alfeios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν έχω βάλει την εφαρμογή για να ξέρω. Αν σου παρέχει τη δυνατότητα να κάνεις logout/login (αποσύνδεση/σύνδεση) ορίζοντας διαφορετικά στοιχεία και άρα να κάνεις νέα εγγραφή με διαφορετικό κινητό, δεν βλέπω το λόγο να μην γίνεται. ναι, οι δυνατοτητες αυτες υπαρχουν. Ερχεται μηνυμα επιβεβαιωσης στον αριθμο που θα ορισεις. Αρα λογικα μπορεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Συμφωνω ..... Σε δικαρτο κινητό λες να ανοιγει και δευτερος λογαριασμός με τον αλλο αριθμο τηλεφωνου ; Μπορείς. Αναγκάστηκα να το κάνω εγώ που έχω δίκαρτο για τον ίδιο ακριβώς λόγο: εξαντλήθηκαν στον 1ο λογαριασμό οι 2 ευκαιρίες σύνδεσης καρτών που είχα χωρίς επιτυχία... Παραμένει η απορία μου σχετικά με το τι θα συμβεί όταν αρχίσουν να λήγουν οι κάρτες που συνδέουμε. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2016 από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ναι, οι δυνατοτητες αυτες υπαρχουν. Ερχεται μηνυμα επιβεβαιωσης στον αριθμο που θα ορισεις. Αρα λογικα μπορεις Τότε ναι, λογικά μπορείς και δεν χρειάζεται να έχεις επιπλέον συσκευή για κάθε διαφορετικό λογαριασμό LeuPost. Αυτό όμως που δεν ξέρω αν γίνεται, είναι να συνδέσεις στο νέο λογαριασμό κάρτα που έχεις βάλει ήδη στον παλιό. Δηλαδή, αν π.χ. πας να δηλώσεις την πρώτη κάρτα που είχε συνδεθεί πετυχημένα στον προηγούμενο λογαριασμό, θεωρητικά πρέπει να σου βγάλει μήνυμα λάθους ότι αυτή η κάρτα χρησιμοποιείται ήδη ή κάτι αντίστοιχο. Φυσικά, δεν εννοώ να το δοκιμάσεις και απλά το σκέφτηκα και δημοσιοποίησα την απορία μου EDIT: Με πρόλαβε ο theopan , αφού γράφαμε την ίδια στιγμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παραμένει η απορία μου σχετικά με το τι θα συμβεί όταν αρχίσουν να λήγουν οι κάρτες που συνδέεουμε. Mην ανησυχείς φίλτατε συμφορουμίτη ως τότε .... θα έχουν λήξη τα capital controls ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Mην ανησυχείς φίλτατε συμφορουμίτη ως τότε .... θα έχουν λήξη τα capital controls ! Αποκλείεται να λήγει μια κάρτα μου από αυτές που έχω συνδέσει π.χ. στο τέλος Μαρτίου; Σε 15 μέρες από τώρα. Ας μην το πάμε καθόλου στο "φιλοσοφικό" του πότε θα λήξουν τα cc, γιατί θα σου πω ότι η πρόβλεψή μου είναι ότι όταν λήξουν είναι βέβαιο ότι το νόμισμά μας δεν θα είναι το Ευρώ. Οπότε μικρή σημασία θα έχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Και εμένα πάντως μετά από 7 μέρες ταλαιπωρίας με την τράπεζα email στην μαλτα kai κοντρα email. Για τν 4 ψηφίο κωδικό τελικά μου τον έδωσαν. Και έκανα την κάρτα μου verify.. Πλέον απολάμβανε όλα τα προνόμια τις κάρτας μου κ μέχρι τώρα με χει βγάλει άσπρο πρόσωπο.... Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αποκλείεται να λήγει μια κάρτα μου από αυτές που έχω συνδέσει π.χ. στο τέλος Μαρτίου; Σε 15 μέρες από τώρα. Νομίζω ότι ο φίλτατος συμφορουμίτης molot12 μπερδεύτηκε με το προηγούμενο σχόλιό σου και αναφέρθηκε στις κάρτες LeuPay, LeuPost, Revolut κτλ. που λήγουν σε 2 χρόνια από την έκδοσή τους και όχι στις ελληνικές κάρτες που συνδέουμε στο λογαριασμό της LeuPay/LeuPost, οι οποίες φυσικά μπορεί να λήγουν οποτεδήποτε. Και πράγματι είναι πολύ εύλογη η απορία σου... Έχω όμως την αίσθηση ότι κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες, πιο πολύ δημιουργήθηκαν εξαιτίας της ελληνικής κρίσης (γνωρίζοντας τι πελατολόγιο θα έχουν τουλάχιστον στο ξεκίνημα), οπότε πιο πολύ βιάστηκαν να προλάβουν το σφυγμό της αγοράς και τις ανάγκες μας, παρά να εξασφαλίσουν 100% την απρόσκοπτη λειτουργία από την αρχή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποια κενά/bugs τουλάχιστον σε αυτό το χρονικό στάδιο. Στο χέρι τους είναι να τα διορθώσουν μεταγενέστερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 @antikinsor ενημερωτικα σου λεω οτι παρελαβα κ γω σημερα την καρτα (μπορει βεβαια να ειναι κ απο χθες μεσα στο γραμματοκιβωτιο --την βρηκα να κολυμπαει μεσα στο νερο λογω βροχης) οποτε για μενα-οταν συμπληρωθει το 20 ημερο- πες του να σου στειλουν αλλη καρτα ,γτ μαλλον κατι δεν παει καλα, εαν ακομη δεν παρελαβες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγω απο αθηνα ειμαι στις 9 εργασιμες και ακομα τιποτα απο καρτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγω απο αθηνα ειμαι στις 9 εργασιμες και ακομα τιποτα απο καρτα.. εγω θεσσαλια κ ηρθε σε 8-9 εργασιμες με βαση την τελευταια μου επικοινωνια με αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αντε να δουμε. Να ρωτησω,μολις την παραλαβω κανω card activation και τελος δεν θελει κατι αλλο μετα ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αντε να δουμε. Να ρωτησω,μολις την παραλαβω κανω card activation και τελος δεν θελει κατι αλλο μετα ετσι; η καρτα συνοδευεται με ενα χαρτι που σου λεει να στειλεις με ενα sms (σε ξενο αριθμο) τα τελευταια 6 νουμερα της καρτα σου ...μετα θα παραλαβεις το Pin μεσω sms για activation...εγω εστειλα κ ειμαι στο περιμενε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν ερχεται αμεσως το pin; ποσο κανει περιπου και εισαι σε αναμονη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panicx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν ερχεται αμεσως το pin; ποσο κανει περιπου και εισαι σε αναμονη; δεν εχω ιδεα να σου πω την αληθεια...αφου δεν απαντησανε αμεσως μαλλον σε καμμια εργασιμη με 2 ? κατι τετοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Α μαλιστα... Μολις ερθει κ σε εμενα η καρτα θα τ κανω κ εγω αν κ πρεπει ν κανει 2-3 μερες το SMS να μην ερχεται επιτοπου. Οποιος ξερει κ το εκανε ας μας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα