alfeios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, spartak1 είπε Leupay προς paypal δε χρειάζεται να κάνεις κατι. Τα στέλνεις με εμβασμα με κόστος 3 ευρω (ακριβό) Σωστα. Δεν θα στειλω βεβαια
theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alfeios είπε Κι εγω οπως εγραψα πιο πανω το προσθεσα χωρις κανενα προβλημα. Δεν εκανα ομως comfirm. Χρειαζεται να γινει υποχρεωτικα αυτο , για αποστολή αμβασματος απο Leupay προς Paypal ? (Δεν ρωταω για για μεταφορα απο το balance του paypal προς την Leupay) Για να στείλεις έμβασμα από κάποιο λογαριασμό προς το Paypal balance, όχι απλά δεν χρειάζεται confirmation αλλά δεν χρειάζεται καν να είναι συνδεδεμένος αυτός ο λογαριασμός στο Paypal (αρκεί να είναι συνδεδεμένος οποιοσδήποτε άλλος λογαριασμός ώστε να σου δείχνει τα στοιχεία αποστολής του εμβάσματος). Από το balance προς τον συνδεδεμένο λογαριασμό είναι η "ανησυχία" μου εμένα μήπως τυχόν δεν γίνεται να τραβηχτούν λεφτά αν δεν έχει γίνει και το confirmation. Αλλά κάπου είχα δει ότι το σταμάτησε αυτό το Paypal λίγο καιρό αφού το είχε ξεκινήσει. Ισχύει ή δεν ισχύει; Αυτό είναι το θέμα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από theopan
alfeios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, theopan είπε Για να στείλεις έμβασμα από κάποιο λογαριασμό προς το Paypal balance, όχι απλά δεν χρειάζεται confirmation αλλά δεν χρειάζεται καν να είναι συνδεδεμένος αυτός ο λογαριασμός στο Paypal (αρκεί να είναι συνδεδεμένος οποιοσδήποτε άλλος λογαριασμός ώστε να σου δείχνει τα στοιχεία αποστολής του εμβάσματος). Από το balance προς τον συνδεδεμένο λογαριασμό είναι η "ανησυχία" μου εμένα μήπως τυχόν δεν γίνεται να τραβηχτούν λεφτά αν δεν έχει γίνει και το confirmation. Αλλά κάπου είχα δει ότι το σταμάτησε αυτό το Paypal λίγο καιρό αφού το είχε ξεκινήσει. Ισχύει ή δεν ισχύει; Αυτό είναι το θέμα. πιστευω οτι αν το ειχε σταματησει δεν θα εβγαζε τη σχετικη ενδειξη στο wallet του paypal (Confirmation pending)
gbouros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, alfeios είπε Μα χθες το προσθεσα, μεσα σε δευτερολεπτα. Νεο ΙΒΑν της μορμης BG************** Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να περάσω το ΙΒΑΝ αλλά μου βγάζει μύνημα λάθους. Έχω δοκιμάσει να περάσω το ΙΒΑΝ με αντιγραφή/επικόληση από το σαιτ της leupay αλλά και να το περάσω με το χέρι αλλά χωρίς επιτυχία. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι το καινούργιο ΙΒΑΝ που μου έδωσε η leupay έχει μόνο 22 ψηφία. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από gbouros 1
alfeios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, gbouros είπε Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να περάσω το ΙΒΑΝ αλλά μου βγάζει μύνημα λάθους. Έχω δοκιμάσει να περάσω το ΙΒΑΝ με αντιγραφή/επικόληση από το σαιτ της leupay αλλά και να το περάσω με το χέρι αλλά χωρίς επιτυχία. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι το καινούργιο ΙΒΑΝ που μου έδωσε η leupay έχει μόνο 22 ψηφία. Σε μενα περασε πολυ εύκολα, και μάλιστα με αντιγραφή και επικόλληση
theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, alfeios είπε πιστευω οτι αν το ειχε σταματησει δεν θα εβγαζε τη σχετικη ενδειξη στο wallet του paypal (Confirmation pending) Μα "pending" σημαίνει "εκκρεμής". Και δεν φαίνεται να κάνει τίποτα το Paypal (τις καταθέσεις δηλαδή) για να αρθεί η εκκρεμότητα. Ή τις κάνει και δεν γίνονται δεκτές από τη Leupay. Θα δοκιμάσω αύριο να στείλω κάτι ψιλά από pigogo να δω αν δέχεται καταθέσεις ο Leupay λογαριασμός. 1 ώρα πριν, gbouros είπε Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να περάσω το ΙΒΑΝ αλλά μου βγάζει μύνημα λάθους. Έχω δοκιμάσει να περάσω το ΙΒΑΝ με αντιγραφή/επικόληση από το σαιτ της leupay αλλά και να το περάσω με το χέρι αλλά χωρίς επιτυχία. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι το καινούργιο ΙΒΑΝ που μου έδωσε η leupay έχει μόνο 22 ψηφία. Το πόσα ψηφία έχει άστο. Επειδή οι Ελληνικές έχουν 27 ψηφία δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κανόνας και τόσα έχουν όλες οι τράπεζες στον κόσμο. Τα ΙΒΑΝ μπορούν να έχουν από 15 (όπως τα Νορβηγικά) έως ακόμα και 34 ψηφία. Είσαι verified στο Paypal;
alfeios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Προαεξε ποσα θα στελεις γιατι μαλλο υπάρχει προμήθεια εισερχομενου εμβασματος απο την leupay και μάλιστα υψηλη
theopan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, alfeios είπε Προαεξε ποσα θα στελεις γιατι μαλλο υπάρχει προμήθεια εισερχομενου εμβασματος απο την leupay και μάλιστα υψηλη Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δεν έχει ούτε σεντ προμήθεια η Leupay. Για αυτό και την βγάλαμε άλλωστε. edit: Ασφαλώς και δεν έχει. Κάπου μπερδεύτηκες μάλλον. https://www.leupay.eu/en/legals/fees/ " Account Funding Fees: Funding via Bank transfer (KENO)" Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από theopan 1
alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, theopan είπε Αν δεν έχει αλλάξει κάτι δεν έχει ούτε σεντ προμήθεια η Leupay. Για αυτό και την βγάλαμε άλλωστε. Παει γερασα. Μαλλον τα μπερδεψα ...
BigRed Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, gbouros είπε Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να περάσω το ΙΒΑΝ αλλά μου βγάζει μύνημα λάθους. Έχω δοκιμάσει να περάσω το ΙΒΑΝ με αντιγραφή/επικόληση από το σαιτ της leupay αλλά και να το περάσω με το χέρι αλλά χωρίς επιτυχία. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι το καινούργιο ΙΒΑΝ που μου έδωσε η leupay έχει μόνο 22 ψηφία. και σε εμένα το ίδιο βγάζει edit: μόλις το πέρασα!! θέλει, μόλις βάλεις το iban να κάνεις κλικ έξω από εκεί που γράφεις κ' σου βγάζει το continue....κάνεις κλικ επάνω του που προχωράς! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από BigRed 2
gbouros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Όντως περάστηκε με αυτόν τον τρόπο!!!!! Ευχαριστώ
spartak1 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Στις 3/18/2018 στις 2:15 ΜΜ, theopan είπε Από το balance προς τον συνδεδεμένο λογαριασμό είναι η "ανησυχία" μου εμένα μήπως τυχόν δεν γίνεται να τραβηχτούν λεφτά αν δεν έχει γίνει και το confirmation. Αλλά κάπου είχα δει ότι το σταμάτησε αυτό το Paypal λίγο καιρό αφού το είχε ξεκινήσει. Ισχύει ή δεν ισχύει; Αυτό είναι το θέμα. Κανονικά πάνε τα χρήματα του paypal σε λογαριασμό που δεν έχει γίνει confirmed και έχει απλά προστεθεί 1
greekparot Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω την καρτα συνδεδεμενη μεσα στο Paypal. Εκανα τωρα μια αγορα απο Ελληνικο καταστημα και πληρωμη με Paypal αξιας 32,50€ και η Leupay με χρεωσε 34,41€ 1,91€ καπελο δηλαδη. Τωρα ποιος φταιει το Paypal ή η Leupay. Στην Paypal μου εβγαλε μαλιστα και την ισοτιμια, πως να το ρυθμισω να χρεωνεται η καρτα σε € και οχι σε Βουλγαρικο νομισμα; Η παρακατω ισοτιμια ειναι της Paypal, η Leupay που μπηκα τωρα στις κινησεις της καρτας χρεωσε 1 BGN = 0.5164 : Exchange rate 66,63 BGN = 32,50 EUR 1 BGN = 0,49 EUR Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από greekparot
spartak1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, greekparot είπε Εχω την καρτα συνδεδεμενη μεσα στο Paypal. Εκανα τωρα μια αγορα απο Ελληνικο καταστημα και πληρωμη με Paypal αξιας 32,50€ και η Leupay με χρεωσε 34,41€ 1,91€ καπελο δηλαδη. Τωρα ποιος φταιει το Paypal ή η Leupay. Στην Paypal μου εβγαλε μαλιστα και την ισοτιμια, πως να το ρυθμισω να χρεωνεται η καρτα σε € και οχι σε Βουλγαρικο νομισμα; : Exchange rate 66,63 BGN = 32,50 EUR 1 BGN = 0,49 EUR Μάλλον το Paypal φταίει. Ζήτησε να λάβει 32,5 ευρω σε Λέβα με τη δική του ασύμφορη ισοτιμία. Βάλε στις ρυθμίσεις σου να χρεώνεται η κάρτα και να μην κάνει τη μετατροπή το Paypal 1
greekparot Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Μάλλον το Paypal φταίει. Ζήτησε να λάβει 32,5 ευρω σε Λέβα με τη δική του ασύμφορη ισοτιμία. Βάλε στις ρυθμίσεις σου να χρεώνεται η κάρτα και να μην κάνει τη μετατροπή το Paypal Έχεις pm Πάντως νομίζω ότι αυτό ξεκίνησε από τότε που μας άλλαξαν τα iban και τα πήγαν στην Βουλγαρία. Διότι δεν έχουμε ίδιο νόμισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα