Krayl Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Καλησπερα. Γνωριζει κανεις αν ανοιξω λογαριασμο, μπορει η εφορια να τραβηξει χρηματα οπως γινεται αυτη την στιγμη απο τις ελληνικες τραπεζες;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Στις 4/5/2018 στις 8:29 ΜΜ, aledjo είπε παιδια να ρωτησω και γω μερικες αποριες? διαβασα αρκετες σελιδες και δεν ειδα να το αναφερει καποιος τα λεφτα εκει σε αυτη ειναι "αορατα" δηλαδη βολευει για μαυρο χρημα? ή υπάρχει κινδυνος? μεχρι τι ποσα βολευει? η υπηρεσια μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να σου μπλοκαρει τα χρηματα και να ζητησει εγγραφα για τη προελευση τους. αν ειναι φορολογημενα η οχι δεν την αφορα, την αφορα ομως να προερχονται απο νομιμες δραστηριοτητες.
aledjo Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, VICKR είπε η υπηρεσια μπορει ανα πασα ωρα και στιγμη να σου μπλοκαρει τα χρηματα και να ζητησει εγγραφα για τη προελευση τους. αν ειναι φορολογημενα η οχι δεν την αφορα, την αφορα ομως να προερχονται απο νομιμες δραστηριοτητες. κι αν προερχοναι απο paypal donates ?
Doubt Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, Krayl είπε Καλησπερα. Γνωριζει κανεις αν ανοιξω λογαριασμο, μπορει η εφορια να τραβηξει χρηματα οπως γινεται αυτη την στιγμη απο τις ελληνικες τραπεζες; Όχι. Κι αυτό που γίνεται με τις ελληνικές τράπεζες είναι αίσχος. Αλλά τι περιμένεις όταν το "κράτος" έχει παραχωρήσει/υποθηκεύσει τα πάντα στους "δανειστές" και ακόμα και τις πιο μαύρες ώρες πριν 5-6 χρόνια είχαμε φαινόμενα Novartis? Πίσσα και πούπουλα...πριν την κρεμάλα. (λέμε τώρα). 1
Krayl Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Πολυ καλο αυτο. Κατι ακομα μπορω να δωσω το Iban να μου κανει ο οποιοσδηποτε καταθεση; Ειναι τρελο αυτο που γινεται. Εχουμε μπει σε ρυθμιση αν θυμαμαι καλα 100 δοσεων πληρωνουμε καθε μηνα εφορια και παλι 'κατασχουν' χρηματα απο το λογαριασμο με το που μπουν και δεν ειναι μονο αυτο, τα χρηματα δεν αφαιρουνται απο τα χρηματα που χρωστας στην εφορια αλλα τα παγωνουν και θα τα παρεις μολις αποπληρωσεις ολο το χρεος σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στις 4/8/2018 στις 10:57 ΠΜ, aledjo είπε κι αν προερχοναι απο paypal donates ? μπορει αν θελει να σε ρωτησει για τα παντα.
theopan Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Στις 8/4/2018 στις 5:08 ΜΜ, Krayl είπε Πολυ καλο αυτο. Κατι ακομα μπορω να δωσω το Iban να μου κανει ο οποιοσδηποτε καταθεση; Ειναι τρελο αυτο που γινεται. Εχουμε μπει σε ρυθμιση αν θυμαμαι καλα 100 δοσεων πληρωνουμε καθε μηνα εφορια και παλι 'κατασχουν' χρηματα απο το λογαριασμο με το που μπουν και δεν ειναι μονο αυτο, τα χρηματα δεν αφαιρουνται απο τα χρηματα που χρωστας στην εφορια αλλα τα παγωνουν και θα τα παρεις μολις αποπληρωσεις ολο το χρεος σου. Δεν γίνεται αυτό που περιγράφεις. Οι μισοί Έλληνες (εντάξει πλην των δημοσίων υπαλλήλων που παραδοσιακά ποτέ δεν έχουν τέτοιες "έγνοιες") έχουμε κάτι (ή πολλά) σε ρύθμιση. Ούτε σεντ δεν τραβάει η εφορία ή το ταμείο εφόσον αυτή η ρύθμιση τηρείται. Αν σε εσένα συμβαίνει μάλλον έχεις χάσει (προ πολλού γιατί για να φτάσει στο σημείο κατάσχεσης λογαριασμός χρειάζεται να περάσει αρκετός καιρός) τη ρύθμιση και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Επί της ερώτησής σου τώρα ναι μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει κατάθεση αλλά δεν ξέρω αν το θέλει ή/και μπορεί. Σαν λογαριασμός εξωτερικού που είναι και λόγω cc πρέπει να έχει διαθέσιμα κεφάλαια για αποστολή στο εξωτερικό ο πληρωτής.
Krayl Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, theopan είπε Δεν γίνεται αυτό που περιγράφεις. Οι μισοί Έλληνες (εντάξει πλην των δημοσίων υπαλλήλων που παραδοσιακά ποτέ δεν έχουν τέτοιες "έγνοιες") έχουμε κάτι (ή πολλά) σε ρύθμιση. Ούτε σεντ δεν τραβάει η εφορία ή το ταμείο εφόσον αυτή η ρύθμιση τηρείται. Αν σε εσένα συμβαίνει μάλλον έχεις χάσει (προ πολλού γιατί για να φτάσει στο σημείο κατάσχεσης λογαριασμός χρειάζεται να περάσει αρκετός καιρός) τη ρύθμιση και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Επί της ερώτησής σου τώρα ναι μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει κατάθεση αλλά δεν ξέρω αν το θέλει ή/και μπορεί. Σαν λογαριασμός εξωτερικού που είναι και λόγω cc πρέπει να έχει διαθέσιμα κεφάλαια για αποστολή στο εξωτερικό ο πληρωτής. Και ομως φιλε μου γιατι να πω κατι που δεν ισχυει; Καθε μηνα πληρωνω κανονικα ενα Χ ποσο οπως ειναι η ρυθμιση. Δεν εχω χασει χρηματα μιας και σταματησα να χρησιμοποιω τραπεζικες συνναλαγες εδω και χρονια αλλα και ο λογιστης και διευθυντες σε 3 διαφορετικες τραπεζες μου ειπε οτι γινεται αν ερθει κατασχετηριο να σου παρουν χρηματα και οτι υπαρχουν αρκετα περιστατικα. Αυτη την στιγμη ψαχνω καποιον αλλο τροπο διοτι προεκυψαν καποιες δουλειες με πολυ μεγαλα ποσα και δεν μπορει να τα βγαλει σε μετρητα ο πελατης να μας τα δωσει.
Doubt Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Krayl είπε προεκυψαν καποιες δουλειες με πολυ μεγαλα ποσα και δεν μπορει να τα βγαλει σε μετρητα ο πελατης να μας τα δωσει Να τα βγάλει εκτός Ελλάδας μπορεί; 1
theopan Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Krayl είπε Και ομως φιλε μου γιατι να πω κατι που δεν ισχυει; Καθε μηνα πληρωνω κανονικα ενα Χ ποσο οπως ειναι η ρυθμιση. Δεν εχω χασει χρηματα μιας και σταματησα να χρησιμοποιω τραπεζικες συνναλαγες εδω και χρονια αλλα και ο λογιστης και διευθυντες σε 3 διαφορετικες τραπεζες μου ειπε οτι γινεται αν ερθει κατασχετηριο να σου παρουν χρηματα και οτι υπαρχουν αρκετα περιστατικα. Αυτη την στιγμη ψαχνω καποιον αλλο τροπο διοτι προεκυψαν καποιες δουλειες με πολυ μεγαλα ποσα και δεν μπορει να τα βγαλει σε μετρητα ο πελατης να μας τα δωσει. Το περίεργο είναι γιατί έλαβε εντολή κατάσχεσης η τράπεζα αν τηρείς τις ρυθμίσεις σου. Κατά τα λοιπά και για να είμαστε στο θέμα, θα πρέπει όπως σου λέει και ο Doubt να μπορούν και οι πελάτες σου να βγάλουν χρήματα εκτός Ελλάδας. Πράγμα αμφίβολο λόγω των capital controls. Και εδώ ακριβώς "κουμπώνουν" (έτυχε ή πέτυχε;) όλα όπως έχω ξαναγράψει: δημιουργία χρέους με τεχνητά μέσα, ημιπαράνομες ή και παράνομες κατασχέσεις "με το πάτημα ενός κουμπιού" (κάποια ζώα συμπατριώτες μας σχεδόν πανηγύριζαν θεωρώντας το εξέλιξη αυτό!) και capital controls. Το καθένα συμπληρώνει τα άλλα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από theopan
daioner1986 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω η paypal ειναι στο ονομα του αδερφου μου η καρτα την δεχτηκε κανονικα (το ιban) αλλα οταν παω να μεταφερω χρηματα μου τα κραταει γτ λεει ειναι διαφορετικα τα ονοματα τησ καρτας με τησ paypal ! τι χρειαζετε απο δικαιολογητικα για να μεταφερω τα χρηματα κανονικα? καποιο τηλ να μιλησω ελληνικα για να δω τι χρειαζετε?
theopan Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, daioner1986 είπε Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω η paypal ειναι στο ονομα του αδερφου μου η καρτα την δεχτηκε κανονικα (το ιban) αλλα οταν παω να μεταφερω χρηματα μου τα κραταει γτ λεει ειναι διαφορετικα τα ονοματα τησ καρτας με τησ paypal ! τι χρειαζετε απο δικαιολογητικα για να μεταφερω τα χρηματα κανονικα? καποιο τηλ να μιλησω ελληνικα για να δω τι χρειαζετε? Μπερδεύεις κάρτες και ΙΒΑΝ. Είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο παρά το ότι η κάρτα διαχειρίζεται το ποσό που υπάρχει στο λογαριασμό. Την κάρτα δεν τη δέχτηκε κανονικά. Τον αριθμό λογαριασμού (ΙΒΑΝ) δέχτηκε αν κατάλαβα καλά. Ε να λοιπόν που δεν τον δέχτηκε όπως αποδείχτηκε όταν πήγες να μεταφέρεις λεφτά σε αυτόν και άρα έγινε έλεγχος των στοιχείων κατόχου του λογαριασμού. Δεν κάνουμε τέτοια "μαγειρέματα". Ούτε λύνεται με οποιαδήποτε δικαιολογητικά αυτό. Ανοίγεις δικό σου Paypal και συνδέεις τα δικά σου μέσα (λογαριασμούς, κάρτες κλπ.). Στου αδερφού σου το Paypal συνδέονται οι δικοί του και μόνο λογαριασμοί και κάρτες. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από theopan 1
daioner1986 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις! θα ηθελα να ρωτησω καλυτερα να ανοιξει στην leupay η στην revolut λογαριασμο? νομιζω πλεον η ρεβολουτ εχει iban?
theopan Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Στις 12/4/2018 στις 9:42 ΜΜ, daioner1986 είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις! θα ηθελα να ρωτησω καλυτερα να ανοιξει στην leupay η στην revolut λογαριασμο? νομιζω πλεον η ρεβολουτ εχει iban? Υπάρχει συγκριτικό εδώ. Ανάλογα τις θες να κάνεις με αυτές. Εγώ πάντως έπαψα να συστήνω Leupay σε όποιον με ρωτάει προτάσεις για τέτοια μέσα. Ή τουλάχιστον δεν την αναφέρω ως την πρώτη επιλογή. Την έχω ακόμα (και θα την έχω) αλλά αρχίζω να έχω την εντύπωση ότι τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε ο "κατήφορος"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα