Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

μόλις παρέλαβα τη κάρτα, σχεδόν γεμάτος μήνας. Είχα δοκιμάσει να φορτίσω το λογαριασμό από VISA, δε τα κατάφερα, αλλά με έμβασμα από πειραιώς, όλα καλά. 

ήθελα να ρωτήσω για αγορές από ebay.com με δολάρια, μας συμφέρει να φτιάξουμε νέο λογαριασμό $ στην leupay και να συνδέσουμε αυτόν με το paypal? Γλυτώνουμε τίποτα για αγορές με δολάρια με κάποιο τρόπο ή δεν έχει νόημα και να προσθέσω τον € λογαριασμό απευθείας στο paypal να τελειώνω? Ευχαριστώ!

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

dio25 Τον κωδικό θα σου τον δώσουν από το τηλεφωνικό κεντρο. Στο  e-banking δεν φαίνεται!!

Δημοσ.

Τον κωδικό θα σου τον δώσουν από το τηλεφωνικό κεντρο. Στο e-banking δεν φαίνεται!!

Ποιο κωδικο;

Απο ποιο τηλ. Κεντρο;

Σε ποιο ebanking ?

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω verify κάρτα mastercard από eurobank αλλά όταν πάω να βάλω τον 4ψηφιο κωδικό στη leupay μου γράφει ότι είναι λαθός. Ο κωδικός που είδα στο ebanking είναι σε αυτή την μορφή: LEUPAY.E +XXXX LU. Να πατήσω resend code ή να περιμένω την απάντηση από το support(πιθανόν σε 2-3 μέρες);

Δεν είναι αυτός ο κωδικός που χρειάζεσαι και γι' αυτό σου βγάζει μήνυμα λάθους.

Στη Eurobank δεν φαίνεται ο 4ψήφιος κωδικός μέσα από το web-banking και πρέπει να επικοινωνήσεις με την τράπεζα (το τμήμα καρτών) για να σου τον δώσουν.

Ενδέχεται όμως να μην καταφέρουν να τον βρουν ούτε και αυτοί, οπότε, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τη LeuPay.

Υπενθυμίζω, ότι χρειάζονται 2 κινήσεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία (όπως δηλαδή γίνεται τελευταία και όταν πάμε να προσθέσουμε κάρτα στο PayPal). Δηλαδή, μία για τη σύνδεση της κάρτας (πρώτη συναλλαγή μικρού κόστους) και μια δεύτερη για το verification (δεύτερη συναλλαγή μικρού ή μηδενικού κόστους), όπου λογικά αυτή η δεύτερη θα εμφανίσει τον 4ψήφιο κωδικό στην τράπεζα.

Διάβασε τι έχει γραφτεί παλιότερα στο θέμα από παρόμοιες περιπτώσεις σύνδεσης κάρτας Eurobank εδώ, εδώ και εδώ.

Δημοσ.

Ποιο κωδικο;

Απο ποιο τηλ. Κεντρο;

Σε ποιο ebanking ?

fixed η απάντηση πήγαινε σε άλλο χρηστη. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω verify κάρτα mastercard από eurobank αλλά όταν πάω να βάλω τον 4ψηφιο κωδικό στη leupay μου γράφει ότι είναι λαθός. Ο κωδικός που είδα στο ebanking είναι σε αυτή την μορφή: LEUPAY.E +XXXX LU. Να πατήσω resend code ή να περιμένω την απάντηση από το support(πιθανόν σε 2-3 μέρες);

Δεν είναι κωδικός αυτό που βλέπεις αλλά τα 4 πρώτα ψηφία του διεθνούς κωδικού τηλεφωνικής κλήσης (+3597 βλέπεις μάλλον όπως όλοι μας). Ο κωδικός δεν φαίνεται στη Eurobank πουθενά και είναι σχεδόν βέβαιο ότι και στο Europhone banking να καλέσεις πάλι δεν θα καταφέρουν να δουν τίποτα. Τράβα screenshots από το e-banking και στείλτα στη Leupay με e-mail στο support της για να σου στείλουν με e-mail τον 4ψήφιο κωδικό. Αυτό έκανα τελικά εγώ και κατάφερα να κάνω verify την κάρτα μου.

Καλησπέρα σε όλους, 

μόλις παρέλαβα τη κάρτα, σχεδόν γεμάτος μήνας. Είχα δοκιμάσει να φορτίσω το λογαριασμό από VISA, δε τα κατάφερα, αλλά με έμβασμα από πειραιώς, όλα καλά. 

ήθελα να ρωτήσω για αγορές από ebay.com με δολάρια, μας συμφέρει να φτιάξουμε νέο λογαριασμό $ στην leupay και να συνδέσουμε αυτόν με το paypal? Γλυτώνουμε τίποτα για αγορές με δολάρια με κάποιο τρόπο ή δεν έχει νόημα και να προσθέσω τον € λογαριασμό απευθείας στο paypal να τελειώνω? Ευχαριστώ!

Δεν σου προσφέρει τίποτα η σύνδεση οποιουδήποτε τραπεζικού λογαριασμού στο Paypal για τις αγορές σου. Οι λογαριασμοί είναι χρήσιμο μόνο για ανάληψη χρημάτων σε αυτούς. Τις κάρτες Leupay θα πρέπει να συνδέσεις στο Paypal. Τώρα είτε συνδέσεις αυτή του Ευρώ και αφήνεις τη Leupay να κάνει τη μετατροπή κάθε φορά που κάνεις μια πληρωμή σε USD, είτε βγάλεις και 2η σε δολλάρια και κάνεις τη μετατροπή EUR-->USD πρώτα εσωτερικά στο Paypal για να πληρώνεις τις αγορές σου σε USD με αυτή, νομίζω είναι το ίδιο πράγμα και δεν έχεις κάποιο όφελος.

• Like 1
Δημοσ.

Στο ebanking της eurobank κόβετε η περιγραφή. Πέρνεις τηλ στο νούμερο 2109555000 και ζητάς να σου διαβάσουν τον κωδικό απο την χρέωση με το ένα ευρώ. 

Και μετά είσαι οκ!

Δημοσ.

Στο ebanking της eurobank κόβετε η περιγραφή. Πέρνεις τηλ στο νούμερο 2109555000 και ζητάς να σου διαβάσουν τον κωδικό απο την χρέωση με το ένα ευρώ. 

Και μετά είσαι οκ!

Για να το λέω, σημαίνει ότι το έκανα και δεν μπόρεσαν να δουν τίποτα. 10 λεπτά έψαχνε ο εκπρόσωπος του Europhone και δεν βρήκε τίποτα. Μάλλον έχει μικρότερο περιθώριο χαρακτήρων από άλλες τράπεζες στην αιτιολογία και το τέλος χάνεται... Πρέπει να το κοιτάξει αυτό το θέμα η Leupay έστω κι αν το πρόβλημα εμφανίζεται μόνος σε κάποιες τράπεζες όπως η Eurobank. Τα πρώτα ψηφία του τηλεφώνου τους δεν έχουν καμία χρησιμότητα εξάλλου να εμφανίζονται στη συναλλαγή...

Δημοσ.

Για να το λέω, σημαίνει ότι το έκανα και δεν μπόρεσαν να δουν τίποτα. 10 λεπτά έψαχνε ο εκπρόσωπος του Europhone και δεν βρήκε τίποτα. Μάλλον έχει μικρότερο περιθώριο χαρακτήρων από άλλες τράπεζες στην αιτιολογία και το τέλος χάνεται... Πρέπει να το κοιτάξει αυτό το θέμα η Leupay έστω κι αν το πρόβλημα εμφανίζεται μόνος σε κάποιες τράπεζες όπως η Eurobank. Τα πρώτα ψηφία του τηλεφώνου τους δεν έχουν καμία χρησιμότητα εξάλλου να εμφανίζονται στη συναλλαγή...

Είχα το ίδιο πρόβλημα, είδα το ποσο 1€ και την ημερομηνία. Πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα να μου διαβάσουν την πληρή περιγραφή και ζήτησα το κωδικό.

στο ebanking έβλεπα

11/03/2016 11/03/2016 LEUPAY.E +3597 LU 0,00
11/03/2016 11/03/2016 ΑΓΟΡΑ ΣΕ POS       -1,00
ο κωδικός ήταν τελειως ασχετο απο το 3597.
Πάρε και ξαναρώτα, θα πέσεις σε άλλον υπάλληλο. μονο τηλεφωνικά απο Eurobank.
Δημοσ.

Μηπως να ξαναεπερνες ? Στην δική μου περιπτωση ο υπαλληλος εψαξε αλλα τελικα το βρηκε. Του ειχα πει οτι ειναι σαν το PayPal  αλλα πρεπει να το ψαξει λιγο περισσοτερο γιατι αυτο που βλεπει ειναι το τηλέφωνο και οχι ο κωδικος. Σε 3 λεπτα μου το ειχε βρει και μου το ειχε δώσει.

Δημοσ.

Ιδιο ερ

Μολις παρελλαβα την καρτα.
Θα κανω verification μεσω του ιντερνετ και οχι με το sms που ειναι ν στειλω ετσι; καλυτερα δεν ειναι;

Αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω .....

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα, είδα το ποσο 1€ και την ημερομηνία. Πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα να μου διαβάσουν την πληρή περιγραφή και ζήτησα το κωδικό.

στο ebanking έβλεπα

11/03/2016 11/03/2016 LEUPAY.E +3597 LU 0,00
11/03/2016 11/03/2016 ΑΓΟΡΑ ΣΕ POS       -1,00
ο κωδικός ήταν τελειως ασχετο απο το 3597.
Πάρε και ξαναρώτα, θα πέσεις σε άλλον υπάλληλο. μονο τηλεφωνικά απο Eurobank.

Και τηλεφωνικά το έκανα. Δεν βγήκε άκρη. Δεν χρειάζεται να ξαναπάρω κανέναν (αυτό έγινε πριν 15 μέρες). Το πρόβλημα λύθηκε αφού μου έστειλε η Leupay τον κωδικό τελικά μέσω e-mail.

Δημοσ.

Ιδιο ερ

Αυτο ηθελα να ρωτησω κι εγω .....

εγω την εκανα μεσω internet. Δεν εμπιστευόμουν το SMS. Μια χαρα εγιναν ολα και ο λογαρισμος αλλαξε σε standard μεσα στην επόμενη μερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...