aces Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαφως και δεν ειναι καλυτερα η Βουλγαρια δυστυχως η Μαλτα δεν κρατησε και πολυ σαν υπηρεσια. (κρατησε οσο κρατησε) Πλεον για περιστασιακη χρηση & μόνο προτεινεται. Λογικα ενημερωσαν ολους εχτες για τις αλλαγες στα iban Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από aces
alfeios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, VICKR είπε Satabank τελος. εξαιρετικο νεο και αυτο. Σιγουρα εξαιρετικο. Καλο ή κακο νεο ομως;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι πολύ καλό νέο γιατί η iCard ή αλλιώς Intercard Finance (https://www.icard.com/usa/en/contact) με έδρα τη Βουλγαρία είναι η μητρική εταιρεία των υπηρεσιών LeuPay η οποιά έβγαλε άδεια ηλεκτρονικού χρήματος και τώρα τα ανέλαβε αυτή τους LeuPay λογαριασμούς (χωρίς τη διαμεσολάβηση της Satabank). 3 ώρες πριν, geofak είπε Θα κάνω ταξίδι στην Ιαπωνία. Την κάρτα την χρησιμοποιω ήδη εντός Ευρώπης. Το ερωτημα μου ειναι, ανοιγω JPY λογαριασμο, κανω μεταφορα Χ ποσο σε αυτον και ειμαι ΟΚ μετά για οποιαδήποτε συναλλαγή εκεί (ειδικά POS) ή υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με εδώ; Λογικά είσαι ΟΚ. Απλα αν κάνεις ανάληψη απο ATM ίσως να μη σε αφήσει γιατί μερικά ATM σε ασιατικές χώρες (πχ Φιλιππίνες) διαβάζουν πρώτα τη μαγνητοταινία και όχι το chip, αν έχεις τέτοιο θέμα τηλ στη LeuPay να σου γυρίσει σε πρωτευων συστημα αναγνωρισης τη μαγνητοταινία (αν και δε νομίζω στα ΑΤΜ της Ιαπωνιας να έχεις τέτοιο πρόβλημα). Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
theopan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 4/2/2018 στις 1:23 ΜΜ, alfeios είπε Η δικη μου ληγει τον 03/18. Την περασμενη Τριτη ελαβα mail που μου ζητάει να κανω επιβεβαίωση της ταχυδρομικής μου διευθυνσης για να προχωρησουν στην αποστολή νεας καρτας Θα σου τη στείλουν την κάρτα με το ζόρι και ούτως ή άλλως ακόμα κι αν δεν κάνεις τίποτα! Πριν >1 μήνα είχα λάβει κι εγώ το ίδιο email με καταληκτική ημ/νία επιβεβαίωσης των στοιχείων διεύθυνσης κάπου στα μέσα Φλεβάρη (οι δικές μου λήγουν τέλος Φλεβάρη) και ενώ το αμέλησα έχω λάβει ήδη τις νέες κάρτες εδώ και καμιά εβδομάδα...΄Πρόκειται μάλιστα για τις κάρτες σε δολλάριο και στερλίνα τις οποίες δεν χρειάζομαι και έλεγα να μην τις ανανεώσω. Αφού είναι δωρεάν όμως δεν πειράζει...
Nate Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να έχω κάρτα σε στερλίνα, αντί για ευρώ, ακόμα κι αν πάω να μείνω Αγγλία για μεγάλο χρονικό διάστημα; Τα μόνα πλεονεκτήματα που σκέφτομαι είναι ότι σε περίπτωση που ανέβει πολύ η στερλίνα ή πέσει πολύ το ευρώ θα έχω ήδη στερλίνες, οπότε δεν θα μου δημιουργήσει κάποιο θέμα και ότι αν πληρώνομαι σε στερλίνες θα είναι καλύτερα να μην τρώω χρήματα στην μετατροπή από στερλίνα σε ευρώ. Κατά τα άλλα, για αγορές σε αγγλικά καταστήματα μέσω POS δεν θα έχω θέμα να πληρώσω με κάρτα σε ευρώ, έτσι δεν είναι; Ή παίζει κάτι άλλο σε αυτήν την περίπτωση;
gbouros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Αγορά μπορείς να κάνεις με οποιαδήποτε κάρτα σε οποιοδήποτε νόμισμα απλά χάνοντας στην μετατροπή της ισοτιμίας. Προσωπικά δεν βρίσκω κάποια χρησιμότητα να έχεις κάρτα σε στερλίνες. Ίσως κάποιος που ζει και εργάζεται Αγγλία να μπορεί να την χρησιμοποιήσει χωρίς χασούρα ισοτιμίας αλλά αν ζεις και εργάζεσαι Αγγλία γιατί να μην ανοίξεις έναν τραπεζικό λογαριασμό σε κανονική τράπεζα εκεί; 1
alfeios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Nate είπε Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα να έχω κάρτα σε στερλίνα, αντί για ευρώ, ακόμα κι αν πάω να μείνω Αγγλία για μεγάλο χρονικό διάστημα; Τα μόνα πλεονεκτήματα που σκέφτομαι είναι ότι σε περίπτωση που ανέβει πολύ η στερλίνα ή πέσει πολύ το ευρώ θα έχω ήδη στερλίνες, οπότε δεν θα μου δημιουργήσει κάποιο θέμα και ότι αν πληρώνομαι σε στερλίνες θα είναι καλύτερα να μην τρώω χρήματα στην μετατροπή από στερλίνα σε ευρώ. Κατά τα άλλα, για αγορές σε αγγλικά καταστήματα μέσω POS δεν θα έχω θέμα να πληρώσω με κάρτα σε ευρώ, έτσι δεν είναι; Ή παίζει κάτι άλλο σε αυτήν την περίπτωση; Ναι σιγουρα θα τις στειλουν αλλα στη διευθυνση που εχουν. Οσο για τις καρτες σε $ και £ επειδη τις ειχα βγαλει κι εγω και δεν χρειαζονται, ζητησα με mail να τις ακυρωσουν. Και το εκαναν 1
geovelos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 το καινουργιο με την leupay ειναι οτι τα καινουργια iban τα βουλγαρικα δεν τα δεχετε το paypal. οτι ακριβως ισχυει και με revolut.. Αν αυτη η εξελιξη μετατροπης σε βουλγαρικο iban ειναι ευχαριστη τι να πω? ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ= ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΕ...ΑΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ...Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ...
nek4d Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, geovelos είπε το καινουργιο με την leupay ειναι οτι τα καινουργια iban τα βουλγαρικα δεν τα δεχετε το paypal. οτι ακριβως ισχυει και με revolut.. Αν αυτη η εξελιξη μετατροπης σε βουλγαρικο iban ειναι ευχαριστη τι να πω? ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ= ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΕ...ΑΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ...Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ... Δεν δεχεται τα iban σαν συνδεδεμενους λογαριασμους, ή δεν (θα) δεχεται τις καρτες?
spartak1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nek4d είπε Δεν δεχεται τα iban σαν συνδεδεμενους λογαριασμους, ή δεν (θα) δεχεται τις καρτες? Νομιζω εννοεί μονο τους λογαριασμους 1
vasilk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, geovelos είπε το καινουργιο με την leupay ειναι οτι τα καινουργια iban τα βουλγαρικα δεν τα δεχετε το paypal. οτι ακριβως ισχυει και με revolut.. Αν αυτη η εξελιξη μετατροπης σε βουλγαρικο iban ειναι ευχαριστη τι να πω? ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ= ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΕ...ΑΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ...Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ... Τα IBAN της Revolut δεν τα δεχόταν παλιά, τώρα τα δέχεται (το έχω συνδέσει και έχω κάνει και μεταφορά Paypal -> Revolut). Με την ίδια λογική θα τα δεχτεί και τα καινούργια της Laupay. Αν όχι αμέσως, σε λίγο. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι Β' εθνική.
Hapatingo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, vasilk said: Τα IBAN της Revolut δεν τα δεχόταν παλιά, τώρα τα δέχεται (το έχω συνδέσει και έχω κάνει και μεταφορά Paypal -> Revolut). Με την ίδια λογική θα τα δεχτεί και τα καινούργια της Laupay. Αν όχι αμέσως, σε λίγο. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι Β' εθνική. Κακά τα ψέματα μόνο η revolut παίζει champions league Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Hapatingo
alfeios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Κακά τα ψέματα μόνο η revolut παίζει champions league Γραψε μας σε τι υπερεχει, να τα μαθουμε κι εμεις
Hapatingo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 10 minutes ago, alfeios said: Γραψε μας σε τι υπερεχει, να τα μαθουμε κι εμεις Βρε alfeie αλήθεια τώρα. Δεν είσαι παλιός και βλέπω που γράφεις στα σχετικά θέματα. Αυτά τα έχουμε πει και αναλύσει πολλές φορές τώρα. Και πόσο μάλλον και με τις τελευταίες εξελίξεις και στις 2 ή 3 εταιρίες (συμπεριλαμβανομένης Ν26). Είναι ξεκάθαρο πλέον στο ποια υπερτερεί.
alfeios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Βρε alfeie αλήθεια τώρα. Δεν είσαι παλιός και βλέπω που γράφεις στα σχετικά θέματα. Αυτά τα έχουμε πει και αναλύσει πολλές φορές τώρα. Και πόσο μάλλον και με τις τελευταίες εξελίξεις και στις 2 ή 3 εταιρίες (συμπεριλαμβανομένης Ν26). Είναι ξεκάθαρο πλέον στο ποια υπερτερεί. Προφανώς για να ρωταω, δεν βλεπω ποια υπερτερει. Αν δεν θελεις να εξηγησεις, δικαιωμα σου ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα