Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε γνωρίζω αν θα την παρει προσπαθησε τωρα για προμήθεια κραταει 1%

Γεια σου φιλε Σακη Χρονια Πολλα κιολας για τη γιορτη σου! ακομα δεν την εχω παραγγειλει την καρτα, απλα κανω ερωτησεις για να βεβαιωθω αν εχω κινητρο να την παραγγειλω και απο οτι μου ειπατε οι προμηθειες ειναι μικροτερες σε σχεση με την επαναφορτιζομενη moneysafe καρτα που σε καθε φορτιση της παιρνει: 4% , μειον  €1,5 μηνιαιο τελος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γεια σου φιλε Σακη Χρονια Πολλα κιολας για τη γιορτη σου! ακομα δεν την εχω παραγγειλει την καρτα, απλα κανω ερωτησεις για να βεβαιωθω αν εχω κινητρο να την παραγγειλω και απο οτι μου ειπατε οι προμηθειες ειναι μικροτερες σε σχεση με την επαναφορτιζομενη moneysafe καρτα που σε καθε φορτιση της παιρνει: 4% , μειον €1,5 μηνιαιο τελος.

Να σαι καλα ευχαριστώ . Εγω δε την παραγγειλα κατεβασα το app τησ leupost και εκανα μια εικονικη και με βολεύει γιατι αν επιλεξεις την κανονικη πρεπει να στειλεις το βιαβατηριο νομίζω.

Να σαι καλα ευχαριστώ . Εγω δε την παραγγειλα κατεβασα το app τησ leupost και εκανα μια εικονικη και με βολεύει γιατι αν επιλεξεις την κανονικη πρεπει να στειλεις το βιαβατηριο νομίζω.

ααα τωρα το καταλαβα αυτο! γινεται και χωρις να παραγγειλω την καρτα...Οποτε μπορω να την κατεβασω γιατι εχω κινητο anroid! σε ευχαριστω φιλε Σακη για την κατατοπιση...:) κατι τελευταιο ξερεις αν υπαρχει καποιο μηνιαιο τελος της καρτας ή καποια αλλη προμηθεια;

Καλησπερα,

Αν κανω λογαριασμο σε αυτη την εταιρια θα μπορω να παραγγελνω απο εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα?

Ειδα πως για την πιστοποιηση θελει λογιαριασμο ΔΕΚΟ αλλα δεν εχω κανενα λογαριασμο που να ειναι στο ονομα μου(ειναι στου πατερα μου) θα υπαρχει προβλημα??

Αν κανω τετοιο λογαριασμο και ερθει και η καρτα θα μπορω να βαζω λεφτα απο ΑΤΜ? Οπως κανω τωρα δηλαδη με μια καρτα πειραιως που εχω!!

Ευχαριστω!

χμμμ.... αυτο δε νομιζω πως γινεται.

Έστειλα μαιλ στην ιδια την Leupay και απαντησαν: 

Dear Mr. XXXXXX,

Please, be informed that the option for Sending money from LeuPost to LeuPay

Account is not available.

If you need further assistance, please, do not hesitate to contact us.

Best regards,

LeuPay Team

Customer Support

Ειδα πως για την πιστοποιηση θελει λογιαριασμο ΔΕΚΟ αλλα δεν εχω κανενα λογαριασμο που να ειναι στο ονομα μου(ειναι στου πατερα μου) θα υπαρχει προβλημα??

Αν κανω τετοιο λογαριασμο και ερθει και η καρτα θα μπορω να βαζω λεφτα απο ΑΤΜ? Οπως κανω τωρα δηλαδη με μια καρτα πειραιως που εχω!!

Ευχαριστω!

Έχεις τουλάχιστον 2 "λογαριασμούς" στο όνομα σου:

1) Το statement της τράπεζας που διατηρείς λογαριασμό από τον οποίο θα κάνεις τα εμβάσματα

2) Το λογαριασμό του κινητού σου -αν είναι συμβόλαιο- ή μπορείς να ζητήσεις βεβαίωση από μαγαζί της εταιρείας που έχεις το καρτοκινητό σου.

Όποιο από τα 2 παραπάνω πρέπει να τους αρκεί.

Όχι δε φορτίζει αυτή η κάρτα από ΑΤΜ. Δε γνωρίζω να υπάρχει και καμία -έκδοσης εξωτερικού- που να μπορεί να το κάνει. Αν υπήρχε θα με ενδιέφερε να το μάθω καθώς θα έλυνε πολλά από τα προβλήματά μας.

καλησπερα. κατεβασα την εφαρμογη leupost στο κινητο παω να κανω κανω εγγραφη και δεν με αφηνει, σταματα εκει που δινω τον κωδικο γραφοντας μου οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει.......

Ήδη έχουν περάσει 6μέρες και δεν έχει εμφανιστεί το refund μου.Δηλαδή περιμένουν ακριβώς 7μέρες για να το ολοκληρώσουν?
Αν περάσουν οι 7 μέρες και δεν το έχω λάβει,πώς κινούμαι?

καλησπερα. κατεβασα την εφαρμογη leupost στο κινητο παω να κανω κανω εγγραφη και δεν με αφηνει, σταματα εκει που δινω τον κωδικο γραφοντας μου οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει.......

Σβήστην και ξανακατεβασε την κρασαρει καμια φορα

Ειχα ανεβασει μεσα απο το site διαβατηριο και λογαριασμο δεκο απο 08/01/2016 και τους εστειλα μηνυμα 13/01/2016 για να δω εαν τα εχουν λαβει και εαν εχουν στειλει την καρτα. Μου εστειλαν μειλ 15/01/2016 και μου ζητησανε να στειλω, σαν απαντηση στο μειλ τους, παλι φωτογραφια απο το διαβατηριο. Την στελνω την ιδια μερα και σημερα μου ζητανε να στειλω την σελιδα που φαινεται η υπογραφη μου!! Σας το εχουν ζητησει εσας?

Ειχα ανεβασει μεσα απο το site διαβατηριο και λογαριασμο δεκο απο 08/01/2016 και τους εστειλα μηνυμα 13/01/2016 για να δω εαν τα εχουν λαβει και εαν εχουν στειλει την καρτα. Μου εστειλαν μειλ 15/01/2016 και μου ζητησανε να στειλω, σαν απαντηση στο μειλ τους, παλι φωτογραφια απο το διαβατηριο. Την στελνω την ιδια μερα και σημερα μου ζητανε να στειλω την σελιδα που φαινεται η υπογραφη μου!! Σας το εχουν ζητησει εσας?

Για διαβατήριο δεν ξέρω. Εχεις καθόλου χρήματα μέσα; ισως παίζει αυτό ρόλο...δεν ξέρω.

Εγω τον Νοέμβριο είχα ανεβάσει μέσα απο το site τους φωτό ταυτότητα και λογαριασμό νερού, είχα στείλει 15-20 ευρώ και την παρήγγειλα συστημένη (με 9,75 ευρώ τότε). Την παρέλαβα σε φυσική μορφή σε 3-4 εργάσιμες την έκανα activate νομίζω με τον 3ψηφιο αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας (δεν θυμάμαι) και μετά απο 3 ημέρες νομίζω μου κάναν και verify τον λογαριασμό απο basic σε standard. Εκτοτε την χρησιμοποιώ χωρίς (ευτυχώς) κάποιο πρόβλημα.

ΥΓ.  Αφου είχες διαβατήριο γιατι δεν εβγαζες number26 ;  Την θεωρώ πιο αξιόπιστη και απο leupay και revolut.  

παιδια στελνω μηνυμα για να κανω activate στην καρτα και μου πεταει μυνημα δεν εχει παραδοθει.τι παιζει??

Tην έχεις παραλάβει την κάρτα σε φυσική μορφή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράφτηκα στο Leupost, προσπάθησα να συνδέσω Ελληνικές προπληρωμένες κάρτες (ΕΤΕ και Eurobank με τις οποίες δεν μπόρεσα να πιστώσω το λογαριασμό μου) και προσπαθώντας να περάσω μια 2η της Πειραιώς μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να προσθέσω άλλη. Διαγράφω τη 2η κάρτα για να μείνω με μία και πάλι δεν δέχεται άλλη κάρτα λέγοντας ότι το όριο είναι 2. Έκλεισα την εφαρμογή από το να τρέχει (δεν έχει logout κάπου; ) και συνεχίζει να μη δέχεται σύνδεση άλλης κάρτας. Κάπου είχα διαβάσει σε προηγούμενα μηνύματα το ίδιο πρόβλημα νομίζω. Τι κάνω; Και ποια κάρτα σας έχει περάσει για φόρτιση εσάς;

edit: Διέγραψα και την 1η κάρτα τελικά και συνεχίζει να μη δέχεται καμία προσθήκη.

Επεξ/σία από theopan

Επειδή τους είχα ρωτήσει για το πόσες κάρτες μπορείς να συνδέσεις μου είπαν ότι για basic account είναι μέχρι 2 άσχετα εάν μετά διαγράψεις κάποια. Για standard account είναι μέχρι 5. Έτσι την πάτησα εγώ με το leupost account γιατί έκανα διαφορετικούς λογαριασμους για να δοκιμάσω όλες τις κάρτες που είχα και τώρα που προσπαθώ να ξανακάνω με τον αριθμό τηλεφώνου που είχα κάνει την πρώτη προσπάθεια και έχω δηλωμένο και στο leupay κρασαρει η εφαρμογή. Τελικά έχω κάνει άλλον με το κινητό της γυναίκας αλλά όταν πάτησα μεταφορά χρημάτων από leupay προς leupost τα έστειλε στον αριθμό που είχα στο leupay και τώρα είμαι μείον 5 ευρω.

Μηπως εχει καποιος χρησιμοποιησει την virtual καρτα του leupost για αγορα στο paypal,χωρις να την εχει ηδη αποθηκευμενη σε αυτο?

Εκανα μια μικρη αγορα και επιβαρυνθηκα με το ποσο του 1 $ απο το paypal.

Στο checkout που εκανα εβαλα χωρα Μαλτα.

Το ποσο που ηταν να πληρωσω μου το εβγαλε σε βουλγαρικο νομισμα BGN .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...