noah.johnson Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι απαραίτητα αυτά που λες. Μπορεί εγώ να έχω σηκώσει ήδη τα 420 που επιτρέπονται και πριν τελειώσει η βδομάδα να χρειαστώ και άλλα χρήματα. Επίσης εγώ στέλνω έμβασμα από τη eurobank (δεν έχω λογαριασμό αλλού και λόγω cc δεν με αφήνουν να ανοίξω) και εκεί που θα είμαι να με βολεύει η ΕΘΝΙΚΗ γιατί η eurobank είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά. Η ΕΘΝΙΚΗ δεν μπορεί να ξέρει ότι εγώ έστελνα εμβάσματα στο εξωτερικό από άλλη τράπεζα. Λογικά αυτά που λες αλλά δεν εννοώ για επέμβαση εισαγγελέα. Ρωτάω αν η τράπεζα που σήκωσα τα χρήματα θα μπορεί να στείλει στο Υπουργείο Οικονομικών ότι σήκωσα ένα άλφα ποσό από λογαριασμό του εξωτερικού. Δόξα το Θεό έχω ακόμα τη δουλειά μου και μπορώ να αποδείξω και το πόθεν έσχεν αλλά και ότι νόμιμα έστειλα τα χρήματα με έμβασμα στο εξωτερικό αλλά δεν θέλω να μπλέξω με τα τζιμάνια του ελληνικού δημοσίου. Η λογική λέει ότι κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί για λίγα κατοστάρικα, αλλά πριν χρόνια ο πατέρας μου πλήρωσε αρκετά χρήματα σε δικηγόρους για να αποδείξει τα αυτονόητα στην εφορία. η κάρτα εξωτερικού δεν έχει το όριο των 420 ευρώ όσα θες σηκώνεις. έπειτα τα εμβάσματα τα στέλνεις μέσω ίντερνετ διαδικτυακά και δεν χρειάζεται να πας στο κατάστημα της τράπεζας. εαν παρ ολ αυτά θες να πας στο κατάστημα, έχε υπόψην σου οτι για την μεταφορά χρεώνουν αρκετά, ενω μέσω ίντερνετ 1 εύρω ανεξάρτητος ποσού μεταφοράς. φυσικά εάν προτιμήσεις την μεταφορά από κατάστημα, δώσε τα χρήματα σου σε άλλον ώστε το έμβασμα να θεωρείτε του άλλου προσώπου και όχι δικο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarnanas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Παιδια γιατι τοσες μερες δεν μου εχει γινει στανταρ ο λογαριασμός?? Εχω βαλει κανονικα τα στοιχεια και τα εχω στείλει LeuPay Basic??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Παιδια γιατι τοσες μερες δεν μου εχει γινει στανταρ ο λογαριασμός?? Εχω βαλει κανονικα τα στοιχεια και τα εχω στείλει LeuPay Basic??????? το sent request for verification κατω δεξια (εκει που ανεβασες τα έγγραφα το πάτησες ??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έκανα εγγραφή και ζήτησα τη κάρτα με ταχυδρομείο,στο card order details γράφει postal services order total 10 euro. Τι σημαίνει το 10 ευρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έκανα εγγραφή και ζήτησα τη κάρτα με ταχυδρομείο,στο card order details γράφει postal services order total 10 euro. Τι σημαίνει το 10 ευρο από όσο θυμάμαι αν επιλέξεις ταχυδρομείο είναι δωρεάν η αποστολη της πρώτης κάρτας. μήπως επέλεξες courier ? γιατί τότε σε χρεώνουν γύρω στο 10 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarnanas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 το sent request for verification κατω δεξια (εκει που ανεβασες τα έγγραφα το πάτησες ??) Nομιζω ναι....Τωρα τι μπορω να κανω? από όσο θυμάμαι αν επιλέξεις ταχυδρομείο είναι δωρεάν η αποστολη της πρώτης κάρτας. μήπως επέλεξες courier ? γιατί τότε σε χρεώνουν γύρω στο 10 euro. και σε μενα 10 ευρω λεει εχω πατησει και Postal services Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 προφανώς το 10 ευρώ θα έχει να κάνει με την satabank και με την νεα εκδότρια εταιρία. διαφορετικά με το απλό ταχυδρομείο είναι δωρεάν, όσες κάρτες και αν παραγγείλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeletakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 προφανώς το 10 ευρώ θα έχει να κάνει με την satabank και με την νεα εκδότρια εταιρία. διαφορετικά με το απλό ταχυδρομείο είναι δωρεάν, όσες κάρτες και αν παραγγείλεις. και εγω που απο 23/12 εχω παραγγειλει καρτα με ταχυδρομειο 10 ευρω λεει αλλα δεν μου εχουν ζητησει τιποτα λεφτα ουτε ηρθε κανενα email. καποιο σφαλμα του συστηματος θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 και εγω που απο 23/12 εχω παραγγειλει καρτα με ταχυδρομειο 10 ευρω λεει αλλα δεν μου εχουν ζητησει τιποτα λεφτα ουτε ηρθε κανενα email. καποιο σφαλμα του συστηματος θα ειναι Ούτε πρόκειται να σου ζητήσει κάποιος χρήματα ή να σου στείλει μαιλ, μόλις στείλεις όμως το πρώτο έμβασμα θα στα παρακρατήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ούτε πρόκειται να σου ζητήσει κάποιος χρήματα ή να σου στείλει μαιλ, μόλις στείλεις όμως το πρώτο έμβασμα θα στα παρακρατήσουν δεν στελνουν πια email για να ρωτησουν αν γινεται αποδεκτη η χρεωση των 10€ για να στειλουν την καρτα με courier ;;; στις χρεωσεις το γραφουν πως η πρωτη καρτα ειναι δωρεαν και οι επομενες εχουν χρεωση 10€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggeletakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 δεν στελνουν πια email για να ρωτησουν αν γινεται αποδεκτη η χρεωση των 10€ για να στειλουν την καρτα με courier ;;; στις χρεωσεις το γραφουν πως η πρωτη καρτα ειναι δωρεαν και οι επομενες εχουν χρεωση 10€ παιδια αν ηταν να πληρωσουμε 10 ευρω τοτε ας μας το λεγανε να παραγγειλουμε με κουριερ να ερθει και σε 2 μερες και οχι με απλο ταχυδρομειο.για αυτο λεω οτι μαλλον ειναι σφαλμα δικο τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όταν πας να παραγγείλεις την κάρτα (μέσα από το Cards ---> Οrder LeuPay card) το γράφουν ξεκάθαρα πως η πρώτη κάρτα είναι δωρεάν καθώς και τα μεταφορικά αν επιλεχθεί ταχυδρομείο. Αν η αποστολή γίνει με courier υπάρχει χρέωση. H καθέ επόμενη κάρτα (αν κάποιος θέλει 2-3 κάρτες... έως 5 maximum) χρεώνεται 10 euro καθώς και η ανανέωση της κάρτας όταν λήξει κοστίζει και αυτή 10 euro. Περίπου 15 εργάσιμες μέρες θελει η κάρτα για να φτάσει στον παραλήπτη με ταχυδρομείο και 2 εργάσιμες θέλει με courier. για τον courier γράφουν πως υπάρχει χρέωση από 20 έως 100 euro ανάλογα τη χώρα και στέλνουν e-mail για τη χρέωση και αν απαντήσει θετικά ο πελάτης τον χρεώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilismf Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 έκανα ενεργοποίηση της κάρτας αλλά ο λογαριασμός είναι ακόμα basic και λέει LeuPay Basic (Verification request: Waiting card activation) επίσης μου ήρθε το sms με το pin της κάρτας, αλλά δεν βρίσκω που να αλλάξω το pin να βάλω αυτό που θέλω! Πρέπει να πάω σε ατμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όταν πας να παραγγείλεις την κάρτα (μέσα από το Cards ---> Οrder LeuPay card) το γράφουν ξεκάθαρα πως η πρώτη κάρτα είναι δωρεάν καθώς και τα μεταφορικά αν επιλεχθεί ταχυδρομείο. Αν η αποστολή γίνει με courier υπάρχει χρέωση. H καθέ επόμενη κάρτα (αν κάποιος θέλει 2-3 κάρτες... έως 5 maximum) χρεώνεται 10 euro καθώς και η ανανέωση της κάρτας όταν λήξει κοστίζει και αυτή 10 euro. Περίπου 15 εργάσιμες μέρες θελει η κάρτα για να φτάσει στον παραλήπτη με ταχυδρομείο και 2 εργάσιμες θέλει με courier. για τον courier γράφουν πως υπάρχει χρέωση από 20 έως 100 euro ανάλογα τη χώρα και στέλνουν e-mail για τη χρέωση και αν απαντήσει θετικά ο πελάτης τον χρεώνουν. Εγω οταν την παρέλαβα με courier ήρθε με TNT σε 3 εργάσιμες και μου κόστισε 9,50 ή 9,70 αν θυμάμαι καλά αλλά πρώτα μου είχαν στείλει e-mail για το αν αποδέχομαι την χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 έκανα ενεργοποίηση της κάρτας αλλά ο λογαριασμός είναι ακόμα basic και λέει LeuPay Basic (Verification request: Waiting card activation) επίσης μου ήρθε το sms με το pin της κάρτας, αλλά δεν βρίσκω που να αλλάξω το pin να βάλω αυτό που θέλω! Πρέπει να πάω σε ατμ; το PIN δεν αλλάζει (προς το παρόν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα