spartak1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, alexpen είπε Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις! Λες αν θελεις να στειλεις 11€ θα χρεωθείς 11,5€ το οποίο σημαίνει οτι απο τον λοαγαρισμό θα φυγουν 11+11,5€ https://el.wiktionary.org/wiki/χρέωση (δεν χρειαζεται να σπαμάρουμε και άλλο το post) Η αντίρρηση σου δεν ήταν σε αυτο αλλά έγραψες ότι το 1% του 10 είναι 0,1. Δηλαδή αγνόησες την ελάχιστη χρέωση. Μάλλον πρέπει να ξαναδείς τι έγραψες και τι σου απάντησα Οσο για το σπαμάρισμα εσύ το ξεκίνησες.
user2163 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Borden είπε Με μια υπεύθυνη δήλωση του ότι είμαι άνεργος δηλαδή μπορώ να πάω και να ανοίξω λογαριασμό χωρίς κάρτα ΟΑΕΔ και τα σχετικά ή δεν είναι τόσο απλό; Ακριβώς,λογικά θα το δεχτούν.Δεν είσαι εγγεγραμένος στον ΟΑΕΔ;
Borden Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, user2163 είπε Ακριβώς,λογικά θα το δεχτούν.Δεν είσαι εγγεγραμένος στον ΟΑΕΔ; Δεν είμαι, όχι. Οπότε θα δοκιμάσω την πρότασή σου και ελπίζω να παν όλα καλά, δικέ μου!
CNT-FAI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μπορεί κάποιος να μου πει διάφορες απο revolut και γιατί να προτιμησω τη συγκεκριμένη λύση έναντι της προαναφερθεντως;
user2163 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Borden είπε Δεν είμαι, όχι. Οπότε θα δοκιμάσω την πρότασή σου και ελπίζω να παν όλα καλά, δικέ μου! Δοκίμασε το και αν θες πες μας τι έγινε.
theopan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 3:44 ΜΜ, alexpen είπε Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις! Λες αν θελεις να στειλεις 11€ θα χρεωθείς 11,5€ το οποίο σημαίνει οτι απο τον λοαγαρισμό θα φυγουν 11+11,5€ https://el.wiktionary.org/wiki/χρέωση (δεν χρειαζεται να σπαμάρουμε και άλλο το post) Κάθε φορά που στέλνεις ένα έμβασμα, ο λογαριασμός από τον οποίο αποστέλλεται το έμβασμα χρεώνεται για το συνολικό ποσό (το οποίο περιλαμβάνει ενδεχομένως και την όποια προμήθεια). Το ότι στην προκειμένη οι λογαριασμοί αποστολής και λήψης έτυχε να είναι και οι δύο δικοί σου οπότε δεν αντιλαμβάνεσαι ως "χρέωση" και το ποσό του κεφαλαίου που μεταφέρεται, δεν αλλάζει την εννοιολογική σημασία της "χρέωσης". Αν και μπορεί να υπάρξει και διαφορετική διατύπωση ο ΜΜ δεν έχει άδικο.
stonecityboys Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδια, Σημερα παρελαβα την ανανεωση της leupay visa μου και μου ηρθε ενα pin. να συμπερανω οτι αυτο ειναι το pin για να λειτουργω την καρτα? Υπαρχει περιπτωση να αλλαζει και εαν ναι πως?
spartak1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 34 λεπτά πριν, stonecityboys είπε Καλησπερα παιδια, Σημερα παρελαβα την ανανεωση της leupay visa μου και μου ηρθε ενα pin. να συμπερανω οτι αυτο ειναι το pin για να λειτουργω την καρτα? Υπαρχει περιπτωση να αλλαζει και εαν ναι πως? Δοκίμασε σε atm της τράπεζας Αττικής 1
dexterios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Η leupay προσπαθεί να πάρει υπό τον έλεγχο της το domain leopay.com https://domainnamewire.com/2018/03/29/payments-company-commits-reverse-domain-name-hijacking/ http://www.wipo.int/amc/en/domains/search/text.jsp?case=D2018-0151
georgerov Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Έχεις προσπαθήσει κανείς να κλείσει τον λογαριασμό του στην Leupay?
Hapatingo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Αχαχ, γελάνε και οι πέτρες. Καιρός να πάψουν και οι υπόλοιποι να την χρησιμοποιούν. Από τότε που βγήκε ΔΕΝ έκανε ούτε μια αναβάθμιση στις υπηρεσίες της (πέραν του εμφανισιακά, άλλαξε ο Μανωλιός και έβγαλε τις κάρτες του αλλιώς). Κάτι διπλό χρεώσεις θυμάμαι, κάτι προμήθειες χειρότερες και από ελληνικής τράπεζας.
ppetr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολες οι καρτες εχουν προμηθειες σε καποιες υπηρεσιες. Μη χρησιμοποιεις αυτες τις υπηρεσιες Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από ppetr 1
theopan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Hapatingo είπε Αχαχ, γελάνε και οι πέτρες. Καιρός να πάψουν και οι υπόλοιποι να την χρησιμοποιούν. Από τότε που βγήκε ΔΕΝ έκανε ούτε μια αναβάθμιση στις υπηρεσίες της (πέραν του εμφανισιακά, άλλαξε ο Μανωλιός και έβγαλε τις κάρτες του αλλιώς). Κάτι διπλό χρεώσεις θυμάμαι, κάτι προμήθειες χειρότερες και από ελληνικής τράπεζας. Μια χαρά δουλεύει τι αναβάθμιση να κάνει; Ό,τι χρειαζεται το είχε εξαρχής. Οι δε προμήθειες ήταν πάντα καλές και είναι πλέον μακράν καλύτερες οποιασδήποτε Ελληνικής μετά τα τελευταία καραγκιοζιλίκια που εφάρμοσαν... Και μόνο για αυτό την κρατάω εγώ. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από theopan
spartak1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, theopan είπε Μια χαρά δουλεύει τι αναβάθμιση να κάνει; Ό,τι χρειαζεται το είχε εξαρχής. Οι δε προμήθειες ήταν πάντα καλές και είναι πλέον μακράν καλύτερες οποιασδήποτε Ελληνικής μετά τα τελευταία καραγκιοζιλίκια που εφάρμοσαν... Και μόνο για αυτό την κρατάω εγώ. Οτι δουλεύει, δουλεύει. Οι προμήθειες είναι όμως ψηλες. Παράδειγμα 3 ευρω για έμβασμα SEPA! Οι Ελληνικές το έχουν 1 ευρω. Επίσης για αγορά σε άλλο νόμισμα εκτός ευρω πρόσφατα υπολόγισα 2% και πλέον σε σχέση με revolut. Αρα αυτο την κάνει χειρότερη απο τη χρεωστική της Εθνικής και ασύμφοση τελείως συγκριτικά με την πιστωτική της Εθνικής. Αρα δεν ισχύει αυτό για όλες τις Ελληνικές τραπεζες αλλά για καποιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα