Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις για την leupay.Πρώτον,αν δημιουργήσω λογαριασμό δεσμεύομαι για κάποιο χρονικό διάστημα?

Δεύτερον,μου ζητάει Id number.Είναι ο αριθμός της ταυτότητας χωρίς όμως το ελληνικό γράμμα μπροστά?Το ρωτάω γιατί βλέπω μόνο λατινικούς χαρακτήρες δέχεται.Σας ευχαριστώ

Μέχρι να  λάβεις  την κάρτα (σε περίπου 3 εβδομάδες) είναι δυνατόν να δέχεσαι εμβάσματα ή πληρωμές στο λογαριασμό  σου αλλά μπορείς να κάνεις εμβάσματα μόνο σε άλλον Leupay λογαριασμό. Μόλις λάβεις και ενεργοποιήσεις την κάρτα σου, μπορείς να κάνεις αναλήψεις και πληρωμές μέσω της κάρτας χωρίς περιορισμούς, πέραν των ορίων που ισχύουν (και  μπορείς  να  βρεις τα  όρια  αυτά στο πεδίο "cards" και επιλέγοντας SettingsSΕφ' όσον έχει  γίνει  αναβάθμιση του λογαριασμού σου  σε  LeuPay Standard κάνεις χωρίς πρόβλημα όλες τις συναλλαγές που προσφέρονται.

Σχετικά με τι Id number εγώ είχα βάλει τα  2 γράμματα ( σε λατινικούς χαρακτήρες) και τον αριθμό χωρίς να αφήσω κενό μεταξύ τους.  Η ταυτότητα όμως ενός φίλου και συνεργάτη μου,  είχε ένα γραμμα και του  είπαν από  την εξυπηρέτηση πελατών να βάλει μόνο τον αριθμό (αυτό με  επιφύλαξη μια  και  είδα  και  άλλες απαντήσεις ...δοκίμασέ το..το  πολύ  πολύ να μην το δεχτεί με  τον  ένα  ή  άλλο  τρόπο).

Ξέρουμε αν δέχεται ο λογαριασμός έμβασμα σε $ απο Ασία μεριά?

Thanks!

Φυσικά...Το ξέρω από  πρώτο χέρι γιατί έχω λάβει  από Ιαπωνία.

Σε ποιας τραπεζα ΑΤΜ προτεινεται να αλλαξω το pin της καρτα Leupay?

Από  παλιότερα  ποστ. είδα  ότι γίνεται σε  όλα  τα  ΑΤΜ που προσφέρουν τη δυνατότητα αλλαγής ΡΙΝ

• Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα μια κάρτα για λογαριασμό σε $ και άλλη μια για στερλίνα. Σε 5 εργάσιμες-6,5 ημερολογιακές. Εντυπωσιακά πιο γρήγορα από την 1η σε € που έφτασε στις 20 ημερολογιακές!

Αν παρέλαβες τόσο γρήγορα με PostNL τότε να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό! :shock:

Καρτα Leupay σταλθηκε στις 18/01 απο Ολλανδια και την παρελαβα σημερα 26/02

Αρκετα γρηγορα....

Υποθέτω οτι το πρόβλημα δημιουργείται από το Ελληνικό ταχυδρομείο και όχι από το Ολλανδικό...

Εμείς εδώ κάτω θέλουμε πολύ οργάνωση... αλλά με τόσα προβλήματα....

Μην το λες αυτό. Η PostNL είναι αποδεδειγμένα από τις πιο αργές υπηρεσίες στην Ευρώπη. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε παλιότερα, αλλά από τη στιγμή που την έχουν εμπιστευθεί τα τελευταία 1-2 χρόνια πολλά μεγάλα Κινέζικα μαγαζιά, έχει αυξηθεί κατακόρυφα η κίνησή της με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις της να είναι εξωφρενικές πλέον, ειδικά σε μη συστημένα δέματα.

Επιπλέον, πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν πλεόν στη διαλογή των δεμάτων στον Ελλαδικό χώρο, κυρίως λόγω της μείωσης του προσωπικού στα ΕΛΤΑ.

Κι αν προσθέσω και τα μπλόκα των αγροτών σε περίπτωση που η αποστολή έρχεται οδικώς, άστα βράστα...

Εγώ έχω κλείσει 2 βδομάδες αναμονής της κάρτας μέχρι στιγμής, οπότε δεν μένει κάτι άλλο, παρά υπομονή ;)

Δημοσ.

Αν παρέλαβες τόσο γρήγορα με PostNL τότε να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό! :shock:

Ναι τόσο γρήγορα. Με PostNL όπως την 1η που έκανε 20 μέρες και από την ίδια ακριβώς διεύθυνση αποστολέα. Όχι ότι με νοιάζει και τόσο ή ότι τις είχα ανάγκη τις άλλες κάρτες.

Δημοσ.

μια ερωτηση σχετικα χαζη, περιμενω καρτα να παραλαβω την οποια τη συνδεσα σε λογαριασμο με δολλαρια αν τυχον θελω να βγαλω λεφτα απο ΑΤΜ θα γινεται αυτοματα η αναληψη με την ισοτιμια της Leu ή δεν γινεται? Επισης συμφερει να κανω εμβασμα σε ευρω απο τον λογαριασμο μου σε ευρω στη revolut και να τραβαω τα χρηματα με εκεινη την καρτα ή να βγαλω και μια.καρτα σε ευρω ωστε να τα τραβαω απευθειας?

Δημοσ.

Στα αρχικά posts του συγκεκριμένου θέματος είχε αναφερθεί ότι υπάρχουν και Έλληνες υπάλληλοι, οπότε διαβάζονται κανονικά τα ελληνικά έγγραφα. Δεν ξέρω αν πράγματι ισχύει, αλλά πάντως στα ελληνικά έχουμε στείλει όλοι τα δικαιολογητικά μας.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε αν δέχεται ο λογαριασμός έμβασμα σε $ απο Ασία μεριά?

Φυσικά...Το ξέρω από  πρώτο χέρι γιατί έχω λάβει  από Ιαπωνία.

Ευχαριστώ, μήπως έχεις και εικόνα για τα fees?

Δημοσ.

Ερώτηση σχετικά με φόρτωμα από δολαριακό λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα.

Μπορεί κάποιος να στείλει $ με έμβασμα (ή άλλο τρόπο) από δολαριακό λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα;

Και, αν ναι, 1) η ελληνική τράπεζα χρεώνει προμήθεια για το έμβασμα και 2) η leupay χρεώνει προμήθεια;

Δημοσ.

Βοήθεια

Ρε πεδία από δολάρια σε ευρώ τι είναι Sell or buy?

Τι "τι είναι"; Ανάλογα αν πουλάς ή αγοράζεις το εκάστοτε νόμισμα. Όταν πουλάς εσύ, η τράπεζα σου το αγοράζει στην τιμή "buy". Και το αντίστροφο.

Δημοσ.
Μια βοηθεια...

Εκανα λογαριασμο και μετα ανοιξα λογαριασμο leupost με την εικονικη καρτα.(κατεβασα και το gatekeeper)Αυτο το εκανα για να μην περιμενω την καρτα.(τωρα δεν τη χρειαζομαι)

Παω τωρα να κανω εμβαζμα απο την τραπεζα (Εθνικη) γιατι δεν εχω καρτα που να περναει και εκει εχω απορειες.

1.Οταν βαζω το IBAN μου βγαζει το BIC/SWIFT: STBAMTMT την πρωτη φορα και την την δευτερη φορα γιατι δεν ημουν σιγουρος βγαζει  BIC/SWIFT: STBAMTMTXXX πιο ειναι το σωστο?

2.Μετα το IBAN και BIC/SWIFT θελει το ονομα του δικαιουχου και την διευθυνση δικαιουχου.

Τι βαζω το δικο μου ή το SATABANK P.L.C.?

ευχαριστω 

Δημοσ.

Μια βοηθεια...
Εκανα λογαριασμο και μετα ανοιξα λογαριασμο leupost με την εικονικη καρτα.(κατεβασα και το gatekeeper)Αυτο το εκανα για να μην περιμενω την καρτα.(τωρα δεν τη χρειαζομαι)

Παω τωρα να κανω εμβαζμα απο την τραπεζα (Εθνικη) γιατι δεν εχω καρτα που να περναει και εκει εχω απορειες.

1.Οταν βαζω το IBAN μου βγαζει το BIC/SWIFT: STBAMTMT την πρωτη φορα και την την δευτερη φορα γιατι δεν ημουν σιγουρος βγαζει  BIC/SWIFT: STBAMTMTXXX πιο ειναι το σωστο?

2.Μετα το IBAN και BIC/SWIFT θελει το ονομα του δικαιουχου και την διευθυνση δικαιουχου.
 Τι βαζω το δικο μου ή το SATABANK P.L.C.?

ευχαριστω 

1) BIC/SWIFT: STBAMTMT

2) δ/νση δικαιουχου=δικα σου κ ονομα κ που μενεις

• Like 1
Δημοσ.

1) Το ίδιο είναι και δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με τη συναλλαγή όπως κι αν γραφτεί. Καλού - κακού πάντως, σβήσε τα XXX και βάλε μόνο το STBAMTMT.

2) Ο δικαιούχος στην ουσία είσαι εσύ, αφού σ' εσένα ανήκει ο λογαριασμός, οπότε βάζεις τα δικά σου στοιχεία (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση), όπως τα έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου στη σελίδα.

Edit: Με πρόλαβε για δευτερόλεπτα ο panicx ;)

• Like 2
Δημοσ.

1) Το ίδιο είναι και δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα με τη συναλλαγή όπως κι αν γραφτεί. Καλού - κακού πάντως, σβήσε τα XXX και βάλε μόνο το STBAMTMT.

2) Ο δικαιούχος στην ουσία είσαι εσύ, αφού σ' εσένα ανήκει ο λογαριασμός, οπότε βάζεις τα δικά σου στοιχεία (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση), όπως τα έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου στη σελίδα.

Edit: Με πρόλαβε για δευτερόλεπτα ο panicx ;)

δεν πειραζει,η προθεση αλλωστε μετραει. :-)

(τα εγραψες κ πιο αναλυτικα απο μενα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...