antikinsor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 εστειλα ενα μικρο ποσο με τραπεζικο εμβασμα απο τον λογαριασμο μου (alpha bank) προς την leupay την παρασκευη βραδυ και σημερα μπηκε το ποσο (μου ηρθε και μηνυμα στο κινητο με χρεωση 0.10 ευρω) το θεμα μου ειναι οτι ακομα ειμαι leupay basic ο λογαριασμος μου και ακομα δεν λεει τιποτα οτι η καρτα θα σταλει και τετοια. ειναι ο λογαριασμος μου ακομα verification request: pending. να περιμενω κανα δυο μερες ακομα μεχρι να το αλλαξουν η να στειλω μαιλ να ρωτησω? ( η τραπεζικη μεταφορα εγινε απο τον δικο μου λογαριασμο με τα ιδια στοιχεια κτλπ ωστε να μην στειλω δεκο κτλπ....ηταν μια απο τις 3 πιθανες επιλογες για verification ώστε να μου αποσταλει και η καρτα) Να προσθέσω κάτι παραπάνω σε αυτό που πολύ σωστά σου έγραψε ο panicx. Είναι άλλο πράγμα το "verification request: pending" να γίνει "verification request: waitting card activation" και άλλο το να γίνει ο λογαριασμός από Basic σε Standard. Το πρώτο σημαίνει ότι είναι σε αναμονή να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα ή το έμβασμα για να εγκριθεί το αρχικό στάδιο πιστοποίησης, να εκδόσουν την κάρτα και να σου την στείλουν (λογικά μεσα σε 2 εργάσιμες από όταν τα παραλάβουν). Το δεύτερο (Basic -> Standard) προϋποθέτει ότι θα λάβεις την κάρτα, θα ολοκληρώσεις τη διαδικασία ενεργοποίησης/activation και πλέον μέσα σε λίγες ώρες έως 2 εργάσιμες μέρες θα αναβαθμίσουν το λογαριασμό σε Standard, παρέχοντας πλήρη δικαιώματα χωρίς τα αρχικά κατώτατα όρια. Και κάτι άλλο σημαντικό. Είναι κρίμα να χρεώνεσαι με 0.10€ λόγω sms για κάθε κίνηση που κάνεις ή για να σου έρχονται σε sms κωδικοί και να συνδέεσαι με ασφάλεια στο web banking της υπηρεσίας, αφού μπορείς εύκολα να αποφύγεις αυτή τη χρέωση. Για την πρώτη περίπτωση, κάνεις το εξής: Εγκαθιστάς την εφαρμογή της LeuPay στο κινητό σου και στην καρτέλα "Notify" -> ""Settings" επιλέγεις να σου έρχονται "E-mail" και "Push", ενώ απενεργοποιείς τα "SMS". Έτσι, θα λαμβάνεις πλέον τις ενημερώσεις μέσω e-mail και μέσω ειδοποιήσεων στην εφαρμογή, αλλά χωρίς τα sms. Επίσης, μέσα στη σελίδα του web banking, πηγαίνεις στην καρτέλα "Cards", μετά δεξιά στο "Settings" εκεί που είναι το γρανάζι και στην καρτέλα "Notifications" επιλέγεις μόνο να σου έρχονται e-mail και όχι sms στο κινητό (δηλαδή, αποεπιλέγεις ότι είναι τικαρισμένο στην ένδειξη του κινητού) και τέλος πατάς "Save" για να αποθηκευτούν οι αλλαγές. Για τη δεύτερη περίπτωση των sms με τους κωδικούς ασφαλείας κάνεις το εξής: Κατεβάζεις και εγκαθιστάς στο κινητό σου την εφαρμογή "Gatekeeper" για να σου παράγει αυτή μοναδικούς κωδικούς ασφαλείας. Πηγαίνεις στη σελίδα του web banking, στην καρτέλα "Profile", μετά στην καρτέλα "My user details" κι εκεί σου έχει τη δυνατότητα να επιλέξεις αν θα χρησιμοποείς το Gatekeeper ή αν θα σου έρχονται sms. Επιλέγεις προφανώς το Gatekeeper για να συνδεθεί με την εφαρμογή και πλέον είσαι έτοιμος. Κάθε φορά που θα θέλεις να μπεις στο web banking, θα σου ζητάει τον κωδικό ασφαλείας. Θα ανοίγεις την εφαρμογή στο κινητό, θα βάζεις στη σελίδα τον κωδικό που σου γράφει στο Gatekeeper και θα μπαίνεις κανονικά. 3
gbouros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δηλαδή κάθε φορά που μπαίνω από το pc στο λογαριασμό μου και έρχεται SMS με τον κωδικό χρεώνομαι 0,10€? Δεν το είχα προσέξει καθόλου αυτό.
ALXIOA Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πως Στέλνω λεφτά απευθείας στην κάρτα μου..? Την ενεργοποίησα..!!
dinos234 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλημερα σημερα μπηκα να δω και στο πεδίο της κάρτα που ελεγε painting αν θυμάμαι καλα πλέον λέει approved δηλ ολα εντάξει θα την στείλουν ? Άλλου που μπήκα λέει waiting card activation άρα λογικά κομπλέ περιμένω την καρτα να μου έρθει για να την κανω ενεργοποίηση
Vangelakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μεσα απο την εφαρμογη δεν μπρουμε να κανουμε Bank Transfers? Μου δινει δυνατοτητα μονο για Internal Bank Transfer και Account Transfers (μεταξυ λογαριασμων) Δεν μπορω να κανω μεταφορα σε αλλη τραπεζα. Επισης μεταφορες μονο σε SEPA τραπεζες γινονται; Δεν εχει International Bank Transfers?
theopan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Πως Στέλνω λεφτά απευθείας στην κάρτα μου..? Την ενεργοποίησα..!! Η κάρτα σου είναι χρεωστική και συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σου. Ό,τι περιέχει ο λογαριασμός σου το χρησιμοποιεί και η κάρτα σου. Στέλνεις λοιπόν έμβασμα στο λογαριασμό σου ή συνδέεις σε αυτόν κάποια από τις Ελληνικές χρεωστικές που "περνάνε" και φορτίζοντας το λογαριασμό σου τα έχεις άμεσα διαθέσιμα προς χρήση και στη Leupay κάρτα σου. Καλημερα σημερα μπηκα να δω και στο πεδίο της κάρτα που ελεγε painting αν θυμάμαι καλα πλέον λέει approved δηλ ολα εντάξει θα την στείλουν ? Άλλου που μπήκα λέει waiting card activation άρα λογικά κομπλέ περιμένω την καρτα να μου έρθει για να την κανω ενεργοποίηση Pending ("σε αναμονή" δηλαδή) έλεγε αδερφέ! Κανείς δεν ...έβαφε τίποτα μέχρι τώρα! Ναι είσαι κομπλέ. Περιμένεις να παραλάβεις την κάρτα.
dinos234 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 @theopan ναι τώρα το είδα οτι έγραψα painting γιατι για pending
ALXIOA Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ολα κομπλε.. την δεχτηκε τελικα..!! σας ευχαριστωωωωωω
panicx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 ποσο περιπου καιρο κανει να φτασει η καρτα? κανα 2 βδομαδες ή μπορει κ παραπανω?
ALXIOA Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εμένα σε 10 μέρες. Ενεργοποίηση άμεσα μέσο sms..!! 1
antikinsor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δηλαδή κάθε φορά που μπαίνω από το pc στο λογαριασμό μου και έρχεται SMS με τον κωδικό χρεώνομαι 0,10€? Δεν το είχα προσέξει καθόλου αυτό. Σίγουρα χρεώνονται τα ενημερωτικά sms, για τις συναλλαγές που κάνεις. Έχω την αίσθηση ότι τα sms με τους κωδικούς ασφαλείας είναι δωρεάν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα αλλάξει αυτό στο μέλλον, οπότε εγώ από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το λογαριασμό, απενεργοποίησα την αποστολή όλων των sms με τους τρόπους που περιέγραψα παραπάνω κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μεσα απο την εφαρμογη δεν μπρουμε να κανουμε Bank Transfers? Μου δινει δυνατοτητα μονο για Internal Bank Transfer και Account Transfers (μεταξυ λογαριασμων) Δεν μπορω να κανω μεταφορα σε αλλη τραπεζα. Επισης μεταφορες μονο σε SEPA τραπεζες γινονται; Δεν εχει International Bank Transfers? Ο λογαριασμός σου είναι Basic ή Standard? Κι εμένα που είναι ακόμα Basic, γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πιστοποίησης, μέσα στην εφαρμογή έχει μόνο αυτές τις 2 δυνατότητες που έχεις κι εσύ. Αν πάω όμως στη σελίδα του web banking, στη γενική καρτέλα "Transfers" και μετά στην καρτέλα αριστερά που λέει "Bank Transfers", μου γράφει ότι για να μπορέσω να στείλω τραπεζικά εμβάσματα εκτός LeuPay, θα πρέπει πρώτα να αναβαθμιστεί ο λογαριασμός μου σε Standard. Ας μας γράψει λοιπόν κάποιος φίλος που είναι ήδη Standard, αν μέσα στην εφαρμογή εμφανίζεται επιπλέον επιλογή και για αποστολές εμβασμάτων σε άλλη τράπεζα εκτός LeuPay. Από εκεί και πέρα, προφανώς και επιτρέπονται και μεταφορές εκτός SEPA, αλλά με διαφορετική χρέωση, προφανώς πιο αυξημένη. ποσο περιπου καιρο κανει να φτασει η καρτα? κανα 2 βδομαδες ή μπορει κ παραπανω? Αυτό, απ' ότι έχω καταλάβει, είναι λίγο θέμα τύχης και έχω διαβάσει διάφορες περιπτώσεις. Στη δική μου περίπωση, στο τέλος της βδομάδας κλείνω 1 μήνα από την αποστολή της κάρτας κι ακόμα κάρτα δεν έχω δει. Υποψιάζομαι βέβαια ότι πρέπει να είχε εγκλωβιστεί στον Προμαχώνα, λόγω των μπλόκων των αγροτών και γι' αυτό υπήρξε τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Ελπίζω να έχεις την τύχη του ALXIOA. 1
ZackPrimer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δηλαδή κάθε φορά που μπαίνω από το pc στο λογαριασμό μου και έρχεται SMS με τον κωδικό χρεώνομαι 0,10€? Δεν το είχα προσέξει καθόλου αυτό. Όχι δε σε χρεώνει για κωδικούς που αποστέλνονται με sms ! Μεσα απο την εφαρμογη δεν μπρουμε να κανουμε Bank Transfers? Μου δινει δυνατοτητα μονο για Internal Bank Transfer και Account Transfers (μεταξυ λογαριασμων) Δεν μπορω να κανω μεταφορα σε αλλη τραπεζα. Επισης μεταφορες μονο σε SEPA τραπεζες γινονται; Δεν εχει International Bank Transfers? Μπορείς να κάνεις και ενδοτραπεζικές μεταφορές (από/προς leupay ή mypos λογαριασμούς) και SEPA μεταφορές (εμβάσματα σε τράπεζες των 29 Ευρωπαϊκών χωρών) και International bank transfers. για SEPA και International πας στο "Transfers" κανε κλικ----> Bank Transfers ----> γράφεις το IBAN του παραλήπτη και συνεχίζεις... σε πάει μόνο του βήμα βήμα..
Ioannis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 υπαρχει κανεις που να εκανε καταθεση στην leupay με viva wallet card? ???
antikinsor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μπορείς να κάνεις και ενδοτραπεζικές μεταφορές (από/προς leupay ή mypos λογαριασμούς) και SEPA μεταφορές (εμβάσματα σε τράπεζες των 29 Ευρωπαϊκών χωρών) και International bank transfers. για SEPA και International πας στο "Transfers" κανε κλικ----> Bank Transfers ----> γράφεις το IBAN του παραλήπτη και συνεχίζεις... σε πάει μόνο του βήμα βήμα.. Φίλε ZackPrimer, ο Vangelakis ρώτησε για την επιλογή μέσα στην εφαρμογή, μέσω του "Send Money" και όχι για τις επιλογές από το web banking. Στην εφαρμογή λοιπόν γράφει μόνο "Internal Bank Transfer" και "Account Transfers" και γι' αυτό κι εγώ μετά με τη σειρά μου ρώτησα αν το συγκεκριμένο ισχύει μόνο για τους Basic λογαριασμούς ή όχι.
Vangelakis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Φίλε ZackPrimer, ο Vangelakis ρώτησε για την επιλογή μέσα στην εφαρμογή, μέσω του "Send Money" και όχι για τις επιλογές από το web banking. Στην εφαρμογή λοιπόν γράφει μόνο "Internal Bank Transfer" και "Account Transfers" και γι' αυτό κι εγώ μετά με τη σειρά μου ρώτησα αν το συγκεκριμένο ισχύει μόνο για τους Basic λογαριασμούς ή όχι.Ο λογαριασμος μου ειναι Standard. Απο το webbanking μου δινει επιλογη για bank transfers. Μεσα απο την εφαρμογη δινει μονο Internal Transfers και account transfers. Δεν εχει επιλογη για Bank Transfers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα