Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω την εντύπωση πως η ισοτιμία BGN με EUR είναι κλειδωμένη στο 1 προς 2. και Ελληνικό domain που γίνεται forward στην Ελληνική έκδοση της σελίδας: www.leupay.gr Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
johnioo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Στις 20/3/2018 στις 6:19 ΜΜ, greekparot είπε Εχω την καρτα συνδεδεμενη μεσα στο Paypal. Εκανα τωρα μια αγορα απο Ελληνικο καταστημα και πληρωμη με Paypal αξιας 32,50€ και η Leupay με χρεωσε 34,41€ 1,91€ καπελο δηλαδη. Τωρα ποιος φταιει το Paypal ή η Leupay. Στην Paypal μου εβγαλε μαλιστα και την ισοτιμια, πως να το ρυθμισω να χρεωνεται η καρτα σε € και οχι σε Βουλγαρικο νομισμα; Η παρακατω ισοτιμια ειναι της Paypal, η Leupay που μπηκα τωρα στις κινησεις της καρτας χρεωσε 1 BGN = 0.5164 : Exchange rate 66,63 BGN = 32,50 EUR 1 BGN = 0,49 EUR Το ιδιο επαθα και εγω σε αγορα απο ebay με δολαρια. Με την ελληνική καρτα θα πληρωνα πιο φτηνα ,συμφωνα με την ισοτιμια του paypal.Μαλλον μετα το βουλγαρικο IBAN ξεκίνησε.Στο παρελθόν δεν ειχα προβλημα αλλα εχω να κανω αγορα καμποσο καιρο και εχω χασει επεισοδια! Πως να κανω την ρυθμιση για χρεωση σε ευρω?
agnostos99 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/19/2018 στις 4:33 ΜΜ, BigRed είπε και σε εμένα το ίδιο βγάζει edit: μόλις το πέρασα!! θέλει, μόλις βάλεις το iban να κάνεις κλικ έξω από εκεί που γράφεις κ' σου βγάζει το continue....κάνεις κλικ επάνω του που προχωράς! Εγώ πάλι εξακολουθώ ν έχω θέμα μιας και δεν το δέχεται με σφάλμα " Sorry, we are not able to process your request. Please try again later. ". Καμια ιδέα? Έχετε business account sto paypal ή απλό ατομικό? Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από agnostos99
molot12 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δοκίμασα να κάνω top up την Revolut μέσω της νέας Visa της LeuPay και δυστυχώς την βλέπει ως Credit (ενω είναι Debit) και για μεταφορά 70 ευρώ ζητούσε 1,29 ευρώ προμήθεια Aπο Mastercard ---> Visa απο Credit ---> Debit ? (και σε $ !!) και μεταφορά απο ΙΒΑΝ Mάλτας (euro) σε ΙΒΑΝ Βουλγαρίας (leva)? Τι προσπαθούν να κάνουν; να διώξουν τους πελάτες τους ;
Doubt Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Βγάλε Ν26. 10 ευρώ μεταφορά στη ρεβολουτ προχθές, χρέωση 0.
tarantules Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Ξέρει κανείς εαν υπάρχει κάποια χρέωση για ανενεργό λογαριασμό στη leupay; Έχω πάει στη Ν26 μετά από τη συμπεριφορά τους που με αγανάκτησαν και δεν χρησιμοποιώ πλέον το λογαριασμό τους αλλά δεν θέλω και να τον κλείσω τελείως.Πάντα θέλω να έχω και εναλλακτικές.Υπάρχει περίπτωση μετά από καιρό να το θυμηθούν και να με χρεώσουν τίποτα έξοδα διαχείρισης λογαριασμού; Έτσι κι αλλιώς δεν τους έχω αφήσει κάποιο σοβαρό υπόλοιπο μέσα οπότε τα @@ μου θα πάρουν αλλά λέω μήπως έχω τίποτα λιγούρες με δαύτους.
georgerov Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Σταμάτησα και γω να χρησιμοποιώ τον λογαριασμό στην Leupay εδώ και κάποιο διάστημα (απλά δεν έχει νόημα πλέον από τότε που η Revolut έβγαλε προσωπικό IBAN κατα την γνώμη μου) και επίσης έγιναν 3-4 περιστατικά όπου στο paypal με χρέωσε διπλά και έπρεπε όλες τις φορές να μιλήσω με το support για να γίνει επιστροφή. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ζητήσω διαγραφή; Πρακτικά απλά κλείνουν τον λογαριασμό; Είχα διαβάσει κάποτε στους όρους ότι δεν σβήνουν τα στοιχεία σου για κάποιο διάστημα.
akollias Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Withdraw από το paypal account προς το BG λογαριασμό μικροποσού από 26/3 και δεν εχει φανεί ακόμα. Λειτουργεί ο λογαριασμός ή από 1/4?
gbouros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Λειτουργούν τα νέα ΙΒΑΝ. Ζήτησα 16/3 απο το paypal να μεταφέρει κάποια χρήματα και στον λογαριασμό μου στην leupay μπήκαν 19/3. 1
xakou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Έβγαλα την κάρτα πριν λίγες μέρες. Θα μου γίνει μια κατάθεση στον λογαριασμό (BG μου άνοιξαν) ένα ποσό (55€). Αυτά τα χρήματα πως μπορώ να τα πάρω στα χέρια με τις λιγότερες δυνατές κρατήσεις;
grinder_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 @tarantules @georgerov Για ανενεργό λογαριασμό δεν έχουν χρεώσεις, αλλά νομίζω κάπου είχε πάρει το μάτι μου για το κλείσιμο του λογαριασμού χρεώνουν. 18 λεπτά πριν, xakou είπε Έβγαλα την κάρτα πριν λίγες μέρες. Θα μου γίνει μια κατάθεση στον λογαριασμό (BG μου άνοιξαν) ένα ποσό (55€). Αυτά τα χρήματα πως μπορώ να τα πάρω στα χέρια με τις λιγότερες δυνατές κρατήσεις; Είτε μικρές είτε μεγάλες κρατήσεις, πως θα πάρεις μετρητά στα χέρια σου εκτός από ανάληψη σε ATM;
xakou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, grinder_ είπε @grinder_ Είτε μικρές είτε μεγάλες κρατήσεις, πως θα πάρεις μετρητά στα χέρια σου εκτός από ανάληψη σε ATM; Απο ΑΤΜ εννοώ... Τι κρατήσεις έχει;
grinder_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, xakou είπε Απο ΑΤΜ εννοώ... Τι κρατήσεις έχει; 2€.
xakou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, grinder_ είπε 2€. Ουπς το είδα και στα Fees. Λέει βέβαια ότι τα 2€ ισχύουν για αναλήψεις μέχρι 300€ αν κατάλαβα καλά... Αν είναι πάνω από 300€ τότε πόσο είναι; Και πότε μηδενίζει το 300αρι;
georgerov Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xakou είπε Ουπς το είδα και στα Fees. Λέει βέβαια ότι τα 2€ ισχύουν για αναλήψεις μέχρι 300€ αν κατάλαβα καλά... Αν είναι πάνω από 300€ τότε πόσο είναι; Και πότε μηδενίζει το 300αρι; Την έχουν αλλάξει πλέον την σελίδα τους και δεν λέει ακριβώς παρά μόνο αυτό: "ATM Withdrawal fees are calculated based on the volume of the withdrawn sum. All listed ATM withdrawal fees are valid for sum under 300 EUR, both for EU and International ATM withdrawals." Αν θυμάμαι καλά παλιά έλεγε, μετά τα 300 πάει 2 ευρώ + 2% του ποσού ανάληψης. Γενικά από τα 55 τα 50 θα καταφέρεις να βγάλεις ακόμα και στην Revolut να τα στείλεις που είναι δωρεάν μέχρι 200 ευρώ το μήνα 55 ευρώ δεν θα σου βγάλει κανένα ΑΤΜ. Το 300αρι κάνει reset κάθε ημερολογιακό μήνα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από georgerov
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα