Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να κάνω νεα πραγγελία κάρτας στο USD λογαριασμό μου και μου βγάζει μήνυμα ότι αυτό δεν είναι πλέον εφικτό. Στα υπόλοιπα νομίσματα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρει κανείς κάτι ?

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Έχω μια πρακτική δυσκολία στην δημιουργία του free account μου στη Leupay.

Δεν γνωρίζω τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο UIN και που το βρίσκω σαν στοιχείο.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση στο νήμα του θέματος γι' αυτό και ρωτάω.....

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Στις 1/31/2018 στις 4:55 ΜΜ, Tiroyri1984 είπε

Καλησπέρα παιδιά

Έχω μια πρακτική δυσκολία στην δημιουργία του free account μου στη Leupay.

Δεν γνωρίζω τι πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο UIN και που το βρίσκω σαν στοιχείο.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω την απάντηση στο νήμα του θέματος γι' αυτό και ρωτάω.....

Ευχαριστώ πολύ!

UIN = Unique Identification Number κάτι που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε (πχ στη Ρουμανία το έχουν) άρα σε αυτό το πεδίο βάζεις το ΑΦΜ σου (το οποίο ΑΦΜ βάζεις και παρακάτω).

Στις 1/24/2018 στις 5:02 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Αν και έψαξα στο site της Leupay δεν βρήκα κάτι. Η κάρτα mastercard που εκδίδει υποστηρίζει 3d Secure;

η κάρτα είναι πλέον VISA και αν θυμάμαι καλά δεν υποστηρίζει 3D.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, VICKR είπε

UIN = Unique Identification Number κάτι που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε (πχ στη Ρουμανία το έχουν) άρα σε αυτό το πεδίο βάζεις το ΑΦΜ σου (το οποίο ΑΦΜ βάζεις και παρακάτω).

Δεν θυμάμαι να είχα εισάγει πουθενά το ΑΦΜ μου εγώ όταν είχα γραφτεί στη Leupay. Δεν το έχει η Leupay το ΑΦΜ μου. Σαν UIN είχα βάλει τον αριθμό ταυτότητας.

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.
9 ώρες πριν, theopan είπε

Δεν θυμάμαι να είχα εισάγει πουθενά το ΑΦΜ μου εγώ όταν είχα γραφτεί στη Leupay. Δεν το έχει η Leupay το ΑΦΜ μου. Σαν UIN είχα βάλει τον αριθμό ταυτότητας.

πλεον το ζηταει ως Tax ID number.

https://leupay.eu/en/enroll/grc/personal 

μακαρι και η LeuPay να γυρισει τα IBAN της σε GB οπως η myPOS.

Δημοσ.

Εληξε σε κάποιον η αρχική κάρτα mastercard που έδινε η leupay? Tί του έστειλαν; visa, mastercard?

Επίσης την έστειλαν μόνοι τους ή έπρεπε να το αιτηθεις; Υπήρχε κάποια χρέωση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Εληξε σε κάποιον η αρχική κάρτα mastercard που έδινε η leupay? Tί του έστειλαν; visa, mastercard?

Η δικη μου ληγει τον 03/18. Την περασμενη Τριτη ελαβα mail που μου ζητάει να κανω επιβεβαίωση της ταχυδρομικής μου διευθυνσης για να προχωρησουν στην αποστολή νεας καρτας

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alfeios είπε

Η δικη μου ληγει τον 03/18. Την περασμενη Τριτη ελαβα mail που μου ζητάει να κανω επιβεβαίωση της ταχυδρομικής μου διευθυνσης για να προχωρησουν στην αποστολή νεας καρτας

Θα από τα ίδια και σε εμένα

Επιβεβαίωση ταχυδρομικής διεύθυνσης ήθελαν ώστε να προχωρήσουν σε αποστολή της καινούργια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spartak1 είπε

Visa θα στειλουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις μου ηρθε email πως το IBAN του LeuPay λογαριασμου αλλαζει απο 2 Απριλιου και γινεται BG με swift/bic INTFBGSF και θα ειναι στην iCard με εδρα τη Βουλγαρια.

Satabank τελος.

εξαιρετικο νεο και αυτο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε καλά, όλα εξαιρετικά νέα είναι.

Πρώτα Λουξεμβούργο, μετά Μάλτα, ύστερα UK, για να επιστρέψουμε στην Βουλγαρία...

Ούτε σύνδρομο καταδίωξης να είχαν.:P

Back to icard Bulgaria λοιπόν.

Επεξ/σία από grinder_
  • Like 1
Δημοσ.

Θα κάνω ταξίδι στην Ιαπωνία. Την κάρτα την χρησιμοποιω ήδη εντός Ευρώπης. Το ερωτημα μου ειναι, ανοιγω JPY λογαριασμο, κανω μεταφορα Χ ποσο σε αυτον και ειμαι ΟΚ μετά για οποιαδήποτε συναλλαγή εκεί (ειδικά POS) ή υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με εδώ;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Ε καλά, όλα εξαιρετικά νέα είναι.

Πρώτα Λουξεμβούργο, μετά Μάλτα, ύστερα UK, για να επιστρέψουμε στην Βουλγαρία...

Ούτε σύνδρομο καταδίωξης να είχαν.:P

Back to icard Bulgaria λοιπόν.

Όλα γίνονται για καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας και ασφάλεια των πελατών.

Το ύστερα UK που γράφεις δεν είναι σωστό, UK πήγε η myPOS ή LeuPay πήγε Βουλγαρία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, VICKR είπε

μολις μου ηρθε email πως το IBAN του LeuPay λογαριασμου αλλαζει απο 2 Απριλιου και γινεται BG με swift/bic INTFBGSF και θα ειναι στην iCard με εδρα τη Βουλγαρια.

Satabank τελος.

εξαιρετικο νεο και αυτο.

Γιατί είναι καλύτερα στη Βουλγαρία;

Επεξ/σία από 33dag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...