theo-gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Πήγα να κάνω νεα πραγγελία κάρτας στο USD λογαριασμό μου και μου βγάζει μήνυμα ότι αυτό δεν είναι πλέον εφικτό. Στα υπόλοιπα νομίσματα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρει κανείς κάτι ?
Tiroyri1984 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά Έχω μια πρακτική δυσκολία στην δημιουργία του free account μου στη Leupay. Δεν γνωρίζω τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο UIN και που το βρίσκω σαν στοιχείο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση στο νήμα του θέματος γι' αυτό και ρωτάω..... Ευχαριστώ πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/31/2018 στις 4:55 ΜΜ, Tiroyri1984 είπε Καλησπέρα παιδιά Έχω μια πρακτική δυσκολία στην δημιουργία του free account μου στη Leupay. Δεν γνωρίζω τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο UIN και που το βρίσκω σαν στοιχείο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση στο νήμα του θέματος γι' αυτό και ρωτάω..... Ευχαριστώ πολύ! UIN = Unique Identification Number κάτι που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε (πχ στη Ρουμανία το έχουν) άρα σε αυτό το πεδίο βάζεις το ΑΦΜ σου (το οποίο ΑΦΜ βάζεις και παρακάτω). Στις 1/24/2018 στις 5:02 ΜΜ, Bourdoulas είπε Αν και έψαξα στο site της Leupay δεν βρήκα κάτι. Η κάρτα mastercard που εκδίδει υποστηρίζει 3d Secure; η κάρτα είναι πλέον VISA και αν θυμάμαι καλά δεν υποστηρίζει 3D.
theopan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, VICKR είπε UIN = Unique Identification Number κάτι που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε (πχ στη Ρουμανία το έχουν) άρα σε αυτό το πεδίο βάζεις το ΑΦΜ σου (το οποίο ΑΦΜ βάζεις και παρακάτω). Δεν θυμάμαι να είχα εισάγει πουθενά το ΑΦΜ μου εγώ όταν είχα γραφτεί στη Leupay. Δεν το έχει η Leupay το ΑΦΜ μου. Σαν UIN είχα βάλει τον αριθμό ταυτότητας. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από theopan
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, theopan είπε Δεν θυμάμαι να είχα εισάγει πουθενά το ΑΦΜ μου εγώ όταν είχα γραφτεί στη Leupay. Δεν το έχει η Leupay το ΑΦΜ μου. Σαν UIN είχα βάλει τον αριθμό ταυτότητας. πλεον το ζηταει ως Tax ID number. https://leupay.eu/en/enroll/grc/personal μακαρι και η LeuPay να γυρισει τα IBAN της σε GB οπως η myPOS.
spartak1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Εληξε σε κάποιον η αρχική κάρτα mastercard που έδινε η leupay? Tί του έστειλαν; visa, mastercard? Επίσης την έστειλαν μόνοι τους ή έπρεπε να το αιτηθεις; Υπήρχε κάποια χρέωση;
alfeios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Εληξε σε κάποιον η αρχική κάρτα mastercard που έδινε η leupay? Tί του έστειλαν; visa, mastercard? Επίσης την έστειλαν μόνοι τους ή έπρεπε να το αιτηθεις; Υπήρχε κάποια χρέωση; Η δικη μου ληγει τον 03/18. Την περασμενη Τριτη ελαβα mail που μου ζητάει να κανω επιβεβαίωση της ταχυδρομικής μου διευθυνσης για να προχωρησουν στην αποστολή νεας καρτας
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, alfeios είπε Η δικη μου ληγει τον 03/18. Την περασμενη Τριτη ελαβα mail που μου ζητάει να κανω επιβεβαίωση της ταχυδρομικής μου διευθυνσης για να προχωρησουν στην αποστολή νεας καρτας Θα από τα ίδια και σε εμένα Επιβεβαίωση ταχυδρομικής διεύθυνσης ήθελαν ώστε να προχωρήσουν σε αποστολή της καινούργια.
alfeios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Εληξε σε κάποιον η αρχική κάρτα mastercard που έδινε η leupay? Tί του έστειλαν; visa, mastercard? Επίσης την έστειλαν μόνοι τους ή έπρεπε να το αιτηθεις; Υπήρχε κάποια χρέωση; Visa θα στειλουν
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μολις μου ηρθε email πως το IBAN του LeuPay λογαριασμου αλλαζει απο 2 Απριλιου και γινεται BG με swift/bic INTFBGSF και θα ειναι στην iCard με εδρα τη Βουλγαρια. Satabank τελος. εξαιρετικο νεο και αυτο. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
grinder_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε καλά, όλα εξαιρετικά νέα είναι. Πρώτα Λουξεμβούργο, μετά Μάλτα, ύστερα UK, για να επιστρέψουμε στην Βουλγαρία... Ούτε σύνδρομο καταδίωξης να είχαν. Back to icard Bulgaria λοιπόν. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από grinder_ 1
geofak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Θα κάνω ταξίδι στην Ιαπωνία. Την κάρτα την χρησιμοποιω ήδη εντός Ευρώπης. Το ερωτημα μου ειναι, ανοιγω JPY λογαριασμο, κανω μεταφορα Χ ποσο σε αυτον και ειμαι ΟΚ μετά για οποιαδήποτε συναλλαγή εκεί (ειδικά POS) ή υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με εδώ;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, grinder_ είπε Ε καλά, όλα εξαιρετικά νέα είναι. Πρώτα Λουξεμβούργο, μετά Μάλτα, ύστερα UK, για να επιστρέψουμε στην Βουλγαρία... Ούτε σύνδρομο καταδίωξης να είχαν. Back to icard Bulgaria λοιπόν. Όλα γίνονται για καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας και ασφάλεια των πελατών. Το ύστερα UK που γράφεις δεν είναι σωστό, UK πήγε η myPOS ή LeuPay πήγε Βουλγαρία.
33dag Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, VICKR είπε μολις μου ηρθε email πως το IBAN του LeuPay λογαριασμου αλλαζει απο 2 Απριλιου και γινεται BG με swift/bic INTFBGSF και θα ειναι στην iCard με εδρα τη Βουλγαρια. Satabank τελος. εξαιρετικο νεο και αυτο. Γιατί είναι καλύτερα στη Βουλγαρία; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από 33dag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα