Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, theopan είπε

Υπάρχει συγκριτικό εδώ. Ανάλογα τις θες να κάνεις με αυτές. Εγώ πάντως έπαψα να συστήνω Leupay σε όποιον με ρωτάει προτάσεις για τέτοια μέσα. Ή τουλάχιστον δεν την αναφέρω ως την πρώτη επιλογή. Την έχω ακόμα (και θα την έχω) αλλά αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε ο "κατήφορος"...

to link που μου εστελες δεν ειναι ανανεωμενο καιρο τωρα οποτε εγω ενδιαφερομαι απλα να τραβαψ λεφτα απο παυπαλ σε καρτα και να τα βγαζω απο ατμ εδω ! Γινεται αυτο? με Leupay ναι απλα εγω ειχα μεινει στο γεγονος οτι η ρεβολθτ δεν εχει ιβαν οποτε δεν συνδεετε με παυπαλ οποτε δνε τραβας χρηματα! αλλαξε κατι? ποια προτεινεις?

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, daioner1986 είπε

to link που μου εστελες δεν ειναι ανανεωμενο καιρο τωρα οποτε εγω ενδιαφερομαι απλα να τραβαψ λεφτα απο παυπαλ σε καρτα και να τα βγαζω απο ατμ εδω ! Γινεται αυτο? με Leupay ναι απλα εγω ειχα μεινει στο γεγονος οτι η ρεβολθτ δεν εχει ιβαν οποτε δεν συνδεετε με παυπαλ οποτε δνε τραβας χρηματα! αλλαξε κατι? ποια προτεινεις?

Γίνεται και με την ρεβολυτ , εχει ιβαν

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

βασικά έπρεπε να ανοίξω άλλο θέμα αλλά θα ρωτήσω.

υπήρχε και μια παρόμοια υπηρεσία η οποία είχε έδρα κάποια χώρα του τύπου Εσθονία / Λιθουανία...

την είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό και κάποιος χρήστης εδώ μέσα αλλά δε μπορώ να βρω το ποστ.

ξέρει κανείς;

Δημοσ.
Στις 14/4/2018 στις 2:03 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Γίνεται και με την ρεβολυτ , εχει ιβαν

Οποτε ειναι καλυτερη σε σχεση με την leupay? κανονικα γινεται attach στην paypal σωστα? εχει οριο αναληωεις απο ΑΤΜ? ευχαριστω 

Δημοσ.

Έβγαλα leupay wallet, ήρθε, ενεργοποίησα, μετέφερα 100 ευρώ(δεν επέτρεψε παραπάνω) από leupay IBAN και την πέρασα στο Paypal. Μάλλον αυτό θα είναι το setup μου για μικροαγορές online στο προσεχές μέλλον. Ξέρει κανείς αν το όριο των 100 ευρώ  είναι ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο κλπ...;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θέμα με τη revolut.

πρόσθεσα την κάρτα της leupay στη revolut για να κάνω top up και μου τη βγάζει σαν USD. αν δοκιμάσω να κάνω top up υπάρχει χρέωση.

απ ότι κατάλαβα τη θεωρεί πιστωτική και αναφέρει να χρησιμοποιήσω χρεωστική για να μην έχω χρέωση.

έχουν κι άλλοι το ίδιο θέμα;

οκ, είχε αναφερθεί εδώ μέσα πριν κάτι μήνες αυτό το γεγονός, τώρα το πρόσεξα.

άρα παντού εμφανίζεται σαν USD, οπότε πιθανόν να παίζουν εξτρά χρεώσεις μετατροπής; αν είναι έτσι κλάφτα

Επεξ/σία από _chris_
Δημοσ.
2 ώρες πριν, _chris_ είπε

θέμα με τη revolut.

πρόσθεσα την κάρτα της leupay στη revolut για να κάνω top up και μου τη βγάζει σαν USD. αν δοκιμάσω να κάνω top up υπάρχει χρέωση.

απ ότι κατάλαβα τη θεωρεί πιστωτική και αναφέρει να χρησιμοποιήσω χρεωστική για να μην έχω χρέωση.

έχουν κι άλλοι το ίδιο θέμα;

οκ, είχε αναφερθεί εδώ μέσα πριν κάτι μήνες αυτό το γεγονός, τώρα το πρόσεξα.

άρα παντού εμφανίζεται σαν USD, οπότε πιθανόν να παίζουν εξτρά χρεώσεις μετατροπής; αν είναι έτσι κλάφτα

Οταν κάνεις αγορές σε ευρω δεν εχει χρεωσεις μετατροπής από τη leupay. Το λογισμικο της revolut (η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί) τη βλέπει σαν κάρτα USD.

Δημοσ.

οπότε ξεχνάμε τη leupay για να γεμίσουμε τη revolut.

στο paypal όμως αλλάζει κάτι; τη βλέπει σαν αμερικάνικη ή τη χρησιμοποιούμε κανονικά;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kleo1 είπε

στο paypal όμως αλλάζει κάτι; τη βλέπει σαν αμερικάνικη ή τη χρησιμοποιούμε κανονικά;

Το παυπαλ την βλέπει σαν αυτό που είναι, δηλαδή σαν αγγλική με λίρες.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kleo1 είπε

To paypal δεν το ενδιαφέρει απο που είναι η κάρτα. Θα στείλει τη χρεωση στο νομισμα του πωλητη (π.χ. ευρω, δολ, λίρα κλπ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎20‎/‎4‎/‎2018 στις 7:47 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Το παυπαλ την βλέπει σαν αυτό που είναι, δηλαδή σαν αγγλική με λίρες.

Είμαστε στο topic της Leupay και όχι της Revolut... Είναι "valid" η ερώτηση συνεπώς.

Επίσης εγώ εχώ την εξής απορία: ναι μεν έχουν αλλάξει τα ΙΒΑΝ μου της Leupay σε Βουλγάρικα πλέον, αλλά ειδικά η κάρτα μου σε EUR παραμένει η παλιά Mastercard (λόγω πρόσφατης αντικατάστασης λόγω κλοπής) και ισχύει 1 χρόνο ακόμα. Ισχύουν άραγε αυτά τα περίεργα να τη βλέπουν κάποιοι "φορείς" με νόμισμα USD ή τη γλυτώνω μέχρι του χρόνου;

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, theopan είπε

Είμαστε στο topic της Leupay και όχι της Revolut... Είναι "valid" η ερώτηση συνεπώς.

Επίσης εγώ εχώ την εξής απορία: ναι μεν έχουν αλλάξει τα ΙΒΑΝ μου της Leupay σε Βουλγάρικα πλέον, αλλά ειδικά η κάρτα μου σε EUR παραμένει η παλιά Mastercard (λόγω πρόσφατης αντικατάστασης λόγω κλοπής) και ισχύει 1 χρόνο ακόμα. Ισχύουν άραγε αυτά τα περίεργα να τη βλέπουν κάποιοι "φορείς" με νόμισμα USD ή τη γλυτώνω μέχρι του χρόνου;

Εμενα αυτη τη συγκεκριμένη η Revolut τη βλέπει σαν κάρτα με ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να ερωτησω σας εχουν αποσταλει κ οι τρεις καρτες στα διαφορετικα νομισματα οσοι ειχατε παραγγειλει σε $ GBPound Euro?

Σημερα επικοινωνησα μαζι τους κ τους ρωτησα εαν εχουν σταλει κ οι τρεις γιατι εχω παραλαβει μονο την μια σε λιρες, κ μου ειπαν οτι τις εχουν στειλει κ τις τρεις.

Βεβαα να προσθεσω οτι εχω τα BG IBAN  και για τις τρεις καρτες μου κ μπορω να κανω κινηση για οποιαδηποτε απο τις τρεις αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε ισχυουν, αυτες που δεν εχω παραλαβει, σε $  και Euro

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά βλέπω συχνά διαφημίσεις της LeuPay στα Ελληνικά και με φωτογραφίες από Ελλάδα (εχω δει και μια με τον Λευκό Πύργο και μια με τη Σαντορίνη).

diafimisi-leupay.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...