ananas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Βρήκαμε και τον φίλο του αντιπροσώπου @ananas Τελικά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την ανώνυμη ε;Επίσης δεν έδωσες λύση σε αυτό που σε ρώτησαν ο scarface και ο panicx,οι οποίοι περιμένουν βοήθεια σε κάτι πιο ουσιώδες από το να ασχοληθείς με μένα που σου έθιξα την noname κάρτα... @sahanaki4 Το καλό από όλο αυτό είναι ότι απο κει που υπήρχε μία περίπτωση με κάρτα αντιπροσώπου τόσο καιρό,πλέον απο χτες το βράδυ έχουν ξεφυτρώσει μια χούφτα ακόμα που μας δηλώνουν πόσο ευχαριστημένοι είναι .Όλοι αυτοί θα προσφέρουν έξτρα βοήθεια σε απορίες λογικά,αν και μέχρι αύριο μάλλον θα εξαφανιστούν πάλι. @all Θέατρο του παραλόγου στις τελευταίες σελίδες,με νέα μέλη κατά συρροή που μάλιστα γνωρίζουν τα πάντα για την υπηρεσία,λίγο παλιότερα που ξυπνάνε από τον λήθαργο όποτε παραστεί ανάγκη για υποστήριξη και ακόμα παλιότερα που μας θυμούνται μόνο σε τέτοιες στιγμές.Νομίζω ότι αυτό το νήμα κατέχει το άτυπο ρεκόρ να έχει τα περισσότερα πρώτα ποστ από μέλη που μόλις γράφτηκαν. petrojay Το tip που έχω να ρίξω στο φίλο που μπερδεύτηκε, είναι να κάνει ότι έκανα και εγώ: Aγορά κάρτας από Ελλάδα και να παίξει αμέσως - Διαφορετικά ας μιλήσει με το support. Ακόμα περιμένω επεξήγηση στο "υπολείπεται λειτουργικότητας" αν εμπλέκεσαι στη Ν24, θα τη δοκιμάσω από περιέργεια. αν εμπλέκεσαι στη Revolut, δε με ενδιαφέρει γιατί δε θα έχω δικό μου IBAN
pedrojay Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 petrojay Το tip που έχω να ρίξω στο φίλο που μπερδεύτηκε, είναι να κάνει ότι έκανα και εγώ: Aγορά κάρτας από Ελλάδα και να παίξει αμέσως - Διαφορετικά ας μιλήσει με το support. Ακόμα περιμένω επεξήγηση στο "υπολείπεται λειτουργικότητας" αν εμπλέκεσαι στη Ν24, θα τη δοκιμάσω από περιέργεια. αν εμπλέκεσαι στη Revolut, δε με ενδιαφέρει γιατί δε θα έχω δικό μου IBAN Παραδέξου το φίλε,ούτε καν διάβασες την περίπτωση των δυο παιδιών που έχουν την απορία,έτσι;Έχουν πάρει κάρτα ήδη απο εδώ,αλλά εσύ θες να τους ξεπετάξεις γιατί μπήκες να ποστάρεις για άλλο λόγο. Σου έδωσα ήδη ποστ που δείχνει ότι κάποιος είχε πρόβλημα στην πράξη,όχι δικό μου μάλιστα. 1
ZackPrimer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καρτα Leupay σταλθηκε στις 18/01 απο Ολλανδια και την παρελαβα σημερα 26/02 Αρκετα γρηγορα.... Aν έρχονται και οδικώς...έχει μια λογική η καθυστέρηση.....σύνορα...αγρότες...τι να πει κανείς.....θα παρεξηγηθούν ίσως κάποιοι..!!
ananas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παραδέξου το φίλε,ούτε καν διάβασες την περίπτωση των δυο παιδιών που έχουν την απορία,έτσι;Έχουν πάρει κάρτα ήδη απο εδώ,αλλά εσύ θες να τους ξεπετάξεις γιατί μπήκες να ποστάρεις για άλλο λόγο. Σου έδωσα ήδη ποστ που δείχνει ότι κάποιος είχε πρόβλημα στην πράξη,όχι δικό μου μάλιστα. Είμαι στην Insomnia πάνω από μια δεκαετία και δεν έφτιαξα το account πρόσφατα για να σου απαντήσω. Έμπλεξα σε ερωταπαντήσεις επειδή τσίμπησα με το ανεύθυνο "υπολείπεται λειτουργικότητας" (που εξακολουθείς να αποφεύγεις να εξηγήσεις ) Τέλος, επειδή έχω και ζωή έξω, σε αφήνω εδώ να κάνεις τη δουλειά που κάνεις.
ZackPrimer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 αυτό το έχεις δοκιμάσει? γιατί σε εμένα με κάρτα Ν26 σε pos της eurobank για αγορά που έκανα στην απόδειξη του pos έγραφε το όνομα μου, αυτό δηλαδή που αντιστοιχεί στην κάρτα και επειδή τα pos βγάζουν 2 αποδείξεις η μια έμεινε στο κατάστημα. επίσης η leupay με το που παραγγείλεις μια κάρτα, σου επιτρέπει να επιλέξεις τι όνομα θα γράψεις επάνω, αυτό ισχύει ή είναι τελείως διακοσμητικό? με το ισχύει εννοώ εάν για παράδειγμα το leupay account μου είναι στο όνομα Tom Tom και η κάρτα έχει καταγραφεί στον όνομα Adam Adam τότε στις συναλλαγές με την κάρτα πιο όνομα θα φαίνεται? Καλή ερώτηση, εγώ στην κάρτα μου έγραψα το όνομα που δήλωσα και στο άνοιγμα λογαριασμού, και στο απόκομα του πελάτη γράφει τα στοιχεία αυτά, ξέρω όμως, ότι στο απόκομα του μαγαζιού δεν φαίνεται το όνομα του πελάτη, αλλά μέρος του αριθμού της κάρτας(τελευταία 4 νούμερα νομίζω)
molot12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κερδίζεις σχεδόν τίποτα σε ανωνυμία. Το Paypal έχει δηλώσει εδώ και χρόνια ότι συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές των Ευρωπαϊκών κρατών και παρέχει στοιχεία για συναλλαγές εφόσον ζητηθούν, όπως ακριβώς κάνει οποιαδήποτε τράπεζα της Ε.Ε. To paypal και το ebay δεν έχουν δώσει και δεν πρόκειται να δώσουν γενικά στοιχεία πελατών τους για συναλλαγές στο ελληνικό κράτος (πχ. εφορία), παρά μόνο σε συγκεκριμένο αίτημα, για συγκεκριμένο άτομο και εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση για παροχή πληροφοριών. Δεν εχω τίποτα να κρύψω αλλά δεν θέλω να προσπαθώ να πείσω την εφορία οτι δεν είμαι ελέφαντας αν πουλήσω ηλεκτρονικά μέσω ebay δυο τρια πραγματάκια. Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αντίστοιχα ελληνικά site αγοραπωλησιών αλλά ebay έδωσαν στην εφορία όλους τους χρήστες τους και η εφορία τους έχει ρίξει πρόστιμα αστα να πάνε (την έχει πατήσει γνωστός μου) νομίζω υπάρχει και σχετικό νήμα στο insomnia.gr Προκύπτει θέμα ασφάλειας στις κάρτες με δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής και παραπέμπω σε αυτό το άρθρο...(δεν είναι δικό μου).... http://www.press-new...fti-tin-apati/# Yπερβολές...εντάξει υπάρχουν τέτοιες συσκευές αλλά θα πρέπει να έρθει πάρα πολύ κοντά (σχεδόν να αγγίξει) η συσκευή την κάρτα. Αν θέλετε για έξτρα ασφάλεια τοποθετήστε την κάρτα ανέπαφων συναλλαγών σας μεσα σε μια έξτρα πλαστική θήκη και μετά στην υποδοχή του πορτοφολιού σας (μειώνεται η ακτίνα εκπομπής του RFID Chip της κάρτας), ή χρησιμοποιήστε ενα ακριβό πορτοφόλι με χοντρό δέρμα, ή τυλίξτε την με αλουμινόχαρτο
ZackPrimer Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 To paypal και το ebay δεν έχουν δώσει και δεν πρόκειται να δώσουν γενικά στοιχεία πελατών τους για συναλλαγές στο ελληνικό κράτος (πχ. εφορία), παρά μόνο σε συγκεκριμένο αίτημα, για συγκεκριμένο άτομο και εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση για παροχή πληροφοριών. Δεν εχω τίποτα να κρύψω αλλά δεν θέλω να προσπαθώ να πείσω την εφορία οτι δεν είμαι ελέφαντας αν πουλήσω ηλεκτρονικά μέσω ebay δυο τρια πραγματάκια. Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αντίστοιχα ελληνικά site αγοραπωλησιών αλλά ebay έδωσαν στην εφορία όλους τους χρήστες τους και η εφορία τους έχει ρίξει πρόστιμα αστα να πάνε (την έχει πατήσει γνωστός μου) νομίζω υπάρχει και σχετικό νήμα στο insomnia.gr Yπερβολές...εντάξει υπάρχουν τέτοιες συσκευές αλλά θα πρέπει να έρθει πάρα πολύ κοντά (σχεδόν να αγγίξει) η συσκευή την κάρτα. Αν θέλετε για έξτρα ασφάλεια τοποθετήστε την κάρτα ανέπαφων συναλλαγών σας μεσα σε μια έξτρα πλαστική θήκη και μετά στην υποδοχή του πορτοφολιού σας (μειώνεται η ακτίνα εκπομπής του RFID Chip της κάρτας), ή χρησιμοποιήστε ενα ακριβό πορτοφόλι με χοντρό δέρμα, ή τυλίξτε την με αλουμινόχαρ Τα επόμενα βιντεάκια με τρομαξαν ομολογώ ... ... ... και ένα από το 2010 από μη Έλληνες...εν μέρη "πηγή" του πρώτου.
noah.johnson Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 αυτό με το nfc είναι γνωστό πρόβλημα και όντως υπαρκτό, τώρα βέβαια το κατά πόσο κάποιος θα ανοίξει εταιρία θα πληρώσει ασύρματο pos στο οποίο θα έχει και ίντερνετ και θα παίρνει σβάρνα τα μμμ, είναι άλλο θέμα. όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει αυτό, σε οποιαδήποτε κάρτα έχει nfc. στις περισσότερες εμφανίζονται όλα τα στοιχεία της κάρτας εκτός του 3 ψήφιου ασφαλείας. η n26 μέσα από την εφαρμογή σου επιτρέπει να απενεργοποιήσεις τις συναλλαγές με nfc. προφανώς αυτή η λειτουργεία θα έρθει και σε όλες της κάρτες και τράπεζες. επίσης το όλο πρόβλημα αρχίζει να λύνεται μέσω το πορτοφολιών apple pay, samsung pay και παρόμοιων που ουσιαστικά δεν κουβαλάς καν κάρτες μαζί σου τις περνάς όλες στο κινητό και τελειώνει η υπόθεση.
runner69 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 αν δε δοθεί εισαγγελική εντολή για έρευνα (και να δώσει και το ΟΚ ο εισαγγελέας της άλλης χώρας) δε κουνιέται φύλλο. όλες αυτές οι εταιρίες (από το paypal έως τη leupay) δε δίνουν στοιχεία πελατών τους έτσι για πλάκα. Αυτο στη θεωρια γιατι στην πραξη δεν ισχυει. Off the record φυσικα και ανταλλασουν στοιχεια. 1
Antwnispao Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις για την leupay.Πρώτον,αν δημιουργήσω λογαριασμό δεσμεύομαι για κάποιο χρονικό διάστημα? Δεύτερον,μου ζητάει Id number.Είναι ο αριθμός της ταυτότητας χωρίς όμως το ελληνικό γράμμα μπροστά?Το ρωτάω γιατί βλέπω μόνο λατινικούς χαρακτήρες δέχεται.Σας ευχαριστώ
antikinsor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Λάθος. Η "διεύθυνση δικαιούχου", είναι η δική μας διεύθυνση καθώς δικαιούχοι του λογαριασμού-παραλήπτη του εμβάσματος είμαστε εμείς. Δίκιο έχεις, παρασύρθηκα κι εγώ από τον οδηγό της Revolut και στιγμιαία μπερδεύτηκα. Εφόσον το έμβασμα το στέλνουμε ουσιαστικά στον εαυτό μας, στο πλαίσιο της "διεύθυνσης δικαιούχου" γράφουμε τη διεύθυνσή μας, δηλαδή αυτή που έχουμε δηλώσει στο λογαριασμό της LeuPay. Σ' ευχαριστώ για την επισήμανση Δεύτερον,μου ζητάει Id number.Είναι ο αριθμός της ταυτότητας χωρίς όμως το ελληνικό γράμμα μπροστά?Το ρωτάω γιατί βλέπω μόνο λατινικούς χαρακτήρες δέχεται.Σας ευχαριστώ Εννοείται ότι θα βάλεις και το ελληνικό γράμμα που έχει η ταυτότητά σου για να είναι έγκυρη η καταχώρηση, μόνο που θα το μετατρέψεις και θα βάλεις το αντίστοιχο λατινικό γράμμα (π.χ. για Π θα βάλεις P, για Σ θα βάλεις S κτλ.)
panicx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 αργει γενικα το verify του λογαριασμου.? εχω κανει upload εδω κ κανα 2 με 3 μερες τα προσωπικα μου εγγραφα κ ακομη pending γραφει.... Καλησπέρα παιδιά,θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις για την leupay.Πρώτον,αν δημιουργήσω λογαριασμό δεσμεύομαι για κάποιο χρονικό διάστημα? Δεύτερον,μου ζητάει Id number.Είναι ο αριθμός της ταυτότητας χωρίς όμως το ελληνικό γράμμα μπροστά?Το ρωτάω γιατί βλέπω μόνο λατινικούς χαρακτήρες δέχεται.Σας ευχαριστώ 1)Δεν νομιζω να δεσμευεσαι...δεν το ειδα καπου να το γραφει. 2)θα την ανεβασεις με το γραμμα μπροστα οπως λεει κ το παιδι απο πανω
IVIetaCreatoR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρουμε αν δέχεται ο λογαριασμός έμβασμα σε $ απο Ασία μεριά? Thanks!
theopan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα μια κάρτα για λογαριασμό σε $ και άλλη μια για στερλίνα. Σε 5 εργάσιμες-6,5 ημερολογιακές. Εντυπωσιακά πιο γρήγορα από την 1η σε € που έφτασε στις 20 ημερολογιακές! 1
sunnyboy66 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Σε ποιας τραπεζα ΑΤΜ προτεινεται να αλλαξω το pin της καρτα Leupay?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα