theoklis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, ανοιξα λογαριασμο LeuPay, ακομα δεν εχω κανει verify αλλα οταν παω να κανω fund απο τη ηλεκτρονικη προπληρωμενη καρτα της πειραιως η πειραως κανει decline τη συνναλαγη. Αρα δε δουλευει. Υπαρχει αλλη λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mangrill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, ανοιξα λογαριασμο LeuPay, ακομα δεν εχω κανει verify αλλα οταν παω να κανω fund απο τη ηλεκτρονικη προπληρωμενη καρτα της πειραιως η πειραως κανει decline τη συνναλαγη. Αρα δε δουλευει. Υπαρχει αλλη λυση? Αυτό γίνεται λόγω CC, μπορείς να κάνεις έμβασμα απο e-banking φτάνει και οι 2 λογαριασμοί σου να είναι στο ίδιο όνομα (ο ελληνικός και ο Leupay). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αυτό γίνεται λόγω CC, μπορείς να κάνεις έμβασμα απο e-banking φτάνει και οι 2 λογαριασμοί σου να είναι στο ίδιο όνομα (ο ελληνικός και ο Leupay). Ναι αυτό γίνεται λόγο CC (μερικές κάρτες παίζουν άρα είναι λίγο λαχείο το θέμα) οι λογαριασμοί όμως που έχει ο κάθε χρήστης στη LeuPay δεν είναι σαν της Revolut. Από τη στιγμή που έχεις δικό σου IBAN μπορείς να δέχεσαι εμβάσματα από οποιοδήποτε λογαριασμό παγκοσμίως και όχι μόνο από λογαριασμούς του οποίο είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mangrill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι αυτό γίνεται λόγο CC (μερικές κάρτες παίζουν άρα είναι λίγο λαχείο το θέμα) οι λογαριασμοί όμως που έχει ο κάθε χρήστης στη LeuPay δεν είναι σαν της Revolut. Από τη στιγμή που έχεις δικό σου IBAN μπορείς να δέχεσαι εμβάσματα από οποιοδήποτε λογαριασμό παγκοσμίως και όχι μόνο από λογαριασμούς του οποίο είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Κάπου ειχα διαβάσει για το ίδιο όνομά. τεσπα κάτι θα ξέρεις καλύτερα. ελπίζω να απαντήσαμε στον φίλο παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κάπου ειχα διαβάσει για το ίδιο όνομά. τεσπα κάτι θα ξέρεις καλύτερα. ελπίζω να απαντήσαμε στον φίλο παραπάνω. όχι το ίδιο όνομα δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. τώρα είδα πως αναφέρει πως δεν είναι verified o λογαριασμος του, δεν ξέρω μήπως παίζει και αυτό ρόλο που δεν περνάει η κάρτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mangrill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 όχι το ίδιο όνομα δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. τώρα είδα πως αναφέρει πως δεν είναι verified o λογαριασμος του, δεν ξέρω μήπως παίζει και αυτό ρόλο που δεν περνάει η κάρτα του. Νομίζω εννοεί verify τον Leupay λογαριασμό του, κάτι που δεν χρειάζεται. εγώ έστειλα έμβασμα 2 φορές και πάω για 3η, χωρίς ναχω κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoklis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά. Άρα θα το παίξω με έμβασμα μόνο. Το πόσο που θέλω +3€ τα έξοδα σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mangrill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά. Άρα θα το παίξω με έμβασμα μόνο. Το πόσο που θέλω +3€ τα έξοδα σωστά? ΟΧΙ, μόνο 1 ευρώ που το κρατάει η τράπεζά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά. Άρα θα το παίξω με έμβασμα μόνο. Το πόσο που θέλω +3€ τα έξοδα σωστά? εμβασμα απο λογ/μο χωρας SEPA προς IBAN σου στη Leupay 1€, εμβασμα απο το LeuPay IBAN σου σε IBAN λογ/μου χωρας SEPA 3€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, ανοιξα λογαριασμο LeuPay, ακομα δεν εχω κανει verify αλλα οταν παω να κανω fund απο τη ηλεκτρονικη προπληρωμενη καρτα της πειραιως η πειραως κανει decline τη συνναλαγη. Αρα δε δουλευει. Υπαρχει αλλη λυση? Οταν λες προπληρωμένη Πειραιώς εννοείς την Webuy ; γιατι έχει και την prepaid. Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο οτι ο λογαριασμός σου δεν είναι verified γιατι εγω προσωπικά έχω στείλει με καρτα Webuy στον λογαριασμό μου στη leupay άμεσα με 1% προμήθεια επι του ποσού 3 φορές μέσα στο Δεκέμβριο. Αν λοιπόν έχεις την ίδια κάρτα και δεν γίνεται, ή φταίει η μη επικύρωση ακόμη του λογαριασμού, ή να έφτασε η Πειραιώς κιόλας στο όριό της για εμβάσματα για Ιανουάριο; (απίθανο μου φαίνεται). Κάνε μια προσπάθεια ακόμη αν βιάζεσαι, διαφορετικά τραπεζικό έμβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εγω προσωπικά έχω στείλει με καρτα Webuy στον λογαριασμό μου στη leupay άμεσα με 1% προμήθεια επι του ποσού 3 φορές μέσα στο Δεκέμβριο. εχεις οριο τα 500€ / μηνα οπως ειναι με τα εμβασματα εξαιτιας των CC ή οχι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoklis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι με τη webuy πηγα να συνδεσω τη leupay αλλα εγινε decline. Έστειλα ενα εμβασμα. Θα το δοκιμασω πρώτα ετσι και μετα θα κανω verify για να ξαναδοκιμασω με webuy. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edstah Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα.Μετέφερα ένα χρηματικό ποσό από Πειραιώς Prepaid στη Leupay με τη 2η προσπάθεια μεν,επιτυχώς δε.Έπειτα μετέφερα στη Leupost το ποσό και προχώρησα σε αγορά από ηλεκτρονικό κατάστημα(gearbest). Έπειτα από κάποιες ώρες ενημερώθηκα απ'το site ότι η παραγγελία μου βρίσκεται σε αναμονή επιβεβαίωσης της πληρωμής,ζητώντας μου να αποστείλω φωτό της ταυτότητάς μου ή της κάρτας απ'την οποία έγινε η παραγγελία.Έστειλα τα απαραίτητα στοιχεία,παρ'όλα αυτά η επιβεβαίωση απέτυχε και μου είπαν να περιμένω για επιστροφή των χρημάτων μου στην τράπεζα.Γιατί συνέβη αυτό και πώς προχωρώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Μετέφερα ένα χρηματικό ποσό από Πειραιώς Prepaid στη Leupay με τη 2η προσπάθεια μεν,επιτυχώς δε. Έπειτα μετέφερα στη Leupost το ποσό και προχώρησα σε αγορά από ηλεκτρονικό κατάστημα(gearbest). Έπειτα από κάποιες ώρες ενημερώθηκα απ'το site ότι η παραγγελία μου βρίσκεται σε αναμονή επιβεβαίωσης της πληρωμής,ζητώντας μου να αποστείλω φωτό της ταυτότητάς μου ή της κάρτας απ'την οποία έγινε η παραγγελία. Έστειλα τα απαραίτητα στοιχεία,παρ'όλα αυτά η επιβεβαίωση απέτυχε και μου είπαν να περιμένω για επιστροφή των χρημάτων μου στην τράπεζα. Γιατί συνέβη αυτό και πώς προχωρώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. verified ήταν ο λογαριασμός σου ;;; (μηπως παίζει αυτό ρόλο) νομίζω πως ο LeuPost λογαριασμός θέλει και αυτός ξεχωριστό verification Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edstah Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το οποίο verification όμως πώς γίνεται? Δεν έχω διαβατήριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα