sahanaki4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ενημερωση: 1. Εγινε δοκιμη συνδεσης λογαριασμου leupay με χρεωστικη ελληνικης τραπεζας. Τωρα ειναι θεμα e-banking της τραπεζας, ποτε θα εμφανιστει ο 4-ψηφιος κωδικος, σε περιπτωση που η συνδεση γινει αποδεκτη. Παντως ηδη και αυτη τη στιγμη (με κλειστες τραπεζες)το διαθεσιμο υπολοιπο στην τραπεζα εγινε 1 ευρω λιγοτερο, αρα ηδη εχει ληφθει η αιτηση συνδεσης. 2. Το να συνδεσει καποιος την ενεργη καρτα leupay σε δευτερο λογαριασμο leupay(δηλαδη οχι στον πρωτο standard που αναγκαστικα ειναι σε ευρω) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αναγκαστηκα να ζητησω λοιπον να μου αποσταλει ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ καρτα leupay που ζητησα να αντιστοιχει σε λογαριασμο που δημιουργησα σε δολλαρια. Συμπερασμα: Ειμαι υποχρεωμενος να κανω ολες τις διαδικασιες και δευτερη φορα, για να μπορω να χρησιμοποιω τον λογαριασμο σε δολλαρια. Που σημαινει α.ξανα αναμονη για μεγαλο χρονικο διαστημα να φτασει ταχυδρομικα η δευτερη καρτα β. ενεργοποιηση της δευτερης καρτας. γ. συνδεση της νεας καρτας με paypal δ. δοκιμη συνδεσης χρεωστικης με τον λογαριασμο σε δολλαρια. Επισης, σε μενα η ενεργοποιηση λογαριασμου απο basic σε standard δεν εγινε μεσα σε 3 ωρες, οπως σε αλλους. Εγινε 3 εργασιμες (6 ημερολογιακες μερες) μετα την ενεργοποιηση της καρτας leupay που παρελαβα. Την καρτα την παρελαβα ταχυδρομικα μετα απο 21 ημερολογιακες ημερες. Ευτυχως που εχω αλλους τροπους για να κανω συναλλαγες, γιατι με την συγκεκριμενη καρτα συμπληρωνεται σημερα 1 μηνας ακριβως απο τοτε που ανοιξα λογαριασμο στην ιστοσελιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 αν προσεξεις εχει και αλλα γραμματα μεσα το ΙΒΑΝ (και δε λεω για το αρχικο MT) οι αριθμοι μονο ειναι 27 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να συνδέσω το λογαριασμό στο paypal αλλά αμφιβάλω αν θα τον δεχτεί με 31 ψηφία. Από βδομάδα που θα δοκιμάσω θα αναφέρω τι έγινε. Λογικά το ΜΤ που είναι μπροστά θα πρέπει να υπάρχει γιατί υποδηλώνει τη Μαλτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ενημερωση: 1. Εγινε δοκιμη συνδεσης λογαριασμου leupay με χρεωστικη ελληνικης τραπεζας. Τωρα ειναι θεμα e-banking της τραπεζας, ποτε θα εμφανιστει ο 4-ψηφιος κωδικος, σε περιπτωση που η συνδεση γινει αποδεκτη. Παντως ηδη και αυτη τη στιγμη (με κλειστες τραπεζες)το διαθεσιμο υπολοιπο στην τραπεζα εγινε 1 ευρω λιγοτερο, αρα ηδη εχει ληφθει η αιτηση συνδεσης. 2. Το να συνδεσει καποιος την ενεργη καρτα leupay σε δευτερο λογαριασμο leupay(δηλαδη οχι στον πρωτο standard που αναγκαστικα ειναι σε ευρω) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αναγκαστηκα να ζητησω λοιπον να μου αποσταλει ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ καρτα leupay που ζητησα να αντιστοιχει σε λογαριασμο που δημιουργησα σε δολλαρια. Συμπερασμα: Ειμαι υποχρεωμενος να κανω ολες τις διαδικασιες και δευτερη φορα, για να μπορω να χρησιμοποιω τον λογαριασμο σε δολλαρια. Που σημαινει α.ξανα αναμονη για μεγαλο χρονικο διαστημα να φτασει ταχυδρομικα η δευτερη καρτα β. ενεργοποιηση της δευτερης καρτας. γ. συνδεση της νεας καρτας με paypal δ. δοκιμη συνδεσης χρεωστικης με τον λογαριασμο σε δολλαρια. Επισης, σε μενα η ενεργοποιηση λογαριασμου απο basic σε standard δεν εγινε μεσα σε 3 ωρες, οπως σε αλλους. Εγινε 3 εργασιμες (6 ημερολογιακες μερες) μετα την ενεργοποιηση της καρτας leupay που παρελαβα. Την καρτα την παρελαβα ταχυδρομικα μετα απο 21 ημερολογιακες ημερες. Ευτυχως που εχω αλλους τροπους για να κανω συναλλαγες, γιατι με την συγκεκριμενη καρτα συμπληρωνεται σημερα 1 μηνας ακριβως απο τοτε που ανοιξα λογαριασμο στην ιστοσελιδα. κάτι λάθος έχεις καταλάβει, σε λογαριασμό ευρώ δεν γίνετε να έχεις κάρτα δολαρίων. δεν χρειάζεται να βγάλεις άλλη κάρτα, αφού με ευρώ μπορείς να αγοράσεις σε δολάρια η ισοτιμία είναι η ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 η καθε καρτα συνδεεται με ενα IBAN και μπορουμε να εχουμε εως 5 καρτες. αυτο που δεν ξερω ειναι αν γινεται να εχουμε 5 καρτες στο ιδιο νομισμα (αρα 5 καρτες σε €, 5 σε $ κοκ) η 5 καρτες συνολικα και να τις συνδεσουμε σε οποιο λογαριασμο-νομισμα θελουμε. εγω εχω 4 καρτες συνδεδεμενες στον λογαριασμο σε € επισης μπορουμε να εχουμε πολλαπλα IBAN στο ιδιο νομισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 κάτι λάθος έχεις καταλάβει, σε λογαριασμό ευρώ δεν γίνετε να έχεις κάρτα δολαρίων. δεν χρειάζεται να βγάλεις άλλη κάρτα, αφού με ευρώ μπορείς να αγοράσεις σε δολάρια η ισοτιμία είναι η ίδια. Δεν ζητω να αγορασω σε δολλαρια απο τον πρωτο λογαριασμο που αναγκαστικα ειναι σε ευρω. Δεν ζητω να μετατρεψω τα ευρω που ειναι στον λογαριασμο αυτο σε δολλαρια. Ζητω να χρησιμοποιησω λογαριασμο που με βαση αυτα που λεει η leupay μπορει να εχει ο καθε χρηστης σε διαφορετικα νομισματα. Στην προκειμενη περιπτωση, τον λογαριασμο που μου επετρεψε η leupay να δημιουργησω σε δολλαριο. Αυτο λοιπον δεν γινεται , αν δεν ζητησω να μου σταλει και δευτερη καρτα leupay. Εχω καταλαβει λαθος; ... 4. Δωρεάν άνοιγμα λογαριασμού ηλεκτρονικού χρήματος με IBAN και σε άλλα νομίσματα όπως δολάριο Αμερικής, λίρα Αγγλίας, φράγκο Ελβετίας, γιέν Ιαπωνίας κ.α.... Για να καταλαβεις τι εννοω, αναφερομαι στο παραπανω που βρισκεται δημοσιευμενο στην πρωτη σελιδα του νηματος. Πως λοιπον μπορω να χρησιμοποιησω τον δευτερο λογαριασμο που δημιουργησα σε δολλαρια, χωρις να κανω ξανα ολες τις διαδικασιες με δευτερη καρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν ζητω να αγορασω σε δολλαρια απο τον πρωτο λογαριασμο που αναγκαστικα ειναι σε ευρω. Δεν ζητω να μετατρεψω τα ευρω που ειναι στον λογαριασμο αυτο σε δολλαρια. Ζητω να χρησιμοποιησω λογαριασμο που με βαση αυτα που λεει η leupay μπορει να εχει ο καθε χρηστης σε διαφορετικα νομισματα. Στην προκειμενη περιπτωση, τον λογαριασμο που μου επετρεψε η leupay να δημιουργησω σε δολλαριο. Αυτο λοιπον δεν γινεται , αν δεν ζητησω να μου σταλει και δευτερη καρτα leupay. Εχω καταλαβει λαθος; Για να καταλαβεις τι εννοω, αναφερομαι στο παραπανω που βρισκεται δημοσιευμενο στην πρωτη σελιδα του νηματος. Πως λοιπον μπορω να χρησιμοποιησω τον δευτερο λογαριασμο που δημιουργησα σε δολλαρια, χωρις να κανω ξανα ολες τις διαδικασιες με δευτερη καρτα; δεν γίνετε μια κάρτα να την συνδέεις σε δυο λογαριασμούς με διαφορετικό νόμισμα. τώρα τα βήματα που λες τα παρουσιάζεις πολύ δραματικά, ουσιαστικά μόνο το διάστημα μέχρι να την παραλάβεις είναι το ζόρι, τώρα με τις γιορτές. επίσης μπορείς να κάνεις εσωτερικές δωρεάν μεταφορές στους λογαριασμούς σου, όπου και λύνεις το πρόβλημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 δεν γίνετε μια κάρτα να την συνδέεις σε δυο λογαριασμούς με διαφορετικό νόμισμα. τώρα τα βήματα που λες τα παρουσιάζεις πολύ δραματικά, ουσιαστικά μόνο το διάστημα μέχρι να την παραλάβεις είναι το ζόρι, τώρα με τις γιορτές. επίσης μπορείς να κάνεις εσωτερικές δωρεάν μεταφορές στους λογαριασμούς σου, όπου και λύνεις το πρόβλημα σου. Δεν παρουσιαζω τιποτα δραματικα. Αναλυτικα παρουσιαζω χωρις συναισθημα, δινοντας λεπτομερειες για την χρονικη διαρκεια καθε διαδικασιας που μου παρουσιαζεται με την leupay. Δεν ζητησα να μεταφερω εσωτερικα απο τον λογαριασμο μου σε ευρω στον λογαριασμο μου σε δολλαρια. Το εχω δοκιμασει αυτο ηδη. Ζητησα να μπορω να χρησιμοποιησω τον λογαριασμο μου σε δολλαρια. Κατι που δεν μπορω να κανω, χωρις να παραλαβω ΚΑΙ δευτερη καρτα. Δεν θελω η leupay να χρησιμοποιει την δικη της ισοτιμια για να μου μετατρεπει ευρω σε δολλαρια. Σε ο,τι αφορα το χρονικο διαστημα, δεν αναφερθηκα σε γιορτες, Αναφερθηκα πως στις 2 Δεκεμβριου ανοιξα λογαριασμο και μολις σημερα 2 Ιανουαριου πετυχε η συνδεση καρτας leupay σε paypal. Κι αυτο με υπαιτιοτητα της leupay. Απο τις 3 Δεκεμβριου εχουν τα πληρη προσωπικα μου στοιχεια. Οταν εφτασε η καρτα τους με το ταχυδρομειο, παλι με υπαιτιοτητα leupay δεν εγινε η ενεργοποιηση της καρτας. Αφου εγινε, περασαν παλι 3 εργασιμες μερες(6 ημερολογιακες μερες) για να γινει η ενημερωση λογαριασμου απο basic σε standard . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δεν παρουσιαζω τιποτα δραματικα. Αναλυτικα παρουσιαζω χωρις συναισθημα, δινοντας λεπτομερειες για την χρονικη διαρκεια καθε διαδικασιας που μου παρουσιαζεται με την leupay. Δεν ζητησα να μεταφερω εσωτερικα απο τον λογαριασμο μου σε ευρω στον λογαριασμο μου σε δολλαρια. Το εχω δοκιμασει αυτο ηδη. Ζητησα να μπορω να χρησιμοποιησω τον λογαριασμο μου σε δολλαρια. Κατι που δεν μπορω να κανω, χωρις να παραλαβω ΚΑΙ δευτερη καρτα. Δεν θελω η leupay να χρησιμοποιει την δικη της ισοτιμια για να μου μετατρεπει ευρω σε δολλαρια. Σε ο,τι αφορα το χρονικο διαστημα, δεν αναφερθηκα σε γιορτες, Αναφερθηκα πως στις 2 Δεκεμβριου ανοιξα λογαριασμο και μολις σημερα 2 Ιανουαριου πετυχε η συνδεση καρτας leupay σε paypal. Κι αυτο με υπαιτιοτητα της leupay. Απο τις 3 Δεκεμβριου εχουν τα πληρη προσωπικα μου στοιχεια. Οταν εφτασε η καρτα τους με το ταχυδρομειο, παλι με υπαιτιοτητα leupay δεν εγινε η ενεργοποιηση της καρτας. Αφου εγινε, περασαν παλι 3 εργασιμες μερες(6 ημερολογιακες μερες) για να γινει η ενημερωση λογαριασμου απο basic σε standard . κάτσε γιατί εγώ έχω παραγγείλει από 11/27 και δεν έχω παραλάβει ακόμα. όσων αφορά την ενεργοποίηση της κάρτας τα έχουμε πει πολλές φορές, προφανώς λόγο εορτών υπάρχει καθυστέρηση. τώρα εσύ πως ακριβώς σκεφτόσουν να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου σε δολάρια χωρίς κάρτα? και το έχω απαντήσει και πιο πάνω μια κάρτα δεν μπορεί να συνδεθεί σε λογαριασμούς με διαφορετικό νόμισμα. για την ισοτιμία, μόνο αν είσαι από Αμερική συμφέρει ο usd λογαριασμός και αυτός με αρκετά έξοδα καθώς η τράπεζα είναι ευρωπαική. εάν στείλεις από Ελλάδα σε δολάρια πάλι θα χάσεις πολλά χρήματα, γιατί την ισοτιμία θα την κάνει η ελ. τράπεζα με προμήθεια. η ισοτιμία της leupay είναι από τις καλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 κάτσε γιατί εγώ έχω παραγγείλει από 11/27 και δεν έχω παραλάβει ακόμα. όσων αφορά την ενεργοποίηση της κάρτας τα έχουμε πει πολλές φορές, προφανώς λόγο εορτών υπάρχει καθυστέρηση. τώρα εσύ πως ακριβώς σκεφτόσουν να χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου σε δολάρια χωρίς κάρτα? και το έχω απαντήσει και πιο πάνω μια κάρτα δεν μπορεί να συνδεθεί σε λογαριασμούς με διαφορετικό νόμισμα. για την ισοτιμία, μόνο αν είσαι από Αμερική συμφέρει ο usd λογαριασμός και αυτός με αρκετά έξοδα καθώς η τράπεζα είναι ευρωπαική. εάν στείλεις από Ελλάδα σε δολάρια πάλι θα χάσεις πολλά χρήματα, γιατί την ισοτιμία θα την κάνει η ελ. τράπεζα με προμήθεια. η ισοτιμία της leupay είναι από τις καλές. Για παραδειγμα, μπορει να θελω να μου σταλει στον λογαριασμο μου χρηματικο ποσο σε δολλαρια απο ατομο που βρισκεται στην Αμερικη. Το ποσο θα θελω να μπει σε δολλαρια, οχι να γινουν μετατροπες συναλλαγματος απο την leupay. Απο την απαντηση σου ερμηνευω πως σε ο,τι νομισμα ανοιξει καποιος λογαριασμο, τοσες καρτες πρεπει να παραγγειλει και να αντιστοιχισει λογαριασμο σε διαφορετικο νομισμα σε διαφορετικη καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 ναι, δυστυχώς δεν γίνετε μια κάρτα για όσους λογαριασμούς έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ας πούμε ότι στέλνω κάθε μήνα έμβασμα και μπορώ να αγοράζω από το εξωτερικό. Έρχεται το καλοκαίρι και τα π.χ. 500 ευρώ που περίσσεψαν στη Leupay θέλω να τα σηκώσω για να πάω λίγες μέρες διακοπές, οπότε πάω σε ένα τυχαίο ΑΤΜ και τα σηκώνω. Η Leupay θα πρέπει να στείλει αυτά τα χρήματα στην ελληνική τράπεζα λογικά με κάποιο έμβασμα. Τι θα λέει όμως αυτό το έμβασμα; - Η Leupay (ή η τράπεζα Μάλτας ή Ipay ή κάποια εταιρία) στέλνουμε τα 500 ευρώ για τη συναλλαγή της κάρτας με αριθμό χχχχχ; ή - Η Leupay (ή η τράπεζα Μάλτας ή Ipay ή κάποια εταιρία) στέλνουμε τα 500 ευρώ για τη συναλλαγή της κάρτας με αριθμό χχχχχ που ανήκει στον κ, Τρεχαγυρευόπουλο Τάδε που μένει στη διεύθυνση τάδε; Γιατί τα λέω αυτά; Δεν θέλω να με φωνάξει η εφορία και να μου πει κ. Τρεχαγυρευόπουλε μπορείτε να δικαιολογήσετε τα 500 ευρώ που εισάγατε από το εξωτερικό; Άντε μετά να αποδείξεις στο ελληνικό δημόσιο ότι δεν είσαι ελέφαντας. Άντε να τρέχεις στην τράπεζα και να ζητάς αποδείξεις ότι όντως έστειλες εμβάσματα (που εκτός από τον χαμένο χρόνο σίγουρα θα ζητήσουν κάποιο αντίτιμο για να στα δώσουν). Γνωρίζει κανείς πως γίνονται οι διακρατικές συναλλαγές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ο λογαριασμός σου στη leypay έχει το όνομα και το επίθετο σου. από την στιγμή που θα στέλνεις 500 ευρώ όπως λες από την τράπεζα σου, πρώτη η τράπεζα θα είναι που θα βλέπει ότι τα χρήματα μπαίνουν στον εαυτό σου σε τρ. λογαριασμό άλλης χώρας. και φυσικά όταν τα στέλνεις από leypay φεύγουν με το όνομα σου. τώρα γιατί να σηκώσεις τα χρήματα που θα έχεις στο λογαριασμό? και να μην χρησιμοποιήσεις την κάρτα για συναλλαγές? εάν θες μεγαλύτερη ανωνυμία φτιάχνεις 2 λογαριασμούς revolut και τελειώνει η υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ας πούμε ότι στέλνω κάθε μήνα έμβασμα και μπορώ να αγοράζω από το εξωτερικό. Έρχεται το καλοκαίρι και τα π.χ. 500 ευρώ που περίσσεψαν στη Leupay θέλω να τα σηκώσω για να πάω λίγες μέρες διακοπές, οπότε πάω σε ένα τυχαίο ΑΤΜ και τα σηκώνω. Η Leupay θα πρέπει να στείλει αυτά τα χρήματα στην ελληνική τράπεζα λογικά με κάποιο έμβασμα. Τι θα λέει όμως αυτό το έμβασμα; - Η Leupay (ή η τράπεζα Μάλτας ή Ipay ή κάποια εταιρία) στέλνουμε τα 500 ευρώ για τη συναλλαγή της κάρτας με αριθμό χχχχχ; ή - Η Leupay (ή η τράπεζα Μάλτας ή Ipay ή κάποια εταιρία) στέλνουμε τα 500 ευρώ για τη συναλλαγή της κάρτας με αριθμό χχχχχ που ανήκει στον κ, Τρεχαγυρευόπουλο Τάδε που μένει στη διεύθυνση τάδε; Γιατί τα λέω αυτά; Δεν θέλω να με φωνάξει η εφορία και να μου πει κ. Τρεχαγυρευόπουλε μπορείτε να δικαιολογήσετε τα 500 ευρώ που εισάγατε από το εξωτερικό; Άντε μετά να αποδείξεις στο ελληνικό δημόσιο ότι δεν είσαι ελέφαντας. Άντε να τρέχεις στην τράπεζα και να ζητάς αποδείξεις ότι όντως έστειλες εμβάσματα (που εκτός από τον χαμένο χρόνο σίγουρα θα ζητήσουν κάποιο αντίτιμο για να στα δώσουν). Γνωρίζει κανείς πως γίνονται οι διακρατικές συναλλαγές; δε στελνεται κανενα εμβασμα σε ελληνικη τραπεζα οταν σηκωνεις απο το ΑΤΜ τα λεφτα του leupay λογαριασμου σου. οταν σηκωνεις τα χρηματα απο ΑΤΜ σε χρεωνουν 2€ ή 4€ (προμηθεια ΔΙΑΣ) απο εκει και περα κανεις δε θα σε ρωτησει γιατι σηκωσες 500€. οι λογαριασμοι της leupay ειναι υπο το νομικο δικαιο και τραπεζικο απορρητο της Μαλτας. οποιαδηποτε ενεργεια προς τους λογαριασμους λουξεμβουργου (παλια που ηταν η ipay απο πισω) και τωρα μαλτας (που ειναι η satabank απο πισω) απαιτει εισαγγελικη παρεμβαση, δεν ειναι οι λογαριασμοι των χωρων αυτων ξεφραγα αμπελια οπως των ελληνικων τραπεζων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 ο λογαριασμός σου στη leypay έχει το όνομα και το επίθετο σου. από την στιγμή που θα στέλνεις 500 ευρώ όπως λες από την τράπεζα σου, πρώτη η τράπεζα θα είναι που θα βλέπει ότι τα χρήματα μπαίνουν στον εαυτό σου σε τρ. λογαριασμό άλλης χώρας. και φυσικά όταν τα στέλνεις από leypay φεύγουν με το όνομα σου. τώρα γιατί να σηκώσεις τα χρήματα που θα έχεις στο λογαριασμό? και να μην χρησιμοποιήσεις την κάρτα για συναλλαγές? εάν θες μεγαλύτερη ανωνυμία φτιάχνεις 2 λογαριασμούς revolut και τελειώνει η υπόθεση. Δεν είναι απαραίτητα αυτά που λες. Μπορεί εγώ να έχω σηκώσει ήδη τα 420 που επιτρέπονται και πριν τελειώσει η βδομάδα να χρειαστώ και άλλα χρήματα. Επίσης εγώ στέλνω έμβασμα από τη eurobank (δεν έχω λογαριασμό αλλού και λόγω cc δεν με αφήνουν να ανοίξω) και εκεί που θα είμαι να με βολεύει η ΕΘΝΙΚΗ γιατί η eurobank είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά. Η ΕΘΝΙΚΗ δεν μπορεί να ξέρει ότι εγώ έστελνα εμβάσματα στο εξωτερικό από άλλη τράπεζα. δε στελνεται κανενα εμβασμα σε ελληνικη τραπεζα οταν σηκωνεις απο το ΑΤΜ τα λεφτα του leupay λογαριασμου σου. οταν σηκωνεις τα χρηματα απο ΑΤΜ σε χρεωνουν 2€ ή 4€ (προμηθεια ΔΙΑΣ) απο εκει και περα κανεις δε θα σε ρωτησει γιατι σηκωσες 500€. οι λογαριασμοι της leupay ειναι υπο το νομικο δικαιο και τραπεζικο απορρητο της Μαλτας. οποιαδηποτε ενεργεια προς τους λογαριασμους λουξεμβουργου (παλια που ηταν η ipay απο πισω) και τωρα μαλτας (που ειναι η satabank απο πισω) απαιτει εισαγγελικη παρεμβαση, δεν ειναι οι λογαριασμοι των χωρων αυτων ξεφραγα αμπελια οπως των ελληνικων τραπεζων Λογικά αυτά που λες αλλά δεν εννοώ για επέμβαση εισαγγελέα. Ρωτάω αν η τράπεζα που σήκωσα τα χρήματα θα μπορεί να στείλει στο Υπουργείο Οικονομικών ότι σήκωσα ένα άλφα ποσό από λογαριασμό του εξωτερικού. Δόξα το Θεό έχω ακόμα τη δουλειά μου και μπορώ να αποδείξω και το πόθεν έσχεν αλλά και ότι νόμιμα έστειλα τα χρήματα με έμβασμα στο εξωτερικό αλλά δεν θέλω να μπλέξω με τα τζιμάνια του ελληνικού δημοσίου. Η λογική λέει ότι κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί για λίγα κατοστάρικα, αλλά πριν χρόνια ο πατέρας μου πλήρωσε αρκετά χρήματα σε δικηγόρους για να αποδείξει τα αυτονόητα στην εφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braker1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι απαραίτητα αυτά που λες. Μπορεί εγώ να έχω σηκώσει ήδη τα 420 που επιτρέπονται και πριν τελειώσει η βδομάδα να χρειαστώ και άλλα χρήματα. Επίσης εγώ στέλνω έμβασμα από τη eurobank (δεν έχω λογαριασμό αλλού και λόγω cc δεν με αφήνουν να ανοίξω) και εκεί που θα είμαι να με βολεύει η ΕΘΝΙΚΗ γιατί η eurobank είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά. Η ΕΘΝΙΚΗ δεν μπορεί να ξέρει ότι εγώ έστελνα εμβάσματα στο εξωτερικό από άλλη τράπεζα. Λογικά αυτά που λες αλλά δεν εννοώ για επέμβαση εισαγγελέα. Ρωτάω αν η τράπεζα που σήκωσα τα χρήματα θα μπορεί να στείλει στο Υπουργείο Οικονομικών ότι σήκωσα ένα άλφα ποσό από λογαριασμό του εξωτερικού. Δόξα το Θεό έχω ακόμα τη δουλειά μου και μπορώ να αποδείξω και το πόθεν έσχεν αλλά και ότι νόμιμα έστειλα τα χρήματα με έμβασμα στο εξωτερικό αλλά δεν θέλω να μπλέξω με τα τζιμάνια του ελληνικού δημοσίου. Η λογική λέει ότι κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί για λίγα κατοστάρικα, αλλά πριν χρόνια ο πατέρας μου πλήρωσε αρκετά χρήματα σε δικηγόρους για να αποδείξει τα αυτονόητα στην εφορία. αντε και το κανει αυτο. και ;;; θα στειλει δλδ οτι απο ενα ΑΤΜ πχ στη Καλαμπακα μια καρτα με τον αριθμο 1234567890 σηκωσε 500€ και ;;; 1. πρεπει να βρουν την τραπεζα που εκανε εκδοση της καρτας (αυτο φαινεται απο τα 6 πρωτα ψηφια της καρτας το λεγομενο BIN) https://www.binlist.net 2. να ζητησουν τα στοιχεια του κατοχου της καρτας απο την εκδοτρια τραπεζα (αν ειναι εξωτερικου και ειδικα χωρας που εχει τραπεζικο απορρητο οπως το λουξεμβουργο και η μαλτα ειναι πολυ δυσκολο και απαιτειται παρεμβαση εισαγγελεα.... και αν δωσει το οκ ο εισαγγελεας της εκει χωρας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα