alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 εγω την εκανα μεσω internet. Δεν εμπιστευόμουν το SMS. Μια χαρα εγιναν ολα και ο λογαρισμος αλλαξε σε standard μεσα στην επόμενη μερα. Εκανα κι εγω πριν πέντε λεπτα. Μεσα σε ενα λεπτο εγινε, ευκολα και απλα απο το ιντερνετ. Η καρτα εμφανιζεται Avtivy τωρα αλλα ο λογαριασμός εξακολουθει να λεει οτι θελει επιβεβαιωση. Πιθανον να αλλαξει μονο του αργωτερα αυτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μεσω ιντερνετ θα τ κανω κ εγω σε καμια ωρα.θα γραψω τι εγινε τελικα update: μπηκα μεσω ιντερνετ και ενεργοποιησα την καρτα μ ηρθε ενας κωδικος μεσα σε 20 sec τον εβαλα και επιτοπου μ λεει ενεργοποιηθηκε και μ ηρθε σε sms το pin της καρτας.. οποτε είμαι οκ.. εχω μια άλλη ερωτηση όμως. τωρα παω σε οποιοδήποτε ΑΤΜ και βαζω την καρτα,εχει χρεωση η ερωτηση υπολοιπου η η αναλυψη ενός ποσου? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 εχω μια άλλη ερωτηση όμως. τωρα παω σε οποιοδήποτε ΑΤΜ και βαζω την καρτα,εχει χρεωση η ερωτηση υπολοιπου η η αναλυψη ενός ποσου? 1.50 euro η ανάληψη από ΑΤΜ (προμήθεια ΔΙΑΣ) με όριο τα 1.000 euro / μέρα και 15.000 euro / μήνα. (απο ποστ του μελους Braker1) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μεσω ιντερνετ θα τ κανω κ εγω σε καμια ωρα.θα γραψω τι εγινε τελικα Για ποιο λογο να κανεις αναληψη; Να πληρωνεις προμηθεια να την φορτωνεις και παλι προμηθεια να την αδιαζεις; Να σε ρωτησω ... Οτα εκανες επιβεβαιωση της καρτας εγινε και επιβεβαιωση του λογαριασμου συγρονως ή παταμενει basic ? update: μπηκα μεσω ιντερνετ και ενεργοποιησα την καρτα μ ηρθε ενας κωδικος μεσα σε 20 sec τον εβαλα και επιτοπου μ λεει ενεργοποιηθηκε και μ ηρθε σε sms το pin της καρτας.. οποτε είμαι οκ.. εχω μια άλλη ερωτηση όμως. τωρα παω σε οποιοδήποτε ΑΤΜ και βαζω την καρτα,εχει χρεωση η ερωτηση υπολοιπου η η αναλυψη ενός ποσου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Εκανα κι εγω πριν πέντε λεπτα. Μεσα σε ενα λεπτο εγινε, ευκολα και απλα απο το ιντερνετ. Η καρτα εμφανιζεται Avtivy τωρα αλλα ο λογαριασμός εξακολουθει να λεει οτι θελει επιβεβαιωση. Πιθανον να αλλαξει μονο του αργωτερα αυτο ; Ο λογαριασμός για να αλλάξει από Basic σε Standard χρειάζεται το πολύ 1-2 εργάσιμες και δεν γίνεται αυτόματα. Θα πρέπει δηλαδή να το τσεκάρει κάποιος υπάλληλός τους. Αφού σήμερα είναι Σάββατο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, οπότε να περιμένεις την όποια αλλαγή από Δευτέρα/Τρίτη. εχω μια άλλη ερωτηση όμως. τωρα παω σε οποιοδήποτε ΑΤΜ και βαζω την καρτα,εχει χρεωση η ερωτηση υπολοιπου η η αναλυψη ενός ποσου? Στα ATM η χρέωση είναι 2 ευρώ για ποσό ανάληψης μέχρι 300 ευρώ και 4 ευρώ για μεγαλύτερο ποσό. Για την ερώτηση υπολοίπου υπάρχει χρέωση 0.50€ (όπως σωστά μου υπενθύμισε ο theopan). Το υπόλοιπό σου, έτσι κι αλλιώς, μπορείς να το βλέπεις άμεσα μέσω της εφαρμογής στο κινητό σου. Γενικά, για όλες τις χρεώσεις της υπηρεσίας, ώστε να γνωρίζεις αναλυτικά, συνδέσου στο λογαριασμό σου (στη σελίδα της LeuPay) και πάτα στα ενεργά links που υπάρχουν στο κάτω μέρος της σελίδας και πιο συγκεκριμένα εκεί που γράφει Tariff. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από antikinsor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μεσω ιντερνετ θα τ κανω κ εγω σε καμια ωρα.θα γραψω τι εγινε τελικα update: μπηκα μεσω ιντερνετ και ενεργοποιησα την καρτα μ ηρθε ενας κωδικος μεσα σε 20 sec τον εβαλα και επιτοπου μ λεει ενεργοποιηθηκε και μ ηρθε σε sms το pin της καρτας.. οποτε είμαι οκ.. εχω μια άλλη ερωτηση όμως. τωρα παω σε οποιοδήποτε ΑΤΜ και βαζω την καρτα,εχει χρεωση η ερωτηση υπολοιπου η η αναλυψη ενός ποσου? Για ποιο λογο να κανεις αναληψη; Να πληρωνεις προμηθεια να την φορτωνεις και παλι προμηθεια να την αδιαζεις; Να σε ρωτησω ... Οτα εκανες επιβεβαιωση της καρτας εγινε και επιβεβαιωση του λογαριασμου συγρονως ή παταμενει basic ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 1.50 euro η ανάληψη από ΑΤΜ (προμήθεια ΔΙΑΣ) με όριο τα 1.000 euro / μέρα και 15.000 euro / μήνα. (απο ποστ του μελους Braker1) Αυτό έχει αλλάξει φίλε μου εδώ και κάποιους μήνες, αν δεν κάνω λάθος κάπου το Δεκέμβριο και το είχε αναφέρει και ο Braker1 όταν έγινε η αλλαγή. Τόσο, όσο γράφεις, ήταν η χρέωση στην αρχή. Δες τι έγραψα στο προηγούμενο post μου και δες κι εσύ αναλυτικά όλες τις χρεώσεις στο Tariff 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αυτό έχει αλλάξει φίλε μου εδώ και κάποιους μήνες, αν δεν κάνω λάθος κάπου το Δεκέμβριο και το είχε αναφέρει και ο Braker1 όταν έγινε η αλλαγή. Τόσο, όσο γράφεις, ήταν η χρέωση στην αρχή. Δες τι έγραψα στο προηγούμενο post μου και δες κι εσύ αναλυτικά όλες τις χρεώσεις στο Tariff οκ...τσιμπαει μου φαινεται λιγο το καινουργιο τιμολογιο...τεσπα να πουμε οτι σε λιγοτερο απο ενα 24 ωρο αλλαζουν το λογαριασμο σε στανταρτ κ μαλιστα σε ενημερωνουν κ μεσω ιμειλ ωραια πραγματα... για συνδεση της leupay καρτας σε paypal, 4 ψηφιους κωδικους κτλ θα φαινονται στο προσωπικο σαιτ της leupay ετσι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 οκ...τσιμπαει μου φαινεται λιγο το καινουργιο τιμολογιο...τεσπα να πουμε οτι σε λιγοτερο απο ενα 24 ωρο αλλαζουν το λογαριασμο σε στανταρτ κ μαλιστα σε ενημερωνουν κ μεσω ιμειλ ωραια πραγματα... για συνδεση της leupay καρτας σε paypal, 4 ψηφιους κωδικους κτλ θα φαινονται στο προσωπικο σαιτ της leupay ετσι δεν ειναι? Περιμενε 5 λεπτα να την συνδεσω να σου πω Απαντηση: Συνδεθηκε αμεσως Χρεωθηκαν τα 0,90 € που θα επιστραφουν αργωτερα Εκανα επιβεβαιωση και σε δευτερολεπτα ηρθς sms και mail με τον τετραψηφιο κωδικο και την χρεωση 1,50 € Τον εβαλα στο paypal και ολα τελειωσαν (ξεχασα να σου πω οτι στις ειδοποιησεις στην εφαρμογη στο κινητο, εχω τσεκαρι και το sms, για αυτο και σταλθηκαν 2 μηνυματα για τις δυο χρεωσεις. τα sms χρεωθηκαν 0,10€ το ενα. Αφου ερχεται mail αμεσα, δεν χρειαζονται πιστευω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Περιμενε 5 λεπτα να την συνδεσω να σου πω ωραιος μαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 οκ...τσιμπαει μου φαινεται λιγο το καινουργιο τιμολογιο...τεσπα για συνδεση της leupay καρτας σε paypal, 4 ψηφιους κωδικους κτλ θα φαινονται στο προσωπικο σαιτ της leupay ετσι δεν ειναι? Πράγματι, τσιμπάει το καινούριο τιμολόγιο, αλλά αν θες κάποια στιγμή να βγάλεις λεφτά από το λογαριασμό χωρίς χρέωση, αν έχεις Revolut κάρτα, στέλνεις το ποσό δωρεάν εκεί (κάνεις top up via card μέσα από τη Revolut) και μετά κάνεις ανάληψη με την κάρτα της Revolut απ' οποιοδήποτε ATM, δωρεάν και πάλι, μέχρι και 650 ευρώ. Μετά τα 650 ευρώ υπάρχει χρέωση. Για τη σύνδεση στο Paypal σου απάντησε ήδη αναλυτικά ο alfeios (ξεχασα να σου πω οτι στις ειδοποιησεις στην εφαρμογη στο κινητο, εχω τσεκαρι και το sms, για αυτο και σταλθηκαν 2 μηνυματα για τις δυο χρεωσεις. τα sms χρεωθηκαν 0,10€ το ενα. Αφου ερχεται mail αμεσα, δεν χρειαζονται πιστευω) Δεν σου χρειάζεται το sms. Αν έχεις ενεργοποιημένα τα άλλα δύο, δηλαδή τα notifications και το email, είσαι απόλυτα καλυμμένος και θα ενημερώνεσαι αμέσως και από τα δύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 μου διεφυγε,σωστος θενκς @αλφειος κ @αντικινσορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Για ποιο λογο να κανεις αναληψη; Να πληρωνεις προμηθεια να την φορτωνεις και παλι προμηθεια να την αδιαζεις; Να σε ρωτησω ... Οτα εκανες επιβεβαιωση της καρτας εγινε και επιβεβαιωση του λογαριασμου συγρονως ή παταμενει basic ?[/quote Oντως Εχει παραμεινει basic ακομα Αλλα απ οτι λετε θελει 1-2 εργασιμες οποτε κατα την τριτη θα ειναι ετοιμη η καρτουλα μου κ βουρ γ αγορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Για ποιο λογο να κανεις αναληψη; Να πληρωνεις προμηθεια να την φορτωνεις και παλι προμηθεια να την αδιαζεις; Να σε ρωτησω ... Οτα εκανες επιβεβαιωση της καρτας εγινε και επιβεβαιωση του λογαριασμου συγρονως ή παταμενει basic ?[/quote Oντως Εχει παραμεινει basic ακομα Δεν πρεπει να αλλαξει σε standard; o panicx εγραψε πιο πανω να πουμε οτι σε λιγοτερο απο ενα 24 ωρο αλλαζουν το λογαριασμο σε στανταρτ κ μαλιστα σε ενημερωνουν κ μεσω ιμειλ ωραια πραγματα... και ο antikinsor εγραψε Ο λογαριασμός για να αλλάξει από Basic σε Standard χρειάζεται το πολύ 1-2 εργάσιμες και δεν γίνεται αυτόματα. Θα πρέπει δηλαδή να το τσεκάρει κάποιος υπάλληλός τους. Αφού σήμερα είναι Σάββατο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, οπότε να περιμένεις την όποια αλλαγή από Δευτέρα/Τρίτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Για την ερώτηση υπολοίπου δεν υπάρχει χρέωση, αλλά δεν λειτουργεί καν στα ATM. Το υπόλοιπό σου μπορείς να το βλέπεις άμεσα μέσω της εφαρμογής στο κινητό σου. Κανονικότατα λειτουργεί η ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ και έχει χρέωση 0,50€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα