stefanidisg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Και εγώ είχα λογαριασμό και στα δύο με διαφορετικό τηλέφωνο και email , κανένα πρόβλημα
dimitris49 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Εγώ είχα λογαριασμό και στους δύο με ίδιο εμαιλ και αριθμό τηλεφώνου δεν είχα κανενα απόλυτος θέμα ίσα ίσα κιόλας που η μετάβαση έγινε σε χρόνο αστραπή
Doubt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Doubt είπε Σε μένα δεν προχώρησε γιατί είναι λέει μπλοκαρισμένος ο λογαριασμός μου στην Leopay. Έστειλα μήνυμα στο support της icard σύμφωνα με τις οδηγίες και περιμένω. Να φταίει που είχα ήδη λογαριασμό και στα 2;; Μου απάντησαν πως ο λογαριασμός φαίνεται να είναι "locked by user" Θα κοιτάξω αργότερα τι π@π@ρι@ έχω κάνει. 🤐
naimore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 ανακοινωσαν deadline στο chat, 15/2 πεθαινει η leopay 😡
naimore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 εκανα τελικα το videochat το σαββατο, αφου εγκατεστησα magisk στο 2ο τηλ μου και περιμενω να κουνηθουν να με ενεργοποιησουν, τα ζα μου αργα δλδ.. 😡
Muhammad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, naimore είπε εκανα τελικα το videochat το σαββατο, αφου εγκατεστησα magisk στο 2ο τηλ μου και περιμενω να κουνηθουν να με ενεργοποιησουν, τα ζα μου αργα δλδ.. 😡 στο videochat τι θέλουνε; ζητάνε να δείξεις το διαβατήριο; θέλουν κανένα λογαριασμό ΔΕΗ και τέτοια....
naimore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 μόνο ταυτότητα μου ζήτησαν εμένα, αλλά πριν λίγο ήρθε μειλ ότι.. απέτυχε και ότι πρέπει να το ξανά κάνω.. άντε να δούμε με τους άχρηστους..
Muhammad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, naimore είπε μόνο ταυτότητα μου ζήτησαν εμένα, αλλά πριν λίγο ήρθε μειλ ότι.. απέτυχε και ότι πρέπει να το ξανά κάνω.. άντε να δούμε με τους άχρηστους.. γιατί απέτυχε; αυτοματοποιημένο είναι; δε μιλάς Live με υπάλληλο όπως στη N26? καλύτερα χρησιμοποίησε διαβατήριο αν έχεις να είσαι σίγουρος
naimore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) με υπάλληλο μιλάς, δεν τους άρεσε η ταυτότητα μου, διαβατήριο έχει λήξει πριν χρόνια, το δέχονται ληγμενο; δεν νομίζω.. και η ταυτότητα μου αρχαία είναι δλδ, σε κάνα δυο χρόνια που θα αλλάξουμε θα τους δώσω την καινούργια.. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από naimore
naimore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 ε ενταξει, δεν παλευονται, 3 φορες εκανα το videochat ηδη! την 2η δεν ερχοταν το sms και περασε το 5λεπτο που εχουν ως timeout, οποτε ξανα απο την αρχη, ξανα φωτογραφιες την ταυτοτητα, ξανα αποστολη! ε, εστειλα πλεον μειλ και τους λεω δεν μπορω να κανω κατι, πρεπει να αποδεχτουν την ταυτοτητα μου, το ξερω οτι ειναι παλια, αλλα αν δεν τους κανει, θα κατσω στην leopay για οσο αντεξει και μετα ας μου στειλουν τα λεφτα να τελειωνουμε, ετσι κι αλλιως μικρη χρησιμοτητα εχουν πλεον τετοιες υπηρεσιες..
naimore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 και το σηριαλ καλα κρατει... μετα απο δυο μερες, σημερα αδειασαν να απαντησουν, σημερα μαλιστα που σηκωσα και τα τελευταια μου ευρακια απο δαυτους για να τελειωνουμε.. ενιγουεη.. μου λεει ο τυπος δεν γινεται δεκτη η ταυτοτητα και θελει διαβατηριο... ρε ηλιθιε μου ρθε να του γραψω αν ειχα διαβατηριο θα καθομουνα να πλακωνομαι με σενα; δεν θα πηγαινα ν26 που ειναι σοβαρη εταιρεια; τεσπα, εχει ληξει του γραψα εδω και χρονια, διπλωμα αμα γουσταρεις το συζηταμε..
Doubt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Με αυτά που γράφεις προσπαθείς να πετύχεις κάτι;; Η υπηρεσία θα καταργηθεί έτσι κι αλλιώς οπότε... Spoiler
naimore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Όχι μωρέ σαν τι να πετύχω; το αχτι μου βγάζω, τα λεφτά μου ήρθαν πριν λίγο, άρα δεν πα να κλείσουν και οι δύο;
Hapatingo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Η Ν26 δέχεται και ταυτότητα όχι μόνο διαβατήριο.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Η Ν26 δέχεται και ταυτότητα όχι μόνο διαβατήριο. Εχει αρχαία ταυτότητα όπως γράφει.Και αν δεν την δεχτουν πάλι οι κακοί ξένοι θα φταίνε . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα