Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τον έχω βάλει η καρτα ενεργοποιήθηκε μου βγάζει active αλλα και παλι τίποτα δεν μου έστειλαν άλλον κωδικό.

για στειλε: leupay (κενό) τα 6 τελευταια ψηφία της κάρτας στο +359 886170011

Δημοσ.

σε standard λογαριασμο ποσο ανεβαινει το οριο εμβασματος?

γτ λογικα απο την τραπεζα δεν θα μπορει καποιος να στειλει πανω απο 1000 ευρω(το μηνα) , ετσι δεν ειναι?

εαν η χρεωστικη σου ειναι η Εθνικη mastercard δεν περναει,το χω δοκιμασει κ γω...

επισης ουτε η prepaid Visa της Πειραιως περναει.κ αυτη δοκιμασμενη.

Ευχαριστω για την απαντηση.Εχω την ΝΕΑ prepaid της εθνικης visa και δεν την δεχεται,επισης προσπαθησα και με την χρεωστικη παλι της Εθνικης με την διαφορα οτι αυτη ειναι mastercard και δεν δεχεται ουτε αυτη.Τι μπορω να κανω να παω να βγαλω μια της prepaid Πειραιως mastercard?

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.Εχω την ΝΕΑ prepaid της εθνικης visa και δεν την δεχεται,επισης προσπαθησα και με την χρεωστικη παλι της Εθνικης με την διαφορα οτι αυτη ειναι mastercard και δεν δεχεται ουτε αυτη.Τι μπορω να κανω να παω να βγαλω μια της prepaid Πειραιως mastercard?

ναι βγαλε αμα ειναι μια...το σκεφτομαι κ γω.

εγω πχ μου που ριχνει ακυρο κ τις δυο καρτες στελνω με εμβασμα μεσω web εθνικης με χρεωση 1 ευρω.

παλι την κανω την δουλεια μου,απλα κανει1 με 2 εργασιμες μερες να περασει το χρημα στον leupay λογαριασμο μου

Δημοσ.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Νόμου 3336/2005, ορίζονται ως ημέρες ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών κατά το έτος 2016 οι

25/3/2016 Μεγάλη Παρασκευή (Καθολικό Πάσχα)

28/3/2016 Δευτέρα του Πάσχα (Καθολικό Πάσχα)

άρα αν αργήσουν μερικά εμβάσματα να ολοκληρωθουν..... ξέρετε τον λόγο..

Πηγή: http://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/%CE%91%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD_TARGET2_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%84%CE%BF_%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%82_2016.pdf 

Αργίες_διατραπεζικών_συναλλαγών_TARGET2_για_το_έτος_2016.pdf

• Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Νόμου 3336/2005, ορίζονται ως ημέρες ειδικής αργίας διατραπεζικών συναλλαγών κατά το έτος 2016 οι

25/3/2016 Μεγάλη Παρασκευή (Καθολικό Πάσχα)

28/3/2016 Δευτέρα του Πάσχα (Καθολικό Πάσχα)

άρα αν αργήσουν μερικά εμβάσματα να ολοκληρωθουν..... ξέρετε τον λόγο..

Πηγή: http://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/%CE%91%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82_%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD_TARGET2_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%84%CE%BF_%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%82_2016.pdf 

Πάντως πρόσφατη μεταφορά χρημάτων απο paypal σε leupay μέσα σε λιγότερο απο 48 ώρες :-)  και με αποστολή sms επιβεβαίωσης κατόχου στο κινητό (6 ψήφιος κωδικός) κατά την είσοδο στο site μετά την μεταφορά, μάλλον γιατι το ποσό ήταν μεγάλο.  Αψογα !

Δημοσ.

Πάντως πρόσφατη μεταφορά χρημάτων απο paypal σε leupay μέσα σε λιγότερο απο 48 ώρες :-)  και με αποστολή sms επιβεβαίωσης κατόχου στο κινητό (6 ψήφιος κωδικός) κατά την είσοδο στο site μετά την μεταφορά, μάλλον γιατι το ποσό ήταν μεγάλο.  Αψογα !

ναι όταν ο λογαριασμός για πρώτη φορά έχει μέσα αρκέτα χρήματα (δεν ξέρω απο ποιο ποσο και πανω) για να γινει login στον λογαριασμό απαιτείται 2 step verification το οποιο γίνεται ή με αποστολή SMS κωδικού για να γίνει το login ή με κωδικό από το gatekeeper (αν το εχει ενεργοποιησει ο ιδιοκτητης του leupay λογαριασμου)

GateKeeper (iOS): https://itunes.apple.com/us/app/gatekeeper-mobile/id1010720301?mt=8  

GateKeeper (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=ipay.gatekeeper.gate.keeper  

GateKeeper (Windows): https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/gatekeeper/9nblggh2jwz6  

διαβάστε και εδώ: http://forum.elief.eu/thread/36-gatekeeper/

Δημοσ.

Μια ερωτηση απλα για να γινει συζητηση, όχι οτι εχω σκοπό να το κανω.

Στην leypay εχω ανοιξει λογαριασμό , τον εχω επιβεβαιωσει και εχω παραλαβει την καρτα. Εχει χρηματα μεσα, περιπου 25€ και εχω κανει κανονικα αγορες.

Εφτιαξα αλλους δυο λογαριασμους σε δολαρια και βρετανικες λιρες, μεσα απο το site τους με diaforetika ΙΒΑΝ. Ο κύριος λογαριασμός ειναι αυτος σε Ευρω, και μονον αυτος εχει χρηματα. Οι αλλοι δυο εχουν 0,10 £ ο ένας και 0,10 $ ο άλλος.

Μπορω να παραγγειλω καρτα ξεχωριστη για καθε νομισμα ; (Αυτο καταλαβα απο το site)

Αν ναι, και παραλαβω θα κανω αγορες με την καθε κασρτα ξεχωριστα και θα χρεωνεται ο αντιστοιχος λογαριασμος ;

Αν παραλαβω καρτες θα ειναι και αυτες δωρεαν οπως η πρωτη ή θα θεωρηθουν δευτερες και θα χρεωθουν 15€ οπως αναφερει το τιμολογιο για επανεκδοση καρτας ;

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι θα χρεωθείς τις κάρτες ως έξοδο εκδόσεις και αποστολής. Είναι όπως γραφείς 15 € η κάθε μια , σύμφωνα και με τον τιμοκατάλογο. Για την ερώτηση που αφορά τις αγορές, δεν ξέρω να σου απαντήσω άλλα η λογική επιτάσσει ότι θα χρεώνεται κάθε φορά ο αντίστοιχος λογαριασμός.

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι θα χρεωθείς τις κάρτες ως έξοδο εκδόσεις και αποστολής. Είναι όπως γραφείς 15 € η κάθε μια , σύμφωνα και με τον τιμοκατάλογο. 

Επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα, αναφερει οτι θα χρεωθουν αυτες οι καρτες ή οτι χρεωνεται η επανεκδοση καρτας ;

Δημοσ.

Δεν χρεώνονται οι κάρτες. Επανέκδοση ίσως χρεώνεται. Οι πρώτες για κάθε νόμισμα είναι δωρεάν. Το έχω κάνει πριν 1 μήνα. Είχα σε EUR, παρήγγειλα ταυτόχρονα την ίδια μέρα για USD και για GBP και δεν πλήρωσα cent. (Και μου ήρθαν σε 5 εργάσιμες μέσα στον ίδιο φάκελο και οι 2).

Υ.Γ. Αν θες τη γνώμη μου πάντως, δεν έχεις κανένα όφελος να ανοίξεις λογαριασμούς -κι εμένα παντελώς άχρηστοι μου είναι, απλά επειδή ήταν τσάμπα το έκανα να βρίσκονται- και να πάρεις κάρτες σε USD και GBP, εκτός αν έχεις συχνές εισροές κεφαλαίων σε αυτά τα νομίσματα (από πηγές πλην Paypal φυσικά αφού σε αυτό δεν λειτουργεί τέτοια διαδικασία).

Δημοσ.

Δεν χρεώνονται οι κάρτες. Επανέκδοση ίσως χρεώνεται. Οι πρώτες για κάθε νόμισμα είναι δωρεάν. Το έχω κάνει πριν 1 μήνα. Είχα σε EUR, παρήγγειλα ταυτόχρονα την ίδια μέρα για USD και για GBP και δεν πλήρωσα cent. (Και μου ήρθαν σε 5 εργάσιμες μέσα στον ίδιο φάκελο και οι 2).

Υ.Γ. Αν θες τη γνώμη μου πάντως, δεν έχεις κανένα όφελος να ανοίξεις λογαριασμούς -κι εμένα παντελώς άχρηστοι μου είναι, απλά επειδή ήταν τσάμπα το έκανα να βρίσκονται- και να πάρεις κάρτες σε USD και GBP, εκτός αν έχεις συχνές εισροές κεφαλαίων σε αυτά τα νομίσματα (από πηγές πλην Paypal φυσικά αφού σε αυτό δεν λειτουργεί τέτοια διαδικασία).

Αυτο καταλαβα κι εγω με τα φτωχα μου αγγλικα

Και λεω και για την πρωτη και για την δευτερη παραγραφο του μηνυματος σου

Συμφωνω απολυτα

Απλα ζητησα διευκρινηση αν εχω δικιο

Δημοσ.

Σοβαρά ?? Στο τιμοκατάλογο έλεγε ότι χρεώνονται και θυμάμαι ότι το είχα διαβάσει και από χρήστες. Πολύ θετικό αυτό. Για δώσε πληροφορίες. Ανοίγεις λογαριασμό μέσα από το προφίλ που ήδη έχεις και παραγγέλνεις τις κάρτες από εκεί? 
Αραγε η μεταφορά από έναν λογαριασμό σε ένα άλλο (εντός του ίδιου προφίλ) πόσο χρεώνεται? (αναφέρομαι για μεταφορά από ευρω σε δολάρια πχ.) 

Δημοσ.

Αραγε η μεταφορά από έναν λογαριασμό σε ένα άλλο (εντός του ίδιου προφίλ) πόσο χρεώνεται? (αναφέρομαι για μεταφορά από ευρω σε δολάρια πχ.) 

Ειναι δωρεαν και αμεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...