Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον καλημερες.. πηρα τηλεφωνο στην αλφα.. δεν υπαρχει κανενας 4ψηφιος κκωδικος απο την πρωτη μου συνναλαγη που εκανα..ακομη και σημερα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα οταν παω να φορτωσω χρηματα απο καρτα .(ενω χτες εβαλα με την μια ) και βλεπω τωρα στν λογαριασμο μου στην σελιδα  leupay πως και στην καρτα και στον λογαριασμο ειμαι active..!! Η καρτα οντως θελει verify αλλα οταν το παταω με πεταει στην σελιδα της alpha bank alha secure web mastercard να κανω εγγραφη. κανω και μου λεει μετα να παρω τηελφωνο για τν κωδικο μου..!!

πολυ μπερδεμα η κατασταση..!! 

Εγώ πηρα προχθές την Eurobank και μου τον έδωσαν. Μάλλον ο Εκπρόσωπος που μίλησες δεν έψαξε αρκετά. Πάρε πάλι ένα τηλεφωνακι. 

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξαναπηρα πριν λιγο και μου ειπε πως θελει 1-2 μερες για να εμφανιστει ο κωδικος.. .!!

οποτε να υπομονη για σημερα και αυριο ξαναπερνω.. 

επισης μου κανει εντυπωση πως εχτες φορτωσα 90 ευρω με την μια απο την ιδια καρτα και σημερα θελω να βαλω αλλα 50 και δεν μπορω καθολου..! τοσο σχεση εαν ειναι η καρτα verify η οχι.?

Δημοσ.

Η κάρτα από την στιγμή που θα την στείλουν θέλει όντως 3 εβδομάδες? Έχει αλλάξει κάτι εκεί?

Δημοσ.

Η κάρτα από την στιγμή που θα την στείλουν θέλει όντως 3 εβδομάδες? Έχει αλλάξει κάτι εκεί?

εμενα εκανε ακριβως 10μερες..!!

• Like 1
Δημοσ.

αισιόδοξο! Είσαι Αθήνα αν επιτρέπεται? Και ήρθε με συμβατικό ταχυδρομείο ?

Δημοσ.

Εμενα εκανε 8 ημερες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

εχθές άνοιξα λογαριασμό leupay. Την ίδια στιγμή έστειλα δικαιολογητικά και έκανα αίτημα να μου στείλουν κάρτα μέσω απλού ταχυδρομίου. Τώρα περιμένω και θα σας ενημερώσω σε πόσο καιρό θα έρθει. 

Έχει δοκιμάσει κανείς την virtual της leupost;; Δουλεύει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

ξαναπηρα πριν λιγο και μου ειπε πως θελει 1-2 μερες για να εμφανιστει ο κωδικος.. .!!

επισης μου κανει εντυπωση πως εχτες φορτωσα 90 ευρω με την μια απο την ιδια καρτα και σημερα θελω να βαλω αλλα 50 και δεν μπορω καθολου..! τοσο σχεση εαν ειναι η καρτα verify η οχι.?

τραβα ενα εμβασμα μεσω web banking  με την μια το χρηματικο ποσο που θελεις, μεχρι να παρεις κωδικο για την καρτα σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εχθές άνοιξα λογαριασμό leupay. Την ίδια στιγμή έστειλα δικαιολογητικά και έκανα αίτημα να μου στείλουν κάρτα μέσω απλού ταχυδρομίου. Τώρα περιμένω και θα σας ενημερώσω σε πόσο καιρό θα έρθει. 

Έχει δοκιμάσει κανείς την virtual της leupost;; Δουλεύει;

Ευχαριστώ

Εχω δοκιμασει την virtual της Leupost,ειδικα με amazon.co.uk  και amazon.com και μια χαρα  δουλευει...

• Like 2
Δημοσ.

Έχει Virtual η Leupay? 

είναι αυτή που θα έρθει και hardcopy από το ταχυδρομείο? 

Όχι, απ οτι διάβασα σε προηγούμενα post είναι άλλη που την βγαζεις μέσα από το Leupost. 

Αυτή είναι η διαδικασία νομίζω που είχε γράψει ο Braker

Πάντως ο γρηγορότερος τρόπος για να αγοράσει κάποιος από εξωτερικό χωρίς CC (αν δε έχει λογαριασμό ή κάρτα εξωτερικού) είναι ο εξής και δουλεύει μόνο σε κατόχους Android.

1. Ανοίγει λογαριασμό LeuPay και στο καπάκι LeuPost (app μόνο για Android) για να εκδοθεί η Virtual LeuPost MasterCard

2. Συνδέει Ελληνική κάρτα τράπεζας με LeuPay λογαριασμό και μεταφέρει αμέσως χρήματα από τη μια κάρτα στην άλλη (δεν δουλεύει με όλες τις Ελληνικές κάρτες λόγο CC).

3. Μεταφέρει αμέσως χρήματα από τον LeuPay στον LeuPost λογαριασμό (μέσα από το e-banking του LeuPay)

4. Χρησιμοποιεί τη Virtual LeuPost MasterCard για αγορές.

Χρόνος το πολύ 10 λεπτά.

Δημοσ.

λοιπον καλημερες.. πηρα τηλεφωνο στην αλφα.. δεν υπαρχει κανενας 4ψηφιος κκωδικος απο την πρωτη μου συνναλαγη που εκανα..ακομη και σημερα μου βγαζει το ιδιο μηνυμα οταν παω να φορτωσω χρηματα απο καρτα .(ενω χτες εβαλα με την μια ) και βλεπω τωρα στν λογαριασμο μου στην σελιδα  leupay πως και στην καρτα και στον λογαριασμο ειμαι active..!! Η καρτα οντως θελει verify αλλα οταν το παταω με πεταει στην σελιδα της alpha bank alha secure web mastercard να κανω εγγραφη. κανω και μου λεει μετα να παρω τηελφωνο για τν κωδικο μου..!!

πολυ μπερδεμα η κατασταση..!! 

Να ξεκαθαρίσουμε λίγο κάποια πράγματα, γιατί μάλλον έχεις μπερδευτεί.

Άλλο πράγμα η κάρτα της LeuPay, όπου φυσικά και είσαι Active και άλλο πράγμα η κάρτα της Alpha Bank που συνέδεσες με το λογαριασμό σου για να τον φορτίζεις άμεσα με χρήματα.

Όπως διαπίστωσες κι εσύ, η κάρτα της Alpha πρέπει να γίνει verify.

Για το secure web mastercard που σου ανοίγει, δεν φταίει η LeuPay και δεν είναι μέρος της διαδικασίας πιστοποίησης της κάρτας από τη LeuPay. Είναι μια έξτρα ασφάλεια που έχουν όλες οι κάρτες Mastercard (το αντίστοιχο στις Visa είναι το Verified by Visa), όταν πας να κάνεις μια ηλεκτρονική συναλλαγή/αγορά. Το γεγονός ότι σου ζητάει να κάνεις εγγραφή, σημαίνει ότι δεν είχες κάνει ποτέ ηλεκτρονική συναλλαγή/αγορά στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη κάρτα και το σύστημα της Mastercard χρειάζεται να φτιάξεις ένα προφίλ ασφαλείας για την κάρτα σου. Όταν λοιπόν ολοκληρώσεις την εγγραφή, κάθε φορά που θα κάνεις ηλεκτρονική συναλλαγή/αγορά, θα ανοίγει αυτόματα η σελίδα της secure web mastercard, θα ελέγχεις ότι είναι το δικό σου σωστό προφίλ (π.χ. από το username που έχεις ορίσει), θα βάζεις τον κωδικό σου στο αντίστοιχο πλαίσιο και εφόσον επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σου από το σύστημά τους, τότε θα ολοκληρώνεται και η συναλλαγή/αγορά. Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας δικούς σου, από τη Mastercard.

Εφόσον σου ανοίγει η σελίδα της secure web mastercard πατώντας το Verify στη σελίδα της LeuPay, σημαίνει ότι η LeuPay πάει να σου κάνει μια μικρή χρέωση για να πιστοποιήσει την κάρτα της Alpha. Άρα, ολοκλήρωσε τη διαδικασία εγγραφής στο secure web mastercard και όταν ολοκληρώσεις αυτό το στάδιο, κάνε πάλι το Verify από την αρχή ώστε αυτή τη φορά να γίνει σωστά η όλη διαδικασία μέχρι το τέλος και να δημιουργηθεί μια νέα μικρή χρέωση, στην οποία προφανώς θα υπάρχει και ο 4ψήφιος κωδικός. Είναι λογικό που δεν έβρισκαν τον κωδικό στην πρώτη κίνηση (αυτή που συνέδεσες την κάρτα), γιατί ο κωδικός θα εμφανιστεί στη δεύτερη κίνηση, αυτή που θα κάνεις με το Verify.

Όπως σου έγραψα και χθες, για κάρτες που δεν είναι verified, το ημερήσιο όριο είναι 100 ευρώ. Έτσι είναι το σύστημά τους και δεν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό. Το πότε όμως ολοκληρώνεται η μία μέρα και τρέχει η επόμενη, δεν το ξέρω. Ίσως να είναι 24 ώρες μετά την προηγούμενη συναλλαγή σου.

Έχει Virtual η Leupay? 

είναι αυτή που θα έρθει και hardcopy από το ταχυδρομείο? 

Η κάρτα που θα σου έρθει από το ταχυδρομείο, δεν είναι virtual, αλλά κανονική χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με το λογαριασμό σου.

Η LeuPost είναι virtual κάρτα και δημιουργείται μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή για smartphones. Είναι άλλη ανεξάρτητη υπηρεσία της ίδιας εταιρείας και έχουν δοθεί αρκετές πληροφορίες για της συγκεκριμένη μέσα σ' αυτό το topic.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα. Ωραία. Απ ότι είδα δεν έχει κάπως να συνδέσεις τον προϋπάρχοντα leupay λογαριασμό με το leupost; πχ Εγώ έχω ένα κινητό που δεν έχει nfc ενώ το δεύτερο μου έχει. Μπορώ να έχω ένα λογαριαμο leupost και στα 2? Στο site της leupost δεν βρήκα καποιο FAQ

Δημοσ.

Έχει συνδέσει κανείς τη κάρτα της Leupay με το Paypal?

Ενώ συνδέεται ο λογαριασμός κανονικά, όταν πάω να περάσω την κάρτα μου βγάζει το εξής μήνυμα:

<< This card is not accepted. Please use a different card>>.

Κάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.

Μάλιστα. Ωραία. Απ ότι είδα δεν έχει κάπως να συνδέσεις τον προϋπάρχοντα leupay λογαριασμό με το leupost; πχ Εγώ έχω ένα κινητό που δεν έχει nfc ενώ το δεύτερο μου έχει. Μπορώ να έχω ένα λογαριαμο leupost και στα 2? Στο site της leupost δεν βρήκα καποιο FAQ

Αν ρωτάς εμένα, προσωπικά δεν έχω LeuPost και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Μόνο ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα, τα οποία δεν τα θυμάμαι και καλά, γιατί δεν με ενδιέφερε. Οπότε, ας σου απαντήσει όποιος άλλος συμφορουμίτης γνωρίζει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...