Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις ‎28‎/‎3‎/‎2018 στις 11:42 ΠΜ, xakou είπε

Αυτά τα χρήματα πως μπορώ να τα πάρω στα χέρια με τις λιγότερες δυνατές κρατήσεις;

Δεν αξίζει να βγάλεις τόσο μικτό ποσό όπως ήδη σου απαντήθηκε. Βάλτα βενζίνη ή ψώνισε στο super market.

8 ώρες πριν, Doubt είπε

Ήρθε η νέα Visa σε αντικατάσταση της παλιάς Mastercard και την ενεργοποίησα. Το pin μπορεί να αλλαχτεί σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ή πρέπει να πάω σε κάποια συγκεκριμένη τράπεζα;

Το wallet number που στέλνουν μαζί με το pin τι είναι;

Μπορεί να αλλαχτεί -δοκιμασμένα και σίγουρα- μόνο σε ΑΤΜ της Attica Bank. Το wallet number είναι αυτό που λένε οι λέξεις και γράφει όταν μπεις στο account σου: ο αριθμός του ηλεκτρονικού πορτοφολιού που έχεις ανοίξει. Ως επιβεβαίωση σου το αναφέρει.

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, theopan είπε

Δεν αξίζει να βγάλεις τόσο μικτό ποσό όπως ήδη σου απαντήθηκε. Βάλτα βενζίνη ή ψώνισε στο super market

Σε σούπερ μάρκετ αν κάνω χρήση της κάρτας θα χρεωθώ ακριβώς το ποσό αγοράς ή θα έχω και και επιπλέον από τη leupay ως εξής διαχείρισης;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xakou είπε

Σε σούπερ μάρκετ αν κάνω χρήση της κάρτας θα χρεωθώ ακριβώς το ποσό αγοράς ή θα έχω και και επιπλέον από τη leupay ως εξής διαχείρισης;

Τι σημαίνει "έξοδα διαχείρισης"; Δεν το καταλαβαίνω. Όπως ακριβώς πληρώνεις με κάθε κάρτα πληρώνεις και με τη Leupay.

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω και γω μερικες αποριες?

διαβασα αρκετες σελιδες και δεν ειδα να το αναφερει καποιος

τα λεφτα εκει σε αυτη ειναι "αορατα" δηλαδη βολευει για μαυρο χρημα? ή υπάρχει κινδυνος?

μεχρι τι ποσα βολευει?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, aledjo είπε

παιδια να ρωτησω και γω μερικες αποριες?

διαβασα αρκετες σελιδες και δεν ειδα να το αναφερει καποιος

τα λεφτα εκει σε αυτη ειναι "αορατα" δηλαδη βολευει για μαυρο χρημα? ή υπάρχει κινδυνος?

μεχρι τι ποσα βολευει?

:unsure:

Δημοσ.

Εχω τον παλιο EU λογαριασμο συνδεδεμενο με το Paypal. Λογικα πρεπει να αφαιρεθει πρωτα αυτος και μετα να προστεθει ο καινουργιος EU λογαριασμος?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sunnyboy66 είπε

Εχω τον παλιο EU λογαριασμο συνδεδεμενο με το Paypal. Λογικα πρεπει να αφαιρεθει πρωτα αυτος και μετα να προστεθει ο καινουργιος EU λογαριασμος?

Δεν ειναι απαραίτητο να φύγει πρώτα αυτός. Μπορεί να φύγει και μετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, sunnyboy66 είπε

Λογικά ΝΑΙ δεν σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις Διόρθωση (edit) στα στοιχεία του λογαριασμού όπως κάνει στην περίπτωση των συνδεδεμένων καρτών. Πρόσθεσε τον καινούργιο και μετά διέγραψε τον παλιό.

Επεξ/σία από molot12
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, molot12 είπε

Λογικά ΝΑΙ δεν σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις Διόρθωση (edit) στα στοιχεία του λογαριασμού όπως κάνει στην περίπτωση των συνδεδεμένων καρτών. Πρόσθεσε τον καινούργιο και μετά διέγραψε τον παλιό.

Αυτο νομίζω και εγώ. Απο προχτές προσπαθώ να προσθέσω τον καινούργιο EU λογαριασμό χωρίς αποτέλεσμα, παρα μόνο το μήνυμα " Sorry, we are not able to process your request. Please try again later. "

Δημοσ.

Εγω εχω την γνωμη οτι ουτε καν χρειαζεται να διαγραψεις τον παλιο αν δεν θελεις. Απλα  προσθετεις νεο αριθμο λογαριασμου.

Αλλα γιατι θελετε να τον προσθεσετε ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...