molot12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Για να μην μπερδέψω τους νέους...Η διαδικασία νομίζω έχει ως εξης: 1. Ανοίγεις λογαριασμό άμεσα ηλεκτρονικά στο site www.leupay.eu (αναγκαστικά δίνεις τα πραγματικά σου στοιχεία και αριθμό ταυτότητας). Σαν αποτέλεσμα έχεις άμεσα ενα ηλεκτρονικό πορτοφόλι και ΙΒΑΝ, αλλά είσαι σε κατάσταση επιβεβαίωσης των στοιχείων σου. 2.Για να πάρεις την κάρτα τους (που αυτό ενδιαφέρει τους περισσότερους) πρέπει να "ανεβάσεις" μεσα απο το συστημά τους φωτογραφίες απο κάποιο επίσημο έγγραφο (ταυτότητα - λατινικοί χαρακτηρες, διαβατήριο) και ενα λογαριασμό για την διεύθυνση κατοικίας. Ταυτόχρονα παραγγέλνεις και την κάρτα τους αλλά παραμένεις σε κατάσταση επιβεβαίωσης των στοιχείων σου. 3.Αν ολα πάνε καλά και δεν χρειάζεται κάτι άλλο (θα σου στείλουν e-mail), τροφοδοτείς τον λογαριασμό σου σε αυτούς (leupay) με ενα μικρό ποσό για να ξεκολλήσεις απο την κατάσταση αναμονής για επιβεβαίωση. Υπάρχουν δυο τρόποι, η στέλνεις μέσω bank transfer απο Ελλάδα έμβασμα στον δικό σου λογαριασμό σε αυτούς (έχεις το IBAN σου) με κόστος 1 ευρώ έχει περιγραφεί η διαδικασία σε άλλες σελίδες, ή μέσω κάρτας ελληνικής (εγω χρησιμοποίησα prepaid webuy της Πειραιώς) στελνεις το ποσό κατευθείαν στο IBAN σου με κόστος 1% νομίζω (πχ για 20 ευρώ μου κράτησαν 0,50 λεπτά). Η κάρτα όμως η Ελληνική που θα χρησιμοποιήσεις για να στείλεις τα χρήματα θέλει και αυτή επιβεβαίωση (κάτι ανάλογο με την σύνδεση κάρτας στο paypal). Το κάνεις μέσα απο τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου σε αυτούς (leupay) και στη συνέχεια σου κρατάνε για να γίνει η επιβεβαίωση 1 ευρώ απο την Ελληνική κάρτα(το οποίο λογικά σου επιστρέφεται αργότερα).Στις κινήσεις της ελληνικής κάρτας σου θα φανεί η κρατηση απο αυτούς (leupay) και θα υπάρχει και ενας 4ψηφιος κωδικός τον οποίο χρησιμοποιείς για να την επιβεβαιώσεις μέσα απο τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου σε αυτούς (leupay). 4.Η κατάσταση σου περνάει απο αναμονή για επιβεβαίωση σε αναμονή για ενεργοποίηση Περιμένεις την κάρτα τους και μόλις έρθει την ενεργοποιείς και ... ουφ τέλος, την χρησιμοποιείς. Ελπίζω να μην έκανα κάποιο λάθος Κάθε διόρθωση, προσθήκη δεκτή. 2
JoooJ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 να σημειώσω πως δεν έχω κάνει κάποια κατάθεση στο λογαριασμό και εμφανίζεται η ίδια εικόνα με τη δικιά σου. Type: LeuPay Basic (Verification request: Waiting card activation) δε μου στείλανε κανένα mail. υποθέτω απλά περιμένω την κάρτα τώρα. αν υπήρχε θέμα θα με ενημερώνανε, ίσως τελικά δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε κατάθεση για να "ξεκολλήσει". την κάρτα δε τη ζήτησα με courier 1
Braker1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 να σημειώσω πως δεν έχω κάνει κάποια κατάθεση στο λογαριασμό και εμφανίζεται η ίδια εικόνα με τη δικιά σου. Type: LeuPay Basic (Verification request: Waiting card activation) δε μου στείλανε κανένα mail. υποθέτω απλά περιμένω την κάρτα τώρα. αν υπήρχε θέμα θα με ενημερώνανε, ίσως τελικά δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε κατάθεση για να "ξεκολλήσει". την κάρτα δε τη ζήτησα με courier η καταθεση χρειαζεται μονο αν ζητησεις αποστολη με courier. με ταχυδρομειο δε χρειαζεται απλα θα αργησει να σου ερθει η καρτα.
Braker1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στις παρακάτω εικόνες είναι τα όρια χρηματοδότησης του λογαριασμού απ’ευθείας με σύνδεση κάρτας τράπεζας. Στη μια φωτογραφία (verified) είναι με πιστοποίηση της κάρτας (η πιστοποίηση γίνεται με 4ψήφιο κωδικό όπως στο PayPal) και στην άλλη (unverified) είναι χωρίς πιστοποίηση κάρτας.
JoooJ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 να ρωτήσω κάποια πραγματάκια ακόμα. λεπτομέρεια, αλλά πως σβήνουμε κάποιον λογαριασμό σε ένα νόμισμα; κοιτάω να βρω κάπου να λέει για delete αλλά δεν υπάρχει. αν έχουμε 2-3 λογαριασμούς μπορούμε να ζητήσουμε τις αντίστοιχες κάρτες; αναρωτιέμαι αν συμφέρει να κάνω έναν λογαριασμό σε βουλγάρικο νόμισμα (λέβα), να ζητήσω την κάρτα και να χρησιμοποιώ αυτή την κάρτα για πληρωμές ή αναλήψεις από ΑΤΜ στη βουλγαρία σε ενδεχόμενο ταξίδι, επειδή είναι στα σχέδια μου. ή μήπως συμφέρει ανάληψη και πληρωμές με ελληνικές χρεωστικές ή ακόμα καλύτερα μετατροπή συναλλάγματος cash. προφανώς κάθε τράπεζα έχει τις δικές της ισοτιμίες και άλλες ίσως χρεώνουν και μετατροπή συναλλάγματος. θέλει ψάξιμο με τις ισοτιμίες και τις χρεώσεις. αν κάποιος ξέρει/το έχει ψάξει ας μου δώσει τα φώτα του.
Braker1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 να ρωτήσω κάποια πραγματάκια ακόμα. λεπτομέρεια, αλλά πως σβήνουμε κάποιον λογαριασμό σε ένα νόμισμα; κοιτάω να βρω κάπου να λέει για delete αλλά δεν υπάρχει. αν έχουμε 2-3 λογαριασμούς μπορούμε να ζητήσουμε τις αντίστοιχες κάρτες; αναρωτιέμαι αν συμφέρει να κάνω έναν λογαριασμό σε βουλγάρικο νόμισμα (λέβα), να ζητήσω την κάρτα και να χρησιμοποιώ αυτή την κάρτα για πληρωμές ή αναλήψεις από ΑΤΜ στη βουλγαρία σε ενδεχόμενο ταξίδι, επειδή είναι στα σχέδια μου. ή μήπως συμφέρει ανάληψη και πληρωμές με ελληνικές χρεωστικές ή ακόμα καλύτερα μετατροπή συναλλάγματος cash. προφανώς κάθε τράπεζα έχει τις δικές της ισοτιμίες και άλλες ίσως χρεώνουν και μετατροπή συναλλάγματος. θέλει ψάξιμο με τις ισοτιμίες και τις χρεώσεις. αν κάποιος ξέρει/το έχει ψάξει ας μου δώσει τα φώτα του. δε νομιζω πως μπορεις να σβησεις λογαριασμο, ναι μπορεις να εχεις πολλαπλους λογαριασμους και να συνδεσεις την καθε καρτα με τον καθε λογαριασμο. σχετικα με τις ισοτιμιες ναι θελει λιγο ψαξιμο.
JoooJ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 αν πας στους λογαριασμούς , στο κάτω μέρος γράφει: You can add and close accounts in different currencies at any time, absolutely free of charge. οπότε θεωρητικά γίνεται αλλά δεν έχω βρει το πως. όχι ότι με απασχολεί αυτή τη στιγμή, απλά να ξέρουμε.
Braker1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 αν πας στους λογαριασμούς , στο κάτω μέρος γράφει: You can add and close accounts in different currencies at any time, absolutely free of charge. οπότε θεωρητικά γίνεται αλλά δεν έχω βρει το πως. όχι ότι με απασχολεί αυτή τη στιγμή, απλά να ξέρουμε. χμμμ, εχεις δικιο.
Braker1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 @JoooJ αν ανοιξεις και 2ο λογαριασμο (IBAN) πχ σε € (μεσα απο το accounts) μολις στον εμφανισει, στη στηλη "status" γραφει "active" και διπλα γραφει "close" πατας το "close" και διαγραφεται. ;-)
JoooJ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 κοίτα να δεις πως εμφανίζεται σε μένα και δε το είδα: το "close" φάνηκε μόλις έκανα select αλλά και πάλι δεν επιλέγεται. καλά δε με απασχολεί, το αφήνω όπως είναι. δεν είναι πρόβλημα αυτό.
_chris_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 αν δώσω το IBAN για να τραβήξω χρήματα από paypal ή καμιά στοιχηματική εταιρία (Bet365) ή γενικά οπουδήποτε μου ζητήσουν IBAN για κατάθεση χρημάτων θα υπάρξει πρόβλημα; θεωρητικά όχι αλλά λέω μήπως τέτοιες εταιρίες τις έχουν στη μπούκα και κάποιοι δε το δέχονται. βολεύει το δωρεάν εισερχόμενο έμβασμα., γι αυτό το σκέφτηκα
Braker1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 κοίτα να δεις πως εμφανίζεται σε μένα και δε το είδα: l1.png το "close" φάνηκε μόλις έκανα select αλλά και πάλι δεν επιλέγεται. l2.png καλά δε με απασχολεί, το αφήνω όπως είναι. δεν είναι πρόβλημα αυτό. οι πρωτοι λογαριασμοι σε καθε νομισμα δε σβηνονται. αν ανοιξεις 2ο, 3ο λογαριασμο στο ιδιο νομισμα μπορεις να τον σβησεις αν δώσω το IBAN για να τραβήξω χρήματα από paypal ή καμιά στοιχηματική εταιρία (Bet365) ή γενικά οπουδήποτε μου ζητήσουν IBAN για κατάθεση χρημάτων θα υπάρξει πρόβλημα; θεωρητικά όχι αλλά λέω μήπως τέτοιες εταιρίες τις έχουν στη μπούκα και κάποιοι δε το δέχονται. βολεύει το δωρεάν εισερχόμενο έμβασμα., γι αυτό το σκέφτηκα σε paypal μπορεις, λογικα και στη bet δεν θα εχεις προβλημα.
edm0d0n Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Αν κανω ανάληψη από το υπόλοιπο του paypal στο iban της lepay γίνεται κατευθείαν η πρέπει να περιμένω όπως στην Πειραιώς 1-2 εργάσιμες για να εμφανιστούν τα λεφτά στον λογαριασμό μου?
greekparot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εκανα εγγραφη κ δεν ηρθε ουτε ενα welcome email... Εκτος αν πηγε στο spam κ τον αδειασα το φακελο χωρις καν να τα δω.
Braker1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Αν κανω ανάληψη από το υπόλοιπο του paypal στο iban της lepay γίνεται κατευθείαν η πρέπει να περιμένω όπως στην Πειραιώς 1-2 εργάσιμες για να εμφανιστούν τα λεφτά στον λογαριασμό μου? θέλει 2-3 εργάσιμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα