Braker1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) που γίνεται η επιβεβαιώση? στην επιλογη Funding (εκει που καταχωρεις την καρτα) και δες και μέσα στο profile --> wallet details --> stored cards --> verify Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2015 από Braker1
Nistisimos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως η κάρτα της Πειραιώς δεν περνάει για να γίνει επιβεβαίωση
Braker1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως η κάρτα της Πειραιώς δεν περνάει για να γίνει επιβεβαίωση λογω capital controls αρκετες καρτες Ελληνικων τραπεζων δεν περνανε (για να μην φευγουν τα λεφτα στο εξωτερικο), μερικοι γνωστοι μου παντως εχουν συνδεσει καρτες της eurobank και περνανε (οχι ομως ολες οι καρτες τις eurobank)
molot12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 λογω capital controls αρκετες καρτες Ελληνικων τραπεζων δεν περνανε (για να μην φευγουν τα λεφτα στο εξωτερικο), μερικοι γνωστοι μου παντως εχουν συνδεσει καρτες της eurobank και περνανε (οχι ομως ολες οι καρτες τις eurobank) Eγω έκανα πρόσφατα verify με τον τετραψήφιο κωδικό σε prepaid mastercard (webuy της Πειραιώς) αλλα είμαι ακόμη σε κατάσταση pending http://prntscr.com/99msq2 και τους εστειλα e-mail γιατι καθυστερει η εκδοση της LeuPay Card
Braker1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Eγω έκανα πρόσφατα verify με τον τετραψήφιο κωδικό σε prepaid mastercard (webuy της Πειραιώς) αλλα είμαι ακόμη σε κατάσταση pending http://prntscr.com/99msq2 και τους εστειλα e-mail γιατι καθυστερει η εκδοση της LeuPay Card η εκδοση δεν καθυστερει, με την αποστολη της καρτας ειναι το θεμα. οσοι δηλωνουν αποστολη με το ταχυδρομειο την παραλαμβανουν απο 10 μερες εως ποτε (σε φιλο εχουν περασει 4 μηνες και ακομα περιμενει) με courier ειναι 3-5 μερες αλλα πρεπει να εχεις καμια 10αρια ευρω στον λογαριασμο σου για να τα αφαιρεσουν και να στειλουν την καρτα (στελνουν e-mail αν αποδεχεσαι τη χρεωση πριν τη στειλουν)
molot12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 η εκδοση δεν καθυστερει, με την αποστολη της καρτας ειναι το θεμα. οσοι δηλωνουν αποστολη με το ταχυδρομειο την παραλαμβανουν απο 10 μερες εως ποτε (σε φιλο εχουν περασει 4 μηνες και ακομα περιμενει) με courier ειναι 3-5 μερες αλλα πρεπει να εχεις καμια 10αρια ευρω στον λογαριασμο σου για να τα αφαιρεσουν και να στειλουν την καρτα (στελνουν e-mail αν αποδεχεσαι τη χρεωση πριν τη στειλουν) Oπως βλέπεις απο το screenshot χρήματα στο λογαριασμό υπαρχουν και εχω επιλέξει παραλαβή με courier....οψόμεθα ! Περιμένω απάντηση και κάρτα και ελπίζω να μην είναι απάτη. Παρεπιπτόντως η κάρτα της Revolut ήρθε κανονικά στην ώρα της !
noah.johnson Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 το verification γίνετε σε 2 χρόνους, ο πρώτος αφού στείλεις τα στοιχεία σου και τα επεξεργαστούν (2 εργάσιμες- τότε στέλνουν και την κάρτα) και ο δεύτερος με το που ενεργοποιήσεις την κάρτα. 24 ώρες μετά θα γίνε πιστοποιημένο το account σου.
Braker1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Oπως βλέπεις απο το screenshot χρήματα στο λογαριασμό υπαρχουν και εχω επιλέξει παραλαβή με courier....οψόμεθα ! Περιμένω απάντηση και κάρτα και ελπίζω να μην είναι απάτη. Παρεπιπτόντως η κάρτα της Revolut ήρθε κανονικά στην ώρα της ! να υποθεσω εκανες order card ?
molot12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ενα γενικό σχόλιο, λόγω της κρίσης, της ανασφάλειας και των capital controls μπορείτε να παρατηρήσετε οτι έχουν αυξηθεί σαν μανιτάρια οι λεγόμενες άυλες διακτυακές τράπεζες και χρηματοοικονομικες επιχειρήσεις που προσφέρουν κάρτες εξωτερικού για παράκαμψη των cc και αγορές απο εξωτερικό, καποιες προσφέρουν και υψηλά επιτόκια 3-4% και να διαφημίζονται ηθελημένα, ή όχι απο άτομα στα διάφορα φόρουμ οικονομικού ενδιαφέροντος ελληνικά και ξένα (insomnia.gr, tsig.gr, bitcointalk.org κ.λ.π). Περιέργο έτσι; Αλλά όσο υπάρχει ζήτηση "για λύσεις" υπάρχει και προσφορά. Οι καιροί είναι πονηροί. Εγω προσωπικά λόγω ανάγκης σποραδικών αγορών απο κινεζομάγαζα και εξαρτημάτων απο ευρώπη για service αυτοκινητων χρησιμοποιώ κάποιες απο τις λύσεις που έχουν προταθεί, ή βρίσκομαι σε διαδικασία να τις χρησιμοποιήσω. Ποτέ όμως με μεγάλα ποσά και οτι ποσό βγαίνει έξω ... να ξοδεύεται άμεσα σε αγορές. Μην γεμίζετε το καλάθι των εταιρειών αυτών με μεγάλα ποσά για μεγάλη διάρκεια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... να υποθεσω εκανες order card ? Φυσικά με courier http://prntscr.com/99nlzs . Aναμενω και θα ενημερώσω για τις εξελίξεις
Tazman_NeW Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλα δεν είναι και τόσες πολλές που να σου προσφέρουν τραπεζικές υπηρεσιες (εστω κάποιες) και να ανοιξεις λογαριασμο χωρις φυσικη παρουσία δεν νομιζω οτι η λέξη μανιτάρια είναι σωστη :cool: .... Πιστεύω τώρα που τις χρειαστήκαμε εμείς έγιναν ευρέως γνωστές (στην χώρα μας) δεν γίνεται θα ύπηρχαν και παλιότερα σαν υπηρεσία σε άλλες χώρες .
Nistisimos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως και εγώ από όσα βλέπω στο site της LeuPay έχω καταλάβει ότι το τελικό verification γίνεται με την ενεργοποίηση της κάρτας που σου στέλνουν και όχι της Ελληνικής σου. Το αρχικό στάδιο έγινε με την αποστολή των εγγράφων.
Braker1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλα δεν είναι και τόσες πολλές που να σου προσφέρουν τραπεζικές υπηρεσιες (εστω κάποιες) και να ανοιξεις λογαριασμο χωρις φυσικη παρουσία δεν νομιζω οτι η λέξη μανιτάρια είναι σωστη :cool: .... Πιστεύω τώρα που τις χρειαστήκαμε εμείς έγιναν ευρέως γνωστές (στην χώρα μας) δεν γίνεται θα ύπηρχαν και παλιότερα σαν υπηρεσία σε άλλες χώρες . έτσι είναι, wallet λογαριασμούς (χωρίς ΙΒΑΝ) υπάρχουν αρκετές εταιρίες που παρέχουν με πρώτους από όλους το PayPal μετά ήρθε η Moneybookers (νυν Skrill για τους νέους), Viva, Revolut, Monese, Viabuy, Payoneer, Moneysafe, Neteller κ.α. να μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό με IBAN χωρίς φυσική παρουσία μέσα σε 5 λεπτά εγώ βρήκα μόνο τη LeuPay για τα φυσικά πρόσωπα και τη myPOS για τους επιχειρηματίες τα οποία είναι και τα δύο προϊόντα της iPay και η οποία από ότι είδα άλλαξε και την σελίδα της www.ipay.eu (έβαλαν και τηλέφωνα) Ενα γενικό σχόλιο, λόγω της κρίσης, της ανασφάλειας και των capital controls μπορείτε να παρατηρήσετε οτι έχουν αυξηθεί σαν μανιτάρια οι λεγόμενες άυλες διακτυακές τράπεζες και χρηματοοικονομικες επιχειρήσεις που προσφέρουν κάρτες εξωτερικού για παράκαμψη των cc και αγορές απο εξωτερικό, καποιες προσφέρουν και υψηλά επιτόκια 3-4% και να διαφημίζονται ηθελημένα, ή όχι απο άτομα στα διάφορα φόρουμ οικονομικού ενδιαφέροντος ελληνικά και ξένα (insomnia.gr, tsig.gr, bitcointalk.org κ.λ.π). Περιέργο έτσι; Αλλά όσο υπάρχει ζήτηση "για λύσεις" υπάρχει και προσφορά. Οι καιροί είναι πονηροί. Εγω προσωπικά λόγω ανάγκης σποραδικών αγορών απο κινεζομάγαζα και εξαρτημάτων απο ευρώπη για service αυτοκινητων χρησιμοποιώ κάποιες απο τις λύσεις που έχουν προταθεί, ή βρίσκομαι σε διαδικασία να τις χρησιμοποιήσω. Ποτέ όμως με μεγάλα ποσά και οτι ποσό βγαίνει έξω ... να ξοδεύεται άμεσα σε αγορές. Μην γεμίζετε το καλάθι των εταιρειών αυτών με μεγάλα ποσά για μεγάλη διάρκεια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... Φυσικά με courier http://prntscr.com/99nlzs . Aναμενω και θα ενημερώσω για τις εξελίξεις τώρα σχετικά με το να μην κρατάς λεφτά σε αυτούς τους λογαριασμούς επειδή δεν είναι τράπεζες…. Οι τράπεζες (και ειδικά οι Ελληνικές) έρχονται-είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση όταν οι πελάτες παίρνουν δάνεια και πιστωτικές κάρτες τα οποία δεν εξοφλούν με αποτέλεσμα να μπαίνουν μέσα και να χρειάζονται ανακεφαλαιοποίηση ή κούρεμα καταθέσεων για να μην κλείσουν. Άσε τα έξοδα τους σε υποκαταστήματα, προσωπικό κτλ. H κακή διαχείρηση τις κάνει πολύ πιο επικίνδυνες από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια τα οποία δεν παρέχουν δάνεια, πιστωτικές κάρτες και λοιπά τραπεζικά προϊόντα, παρά μόνο διαχειρίζονται τις συναλλαγές και παίρνουν μια μικρή προμήθεια γι' αυτές, άρα δεν έχουν εμφανή λόγο για να κλείσουν, έχουν πολύ λιγότερα έξοδα από ότι οι κλασικές τράπεζες και γι' αυτό δεν έχω διαβάσει να έχει κλείσει ποτέ κάποια τέτοια υπηρεσία (χαζοί είναι, όταν μπορούν να παίρνουν ένα ποσοστό % από τις συναλλαγές χωρίς να κάνουν σχεδόν τίποτα). Mη σας εμπνέουν εμπιστοσύνη-εντυπωσιάζεστε από τα πολλά υποκαταστήματα, τα κτήρια και τους υπαλλήλους που έχει μια τράπεζα (όλα αυτά τα χάνει από τη μια μέρα στην άλλη). Bέβαια από την άλλη τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια δεν δίνουν κίνητρο (πχ τόκους κτλ) για να έχει κάποιος τα χρήματα του εκεί. Γι' αυτό όπως έχω ξαναγράψει ο καθένας εξετάζει τις υπηρεσίες και την ασφάλεια που παρέχουν οι τράπεζες, ηλεκτρονικά πορτοφόλια κτλ και κινείται ανάλογα. Προσωπικά από το 2003 που έκανα εγγραφή στο PayPal είμαι υπέρ των wallet. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από Braker1
molot12 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Eπιτέλους η διαδικασία προχώρησε (ξεκολλήσαμε απο το status--pending) Περιμένω την LeuPay Mastercard να αφιχθεί για activation http://prntscr.com/99vrc1 Επίσης απο 12/12/2015 αλλάζουν κάποια πράγματα στους όρους τους (για καλό ή για κακό, δεν προλαβα να τα διαβάσω ) Οπως και να έχει θα σας ενημερώσω με την πρωτη ευκαιρία τι αλλάζει...(μόλις μελετήσω το pdf file !)
Braker1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Eπιτέλους η διαδικασία προχώρησε (ξεκολλήσαμε απο το status--pending) Περιμένω την LeuPay Mastercard να αφιχθεί για activation http://prntscr.com/99vrc1 Επίσης απο 12/12/2015 αλλάζουν κάποια πράγματα στους όρους τους (για καλό ή για κακό, δεν προλαβα να τα διαβάσω ) Οπως και να έχει θα σας ενημερώσω με την πρωτη ευκαιρία τι αλλάζει...(μόλις μελετήσω το pdf file !) Άντε με το καλό, Το βασικό που αλλάζει από 12/12/15 είναι πως με 4 euro (προμήθεια ΔΙΑΣ) θα μπορείς να σηκώνεις από τα ΑΤΜ (όσα το επιτρέπουν) με μια κίνηση τα 1.000 euro που είναι το όριο στις ημερήσιες αναλήψεις. Τώρα το μέγιστο όριο για κάθε ανάληψη (κίνηση) είναι 300 euro και η προμήθεια ΔΙΑΣ είναι 1.50 euro. Άρα τα 1000 euro / μέρα τα σηκώνεις σε 4 κινήσεις που συνολικά σου στοιχίζουν 6 euro. Οι αλλαγές έχουν σχέση με τις νέες οδηγίες της Κομισιόν που ισχύουν από 09/12/15: http://www.fpress.gr/agora/item/38486-psalidi-stis-promitheies-ton-trapezon-me-entoli-komision Αν εντοπίσεις και κάτι άλλο σημαντικό γράψε το εδώ να ξέρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα