να κάνουμε Top Up τη Revolut (εννοείται χωρίς χρεώσεις) ;; Μπορείς, αλλά θα υποστείς τις ισοτιμίες που έχουν Leupay και Revolut. Μια φορά κατά τη μεταφορά από τον λογαριασμό GBP/USD σε αυτόν του EUR, και άλλη μια όταν θα ζητήσεις να φορτίσει η Revolut σε GBP/USD ενώ βάζεις κάρτα σε EUR. Καλό είναι να έχεις ξεχωριστή κάρτα για κάθε λογαριασμό στο ανάλογο νόμισμα.
vgiozo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μπορείς, αλλά θα υποστείς τις ισοτιμίες που έχουν Leupay και Revolut. Μια φορά κατά τη μεταφορά από τον λογαριασμό GBP/USD σε αυτόν του EUR, και άλλη μια όταν θα ζητήσεις να φορτίσει η Revolut σε GBP/USD ενώ βάζεις κάρτα σε EUR. Καλό είναι να έχεις ξεχωριστή κάρτα για κάθε λογαριασμό στο ανάλογο νόμισμα. Η Leupay μάλλον θα σου κάνει μετατροπή των Λιρών με κάρτα δηλωμένη σε Ευρώ, αλλά στη Revolut γιατί να γίνει πάλι μετατροπή αυτόματα; Είτε έρθουν σε ευρώ είτε έρθουν σε λίρες, τα δέχεται τα νομίσματα η Revolut...έχεις διαφορετικά ποσά σε διαφορετικά νομίσματα, δεν είναι ανάγκη να εμφανίζονται σε ένα. Αν η κάρτα βγαίνει δωρεάν για κάθε λογαριασμό (να σου δώσουν πχ 3 για ευρώ, δολάρια και λίρες) μια χαρά...αλλά αν πρέπει να πληρώσω, θα πρέπει να αποφασίσω ποιό νόμισμα θα χρησιμοποιώ περισσότερο και να επιλέξω να βγει η κάρτα σε αυτό. Εκανα ήδη αίτηση για κάρτα σε ευρώ, αλλά τους έστειλα μήνυμα να μην την εκδώσουν, προτού μου δώσουν μια απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Από τη μεριά της Revolut γιατί να γίνει η μετατροπή αυτόματα, αφού δέχεται το νόμισμα;
alfeios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εκανα ήδη αίτηση για κάρτα σε ευρώ, αλλά τους έστειλα μήνυμα να μην την εκδώσουν, προτού μου δώσουν μια απάντηση στο παραπάνω ερώτημα. Οταν παρεις την απαντηση, γραψτην εδω ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα