Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2018 στις 11:09 ΠΜ, Doubt είπε

Βγάλε Ν26.

10 ευρώ μεταφορά στη ρεβολουτ προχθές, χρέωση 0.

Πάντα έχω backup φιλτατε :D  Εννοείται τη φόρτισα μέσω Ν26, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ξαφνικά τα κάναν μαντάρα @#$%%%$    Αδικαιολόγητη στροφή απο Mastercard ευρώ σε Visa δολλαρίου ;  Αφήνουν την συνεργασία με την Satabank Μάλτας (σιγά την τράπεζα θα πει κάποιος...αλλά ήταν μια κανονική ηλεκτρονική τράπεζα με αδειοδότηση) και επιστρέφουν Βουλγαρία με ΒG IBAN (αλήθεια είναι σε ευρώ ή σε λέβα;) χωρίς να επιδιώξουν κάποια συνεργασία με έστω μια τοπική τράπεζα...περίεργα πράγματα. 

Υποψιάζομαι πως οι επιπλέον κρατήσεις που εμφανίστηκαν σε κάποιους όταν κάναν αγορές σε δολλάρια με την νέα κάρτα έχουν σχέση με την μη κλειδωμένη ισοτιμία λεβα - δολλαρίου. Με το ευρώ έχουν κλειδωμένη ισοτιμία εδώ και χρόνια σχεδόν 2 λεβα προς 1 ευρώ !  Αυτά είναι...μάγκες οι Βούλγαροι, όχι σαν και εμας που μπήκαμε με 340,75 δραχμές --> 1 ευρώ. :angry:

Επεξ/σία από molot12
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μήπως να την κάνουμε προς 

https://www.icard.com/en/personal

?

Τρολλάρεις προφανώς φίλτατε :D   Ναι θα φύγουμε απο τον ''Γιάννη'' να πάμε στον "Ιωάννη" μα είναι το ίδιο σχήμα !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίδια εταιρεία είναι, ναι.

Μήπως σχεδιάζουν κάποια συγχώνευση στο προσεχές μέλλον κι έχουν παραμελήσει το κομμάτι leupay?

Από icard έχει κανείς εμπειρία;

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/3/2018 στις 11:42 ΠΜ, xakou είπε

Έβγαλα την κάρτα πριν λίγες μέρες. Θα μου γίνει μια κατάθεση στον λογαριασμό (BG μου άνοιξαν) ένα ποσό (55€).

Αυτά τα χρήματα πως μπορώ να τα πάρω στα χέρια με τις λιγότερες δυνατές κρατήσεις;

Θα πας να βαλεις βενζινη 55€

Επεξ/σία από ppetr
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/28/2018 στις 1:20 ΜΜ, xakou είπε

Ουπς το είδα και στα Fees.

Λέει βέβαια ότι τα 2€ ισχύουν για αναλήψεις μέχρι 300€ αν κατάλαβα καλά...

Αν είναι πάνω από 300€ τότε πόσο είναι;

Και πότε μηδενίζει το 300αρι;

πανω απο 300€ ειναι 4€

Στις 3/28/2018 στις 9:55 ΜΜ, spartak1 είπε

Αραγε μπορεί κάποιος που έχει Leupay να ανοίξει και icard λογαριασμό;

ναι μπορει

Στις 3/28/2018 στις 8:25 ΜΜ, molot12 είπε

Πάντα έχω backup φιλτατε :D  Εννοείται τη φόρτισα μέσω Ν26, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ξαφνικά τα κάναν μαντάρα @#$%%%$    Αδικαιολόγητη στροφή απο Mastercard ευρώ σε Visa δολλαρίου ;  Αφήνουν την συνεργασία με την Satabank Μάλτας (σιγά την τράπεζα θα πει κάποιος...αλλά ήταν μια κανονική ηλεκτρονική τράπεζα με αδειοδότηση) και επιστρέφουν Βουλγαρία με ΒG IBAN (αλήθεια είναι σε ευρώ ή σε λέβα;) χωρίς να επιδιώξουν κάποια συνεργασία με έστω μια τοπική τράπεζα...περίεργα πράγματα. 

Υποψιάζομαι πως οι επιπλέον κρατήσεις που εμφανίστηκαν σε κάποιους όταν κάναν αγορές σε δολλάρια με την νέα κάρτα έχουν σχέση με την μη κλειδωμένη ισοτιμία λεβα - δολλαρίου. Με το ευρώ έχουν κλειδωμένη ισοτιμία εδώ και χρόνια σχεδόν 2 λεβα προς 1 ευρώ !  Αυτά είναι...μάγκες οι Βούλγαροι, όχι σαν και εμας που μπήκαμε με 340,75 δραχμές --> 1 ευρώ. :angry:

ειναι πολυ καλυτερα που εφυγαν απο τη satabank (και αυτη δικη τους ειναι) το τραπεζικο συστημα της Μαλτας γενικοτερα αρχιζει και εχει προβλημα. καθε αλλαγη που κανουν ειναι για να λειτουργει καλυτερα η υπηρεσια, μη ξεχνατε πως στη LeuPay υπαρχουν και εταιρικοι λογαριασμοι επιχειρησεων με εδρα εκτος ΕΕ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εκανα και εγω την αλλαγη iban και την δηλωσα στο Paypal.

Ειμαι στην διαδικασια που περιμενω τα δυο μικρα εμβασματα απο Paypal για να κανω confirm το bank account.

* Ξερει κανεις ποσο χρονικο διαστημα θελει για να μου στειλει η Paypal αυτα τα 2 εμβασματα ? Εχει περασει ηδη μια βδομαδα.

* Αν ο λογαριασμος ειναι Unconfirmed (οπως ειναι αυτην την στιγμη σε εμενα) , μπορω να στειλω εμβασμα απο Paypal στο συγκεκριμενο Iban ? (η πρεπει να περιμενω να γινει confrimed)

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, @X@ είπε

Ειμαι στην διαδικασια που περιμενω τα δυο μικρα εμβασματα απο Paypal για να κανω confirm το bank account.

* Ξερει κανεις ποσο χρονικο διαστημα θελει για να μου στειλει η Paypal αυτα τα 2 εμβασματα ? Εχει περασει ηδη μια βδομαδα.

* Αν ο λογαριασμος ειναι Unconfirmed (οπως ειναι αυτην την στιγμη σε εμενα) , μπορω να στειλω εμβασμα απο Paypal στο συγκεκριμενο Iban ? (η πρεπει να περιμενω να γινει confrimed)

Ναι μπορείς να στείλεις εμβασμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, @X@ είπε

Δεν θα ερθουν ποτε μην περιμενεις..

Μια χαρα ειναι ο λογαριασμος μπορεις να κανεις withdraw και χωρις τα 2 μικρα εμβασματακια.

Δημοσ.

image.png.10d30a1bd9e7a1d766212733da441fbd.png

Και η κατασταση θα παραμεινει παντα ετσι δηλαδη ? (unconfirmed?)

Επικοινωνησα με Paypal να τους ρωτησω. περιμενω απαντηση.

Ευχαριστω για την πληροφορια για το withdraw, δεν το γνωριζα.

Δημοσ.

Φιλέ μου μην κανείς τίποτα απόλυτος άστα έτσι όπως είναι και μην ασχοληθείς  άλλο . εγώ κάνω  κανονικότατα μεταφορές  από PayPal  σε leupay και leupay wallet και το αντίστροφο χωρίς κανένα απόλυτος πρόβλημα στα νέα βουλγαρικά iban.

Δημοσ.

Ήρθε η νέα Visa σε αντικατάσταση της παλιάς Mastercard και την ενεργοποίησα. Το pin μπορεί να αλλαχτεί σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ή πρέπει να πάω σε κάποια συγκεκριμένη τράπεζα;

Το wallet number που στέλνουν μαζί με το pin τι είναι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris49 είπε

Φιλέ μου μην κανείς τίποτα απόλυτος άστα έτσι όπως είναι και μην ασχοληθείς  άλλο . εγώ κάνω  κανονικότατα μεταφορές  από PayPal  σε leupay και leupay wallet και το αντίστροφο χωρίς κανένα απόλυτος πρόβλημα στα νέα βουλγαρικά iban.

Ναι οντως ετσι ειναι.

Πηρα μολις και απαντηση απο Paypal.

The bank verification system for most of Europe is currently not available and is not required either. As you have previous verified your Visa card, we do not require the verification of any of your current banks or future IBAN accounts you add. So please be assured that you do not have to take any action, your account is operational. "

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...