Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, theopan said:

Μια χαρά δουλεύει τι αναβάθμιση να κάνει; Ό,τι χρειαζεται το είχε εξαρχής. Οι δε προμήθειες ήταν πάντα καλές και είναι πλέον μακράν καλύτερες οποιασδήποτε Ελληνικής μετά τα τελευταία καραγκιοζιλίκια που εφάρμοσαν... Και μόνο για αυτό την κρατάω εγώ.

Κοίτα όταν βλέπεις οτι όλες οι start up αναβαθμίζονται, γίνονται τράπεζες, παρέχουν ασφάλεια καταθέσεων, βγάζουν νέα προϊόντα και αρχίζουν να υποστηρίζουν νέους τρόπους πληρωμής καταλαβαίνεις ποιος ειναι ο στάσιμος. Στις προμήθειες εννοώ γενικά. Άφησα την υπηρεσία όταν δεν είχε προμήθεια στην καρτα, όπως λέει ο φίλος από επάνω μάλλον έβαλαν και στις κάρτες. Όμως 3 ευρώ συναλλαγή sepa την στιγμή που το 80% στην Ευρώπη το στέλνει δωρεάν και το υπόλοιπο με 1 ευρώ, δεν το λες και δωρεάν. Που ακούστηκε να λαμβάνεις χρήματα στην ίδια πλατφόρμα και να σε χρεώνουν κιόλας, αυτά μονο το paypal (ως μονοπώλιο) και η leupay τα κάνει.

Όπως επίσης τα τερτίπια με hijack και υποκλοπές ώστε να πάρει ένα site μονο καλό στην εταιρία δεν κάνει. Μέχρι τώρα ξέραμε το ιστορικό της εταιρίας που έκλεβε τα στοιχεια των πελατών, τώρα άρχισαν και τα χακερικά τους. Το θέμα ειναι να επουλωθούν οι πληγές, όχι να δημιουργηθούν και άλλες. Δεν αμφιβάλω οτι δεν δουλεύει αυτό που προσφέρει, πλέον όμως με βάση των ανταγωνισμό δεν επαρκεί, έχουν μείνει πίσω.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 ώρες πριν, dexterios είπε

Eίναι προφανές οτι ο Κινέζος ιδιοκτήτης του ονόματος Leopay μυρίστηκε χρήμα 😃  και άρχισε τα παζάρια απο 200.000 αρχική τιμή με προσφορά 1000 ευρώ .... έπεσε στην απαίτηση των 100.000 ευρώ έναντι 5000 ευρώ που του δίνει η Leupay και στο τέλος "έμεινε" με το όνομα 😂  Σιγά την είδηση... 

Tα ίδια κάνουν όλες οι εταιρείες πχ. δοκιμάστε να κάνετε αναζήτηση για domain με το όνομα aple.com ... πολύ απλά δεν υπάρχει γιατί προφανώς εξαγοράστηκε απο την apple.com !  To  ίδιο και για την Google.com όσο και να προσπαθήσετε δεν υπάρχει Gogle.com για προφανείς λόγους ! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για θυμιστε μου, οποιος ξερει pls, για να στειλω λεφτα απο την leupay, που διαβαζω οτι ειναι Βουλγαρικο ΙΒΑΝ, στην Ν26 με το Γερμανικο ΙΒΑΝ, τι προμηθεια παιζει?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fagoura είπε

Για θυμιστε μου, οποιος ξερει pls, για να στειλω λεφτα απο την leupay, που διαβαζω οτι ειναι Βουλγαρικο ΙΒΑΝ, στην Ν26 με το Γερμανικο ΙΒΑΝ, τι προμηθεια παιζει?

3 ευρω/έμβασμα

• Thanks 1
Δημοσ.

Ισχυει ακομη οτι οι καρτες ενεργοποιουνται μοναχα με αποστολη sms?

Ρωταω για τις εξτρα δωρεαν καρτες. Αν ενεργοποιηθουν στο ιντερνετ, το πιν πως αποστελλεται?

Δημοσ.

παιδια κατεβασα την εφαρμογη leupay wallet ανοιξα λογαριασμο και υστερα εκανα την ταυτοποιηση με την βιντεοκλιση των 5 λεπτων 
τωρα εχω ανοιξει τραπεζικο λογαριασμο εκτος ελλαδος?
και επισης με ανυσηχει το οτι εδωσα τα στοιχεια μου χωρις να γνωριζω πολλα για την εταιρια και για την αξιοπιστια της 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, emanuel8231 είπε

παιδια κατεβασα την εφαρμογη leupay wallet ανοιξα λογαριασμο και υστερα εκανα την ταυτοποιηση με την βιντεοκλιση των 5 λεπτων 
τωρα εχω ανοιξει τραπεζικο λογαριασμο εκτος ελλαδος?
και επισης με ανυσηχει το οτι εδωσα τα στοιχεια μου χωρις να γνωριζω πολλα για την εταιρια και για την αξιοπιστια της 

Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, για την δουλειά που την θες είναι μια χαρά. Τράπεζα δεν είναι, άνοιξες κάτι σαν viva wallet απλά με κάποια έξτρα προνόμια. Τα στοιχεία μας τα δίνουμε σε πολλές υπηρεσίες και για πιο ασήμαντους λόγους, μην σε απασχολεί. 

Μια σημείωση αν ενδιαφέρεται κάποιος, κατάφερα να κλείσω τον λογαριασμό μου στην Leupay 3 email χρειάστηκαν σύνολο και πολύ γρήγορη διαδικασία, επίσης δεν χρειάστηκε καν να αδειάσω  τον λογαριασμό μου από κάτι ψιλά που είχε μέσα. 

Επεξ/σία από georgerov
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι 3€ για εμβασματα εως 100.000€ / μηνα αν θυμαμαι καλα. δε το λες και ακριβο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 12/7/2018 στις 5:52 ΜΜ, fagoura είπε

Αλλαγη pin, γινεται σε alpha/Πειραιως/Eurobank/Εθνικη?

(δεν εχω Αττικης στην περιοχη μου)

προς το παρόν μόνο αττικής

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Εάν κόψω ένα τιμολόγιο προς έναν πελάτη μου και με πληρώσει μέσω LeuPay, υπάρχει κίνδυνος να έχω θέμα με το ελληνικό δημόσιο, αφού η πληρωμή δεν θα γίνει σε ελληνική τράπεζα, δεδομένου ότι η επιχείρησή μου δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά;

Παράλληλα, υπάρχουν άνθρωποι, που λόγω της κρίσης, χρωστάνε στο δημόσιο και φυσικά ο ακατάσχετος λογαριασμός δεν  τους σώζει, δεδομένου ότι αν προκύψει μία καλή δουλειά, άνω των 1200 ευρώ που είναι το ακατάσχετο ποσό, δεν μπορούν να εισπράξουν από τους πελάτες τους, επειδή θα πάρει το επιπλέον ποσό το δημόσιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να αρνούνται να πάρουν τη δουλειά, διότι μέσα στο ποσό που θα εισπράξουν, συμπεριλαμβάνεται και το κόστος αγοράς ή παραγωγής των προϊόντων είτε υπηρεσιών που θα μεταπουλήσει η επιχείρηση. Οπότε θα μπουν μέσα. Είναι το LeuPay η λύση γι' αυτό;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, [email protected] είπε

Καλησπέρα,

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Εάν κόψω ένα τιμολόγιο προς έναν πελάτη μου και με πληρώσει μέσω LeuPay, υπάρχει κίνδυνος να έχω θέμα με το ελληνικό δημόσιο, αφού η πληρωμή δεν θα γίνει σε ελληνική τράπεζα, δεδομένου ότι η επιχείρησή μου δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά;

Παράλληλα, υπάρχουν άνθρωποι, που λόγω της κρίσης, χρωστάνε στο δημόσιο και φυσικά ο ακατάσχετος λογαριασμός δεν  τους σώζει, δεδομένου ότι αν προκύψει μία καλή δουλειά, άνω των 1200 ευρώ που είναι το ακατάσχετο ποσό, δεν μπορούν να εισπράξουν από τους πελάτες τους, επειδή θα πάρει το επιπλέον ποσό το δημόσιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να αρνούνται να πάρουν τη δουλειά, διότι μέσα στο ποσό που θα εισπράξουν, συμπεριλαμβάνεται και το κόστος αγοράς ή παραγωγής των προϊόντων είτε υπηρεσιών που θα μεταπουλήσει η επιχείρηση. Οπότε θα μπουν μέσα. Είναι το LeuPay η λύση γι' αυτό;

γτ δε ρωτας τον λογιστη σου να παρεις ασφαλη απαντηση ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

η χρεωση με τα επιπλεον 2-3 ευρω στις αναληψεις με καρτες ξενων τραπεζων/fintech μπηκε απο τις Ελληνικες τραπεζες περιπου πριν 7 μερες.

ισως υπαρξει ολικη αρση των CC μετα τις 20/8 και ισως γιαυτο οι ελληνικες τραπεζες εβαλαν extra προμηθεια για αναληψεις απο τα ΑΤΜ τους με καρτες ξενων τραπεζων/fintech προκειμενου να εχουν ανταγωνιστικο πλεονεκτημα και για να αποτρεψουν οσο γινεται τους κατοχους ξενων καρτων απο τις αναληψεις μετρητων

Δημοσ.
7 ώρες πριν, VICKR είπε

η χρεωση με τα επιπλεον 2-3 ευρω στις αναληψεις με καρτες ξενων τραπεζων/fintech μπηκε απο τις Ελληνικες τραπεζες περιπου πριν 7 μερες.

ισως υπαρξει ολικη αρση των CC μετα τις 20/8 και ισως γιαυτο οι ελληνικες τραπεζες εβαλαν extra προμηθεια για αναληψεις απο τα ΑΤΜ τους με καρτες ξενων τραπεζων/fintech προκειμενου να εχουν ανταγωνιστικο πλεονεκτημα και για να αποτρεψουν οσο γινεται τους κατοχους ξενων καρτων απο τις αναληψεις μετρητων

Μακάρι να αρθούν πλήρως τα capital controls, αλλά προσωπικά αν ήμουν τράπεζα θα έκανα αύξηση στην χρέωση για τα εμβάσματα. Ανάληψη μετρητών κάνεις και με την ελληνική κάρτα εύκολα και οι περισσότεροι που έχουμε ξένη κάρτα είναι για να κάνουμε αγορές (τουλάχιστον από τις συζητήσεις εδώ αυτό έχω καταλάβει). Για τις αγορές, αφού πρέπει να στέλνουμε τα χρήματα στην ξένη κάρτα πρώτα, θα ήταν πιο λογικό να κάνουν αύξηση εκεί.

Δημοσ.

Εάν απαλειφθούν τα cc τι νόημα θα έχουν τα εμβάσματα, ίσα ίσα θα χάσουν και το ένα ευρώ.

Απο την άλλη οι τράπεζες ελέγχονται δεν μπορούν τα εμβάσματα SEPA να τα αυξήσουν. 

Οσών αφορά τις χρεώσεις ΑΤΜ ξένων τραπεζών έχει να κάνει με το δίκτυο που συνεργάζεται η εκάστοτε τράπεζα και όχι με την τράπεζα. Εάν δείτε τις χρεώσεις εργασιών θα διαπιστώσετε ότι δεν χρεώνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...