paminos100 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Καλημέρα! Στις Συχνές Ερωτήσεις στην σελίδα τους βλέπω αυτό: "Πώς να εγγραφείτε; Η εγγραφή για λογαριασμό LeuPay είναι δωρεάν, απλή και μπορεί να γίνει διαδικτυακά. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής, πατήστε το κουμπί «ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ» στην αρχική σελίδα, επιλέξτε χώρα, καθορίστε τον τύπο λογαριασμού που θέλετε να δημιουργήσετε (Επαγγελματικό ή προσωπικό) και κατόπιν ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα Εισαγάγετε όλα τα στοιχεία σας κι έπειτα ελέγξτε και επιβεβαιώστε τις νομικές συμφωνίες, εισάγοντας τον κωδικό SMS που λάβατε στον αριθμό τηλεφώνου που καταχωρίσατε στη φόρμα εγγραφής. Επαληθεύστε τη διεύθυνση email σας εντοπίζοντας το email επιβεβαίωσης LeuPay στα εισερχόμενά σας. Κατεβάστε την εφαρμογή μας από το Google Play ή το App Store και επαληθεύστε την ταυτότητά σας απευθείας μέσα στην εφαρμογή LeuPay Mobile app, μέσω σύντομης βιντεοκλήσης επαλήθευσης ταυτότητας διάρκειας 5 λεπτών με έναν φιλικό αντιπρόσωπό μας. Παραγγείλετε την κάρτα σας και αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση (στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζεται από 15 λεπτά έως 8 εργάσιμες ώρες μετά την βιντεοσυνομιλία)." Είναι απαραίτητο πλέον να κατεβάσεις την εφαρμογή και να κάνεις βιντεοσυνομιλία για την επαλήθευση ταυτότητας; Ευχαριστώ!
spartak1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, gdimitris είπε Παιδια ερωτησεις: 1)Εστω οτι κανω top up με καρτα, εστω 11€, θα υπαρχει κάποια χρέωση; Η χρέωση είναι 1% με ελάχιστη το 0,5 ευρω. Αρα για 11 ευρω θα χρεωθείς 11,5 ευρω
alexpen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, spartak1 είπε Η χρέωση είναι 1% με ελάχιστη το 0,5 ευρω. Αρα για 11 ευρω θα χρεωθείς 11,5 ευρω 1% στα 10€ είναι 0.1€....
spartak1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, alexpen είπε 1% στα 10€ είναι 0.1€.... Εγραψα με ελάχιστη το 0,5 ευρω. Υποθέτω αντιλαμβάνεσαι τι θα πει ελάχιστη χρέωση....
molot12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Εχει ειπωθεί αλλά ας το ξαναπούμε: 1. Το top-up της Leupay απο Mastercard μόνο Ελληνικής Τράπεζας (πλην Εθνικής) βολεύει μόνο για ποσό μέχρι 100 ευρώ οπότε με το 10%, χρεώνεσαι +1 ευρώ για άμεση φόρτιση ! Για "ψιλά" κάτω απο 100 (άντε μέχρι 50-60 να δώσεις 0,50 λεπτά), για φόρτιση 10 ευρώ γιατι να δώσεις 0,50 ; Η κάρτα δεν είναι μιας χρήσης, δεν έχει νόημα να την φορτίσεις με τέτοια ποσά, αντε και να περισσέψει ένα ποσό στην κάρτα δεν θα ξαναγοράσετε διαδικτυακά; 2. Για οποιαδήποτε άλλο ποσό πάνω απο 100 έως 1000 ευρώ το μήνα λόγω CC (νομίζω σύντομα θα γίνει 2000) συμφέρει η φόρτιση με έμβασμα με winbanking με 1 ευρώ για 48ωρο (εκτος αν βιάζεστε για 24ωρο με προτεραιότητα +2,5 ευρώ).
tarantules Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, molot12 είπε 2. Για οποιαδήποτε άλλο ποσό πάνω απο 100 έως 1000 ευρώ το μήνα λόγω CC (νομίζω σύντομα θα γίνει 2000) συμφέρει η φόρτιση με έμβασμα με winbanking με 1 ευρώ για 48ωρο (εκτος αν βιάζεστε για 24ωρο με προτεραιότητα +2,5 ευρώ). Αν βιάζεσαι , με την προυπόθεση οτι δεν θες να βάλεις πάνω από 250 ευρώ , φυσικά δεν συμφέρει το έμβασμα με τα +2,5 ευρώ.
Borden Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Έκανα λογαριασμό στη Ν 26. 1) Χωρίς να έχω λογαριασμό σε κάποια Ελληνική τράπεζα, πως μπορώ να μεταφέρω χρήματα από το χέρι μου στο Paypal; 2) Μπορώ για παράδειγμα να πάω πχ. στην Alpha Bank και να καταθέσω το ποσό στο λογαριασμό της Ν 26 και μετά από εκεί στο Paypal ή δεν είναι τόσο απλό; 3) Στην παραπάνω διαδικασία τι είδους χρεώσεις να περιμένω;
user2163 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1. Όχι με κατευθείαν κατάθεση από το ταμείο στο λογαριασμό.Μόνο με μεταφορά από λογαριασμό που έχεις συνδεδεμένο στο paypal σου. 2.Ναι μπορείς 3.Συνήθως από ταμίο δεν συμφέρει το έμβασμα ακόμη και αν είναι ανάμεσα σε χώρες που συμμετέχουν στο sepa.Οι χρεώσεις αυτή τη στιγμή για όχι μεγάλο ποσό(μεχρι 1000 ευρώ) είναι 12 ευρώ alpha bank , 11 ευρώ πειραιώς , 8 ευρώ εθνική και 15 ευρώ eurobank. Γιατί δεν ανοίγεις ένα λογαριασμό σε κάποια Ελληνική τράπεζα να κάνεις τη δουλιά σου με 1 ευρώ από e-banking. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από user2163
Borden Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σε Ελληνική Τράπεζα χωρίς να εργάζομαι; Την τελευταία φορά που είχα πάει μου είπαν ότι δεν γινόταν γιατί πρέπει να δηλώνω εισόδημα υπαλλήλου ή κάτι τέτοιο.
user2163 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αν είσαι εγγεγραμένος στον ΟΑΕΔ κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ σε ισχύ διαφορετικά υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 όπου προκύπτει η ιδιότητα του άνεργου.
Borden Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Με μια υπεύθυνη δήλωση του ότι είμαι άνεργος δηλαδή μπορώ να πάω και να ανοίξω λογαριασμό χωρίς κάρτα ΟΑΕΔ και τα σχετικά ή δεν είναι τόσο απλό;
alexpen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Στις 5/6/2018 στις 8:22 ΜΜ, alexpen είπε Αρα για 11 ευρω θα χρεωθείς 11,5 ευρω Αντιλαμβάνομαι μονο ελληνικά φίλε μου! Αν θέλεις να στειλεις 11€ χρεωνέσαι 0.5€ (μάλλον αυτο ήθελες να γράψεις)
spartak1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, alexpen είπε Αντιλαμβάνομαι μονο ελληνικά φίλε μου! Αν θέλεις να στειλεις 11€ χρεωνέσαι 0.5€ (μάλλον αυτο ήθελες να γράψεις) Tην έννοια ελάχιστη χρέωση δεν την έχεις ξανακούσει; Δεν είναι Ελληνικά;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 μόλις παρέλαβα και την iCARD κάρτα. https://www.icard.com
alexpen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, spartak1 είπε Tην έννοια ελάχιστη χρέωση δεν την έχεις ξανακούσει; Δεν είναι Ελληνικά; Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις! Λες αν θελεις να στειλεις 11€ θα χρεωθείς 11,5€ το οποίο σημαίνει οτι απο τον λοαγαρισμό θα φυγουν 11+11,5€ https://el.wiktionary.org/wiki/χρέωση (δεν χρειαζεται να σπαμάρουμε και άλλο το post)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα