Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μόλις είδα ότι στο λογαριασμό σε $ μου έχει δώσει IBA

Και σε μενα. Μπηκα στο paypal, αλλα και παλι δε δεχεται συνδεση τραπεζικου λογαριασμου σε δολλαριο.

Δινει μονο τη δυνατοτητα να συνδεθει τραπεζικος λογαριασμος απο λιγες, συγκεκριμενες χωρες λιστας sepa.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και σε μενα. Μπηκα στο paypal, αλλα και παλι δε δεχεται συνδεση τραπεζικου λογαριασμου σε δολλαριο.

Δινει μονο τη δυνατοτητα να συνδεθει τραπεζικος λογαριασμος απο λιγες, συγκεκριμενες χωρες λιστας sepa.

επέλεξε το add a foreign sepa bank

επέλεξε το add a foreign sepa bank

Αφου βαλω το iban μου δινει αποτελεσμα: You cannot add a bank at this time.

Μηπως υπαρχει οριο ποσοι λογαριασμοι τραπεζας μπορουν να συνδεθουν;

Λογικά την άλλη βδομάδα θα παραλάβω την κάρτα μου.

1. Ο λογαριασμός PayPal συνδέεται μόνο με το IBan της leupay ή και με την κάρτα της leupay;

2. Για να συνδέσω το IBan της leupay με το PayPal θα πρέπει να υπάρχουν χρήματα στη leupay;

3. Για να μεταφέρεις χρήματα από το IBan της leupay στην κάρτα της leupay υπάρχει κάποιο κόστος;

4. Τελικά πόσα χρήματα μπορείς να βάλεις στην κάρτα ανά ημέρα όταν έχεις λογαριασμό standard;

Αφου βαλω το iban μου δινει αποτελεσμα: You cannot add a bank at this time.

Μηπως υπαρχει οριο ποσοι λογαριασμοι τραπεζας μπορουν να συνδεθουν;

όχι δεν νομίζω, αφού υπάρχει επιλογή για προθήκη. και σε εμένα το ίδιο μήνυμα βγάζει, και ούτε στο χώρο του sepa μπορεί να περάσει μιας και είναι στη μαλτα, αντίθετα μου βγάζει ειδοποίηση ότι το iban είναι λάθος ακόμα και του ευρώ.

• Like 1

1. Ο λογαριασμός PayPal συνδέεται μόνο με το IBan της leupay ή και με την κάρτα της leupay;

2. Για να συνδέσω το IBan της leupay με το PayPal θα πρέπει να υπάρχουν χρήματα στη leupay;

3. Για να μεταφέρεις χρήματα από το IBan της leupay στην κάρτα της leupay υπάρχει κάποιο κόστος;

4. Τελικά πόσα χρήματα μπορείς να βάλεις στην κάρτα ανά ημέρα όταν έχεις λογαριασμό standard;

1. Kαι με τα δυο
2. Οχι, γιατι μονο η καρτα χρειαζεται μικρο ποσο για τη διαδικασια με κωδικο.
3.Οχι, γιατι στο λογαριασμο σου ενα ποσο θα φαινεται ανα λογαριασμο και καρτα. Δε μεταφερεται ποσο απο iban σε καρτα.
4. Ο,τι σου πουν στο support.
Προσωπικα, 500 ευρω που ειναι το οριο εμβασματος εξωτερικου εμφανιστηκαν σε μια μερα στο λογαριασμο μου.

Επιβεβαιωνω και εγω την υπαρξη iban σε λογαριασμο $.

Χθες τον ανοιξα ,σημερα βαλανε το iban.

Με Basic account.

Προσθεσα κανονικα τον λογαριασμο στο Paypal.

• Like 1

πολυ καλο οτι επανηλθαν τα iban σε $

1. με το iban του λογαριασμου σου στη leupay

2. ναι, γιατι το paypal σου τραβαει κατι ψιλα για την επιβεβαιωση (εκτος και αν εισαι 0 και σου δειχνει αρνητικο υπολοιπο)

3. οχι, οτι χρηματα μπαινουν στον λογαριασμο σου ειναι ταυτοχρονα διαθεσιμα και στην καρτα σου (αν υπαρχει καρτα συνδεδεμενη με τον λογαριασμο)

4. για τα εισερχομενα εμβασματα δεν υπαρχει οριο απο τη leupay. υπαρχουν ομως ορια απο τις ελληνικες τραπεζες, μπορεις να στειλεις 500€/μηνα ανα λογαριασμο. απο τραπεζα του εξωτερικου μπορουν να μεταφερουν στον leupay λογαριασμο σου πολυ περισσοτερα χρηματα.

πολυ καλο οτι επανηλθαν τα iban σε $

1. με το iban του λογαριασμου σου στη leupay

2. ναι, γιατι το paypal σου τραβαει κατι ψιλα για την επιβεβαιωση (εκτος και αν εισαι 0 και σου δειχνει αρνητικο υπολοιπο)

...

1.Σε μενα ειναι συνδεδεμενα και τα δυο
-Ο τραπεζικος λογαριασμος(iban) leupay συνδεθηκε στο μερος του λογαριασμου paypal που γραφει "add a bank account"
-Η καρτα leupay συνδεθηκε στο μερος του λογαριασμου paypal που γραφει "add a card"
Η  απαντηση ειναι και με τα δυο.
2.Δε ρωτα αν χρειαζονται χρηματα για να συνδεσει την καρτα leupay στο paypal
Ρωτα αν χρειαζονται χρηματα για να συνδεσει τραπεζικο λογαριασμο(iban) leupay στο paypal. 
Η απαντηση ειναι δεν χρειαζονται χρηματα

Μετα απο ποση προσπαθεια απο εμενα και απο τηλεφωνικη επικοινωνία με την paypal που με ειχαν παρει τηλ δεν μπορεσαμε στο paypal να συνδεσουμε το iban ελληνικης τραπεζας (alpha bank)

Οποτε πηρα το iban του leupay λογαριασμου μου και το εβαλα στο paypal οποτε αν θελω να τραβηξω τα χρηματα απο μεσα στον λογαριασμο μου.

Με το που το εβαλα το δεχθηκε επιτοπου χωρις καμια δευτερη προσπαθεια.

Οποτε τωρα δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο; αν θελησω να τραβηξω κατι λεφτα απο το υπολοιπο μου στο paypal θα κατατεθουν στον λογαριασμο μου της leupay ετσι;

Μετα απο ποση προσπαθεια απο εμενα και απο τηλεφωνικη επικοινωνία με την paypal που με ειχαν παρει τηλ δεν μπορεσαμε στο paypal να συνδεσουμε το iban ελληνικης τραπεζας (alpha bank)

Οποτε πηρα το iban του leupay λογαριασμου μου και το εβαλα στο paypal οποτε αν θελω να τραβηξω τα χρηματα απο μεσα στον λογαριασμο μου.

Με το που το εβαλα το δεχθηκε επιτοπου χωρις καμια δευτερη προσπαθεια.

Οποτε τωρα δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο; αν θελησω να τραβηξω κατι λεφτα απο το υπολοιπο μου στο paypal θα κατατεθουν στον λογαριασμο μου της leupay ετσι;

Σωστα. Ετσι τραβηξα εγω ολο το υπολοιπο μου απο το paypal και το πηγα χωρις χρεωση στον τραπεζικο λογαριασμο μου leupay

• Like 1

Επιβεβαιωνω και εγω την υπαρξη iban σε λογαριασμο $.

Χθες τον ανοιξα ,σημερα βαλανε το iban.

Με Basic account.

Προσθεσα κανονικα τον λογαριασμο στο Paypal.

Μηπως μπορεις να βοηθησεις γραφοντας τι εκανες ακριβως;

Τον πρωτο λογαριασμο μου σε ευρω τον εχω συνδεσει επιτυχημενα εδω και καιρο.

Τον δευτερο ομως σε δολλαρια που  προσπαθησα να συνδεσω δεν μπορεσα.

Η μεταφορα γινεται επιτοπου η χρειαζεται καποιο χρονο ωστε να τα δω στην leupay τα χρηματα;;

Στο paypal μου εγραψε πως θα κανει γυρω στις 5 με 6 εργασιμες μεχρι να εμφανιστουν τα χρηματα στον λογαριασμο leupay.

Στην πραγματικοτητα ομως σε μενα εκανε 2 εργασιμες μεχρι να εμφανιστουν τα χρηματα απο το balance paypal στον λογαριασμο leupay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...