Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

για κάποιο διάστημα (3-4 μήνες) θα λαμβάνω χρήματα (ευρώ) από το εξωτερικό για κάποια δουλειά που θα κάνω. 

Σκέφτομαι Leupay.

Τα χρήματα θα τα τραβάω από ελληνικό ΑΤΜ. 

Ερώτηση: Αυτά τα χρήματα με το τράβηγμα από το ελληνικό ΑΤΜ φαίνονται (ξέρετε που...) και θα πρέπει να δηλωθούν ή δεν φαίνονται και είναι "μαύρα και άραχνα";

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα πριν λίγο να ενεργοποιήσω τις νέες VISA για USD και GBP που μου έστειλαν ως ανανέωση. Η πρώτη σε USD ενεργοποιήθηκε μέσω του application από το κινητό και αφού έστειλα το SMS με τα 6 τελευταία ψηφία του αριθμού της μου ήρθε το SMS με το PIN κανονικά. Τη 2η όμως την ενεργοποίησα κανονικά μέσω του ebanking από desktop PC, αλλά στέλνοντας το SMS για το ΡΙN δεν έλαβα τίποτα.

edit: Εντάξει λύθηκε. Έστελνα το sms στο +393387982231 που έγραφε το φυλλάδιο της κάρτας και δεν έπαιρνα απάντηση ενώ μόλις έστειλα στο +359886170011 που βρήκα στο site της leupay έλαβα το ΡΙΝ. Το περίεργο είναι ότι για την 1η κάρτα έλαβα κανονικά ΡΙΝ στέλνοντας στο 1ο νούμερο.

Επεξ/σία από theopan
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο κωδικός για να γίνει επιβεβαίωση κάρτας Eurobank φαίνεται κάπου διαφορετικά μεσα στο ebanking; Μονο τη χρέωση του 1€ βλεπω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο τη σελιδα τους στο FB:

We are keen to always improve our services. 
This is the reason we would like to inform you that this Saturday (03/03) at 05:00 AM (CET), there will be scheduled maintenance for approximately 5 hours. We’ll be using this time to ensure the stability of the platform and to improve the overall quality of LeuPay. 
Please be aware that during the maintenance period some services, incl. card payments, may be temporary unavailable.  

Thank you for your understanding!

If you have any questions, don’t hesitate to contact us at [email protected]

Δημοσ.
6 ώρες πριν, VICKR είπε

Απο τη σελιδα τους στο FB:

We are keen to always improve our services. 
This is the reason we would like to inform you that this Saturday (03/03) at 05:00 AM (CET), there will be scheduled maintenance for approximately 5 hours. We’ll be using this time to ensure the stability of the platform and to improve the overall quality of LeuPay. 
Please be aware that during the maintenance period some services, incl. card payments, may be temporary unavailable.  

Thank you for your understanding!

If you have any questions, don’t hesitate to contact us at [email protected]

Εστειλαν και mail προχθες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, geofak είπε

Ο κωδικός για να γίνει επιβεβαίωση κάρτας Eurobank φαίνεται κάπου διαφορετικά μεσα στο ebanking; Μονο τη χρέωση του 1€ βλεπω.

Θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να στο δώσουν

Επεξ/σία από spartak1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να στο δώσουν

Και αν η καρτα ειναι χρεωστική θα επιμεινεις να κοιταξουν στις κινήσεις της καρτας και οχι στις κινήσεις του λογαριασμού

• Thanks 1
Δημοσ.

να σας ρωτήσω σχετικά με Ν26 θέλω,

1) Αν κάποιος έχει λογαριασμό business account μαζί τους τι χρήση επιτρέπει η N26 με τη mastercard που δίνει...ποια είναι τα έξοδα που δέχεται να γίνονται με την Mastercard δηλαδή;

2) Πως για παράδειγμα μπορεί ένα γραφείο να πληρώσει από τον business account της N26 ένα λογαριασμό ΔΕΗ ας πούμε ή κινητού; Γίνεται ή χρειάζεται κάποια άλλου είδους ρύθμιση;

3) Μπορεί να κάνει κάποιος πληρωμή δόσης εφορίας για παράδειγμα από Ν26 ;

4) Για έναν freelancer που κόβει παραστατικά και δεν έχει POS αλλά όλα είναι μέσα τραπεζών και οι πληρωμές που δέχεται στην N26 μπορούν να καλύπτουν και τα business εξοδα και τα προσωπικά (ένα super market για παράδειγμα) πως γίνεται; Λέει ότι δίνει και μια Maestro, ισχύει;

Ευχαριστώ τους γνώστες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για εναν χρόνο και παραπανω εκανα Log in στο site της leupay με τον τροπο που φαινεται στην πρωτη εικονα, δινοντας ονομα χρηστη και pass

καποια στιγμη, χωρις να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις μου βγαζει την δευτερη εικονα και μου στελνει sms με προσωρινο κωδικο στο κινητο μου

Εγινε σε ολους αυτο ;

μπορω να το απενεργοποιησω ; (Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα καποια σχετικη ρυθμιση)

FireShot Capture 29 - LeuPay - Οι Ηλεκτρονικές πληρωμές & Μεταφορές χρη_ - https___www.leupay.eu_el_.png

FireShot Capture 30 - Σύνδεση - https___www.leupay.eu_el_login_secure.png

Επεξ/σία από alfeios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, alfeios είπε

για εναν χρόνο και παραπανω εκανα Log in στο site της leupay με τον τροπο που φαινεται στην πρωτη εικονα, δινοντας ονομα χρηστη και pass

καποια στιγμη, χωρις να αλλαξω κατι στις ρυθμισεις μου βγαζει την δευτερη εικονα και μου στελνει sms με προσωρινο κωδικο στο κινητο μου

Εγινε σε ολους αυτο ;

μπορω να το απενεργοποιησω ; (Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα καποια σχετικη ρυθμιση)

Εγώ από την αρχή που έκανα εγγραφή στη Leupay τη 2η εικόνα έβλεπα κατευθείαν. Πριν λίγο που δοκίμασα με έβγαλε αρχικά στην 1η που παραθέτεις και μόλις πάτησα το "enter" με πήγε στη 2η για να εισάγω τον κωδικό του SMS. Πως γίνεται να σε έβαζε στο ebanking κατευθείαν εσένα με την 1η εικόνα χωρίς να σου ζητήσει κωδικό 2ου σταδίου ταυτοποίησης;

Υ.Γ. Παλιότερα είχα gatekeeper, πρόσφατα το γύρισα σε ταυτοποίηση με SMS για να γλυτώσω ένα ακόμα app στο κινητό και εφόσον δεν έχω πρόβλημα πλέον με την αποστολή SMS αλλά και τότε παλιά με τους κωδικούς από το gatekeeper μόνο τη 2η εικόνα θυμάμαι.

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, theopan είπε

. Πως γίνεται να σε έβαζε στο ebanking κατευθείαν εσένα με την 1η εικόνα χωρίς να σου ζητήσει κωδικό 2ου σταδίου ταυτοποίησης;

Δεν μπορω να σου απαντησω "πώς γινεται". Σημασια εχει οτι εκει με εβγαζε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να επαναδιατυπώσω την ερώτηση: δεν σου ζητούσε ποτέ κωδικό 2ου σταδίου ταυτοποίησης (ΟΤP) είτε με SMS ή με Gatekeeper; Γιατί πλήρως απανεργοποιημένο δεν υπάρχει επιλογή να είναι το OTP. Αν σου ζητούσε (όπως συμβαίνει με όλους μας) σε κάποιο πεδίο θα έπρεπε να τον γράψεις άρα δεν γίνεται να έμπαινες κατευθείαν μόνο με το username και το password.

Επεξ/σία από theopan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...