Demetris77 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/1/2020 στις 6:13 ΜΜ, Doubt είπε Με αυτά που γράφεις προσπαθείς να πετύχεις κάτι;; Η υπηρεσία θα καταργηθεί έτσι κι αλλιώς οπότε... Απόκρυψη περιεχομένων Αντίστοιχη, η με τα ιδια προνομια αδερφε ..? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από Demetris77
grinder_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Έκανε κάποιος την μετάβαση χωρίς να του ζητηθεί εκ νέου ταυτοποίηση; Η icard λειτουργεί μόνο μέσω της εφαρμογής ή και του site;
naimore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) να θες να φυγεις και να μην σ αφηνουν: hello, you replied" Dear xxx, We kindly ask you to provide us with a picture of your old passport." I told you it has expired, you don't mind, right? Emma The colleagues are aware. You can send it as a reply to the email. also, can I sent it in the email you've sent me? aaa, great news, thanks ! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από naimore
ppetr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Εγω του ειπα δεν εχω passport και μου ζητησε καινουρια αδεια οδηγησης
Demetris77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Ποια υπηρεσία/ κάρτα προτείνετε σε σχέση με ευκολίες που έχει + να μην θέλει passport ..?
Demetris77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Στις 31/1/2020 στις 7:37 ΜΜ, ppetr είπε Εγω του ειπα δεν εχω passport και μου ζητησε καινουρια αδεια οδηγησης Για iCard ?
Hapatingo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στην εφαρμογή της LeoPay από προχθές τερματίστηκε η χρήση της, δεν μπορείς να κάνεις είσοδο στην εφαρμογή του κινητού. Υποθέτω τελείωσε οριστικά.
naimore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 μπα κατι κανεις λαθος, μολις μπηκα κανονικοτατα
Hapatingo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 7 minutes ago, naimore said: μπα κατι κανεις λαθος, μολις μπηκα κανονικοτατα Μάλλον ισχύει σε όσους έκαναν μετάβαση. Δεν δουλεύουν ταυτόχρονα και οι 2 εφαρμογές. 1
spartak1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Μάλλον ισχύει σε όσους έκαναν μετάβαση. Δεν δουλεύουν ταυτόχρονα και οι 2 εφαρμογές. Αυτο. Μόλις έγινε η μετάβαση, έπαψαν να λειτουργούν οι κωδικοί μου
Hapatingo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 4 minutes ago, spartak1 said: Αυτο. Μόλις έγινε η μετάβαση, έπαψαν να λειτουργούν οι κωδικοί μου Το παράξενο είναι οτι απο τον υπολογιστή μπορείς να μπεις κανονικά.
spartak1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Το παράξενο είναι οτι απο τον υπολογιστή μπορείς να μπεις κανονικά. Eμένα δε μπαίνει ούτε απο εκεί..
Hapatingo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 minute ago, spartak1 said: Eμένα δε μπαίνει ούτε απο εκεί.. Άρα είσαι ταυτοποιημένος στην icard? Με το που έκανα την μετάβαση δεν το προχώρησα στην ταυτοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα