Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο κινητό έχω το wallet μόνο. Μια χαρά την κάνει τη δουλειά του και δε χρειάζεται gatekeeper κλπ. Η μεταφορά χρημάτων από leupay account είναι δωρεάν.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις ‎1‎/‎8‎/‎2018 στις 2:24 ΠΜ, EuphangeL είπε

Ναι, λόγω της κρίσης χρωστάνε στο δημόσιο.. Μιας και το δημόσιο έτσι του 'ρθε και ζήτησε λεφτά, δεν υπολόγισε με ποσοστό

Κλασσικοί δεπληρωνάκηδες

Αν και όταν δουλέψεις πραγματικά μια ώρα στη ζωή σου θα καταλάβεις ότι ο μισθός κάθε μήνα διαθέσιμος από το ΑΤΜ  και το πιάτο με το φαΐ στο τραπέζι καθημερινά το μεσημέρι δεν είναι καθόλου αυτονόητα πράγματα. "Κλασσικός" τραπεζοκηφήνας υποθέτω...

Δημοσ.
Στις 19/3/2018 στις 4:33 ΜΜ, BigRed είπε

και σε εμένα το ίδιο βγάζει :( 

edit: μόλις το πέρασα!!
θέλει, μόλις βάλεις το iban να κάνεις κλικ έξω από εκεί που γράφεις κ' σου βγάζει το continue....κάνεις κλικ επάνω του που προχωράς!

Γνωρίζει κανένας  άν έχει αλλάξει κάτι από τη στιγμή που δώθηκε αυτή η απάντηση;

Προσπαθώ αλλά δεν δέχετε με τίποτα το IBAN της LeuPay. Δοκίμασα όλα τα "γιατροσόφια" που κατάφερα να βρω στο μιτο (copy/paste, πληκρολόγηση, κλικ έξω από το πεδί κτλ.) αλλά τίποτα.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω. Από paypal δεν απαντάνε (3 mail)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

e-mail που έλαβαν σήμερα από τη δημοκρατία της Εσθονίας, όσοι είναι e-residents στην Εσθονία.

και ένα σχετικό άρθρο: https://medium.com/e-residency-blog/leupay-provides-e-residents-with-more-choice-for-banking-d2ee198182a8 

LeuPay Estonia.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, patrickdrd είπε

ξερει κανεις αν φορτιζει την leupay αμεσα η mastercard της alpha οπως το κανει η αντιστοιχη της eurobank;

Φορτιζει

• Thanks 1
Δημοσ.

άλλη μια ερώτηση: η ανανέωση καρτών κινητής παίζει καλά; την έχει δοκιμάσει κανένας; άμεσα γίνεται ή περιμένουμε; ρωτάω για την φόρτιση 5 ευρώ πχ (cosmote)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, patrickdrd είπε

άλλη μια ερώτηση: η ανανέωση καρτών κινητής παίζει καλά; την έχει δοκιμάσει κανένας; άμεσα γίνεται ή περιμένουμε; ρωτάω για την φόρτιση 5 ευρώ πχ (cosmote)

Οι ανανεωσεις ξεκινάνε από 10 ευρω. Αν θες 5 ευρω από το site της cosmote

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει και στην εφαρμογή (της lp) 5 ευρώ και το λέει cosmote internet

Screenshot_20180812-133136.png

Επεξ/σία από patrickdrd
Δημοσ.
Στις 10/8/2018 στις 8:05 ΜΜ, alfeios είπε

Φορτιζει

Επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτήν την λειτουργία, τι ακριβώς κάνει; Χρεώνει την mastercard της Alpha και μεταφέρει το ποσό στο λογαριασμό της Leupay;

Thanks!!

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, georgep800 είπε

Επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτήν την λειτουργία, τι ακριβώς κάνει; Χρεώνει την mastercard της Alpha και μεταφέρει το ποσό στο λογαριασμό της Leupay;

Thanks!!

Σωστά το λες

• Like 1
Δημοσ.

Συνημμένο έχω ένα ενημερωτικό δελτίο το οποίο εκδόθηκε στις 9 Αυγούστου 2018 από την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής επιτροπής στην Ελλάδα σχετικά με τις διασυνοριακές πληρωμές, μεταφορά χρημάτων και επιταγές.

Αφορά τις μεταφορές ποσών μεταξύ τραπεζικών λογαριασμών που τηρούνται σε διαφορετικές χώρες της ΕΕ, αναλήψεις μετρητων από ΑΤΜ σε χώρες της ΕΕ, πληρωμές με κάρτες σε όλη την ΕΕ και συναλλαγές άμεσης χρέωσης.

Enimerotiko Deltio.pdf

Δημοσ.
2 ώρες πριν, VICKR είπε

Συνημμένο έχω ένα ενημερωτικό δελτίο το οποίο εκδόθηκε στις 9 Αυγούστου 2018 από την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής επιτροπής στην Ελλάδα σχετικά με τις διασυνοριακές πληρωμές, μεταφορά χρημάτων και επιταγές.

Αφορά τις μεταφορές ποσών μεταξύ τραπεζικών λογαριασμών που τηρούνται σε διαφορετικές χώρες της ΕΕ, αναλήψεις μετρητων από ΑΤΜ σε χώρες της ΕΕ, πληρωμές με κάρτες σε όλη την ΕΕ και συναλλαγές άμεσης χρέωσης. 

Enimerotiko Deltio.pdf

Πολύ χρήσιμο το ενημερωτικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, VICKR said:

Enimerotiko Deltio.pdf

Αυτο φαίνεται οτι είναι καινούργιο, αρχίζω να ελπίζω οτι κάτι μπορεί να αλλάξει. Εκτός και αν είναι απλά ένας κανονισμός και τίποτα περισσότερο. Όμως δεν αναφέρει τίποτα για τους μεσάζοντες που διαχειρίζονται τα ΑΤΜ.

Επεξ/σία από Hapatingo

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...