Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. 

Σήμερα παρέλαβα την κάρτα μου , 10 ημερες ακριβώς. Την ενεργοποίησα και μου ήρθε το Pin της με SMS. Οπότε τώρα εάν ποτε θελήσω να τσεκάρω το υπόλοιπο μου ή να το τραβήξω από ΑΤΜ χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο PIN?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα. 

Σήμερα παρέλαβα την κάρτα μου , 10 ημερες ακριβώς. Την ενεργοποίησα και μου ήρθε το Pin της με SMS. Οπότε τώρα εάν ποτε θελήσω να τσεκάρω το υπόλοιπο μου ή να το τραβήξω από ΑΤΜ χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο PIN?

σου ρθε αμεσως?

εγω τους εστειλα κ ακομη περιμενω sms....

Όχι αμέσως αλλα σε σχέση με τους χρόνους που έχουν αναφερθεί εδώ, ήρθε στο ευνοϊκότερο χρόνο. Μήπως παίζει ρόλο η περιοχή? 

Καλησπέρα. 

Ακριβως.

• Like 1

Όχι αμέσως αλλα σε σχέση με τους χρόνους που έχουν αναφερθεί εδώ, ήρθε στο ευνοϊκότερο χρόνο. Μήπως παίζει ρόλο η περιοχή?

Νομιζω οτι ρωτησε αν ηρθε αμεσως το sms , οχι για την καρτα.

η καρτα συνοδευεται με ενα χαρτι που σου λεει να στειλεις με ενα sms (σε ξενο αριθμο) τα τελευταια 6 νουμερα της καρτα σου ...μετα θα παραλαβεις το Pin μεσω sms για activation...εγω εστειλα κ ειμαι στο περιμενε.

Εγώ την ενεργοποίησα μέσα από το e-banking της Leupay πάντως και αγνόησα το χαρτί που είχε μέσα. Και το SMS ήρθε άμεσα (σε 1-2 λεπτά). Στείλε e-mail στο support της Leupay γιατί φοβάμαι ότι είναι θέμα της εταιρείας που έχεις το κινητό σου (τέτοια προβλήματα είχα με τη Number26 εγώ) και "χάνονται" κάποια SMS από παρόχους του εξωτερικού.

• Like 1

Η κάρτα μπορεί να ενεργοποιηθεί και μέσα από τη σελίδα της LeuPay.

Αν πάτε στην καρτέλα Cards εμφανίζονται τα στοιχεία της κάρτας μαζί με το δηλωμένο σας κινητό νούμερο και στο status της κάρτας (όπως και δεξιά από πάνω σε ξεχωριστό ταμπελάκι) δίνεται η δυνατότητα να κάνετε Activate για να σας έρθει το sms. Δοκιμάστε κι έτσι να δείτε μήπως με αυτή τη μέθοδο λειτουργεί καλύτερα.

Το μήνυμα κανονικά πρέπει να έρθει αμέσως ή έστω μέσα σε 2-3 λεπτά κι αν αυτό δεν συμβαίνει, μάλλον φταίει το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, παρά κάτι άλλο.

Για παράδειγμα, έχω διαβάσει στο topic της Revolut και της Number26 (δεν θυμάμαι αν ήταν κι εδώ) ότι τα Wind κινητά είναι πιο "δυσκοίλια" στο θέμα με τα αυτοματοποιημένα μηνύματα από το εξωτερικό και δεν έρχονται πάντα.

@antikinsor ενημερωτικα σου λεω οτι παρελαβα κ γω σημερα την καρτα (μπορει βεβαια να ειναι κ απο χθες μεσα στο γραμματοκιβωτιο --την βρηκα να κολυμπαει μεσα στο νερο λογω βροχης)

οποτε για μενα-οταν συμπληρωθει το 20 ημερο- πες του να σου στειλουν αλλη καρτα ,γτ μαλλον κατι δεν παει καλα, εαν ακομη δεν παρελαβες.

Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση. Καλό είναι να ξέρουμε πόσο περίπου κάνει πλέον η αποστολή.

Όσοι έχουν κάνει παραγγελία μετά τα μπλόκα των αγροτών, φαίνεται να την παίρνουν σχετικά γρήγορα την κάρτα.

Εγώ που την είχα κάνει πριν, έπεσα στην περίπτωση...

Όπως και να έχει, θα περιμένω μέχρι και τη Δευτέρα που κλείνω 36 μέρες (25 εργάσιμες) και αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε, θα τους ενημερώσω να μου στείλουν άλλη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση. Καλό είναι να ξέρουμε πόσο περίπου κάνει πλέον η αποστολή.

Όσοι έχουν κάνει παραγγελία μετά τα μπλόκα των αγροτών, φαίνεται να την παίρνουν σχετικά γρήγορα την κάρτα.

Εγώ που την είχα κάνει πριν, έπεσα στην περίπτωση...

Όπως και να έχει, θα περιμένω μέχρι και τη Δευτέρα που κλείνω 36 μέρες (25 εργάσιμες) και αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε, θα τους ενημερώσω να μου στείλουν άλλη.

Δεν νομίζω ότι έχουν καμία σχέση τα μπλόκα των αγροτών. Αεροπορικώς έρχεται το ταχυδρομείο. Τη 2η και την 3η κάρτα (για δολλάριο και στερλίνα) εγώ τις έλαβα σε 5 εργάσιμες. Η 1η είχε κάνει 18 εργάσιμες αλλά ήταν πριν τα μπλόκα έτσι κι αλλιώς. Ή καθυστέρησε πολύ να αποσταλλεί η δική σου ή χάθηκε. Πιστεύω ότι είναι αυτονόητο ότι την επόμενη θα τη ζητήσεις με κούριερ έτσι;

Υ.Γ. Τώρα που το συνειδητοποιώ, εσύ δεν έχεις παραλάβει καν ακόμα την κάρτα και δίνεις οδηγίες έχοντας μάθεi τόσο καλά όλες τις λεπτομέρειες; Εντυπωσιακό! "Ειδικός λιουπεολόγος"! :-)

Επεξ/σία από theopan

Τα μπλόκα τα ανέφερα γιατί σύμφωνα με τις αρχικές μαρτυρίες στο εδώ topic η κάρτα έκανε τις περισσότερες φορές κοντά στο μήνα να φτάσει, οπότε θεώρησα ότι δεν μπορεί να είναι αεροπορικώς μια τέτοια μεταφορά εντός ΕΕ που κάνει τόσο καιρό.

Από εκεί και πέρα τους είχα στείλει ήδη e-mail από την προηγούμενη βδομάδα, ρωτώντας αν υπάρχει tracking number και μου απάντησαν ότι την έχουν στείλει από τις 15/2, οπότε αποκλείστηκε το σενάριο να μην έχει αποσταλεί. Κι επιπλέον μου έγραψαν "Please note that the approximate time of the delivery is 20 business days". Οπότε, δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο. Τώρα πλέον όμως συμπληρώθηκαν και οι 20 εργάσιμες μέρες κι απλά αφήνω να τελειώσει η βδομάδα μήπως γίνει το θαύμα, αφού έτσι κι αλλιώς φτάσαμε στην Πέμπτη, οπότε από Δευτέρα πρωί θα επικοινωνήσω εκ νέου μαζί τους να το διευθετήσω οριστικά.

Η κάρτα μπορεί να ενεργοποιηθεί και μέσα από τη σελίδα της LeuPay.

Αν πάτε στην καρτέλα Cards εμφανίζονται τα στοιχεία της κάρτας μαζί με το δηλωμένο σας κινητό νούμερο και στο status της κάρτας (όπως και δεξιά από πάνω σε ξεχωριστό ταμπελάκι) δίνεται η δυνατότητα να κάνετε Activate για να σας έρθει το sms. Δοκιμάστε κι έτσι να δείτε μήπως με αυτή τη μέθοδο λειτουργεί καλύτερα.

Το μήνυμα κανονικά πρέπει να έρθει αμέσως ή έστω μέσα σε 2-3 λεπτά κι αν αυτό δεν συμβαίνει, μάλλον φταίει το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, παρά κάτι άλλο.

Για παράδειγμα, έχω διαβάσει στο topic της Revolut και της Number26 (δεν θυμάμαι αν ήταν κι εδώ) ότι τα Wind κινητά είναι πιο "δυσκοίλια" στο θέμα με τα αυτοματοποιημένα μηνύματα από το εξωτερικό και δεν έρχονται πάντα.

μαν σε ευχαριστω,επιασε ετσι οπως το γραφεις...μπηκα στην καρτελα τωρα cards κ την εκανα active απο κει...

ζηταει απλa ολους τους αριθμους που αναγραφονται μπροστα στην καρτα κ μετα σου ρχεται με sms ενας 4 ψηφιος κωδικος για το activation..κ τελος

βεβαια Pin δεν ξερω πως θα παραλαβω,μαλλον θα τους στειλω κανα ιμειλ να το ζητησω

μαν σε ευχαριστω,επιασε ετσι οπως το γραφεις...μπηκα στην καρτελα τωρα cards κ την εκανα active απο κει...

ζηταει απλa ολους τους αριθμους που αναγραφονται μπροστα στην καρτα κ μετα σου ρχεται με sms ενας 4 ψηφιος κωδικος για το activation..κ τελος

βεβαια Pin δεν ξερω πως θα παραλαβω,μαλλον θα τους στειλω κανα ιμειλ να το ζητησω

Πρέπει αμέσως μετά το activation να έλαβες στο κινητό που έχεις δηλώσει το εξής SMS:

"Your card is activated. PIN: XXXX. Wallet No: 400XXXXXXXXXX. More information at +35227....."

Αν δεν το έλαβες υποψιάζομαι ότι κάτι έχεις κάνει λάθος στον αριθμό κινητού (τον έγραψες λάθος) που εξαρχής όταν άνοιξες το Leupay account δήλωσες. Για αυτό και δεν σου πετύχαινε η ενεργοποίηση μέσω SMS...

• Like 2

Πρέπει αμέσως μετά το activation να έλαβες στο κινητό που έχεις δηλώσει το εξής SMS:

"Your card is activated. PIN: XXXX. Wallet No: 400XXXXXXXXXX. More information at +35227....."

Αν δεν το έλαβες υποψιάζομαι ότι κάτι έχεις κάνει λάθος στον αριθμό κινητού (τον έγραψες λάθος) που εξαρχής όταν άνοιξες το Leupay account δήλωσες. Για αυτό και δεν σου πετύχαινε η ενεργοποίηση μέσω SMS...

ετσι πιστευα κ γω,αλλα χθες που εκανα active την καρτα-- μεσω του σαιτ τους-- πριν γινει μου εσταλθη απο την leupay ενας activation κωδικος για να ολοκληρωσω την διαδικασια ...οποτε δεν εχω κανει λαθος το νουμερο.λογικα εαν ειχα κανει λαθος το νουμερο ουτε αυτον τον κωδικο δεν θα μπορουσα να λαβω,ετσι δεν ειναι?

edit:ξαναστειλα sms σημερα στο καπακι κ ελαβα αυτο

card status:active

INT YES

WEB YES

ATM YES

PIN: XXXX

WALLET NO: XXXXXX..

οποτε μαλλον ''ξεκολλησε''/// :-D

Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω verify κάρτα mastercard από eurobank αλλά όταν πάω να βάλω τον 4ψηφιο κωδικό στη leupay μου γράφει ότι είναι λαθός. Ο κωδικός που είδα στο ebanking είναι σε αυτή την μορφή: LEUPAY.E +XXXX LU. Να πατήσω resend code ή να περιμένω την απάντηση από το support(πιθανόν σε 2-3 μέρες);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...