Hapatingo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 13 minutes ago, alfeios said: Προφανώς για να ρωταω, δεν βλεπω ποια υπερτερει. Αν δεν θελεις να εξηγησεις, δικαιωμα σου είναι Λοιπόν οι περισσότεροι από εδώ μέσα χρησιμοποιούμε τις εν λόγο εταιρίες καθαρά και μόνο για αγορές από το εξωτερικό. Δηλαδή έμβασμα από Ελλάδα, χρήση ξένης κάρτας για αγορές. Και οι 3τους παρέχουν πολλά περισσότερα από την κλασική κάρτα που παρέχουν όλα τα τραπεζικά ιδρύματα. Από εκεί και πέρα οι revolut είναι δωρεάν σχεδόν σε όλα, τραπεζικά εμβάσματα σε άλλες χώρες, αναλήψεις μέχρι 200 ευρώ και κατόπιν +2% προμήθεια. Όταν άλλες εταιρίες παρέχουν πάγια χρέωση σε ανάληψη συν 2% επί του ποσού. Εάν ψάξεις την revolut συνέχεια εξελίσσεται, αναφέρω επιγραμματικά, την αίτηση που έκανε για τραπεζική άδεια, τα κρυπτονομίσματα, την ιατρική ασφάλεια που παρέχει, ασφάλεια για κινητά, τους qr κώδικες για ενοικίασης αεροπορικών σαλονιών κοκ. Πολλά από αυτά δεν έγιναν ακόμα διαθέσιμα και πόσα άλλα ακόμα που έρχονται στην πορεία. Αναφέρω επίσης και τους ονομαστικούς λογαριασμούς τόσο σε ευρώ, όσο και σε λίρες Αγγλίας συν τις προσθήκες του δολαρίου που επρόκειτο να έρθει. Από την άλλη η leupay πέραν από την δωρεάν φόρτιση του λογαριασμού και την δωρεάν χρήση της κάρτας, όλα τα άλλα όχι μόνο τα παρέχει με χρέωση αλλά και με τσιμπημένη χρέωση, που αναρωτιέσαι μήπως τελικά είναι και ελληνική. Εκτός των άλλων δεν παρέχει καμία υπηρεσία πλην το top up για κινητά και το top up λογαριασμού με κάρτα μέχρι το ποσό των 100 ευρώ, γνωρίζοντας ότι σε μεγάλα ποσά είναι ασύμφορη η προμήθεια τους. 1
geovelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ revolut και leupay και δεν δεχονται τα bg=βουλγαρικα iban και revolut = GB71REVO . ΑΡΑ αφου δεν δεχεται το paypal τοτε ποιος ο λογος της χρησης τους? We couldn't verify your account. το μηνυμα ηταν το εξης Sorry, we can't move forward We couldn't verify your account.
geovelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 OXI copy paste ..KANONIKA TA ΓΡΑΦΩ.. IBAN: MT04STBA ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ IBAN: MT04STBA
NikosKallithea Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, geovelos είπε ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ revolut και leupay και δεν δεχονται τα bg=βουλγαρικα iban και revolut = GB71REVO . ΑΡΑ αφου δεν δεχεται το paypal τοτε ποιος ο λογος της χρησης τους? We couldn't verify your account. το μηνυμα ηταν το εξης Sorry, we can't move forward We couldn't verify your account. Επειδή φωνάζεις να σου κανω μια ερώτηση. ποιος ειναι ο λογος που θέλεις να συνδέσεις ιβαν στο παυπαλ?
theopan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Επειδή φωνάζεις να σου κανω μια ερώτηση. ποιος ειναι ο λογος που θέλεις να συνδέσεις ιβαν στο παυπαλ? Ο προφανής υποθέτω: να κάνει withdraw από το Paypal εκεί. Αυτό κάνω κι εγώ. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από theopan
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, theopan είπε Ο προφανής υποθέτω: να κάνει withdraw από το Paypal εκεί. Αυτό κάνω κι εγώ. Δεν ξερω φιλε @theopan γιατι εδω εχουν δει πολλα τα ματάκια μου, αλλα γράφει κάποιος και αλλα θελει Τεσπα το ιβαν των ευρω της ρεβο συνδέεται στο παυπαλ με την μια και χωρις κανένα προβλημα ____________________________________________________ Bank Account Added Dear Nikolaos Congratulations! You have successfully added a United Kingdom bank account to your PayPal account. You can now withdraw funds from your PayPal account to this bank account. Yours sincerely, PayPal 1
alfeios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση εχω ..... 1. Ελαβα mail απο την Leupay που με πληροφορει οτι λόγω του "Αγίου" Βαλεντίνου μπορω να παραγγειλω ΔΩΡΕΑΝ την διπλη καρτα που δινει. Πατωντας στο λινκ ORDER NOW με βγαζει στο login. Βαζω κωδικο και pass, και μπενω στη σελιδα με τον λογαριασμό μου και την καρτα μου. Εκει δεν εχει πουθενα lin για σχετική παραγγελια (Διπλή καρτα) Μονο στην ενοτητα καρτες μπορεις να παραγγειλεις απλη καρτα, αλλα με χρεωση 10€ Κανω κατι λαθος ; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από alfeios
spartak1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, alfeios είπε Μια ερωτηση εχω ..... 1. Ελαβα mail απο την Leupay που με πληροφορει οτι λόγω του "Αγίου" Βαλεντίνου μπορω να παραγγειλω ΔΩΡΕΑΝ την διπλη καρτα που δινει. Πατωντας στο λινκ ORDER NOW με βγαζει στο login. Βαζω κωδικο και pass, και μπενω στη σελιδα με τον λογαριασμό μου και την καρτα μου. Εκει δεν εχει πουθενα lin για σχετική παραγγελια (Διπλή καρτα) Μονο στην ενοτητα καρτες μπορεις να παραγγειλεις απλη καρτα, αλλα με χρεωση 10€ Κανω κατι λαθος ; Το ίδιο και σε μένα. Δε μου δινει δυνατοτητα για δωρεαν παραγγελία παρά με χρεωση
alfeios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, spartak1 είπε Το ίδιο και σε μένα. Δε μου δινει δυνατοτητα για δωρεαν παραγγελία παρά με χρεωση Ναι, αυτο λεω. Λες να το ανοιξουν αυριο που ειναι η "γιορτη" ;
theo-gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, alfeios είπε Ναι, αυτο λεω. Λες να το ανοιξουν αυριο που ειναι η "γιορτη" ; Και σε μένα το ίδιο.¨Εχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου. ¨Ολο αλλαγές στους λογαριασμούς κάτι διπλοχρεώσεις που δεν διευθετήθηκαν από κάποια μέλη του φόρουμ και το κυριότερο για μένα ότι δεν μου ανανέωσαν την κάρτα στο δολλάριο που έληξε τον Δεκέμβριο γιατί λέει την είχα μπλοκαρισμένη. Μα την έχω μπλοκαρισμένη για ασφάλεια και την ανοίγω όποτε την χρησιμοποιώ τους εξήγησα τίποτα τον χαβά τους αυτοί. Μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους δύο φορές και πήρα δύο διαφορετικές απαντήσεις. Η πρώτη απάντηση είναι ότι δεν έχω κάνει μεγάλη χρήση και δεν δικαούμαι ανανέωση και την δεύτερη φορά ότι την έχω μπλοκαρισμένη και δεν γίνεται ανανέωση. Ότι να ναι.Δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί τους.Κάνω και αλλιώς την δουλειά μου.
spartak1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, alfeios είπε Ναι, αυτο λεω. Λες να το ανοιξουν αυριο που ειναι η "γιορτη" ; Οχι δε δουλεύει ούτε σήμερα. Μάλλον είναι για όσους δεν έκαναν χρήση παραγγελίας της διπλής κάρτας (visa twin card). Αρα κακώς το έστειλαν στους υπόλοιπους....
alfeios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, spartak1 είπε Οχι δε δουλεύει ούτε σήμερα. Μάλλον είναι για όσους δεν έκαναν χρήση παραγγελίας της διπλής κάρτας (visa twin card). Αρα κακώς το έστειλαν στους υπόλοιπους.... Εγω δεν εχω κανει χρηση
spartak1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, alfeios είπε Εγω δεν εχω κανει χρηση Δηλαδη έχεις μονο μια κάρτα, τη Mastercard?
alfeios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, spartak1 είπε Δηλαδη έχεις μονο μια κάρτα, τη Mastercard? Ναι. Με ημερομηνία λήξης 03/18
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα