Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Αυτο φαίνεται οτι είναι καινούργιο, αρχίζω να ελπίζω οτι κάτι μπορεί να αλλάξει. Εκτός και αν είναι απλά ένας κανονισμός και τίποτα περισσότερο. Όμως δεν αναφέρει τίποτα για τους μεσάζοντες που διαχειρίζονται τα ΑΤΜ. 

Το θέμα είναι να ξεκινήσει κάποιος μια καταγγελία. Και μετά βλέπουμε αν το ερμηνευουμε σωστα ή όχι.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spartak1 είπε

Το θέμα είναι να ξεκινήσει κάποιος μια καταγγελία. Και μετά βλέπουμε αν το ερμηνευουμε σωστα ή όχι.

νομίζω από εδώ ξεκινάνε οι καταγγελίες: 

συνήγορο του καταναλωτή ή και τραπεζικό διαμεσολαβητή: https://hobis.gr/

Δημοσ.
Στις 8/8/2018 στις 10:32 ΜΜ, amadou είπε

Γνωρίζει κανένας  άν έχει αλλάξει κάτι από τη στιγμή που δώθηκε αυτή η απάντηση;

Προσπαθώ αλλά δεν δέχετε με τίποτα το IBAN της LeuPay. Δοκίμασα όλα τα "γιατροσόφια" που κατάφερα να βρω στο μιτο (copy/paste, πληκρολόγηση, κλικ έξω από το πεδί κτλ.) αλλά τίποτα.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω. Από paypal δεν απαντάνε (3 mail)

δοκίμασε να το περάσεις μέσω του paypal app

Δημοσ.
On ‎14‎/‎08‎/‎2018 at 18:22, spartak1 said:

On ‎14‎/‎08‎/‎2018 at 23:10, VICKR said:

νομίζω από εδώ ξεκινάνε οι καταγγελίες: 

συνήγορο του καταναλωτή ή και τραπεζικό διαμεσολαβητή: https://hobis.gr/

Εγώ έστειλα στο email που αναγράφετε στο pdf στο αρχείο που επισύναψε ο vickr. Μετά από μια ημέρα μου απάντησαν οτι το προώθησαν σε μια ευρωπαϊκή επιτροπή δίνοντας και έναν αριθμό πρωτοκόλλου.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Εγώ έστειλα στο email που αναγράφετε στο pdf στο αρχείο που επισύναψε ο vickr. Μετά από μια ημέρα μου απάντησαν οτι το προώθησαν σε μια ευρωπαϊκή επιτροπή δίνοντας και έναν αριθμό πρωτοκόλλου.

Και τι κατηγγειλες ;

Δημοσ.
2 minutes ago, alfeios said:

Και τι κατηγγειλες ;

Τις χρεώσεις που εφαρμόζουν οι ελληνικές τράπεζες ή ο όποιος μεσάζον σε κάρτα που παρέχει δωρεάν αναλήψεις στα 3 δίκτυα της χώρας της και άρα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εν συντομία το pdf λέει οτι όποιες χρεώσεις υπάρχουν στα ΑΤΜ τρίτων εντός της χώρας οι ίδιες χρεώσεις θα πρέπει να υπάρχουν και σε αναλήψεις εντός Ευρώπης.

Δηλαδή για τα ελληνικά δεδομένα, κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ δίας με χρέωση 1.40. Το 1.40 θα πρέπει να το πληρώσεις και σε οποιοδήποτε άλλο ΑΤΜ εντός ΕΕ χωρίς καμία άλλη επιπρόσθετη χρέωση.

Τους έστειλα και κάτι αποδείξεις από τις συναλλαγές.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα μετά την revolut ψαχνομαι να ανοίξω σε ακόμα μία δύο εταιρείες και μαλλον σε leupay και n26 

Από τις δύο πιο "εμπιστοσύνη' ποια θα λέγατε ότι είναι; όπως και αν ξέρει κάποιος τις διάφορες που έχουν αυτές οι δύο θα με βοηθούσε πάρα πολύ!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos154 είπε

Καλησπέρα μετά την revolut ψαχνομαι να ανοίξω σε ακόμα μία δύο εταιρείες και μαλλον σε leupay και n26 

Από τις δύο πιο "εμπιστοσύνη' ποια θα λέγατε ότι είναι; όπως και αν ξέρει κάποιος τις διάφορες που έχουν αυτές οι δύο θα με βοηθούσε πάρα πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/8/2018 στις 4:27 ΜΜ, dimitris49 είπε

δοκίμασε να το περάσεις μέσω του paypal app

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά το δέχτηκε. Δεν δοκίμασα να κάνω συναλλαγή και εμφανίζεται οτι είναι unverified αλλά απ' ότι έχω διαβάσει στο μίτο (και αν έχω καταλάβει καλά...) λογικά θα δουλέψει ακόμα και unverified.

Αυτή την εμμονή που έχουν πιά όλοι και έγκαταλείπουν τις εκδόσεις των υπηρεσιών τους για υπολογιστές για χάρη των apps δεν μπορώ να την καταλάβω. Δεν ξέρω αν δεν μπορούσα να βρω τη σχετική ρύθμιση, αν και έψαξα αρκετά, αλλά το app του PayPal δεν σου επιτρέπει να αλλάξεις UI Γλώσσα! Ακόμα και το ότι το τηλέφωνό μου έχει άλλη γλώσσα προεπιλεγμένη για το δικό του UI, δεν φαίνεται να το συγκινεί... Υποχρεώθηκα να κάνω όλες τις ενέργειες με UI κάτι ακαταλαβίστικα "Ελληνικά"...

Επεξ/σία από amadou
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H LeuPay άλλαξε σε LeoPay για marketing: https://blog.leopay.eu/leupay-becomes-leopay 

Το νέο site είναι το https://www.leopay.eu/ 

Στις 18/8/2018 στις 10:41 ΜΜ, nikos154 είπε

όλες καλές είναι και δωρεάν. το XLS του Braker δεν ισχύει πια μιας και έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Ωχ, πάλι αλλάζουν όνομα αυτοί?

γιατι ποτε αλλαξαν ξανα ;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, turbat0s είπε

ipay δεν ήταν παλιότερα?

αυτο ήταν το ιδρυμα ηλ.χρηματος που συνεργαζοταν η υπηρεσια. καμια σχεση με την μικροαλλαγη στο ονομα που εκαναν τωρα. την υπηρεσια εξακολουθει να την υποστηριζει η iCard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...