alfeios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, theopan είπε Να επαναδιατυπώσω την ερώτηση: δεν σου ζητούσε ποτέ κωδικό 2ου σταδίου ταυτοποίησης (ΟΤP) είτε με SMS ή με Gatekeeper; Γιατί πλήρως απανεργοποιημένο δεν υπάρχει επιλογή να είναι το OTP. Αν σου ζητούσε (όπως συμβαίνει με όλους μας) σε κάποιο πεδίο θα έπρεπε να τον γράψεις άρα δεν γίνεται να έμπαινες κατευθείαν μόνο με το username και το password. Επαναλαμβανω οτι παντα εμπαινα με την οθονη που φαίνεται στην πρωτη φωτογραφία, δηλαδη ΜΟΝΟ με ονομα χρηστη και κωδικο
spartak1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Και σε μένα πάντως ζητά και ζητούσε κωδικό μέσω sms 1
theopan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 35 λεπτά πριν, alfeios είπε Επαναλαμβανω οτι παντα εμπαινα με την οθονη που φαίνεται στην πρωτη φωτογραφία, δηλαδη ΜΟΝΟ με ονομα χρηστη και κωδικο Καλά μην αρπάζεσαι! Να βοηθήσω προσπαθώ να λυθεί η απορία σου. Δεν έπρεπε να συμβαίνει αυτό που συνέβαινε ως σήμερα. Προφανώς είχε κάποιο πρόβλημα (ασφαλείας) το account σου. Αποκαταστάθηκε και αυτό που σου έβγαλε σήμερα είναι το φυσιολογικό.
georgerov Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι και σε μένα συνέβει αυτό αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάποιο πρόβλημα του λογαριασμού. Επειδή είμαι παλιός χρήστης (η πρώτη μου κάρτα έχει λήξει από τον Γενάρη του 18) θυμάμαι ότι παλιά δεν ήταν απαραίτητο να έχεις 2 factor authentication και ποτέ μου δεν πέρασα Gatekeeper ούτε ενεργοποίησα την σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις. Φαίνεται ότι πλέον το αλλάξανε και πρέπει όλοι να έχουν 2-factor ενεργό. 1
Hapatingo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Εγώ είχα το gatekeeper μόνο και μόνο για να μην μου χρεώνει τα sms από τον τραπεζικό λογαριασμό. Τα χρεώνει ακόμα? Μεταξύ των άλλων αυτός ήταν και ένας ακόμα λόγος που την παράτησα, είδα αρνητικό υπόλοιπο σε άδειο λογαριασμό, έστειλα ένα έμβασμα πέντε λεπτών από Ν26 για να μην χρωστάω σε κανέναν και από τότε δεν ξανά ασχολήθηκα.
alfeios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Τα sms που πληροφορουν για κινησεις χρεωνονται. Οχι τα μηνύματα που ερχονται με κωδικο για log in 4
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) νομιζω πως το 2step verification ενεργοποιειται αυτοματα οταν υπαρχουν χρηματα στο λογ/μο (απο ενα ποσο και πανω). Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 post τους στο instagram με αναφορα στην Ελλαδα, μαλλον πανε καλα οι δουλειες τους εδω
alfeios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 23 λεπτά πριν, BigRed είπε Σταμάτησε να τους δέχεται το paypal? Οχι βεβαια
gbouros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δεν δέχεται όμως τα νέα IBAN της leupay. Κάποιους τους ενδιαφέρει να μεταφέρουν τα χρήματα που έχουν στο paypal balance στον λογαριασμό τους στην leupay και από αρχές Απριλίου αυτό δεν θα γίνεται.
alfeios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, gbouros είπε Δεν δέχεται όμως τα νέα IBAN της leupay. Κάποιους τους ενδιαφέρει να μεταφέρουν τα χρήματα που έχουν στο paypal balance στον λογαριασμό τους στην leupay και από αρχές Απριλίου αυτό δεν θα γίνεται. Μα χθες το προσθεσα, μεσα σε δευτερολεπτα. Νεο ΙΒΑν της μορμης BG**************
theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, gbouros είπε Δεν δέχεται όμως τα νέα IBAN της leupay. Κάποιους τους ενδιαφέρει να μεταφέρουν τα χρήματα που έχουν στο paypal balance στον λογαριασμό τους στην leupay και από αρχές Απριλίου αυτό δεν θα γίνεται. Κανονικά δέχεται τα νέα ΙΒΑΝ από BG. Πριν καμιά εβδομάδα πρόσθεσα. Απλά τις 2 καταθέσεις του confirmation δεν μου έχει κάνει στο λογαριασμό το Paypal. Κάπου πήρε το μάτι μου όμως ότι αυτές δεν χρειάζονται πλέον για αυτό δεν τις κάνει.
alfeios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, theopan είπε Κανονικά δέχεται τα νέα ΙΒΑΝ από BG. Πριν καμιά εβδομάδα πρόσθεσα. Απλά τις 2 καταθέσεις του confirmation δεν μου έχει κάνει στο λογαριασμό το Paypal. Κάπου πήρε το μάτι μου όμως ότι αυτές δεν χρειάζονται πλέον για αυτό δεν τις κάνει. Κι εγω οπως εγραψα πιο πανω το προσθεσα χωρις κανενα προβλημα. Δεν εκανα ομως comfirm. Χρειαζεται να γινει υποχρεωτικα αυτο , για αποστολή αμβασματος απο Leupay προς Paypal ? (Δεν ρωταω για για μεταφορα απο το balance του paypal προς την Leupay)
spartak1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 59 λεπτά πριν, alfeios είπε Κι εγω οπως εγραψα πιο πανω το προσθεσα χωρις κανενα προβλημα. Δεν εκανα ομως comfirm. Χρειαζεται να γινει υποχρεωτικα αυτο , για αποστολή αμβασματος απο Leupay προς Paypal ? (Δεν ρωταω για για μεταφορα απο το balance του paypal προς την Leupay) Leupay προς paypal δε χρειάζεται να κάνεις κατι. Τα στέλνεις με εμβασμα με κόστος 3 ευρω (ακριβό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα