Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει συνδέσει κανείς τη κάρτα της Leupay με το Paypal?

Ενώ συνδέεται ο λογαριασμός κανονικά, όταν πάω να περάσω την κάρτα μου βγάζει το εξής μήνυμα:

<< This card is not accepted. Please use a different card>>.

Κάνω κάτι λάθος?

Ιδια διαδικασια, οπως σε καθε καρτα που συνδεεται με paypal.
Γινεται χρεωση, και ο 4-ψηφιος κωδικος πιστοποιει την συνδεση.
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδη περιμενω πλεον την καρτα να μου ερθει σπιτι, στο PayPal εχω ηδη της alpha bank μια visa.

Θεω να βαλω και την leupay με τον γνωστο τροπο 4ψηφιος κτλπ.

Εγω αλλο θελω να ρωτησω.αφου θα εχω και τις 2 καρτες πως θα γινεται η επιλογη ποια καρτα να χρεωθει για μια αγορα; αν βαλεις 2 καρτες υπαρχει επιλογη στο pp ποια να ειναι πρωτη ωστε σε πιθανες αγορες να χρεωνεται αυτη;

Δημοσ.

Ειναι αλλη η καρτα στ την εφαρμογη leu post και αλλη η καρτα απο το leypay? Κι εκει που λεει το leupay να κανουμε την καρτα act ivy μονο την δευτερη εννοει;

Επειδη περιμενω πλεον την καρτα να μου ερθει σπιτι, στο PayPal εχω ηδη της alpha bank μια visa.

Εγω αλλο θελω να ρωτησω.αφου θα εχω και τις 2 καρτες πως θα γινεται η επιλογη ποια καρτα να χρεωθει για μια αγορα; αν βαλεις 2 καρτες υπαρχει επιλογη στο pp ποια να ειναι πρωτη ωστε σε πιθανες αγορες να χρεωνεται αυτη;

Υπαρχει επιλογη. Οριζεις την μια σαν primary και παντα σου προτεινει αυτη . Αλλα και παλι μπορεις να κανεις εναλλαγη κατα την πληρωμη
  • Like 2
Δημοσ.

Εχει επιλογη στην ιστοσελιδα paypal.
Η καρτα που χρησιμοποιειται αναγραφεται σαν primary.
Καθε χρηστης μπορει να αλλαζει την primary οπως/οποτε θελει μεσα απο μενου της ιστοσελιδας paypal.

Ειναι αλλη η καρτα στ την εφαρμογη leu post και αλλη η καρτα απο το leypay? Κι εκει που λεει το leupay να κανουμε την καρτα act ivy μονο την δευτερη εννοει;

...

Αλλη καρτα η leupay, αλλη η leupost.
Και οι δυο ειναι mastercard με διαφορετικο αριθμο.
Στην ιστοσελιδα leupay αναγραφεται ποιες καρτες leupay καθε χρηστη ειναι ενεργοποιημενες και ποιες οχι.
Για leupost, οποιος χρησιμοποιει βλεπει τα στοιχεια της στην τηλεφωνικη εφαρμογη.
  • Like 2
Δημοσ.

Ιδια διαδικασια, οπως σε καθε καρτα που συνδεεται με paypal.
Γινεται χρεωση, και ο 4-ψηφιος κωδικος πιστοποιει την συνδεση.

καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να πω ενα ευχαριστώ για όλη αυτή την βοήθεια,

Και δεύτερων να ρωτήσω γιατί και σε εμένα δεν με αφήνει να συνδέσω την κάρτα με το Paypal,

Έχω την κάρτα που έχει και το όνομα μου, την έχω κάνει επιβεβαίωση, λογαριασμός έχει γίνει LeuPay Standard  έχω στείλει και έχω πάρει λεφτά, αλλά στο paypal μου αναγράφει τα ίδια με το φίλο από επάνω.

Δημοσ.

1, Στην εφαρμογη leupost εχω προσθεσει μια mastercard της Alphabank και εχω μεταφερει χρημετα με επιτυχια δυο φορες. Να υποθεσω οτι ηταν τυχαιο ; (λογω capital control)

2, Ομως μου γραφει οτι η καρτα ειναι Μη επιβεβαιωμενη. Επιλογη για επιβεβαιωση ομως δεν βρισκω. Τι κανω λαθος ;

3, Η καρτα μου leupost πώς συνδεεται στον λογαριαμό μου leypay ωστε να την φορτωνω απο εκει ;

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο εμένα, προχτές πήρα την κάρτα, την ενεργοποίησα και έγινα και standard

Σήμερα πήγα και σε ενα atm εθνικής να αλλάξω το pin αλλά παρόλο που εδώ (κάπου μέσα στις 82 σελίδες posts) διάβασα οτι γίνεται αλλαγή Pin σε όλα τα atm εμένα δεν μου έβγαλε τέτοια επιλογή

Μετά το pin μου έβγαλε να διαλέξω

- American Express

- Checking Account

- Saving Account

- Credit card

σε όλες τις επιλογές μετά μου ζήταγε να διαλέξω ποσό. Για απλο λογαριασμο σε EUR να υποθέσω οτι διαλέξω το Saving Account?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.θελω να κανω verify την καρτα πειραιως που εχω.Πατησα για επιβεβαιωση.Μπηκα μετα στο winkbank και ειδα οτι κρατηθηκε ενα ευρω αλλα στης κινησεις δεν φαινοταν κατι.Αυτο που ηθελα ρωτησω ειναι στο wink bank θα εμφανιστει ο κωδικος για να κανω την επαληθευση και αν ναι σε ποσο χρονο γινεται, και αν οχι θα πρεπει να παρω στην πειραιως να μου το πουν?

Δημοσ.

Έχει συνδέσει κανείς τη κάρτα της Leupay με το Paypal?

Ενώ συνδέεται ο λογαριασμός κανονικά, όταν πάω να περάσω την κάρτα μου βγάζει το εξής μήνυμα:

<< This card is not accepted. Please use a different card>>.

Κάνω κάτι λάθος?

Δεν έχει ακουστεί στο παρελθόν να μην μπορεί κάποιος να συνδέσει την κάρτα με το Paypal.

Έχε όμως υπ' όψιν σου, ότι για να γίνει αυτό, θα πρέπει ήδη να υπάρχουν κάποια λεφτά μέσα στην κάρτα (τουλάχιστον 2.5 ευρώ).

Όταν συνδέεις την κάρτα στο Paypal, γίνεται μια μικρή χρέωση (1$) και για να την κάνεις μετά και Verification, γίνεται και δεύτερη μικρή χρέωση (1€) για να σου δοθεί και ο απαραίτητος 4ψήφιος κωδικός.

Αυτή είναι η τυπική διαδικασία σύνδεσης οποιασδήποτε κάρτας με το Paypal και δεν είναι ιδιοτροπία της LeuPay.

Αν λοιπόν δεν έχεις λεφτά μέσα στην κάρτα, έστω και αυτά τα λίγα, προφανώς δεν μπορεί να γίνει σύνδεση.

Αν φταίει κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω...

καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να πω ενα ευχαριστώ για όλη αυτή την βοήθεια,

Και δεύτερων να ρωτήσω γιατί και σε εμένα δεν με αφήνει να συνδέσω την κάρτα με το Paypal,

Έχω την κάρτα που έχει και το όνομα μου, την έχω κάνει επιβεβαίωση, λογαριασμός έχει γίνει LeuPay Standard  έχω στείλει και έχω πάρει λεφτά, αλλά στο paypal μου αναγράφει τα ίδια με το φίλο από επάνω.

Όπως γράφεις την έχεις λειτουργήσει κανονικά την κάρτα μέχρι τώρα και όλα καλά.

Αυτή τη στιγμή όμως που προσπαθείς να συνδέσεις την κάρτα στο Paypal, έχεις καθόλου λεφτά μέσα στο λογαριασμό σου;

Διάβασε τι έγραψα και στο φίλο παραπάνω.

1, Στην εφαρμογη leupost εχω προσθεσει μια mastercard της Alphabank και εχω μεταφερει χρημετα με επιτυχια δυο φορες. Να υποθεσω οτι ηταν τυχαιο ; (λογω capital control)

2, Ομως μου γραφει οτι η καρτα ειναι Μη επιβεβαιωμενη. Επιλογη για επιβεβαιωση ομως δεν βρισκω. Τι κανω λαθος ;

3, Η καρτα μου leupost πώς συνδεεται στον λογαριαμό μου leypay ωστε να την φορτωνω απο εκει ;

1. Εφόσον η LeuPost είναι υπηρεσία της ίδιας εταιρείας, λογικά για τη φόρτιση ισχύει ότι και με τη LeuPay. Οπότε, δεν ήταν τυχαία η φόρτιση που έκανες, γιατί οι περισσότερες Mastercard περνούν και κόβονται όλες οι Visa. Διάβασε αναλυτικά τι έχει γραφτεί για τη LeuPay εδώ.

2. Γι' αυτό ας σου απαντήσει κάποιος που ξέρει.

3. Σε κάποιο από τα αρχικά posts του Braker με τις διάφορες οδηγίες, γράφει το εξής: "Μεταφέρεις αμέσως χρήματα από τον LeuPay στον LeuPost λογαριασμό (μέσα από το e-banking του LeuPay)". Άρα, δεν χρειάζεται καν να τη συνδέσεις, όπως όλες τις άλλες κάρτες και να σου πιάσει θέση (γιατί υπάρχει όριο καρτών που μπορείς να συνδέσεις) και μέσα από το web banking στέλνεις άμεσα τα λεφτά εσωτερικά/internal, όπου αν δεν κάνω λάθος, σ' αυτή την περίπτωση έχει μια ελάχιστη χρέωση, 0.10€.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.θελω να κανω verify την καρτα πειραιως που εχω.Πατησα για επιβεβαιωση.Μπηκα μετα στο winkbank και ειδα οτι κρατηθηκε ενα ευρω αλλα στης κινησεις δεν φαινοταν κατι.Αυτο που ηθελα ρωτησω ειναι στο wink bank θα εμφανιστει ο κωδικος για να κανω την επαληθευση και αν ναι σε ποσο χρονο γινεται, και αν οχι θα πρεπει να παρω στην πειραιως να μου το πουν?

Χρεωστική ή πιστωτικη καρτα της Πειραιώς ;

Βλεπεις την κίνηση και δεν εχει κωδικο ;

Η δεν βλεπεις καθλου την κινηση;

Αν ειναι πιστωτική κοιταξε και τις Εκκρεμεις κινησεις

Εγω προσπαθησα να την προσθεσω για να στελνω χρηματα στον λογ Leupay και δεν γινεται. Επιπλεον μετα απο μιση ωρα μου τηλεφωνησαν απο το τμημα ασφαλιεας της Πειραιως αι με ρωτησαν αν εγω εκανα την προσπαθεεια ή οχι. Επιβεβαιωσα και μου ειπαν οτι δεν γινεται λογω capital control. Καρτα της Alpah Bank εχω προσθεσει ομως

Δεν έχει ακουστεί στο παρελθόν να μην μπορεί κάποιος να συνδέσει την κάρτα με το Paypal.

Έχε όμως υπ' όψιν σου, ότι για να γίνει αυτό, θα πρέπει ήδη να υπάρχουν κάποια λεφτά μέσα στην κάρτα (τουλάχιστον 2.5 ευρώ).

Όταν συνδέεις την κάρτα στο Paypal, γίνεται μια μικρή χρέωση (1$) και για να την κάνεις μετά και Verification, γίνεται και δεύτερη μικρή χρέωση (1€) για να σου δοθεί και ο απαραίτητος 4ψήφιος κωδικός.

Αυτή είναι η τυπική διαδικασία σύνδεσης οποιασδήποτε κάρτας με το Paypal και δεν είναι ιδιοτροπία της LeuPay.

Αν λοιπόν δεν έχεις λεφτά μέσα στην κάρτα, έστω και αυτά τα λίγα, προφανώς δεν μπορεί να γίνει σύνδεση.

Αν φταίει κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω...

Όπως γράφεις την έχεις λειτουργήσει κανονικά την κάρτα μέχρι τώρα και όλα καλά.

Αυτή τη στιγμή όμως που προσπαθείς να συνδέσεις την κάρτα στο Paypal, έχεις καθόλου λεφτά μέσα στο λογαριασμό σου;

Διάβασε τι έγραψα και στο φίλο παραπάνω.

1. Εφόσον η LeuPost είναι υπηρεσία της ίδιας εταιρείας, λογικά για τη φόρτιση ισχύει ότι και με τη LeuPay. Οπότε, δεν ήταν τυχαία η φόρτιση που έκανες, γιατί οι περισσότερες Mastercard περνούν και κόβονται όλες οι Visa. Διάβασε αναλυτικά τι έχει γραφτεί για τη LeuPay εδώ.

2. Γι' αυτό ας σου απαντήσει κάποιος που ξέρει.

3. Σε κάποιο από τα αρχικά posts του Braker με τις διάφορες οδηγίες, γράφει το εξής: "Μεταφέρεις αμέσως χρήματα από τον LeuPay στον LeuPost λογαριασμό (μέσα από το e-banking του LeuPay)". Άρα, δεν χρειάζεται καν να τη συνδέσεις, όπως όλες τις άλλες κάρτες και να σου πιάσει θέση (γιατί υπάρχει όριο καρτών που μπορείς να συνδέσεις) και μέσα από τη web banking στέλνεις τα λεφτά εσωτερικά/internal, όπου αν δεν κάνω λάθος, σ' αυτή την περίπτωση έχει χρέωση 0.10€.

1. οι περισσότερες Mastercard περνούν και κόβονται όλες οι Visa !!! Μαλλιστα !!!!

2. καποιος θα απαντησει ....

3. Ναι αυτο το βρηκα ηδη και το εκανα με επιτυχια. Αλλα στην εφαρμογη κινητου της leupost γραφει συνδεστε την καρτα με τον λογαριασμο, Κανοντας κλικ σου ανοιγει στο κινητο το site αλλα στην αρχικη σελιδα. Αρα δεν χρειαζεται να κανεις κατι, απλα μπενεις εκει και μεταφερεις

Ευχαριστω

το verification της καρτας γινεται με χρεωση της και αποστολη 4ψηφιου κωδικου στο πεδιο της χρεωσης (οπως και με το PayPal) 

Πώς μπορω να το "προκαλεσω" αυτο ;

Νακανω δηλαδη τη χρεωση και την αποστολη κωδικου  για να επιβεβαιωσω την καρτα μου ;

Δημοσ.

Άρα, είχες κάνει ήδη την πρώτη κίνηση (σύνδεση), και μέσα από το web banking της LeuPay στην καρτέλα με τις συνδεδεμένες καρτες επέλεξες να την κάνεις Verify. Έτσι έγινε και η δεύτερη απαραίτητη μικρή χρέωση από την κάρτα, για να σου δοθεί ο απαραίτητος 4ψήφιος κωδικός. Οπότε, θα καλέσεις στο τμήμα εξυπηρέτησης καρτών της Πειραιώς και θα τους ζητήσεις να σου δώσουν τον 4ψήφιο κωδικό, που θα φαίνεται σε κάποια από τις 2 αυτές συναλλαγές (λογικά στη δεύτερη). Θα βάλεις τον κωδικό στο αντίστοιχο πλαίσιο μέσα στο web banking της LeuPay και είσαι έτοιμος. Λογικά, η κίνηση φαίνεται αμέσως στις τράπεζες και είναι μάλλον μύθος ότι χρειάζεται 1-2 μέρες (όπως συνήθως λένε για το Paypal). Αν παρόλα αυτά δεν βρουν τον κωδικό και σου πουν να τους πάρεις σε 1-2 μέρες πάλι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και θα πρέπει να περιμένεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση ναι αυτο εγινε απλα νομιζα οτι τον κωδικο μπορεις να τον δεις και στο winkbank.Ξερετε αν ο κωδικος εμφανιζεται αμεσως ομως για να καλεσω την πειραιως να μου το πουν.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση ναι αυτο εγινε απλα νομιζα οτι τον κωδικο μπορεις να τον δεις και στο winkbank.Ξερετε αν ο κωδικος εμφανιζεται αμεσως ομως για να καλεσω την πειραιως να μου το πουν.

Αν εχεις ενεργοποιησει τα alerts μεσα απο το winbank ερχεται αμεσως στο mail σου με το alert της συναλλαγης. Επομενως παρε τηλεφωνο τωρα, το εχουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...