molot12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, nemesi54 είπε Μα μου το είπε ο άνθρωπος ότι κάτι θα κάνει ο ίδιος και αφού το έκανε μου ζήτησε να στείλω εκ νέου μνμ. Δεν θα παραθέσω ακριβώς τι ειπώθηκε αλλά για μεγαλύτερη ακρίβεια θα σου πω ότι με πηρε 2 φορές μέσα σε 1 ώρα ( στο ενδιάμεσο έκανε ότι έκανε απο την πλευρά του.) ΟΚ μπορεί όντως να έφταιγε το σύστημά τους και όχι η τηλεφωνική εταιρεία (είπα ίσως...) η ουσία είναι οτι το support τους όντως προσπαθεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα, δεν τους έχω μεγάλη εμπιστοσύνη (δεν είναι τράπεζα ) αλλά το σωστό να λέγεται. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από molot12
Moebius Fields Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά, Μπορεί το θέμα να έχει επαναληφθεί στο νήμα, όμως είναι πάνω από 200+ σελίδες για να το ψάξω. Επομένως το αναφέρω με τις ερωτήσεις μου κι όποιος καλός συναθλητής, ας απαντήσει. Για μια Ατομική επιχείρηση εγγεγραμμένη στα μητρώα της Ελλάδος, που εκδίδει παραστατικό τιμολόγιο αποκλειστικά και μόνο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές, δηλαδή πληρωμή από χώρες ΕΕ. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί εν Ελλάδι είναι υπό κατάσχεση για χρέη στο αδηφάγο Δημόσιο. Η σκέψη είναι να ανοιχτεί ένας business account στη Leypay όπου να μπαίνουν τα εμβάσματα του εξωτερικού εκεί, έναντι νόμιμων εκδιδομένων τιμολογίων από Ελλάδα. Μπορεί να βάλει χέρι το ελληνικό Δημόσιο στο λογαριασμό της Leupay λόγω του καθεστώτος κατάσχεσης στους ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς; Μπορεί μια PLC του Λονδίνου να πληρώσει στο λογαριασμό της Leupay λόγω του ότι είναι ένα IBAN; Έχει κανένας εμπειρία από τέτοιες δοσοληψίες; Η περίπτωση είναι για χρήματα καθαρά από διαμεσολάβηση πωλήσεων. Τα χρήματα, λέμε τώρα, που θα βρίσκονται στη Leupay είναι εγγυημένα μέχρι κάποιου ποσού; Μπορεί κάποιος με την debit card που εκδίδει η Leupay να σηκώσει στην Ελλάδα μετρητά; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Moebius Fields
theopan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς εννοείς το "οι τραπεζικοί λογαριασμοί εν Ελλάδι είναι υπό κατάσχεση για χρέη στο αδηφάγο Δημόσιο" αλλά συνοπτικά η απάντηση είναι ότι δεν έχει καμία υποχρέωση συμμόρφωσης με τον Κ.Ε.Δ.Ε (Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων) η Leupay εφόσον δεν έχει καν τραπεζική άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα. Σε αντίθεση λοιπόν με τα δικά μας τα καλά και τα "πρόθυμα" -τραπεζικά- παιδιά που είπαν ναι σε όλα όσα τους ζήτησαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις και μετατράπηκαν σε παραρτήματα της εφορίας, οχι δεν μπορεί να ακουμπήσει τίποτα το Ελληνικό δημόσιο (τουλάχιστον όχι εύκολα) στη Leupay παρά μόνο αν παραβιάσεις την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί "ξεπλύματος" χρήματος. Εγγύηση για τα ποσά που καταθέτεις δεν παρέχεται μπορείς όμως να κοιτάξεις για αντίστοιχο λογαριασμό στη Ν26 η οποία παρέχει τέτοια εγγύηση. Πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί εφόσον όπως λες παρέχεις υπηρεσίες μόνο προς την Ε.Ε. κάθεσαι κι έχεις έδρα ακόμα εδώ και δεν τους στέλνεις στον αγύριστο να μεταφέρεις έδρα σε καμιά Εσθονία (που αν και δεν είναι "φορολογικός παράδεισος" είναι απίστευτα οργανωμένη διοικητικά χώρα και γίνονται τα πάντα ηλεκτρονικά) ή σε κανέναν παράδεισο όπως η Βουλγαρία και η Κύπρος. Μακάρι να είχα την τύχη σου να μπορώ να το κάνω. Θα έκλεινα τα πάντα και θα έφευγα αυθημερόν! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από theopan
Moebius Fields Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, theopan είπε Δεν καταλαβαίνω πως ακριβώς εννοείς το "οι τραπεζικοί λογαριασμοί εν Ελλάδι είναι υπό κατάσχεση για χρέη στο αδηφάγο Δημόσιο" αλλά συνοπτικά η απάντηση είναι ότι δεν έχει καμία υποχρέωση συμμόρφωσης με τον Κ.Ε.Δ.Ε (Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων) η Leupay εφόσον δεν έχει καν τραπεζική άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα. Σε αντίθεση λοιπόν με τα δικά μας τα καλά και τα "πρόθυμα" -τραπεζικά- παιδιά που είπαν ναι σε όλα όσα τους ζήτησαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις και μετατράπηκαν σε παραρτήματα της εφορίας, οχι δεν μπορεί να ακουμπήσει τίποτα το Ελληνικό δημόσιο (τουλάχιστον όχι εύκολα) στη Leupay παρά μόνο αν παραβιάσεις την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί "ξεπλύματος" χρήματος. Εγγύηση για τα ποσά που καταθέτεις δεν παρέχεται μπορείς όμως να κοιτάξεις για αντίστοιχο λογαριασμό στη Ν26 η οποία παρέχει τέτοια εγγύηση. Πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί εφόσον όπως λες παρέχεις υπηρεσίες μόνο προς την Ε.Ε. κάθεσαι κι έχεις έδρα ακόμα εδώ και δεν τους στέλνεις στον αγύριστο να μεταφέρεις έδρα σε καμιά Εσθονία (που αν και δεν είναι "φορολογικός παράδεισος" είναι απίστευτα οργανωμένη διοικητικά χώρα και γίνονται τα πάντα ηλεκτρονικά) ή σε κανέναν παράδεισο όπως η Βουλγαρία και η Κύπρος. Μακάρι να είχα την τύχη σου να μπορώ να το κάνω. Θα έκλεινα τα πάντα και θα έφευγα αυθημερόν! αν ήμουν σόλο παρτίδα είχα φύγει ήδη...και μην τον είδατε τον Παναή... τώρα την Ν26 θα την τσεκάρω. Εσθονία/ Κύπρος...και πως δικαιολογείς τις 183 μέρες εκτός που θέλει το σύστημα;
theo-gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Moebius Fields είπε αν ήμουν σόλο παρτίδα είχα φύγει ήδη...και μην τον είδατε τον Παναή... τώρα την Ν26 θα την τσεκάρω. Εσθονία/ Κύπρος...και πως δικαιολογείς τις 183 μέρες εκτός που θέλει το σύστημα; Τσέκαρε εαν θες και payoneer ή Revolut.
mngplus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο στη LeuPay που να μην χρεώνεσαι; (Ευρωπαικό νούμερο αφού δεν υπάρχει περιαγωγή;) Δοκίμασα στο +356... και με χρέωσε. Επίσης μιλάει κάποιος ελληνικά; Ευχαριστώ!
theo-gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mngplus είπε Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο στη LeuPay που να μην χρεώνεσαι; (Ευρωπαικό νούμερο αφού δεν υπάρχει περιαγωγή;) Δοκίμασα στο +356... και με χρέωσε. Επίσης μιλάει κάποιος ελληνικά; Ευχαριστώ! 0044 20 3129 0935 με χρέωση σταθερού Αγγλίας και ζήτα να σε εξυπηρετησουν στα ελληνικά. Θα σε καλέσουν πίσω στο κινητό που έχεις δηλωσει.
mngplus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, theo-gr είπε 0044 20 3129 0935 με χρέωση σταθερού Αγγλίας και ζήτα να σε εξυπηρετησουν στα ελληνικά. Θα σε καλέσουν πίσω στο κινητό που έχεις δηλωσει. Σε ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα όμως και δεν λειτουργεί. Θα δοκιμάσω όμως αργότερα πάλι.
theopan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 9/1/2018 στις 10:49 ΜΜ, Moebius Fields είπε Εσθονία/ Κύπρος...και πως δικαιολογείς τις 183 μέρες εκτός που θέλει το σύστημα; Νοικιάζεις ένα χώρο για την έδρα σου κι έχεις ένα λογαριασμό π.χ. ρεύματος να τρέχει. Δεν μπορεί να αποδείξει κανείς ότι δεν ήσουν εκεί 183 μέρες. Διαβατήρια δεν σφραγίζονται για μετακινήσεις εντός Ε.Ε. Κι ακόμα κι αυτό αν δεν κάνεις, αρκεί να φορολογείσαι εκεί και για την όποια διαφορά μόνο εδώ. Υπάρχουν τρόποι ανάλογα το τι δραστηριότητα έχεις και το όφελος και μόνο από τις εδώ γελοία υψηλές ασφ. εισφορές πλέον είναι δεδομένο. Τέλος πάντων βγάλε και Leupay και Ν26. Κέρδος θα έχεις από κάθε άποψη από το να ασχολείσαι με τις Ελληνικές.
mngplus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Πήγα σήμερα να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής στη LeuPay και μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω 15 Ευρώ για να το κάνω αυτό. Πλήρωσα σε ένα POS και δεν έβγαλε απόδειξη και μου είπαν να ξαναπληρώσω στο δίπλα POS (χωρίς να ξέρω ότι είχε γίνει η χρέωση). ΤΙ ισχύει ξέρετε;
theo-gr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, mngplus είπε Καλησπέρα, Πήγα σήμερα να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής στη LeuPay και μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω 15 Ευρώ για να το κάνω αυτό. Πλήρωσα σε ένα POS και δεν έβγαλε απόδειξη και μου είπαν να ξαναπληρώσω στο δίπλα POS (χωρίς να ξέρω ότι είχε γίνει η χρέωση). ΤΙ ισχύει ξέρετε; Σε πρώτη φάση επικοινωνεις με το κατάστημα για έλεγχο και αντιλογισμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/9/2018 στις 1:55 ΜΜ, Moebius Fields είπε Καλή χρονιά, Μπορεί το θέμα να έχει επαναληφθεί στο νήμα, όμως είναι πάνω από 200+ σελίδες για να το ψάξω. Επομένως το αναφέρω με τις ερωτήσεις μου κι όποιος καλός συναθλητής, ας απαντήσει. Για μια Ατομική επιχείρηση εγγεγραμμένη στα μητρώα της Ελλάδος, που εκδίδει παραστατικό τιμολόγιο αποκλειστικά και μόνο για ενδοκοινοτικές συναλλαγές, δηλαδή πληρωμή από χώρες ΕΕ. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί εν Ελλάδι είναι υπό κατάσχεση για χρέη στο αδηφάγο Δημόσιο. Η σκέψη είναι να ανοιχτεί ένας business account στη Leypay όπου να μπαίνουν τα εμβάσματα του εξωτερικού εκεί, έναντι νόμιμων εκδιδομένων τιμολογίων από Ελλάδα. Μπορεί να βάλει χέρι το ελληνικό Δημόσιο στο λογαριασμό της Leupay λόγω του καθεστώτος κατάσχεσης στους ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς; Μπορεί μια PLC του Λονδίνου να πληρώσει στο λογαριασμό της Leupay λόγω του ότι είναι ένα IBAN; Έχει κανένας εμπειρία από τέτοιες δοσοληψίες; Η περίπτωση είναι για χρήματα καθαρά από διαμεσολάβηση πωλήσεων. Τα χρήματα, λέμε τώρα, που θα βρίσκονται στη Leupay είναι εγγυημένα μέχρι κάποιου ποσού; Μπορεί κάποιος με την debit card που εκδίδει η Leupay να σηκώσει στην Ελλάδα μετρητά; Καλησπέρα και καλή χρονιά. Δε σε ακουμπάει κανείς για χρέη σε λογ/μους εξωτερικού (εκτός και αν χρωστάς τπτ μύρια όποτε εκεί αλλάζει το πράγμα). Μπορεις κανονικότατα να δέχεσαι εμβάσματα στο IBAN του λογμου σου και να χρησιμοποιείς την κάρτα σου για αναλήψεις ή αγορές. Εγγύηση δεν υπάρχει. Οι λογαριασμοι αυτοί είναι για να κάνεις τη δουλεία σου και να κινείς το χρήμα και όχι να το στοκάρεις. Εγώ στη θέση σου (εκτός φυσικά από μεταφορά έδρας όπως έγαψε ο theopan) θα άνοιγα καλύτερα για την εταιρεία μου myPOS λογαριασμό. Σου παρέχει ότι και η LeuPay αλλά μπορείς να δέχεσαι και πληρωμές με κάρτα. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/3/2018 στις 2:02 ΜΜ, snapy13 είπε Καλημέρα. Σήμερα έλαβα την κάρτα από leupay (visa prepaid). Προσπαθησα να συνδέσω στο PayPal και τον λογαριασμό Iban και την κάρτα αλλά δεν δέχεται τίποτα από τα δύο. Τι παίζει; Πριν λίγο μου απάντησαν από το PayPal ότι θα πρέπει ο τραπεζικός λογαριασμός θα πρέπει να είναι από την ίδια χώρα που είσαι συνδεδεμένος στο PayPal. Κανένα νέο σχετικά; Πως το έλυσες;
snapy13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/17/2018 στις 4:38 ΜΜ, FaTaL_ErrOr είπε Κανένα νέο σχετικά; Πως το έλυσες; Σε νεο λογαριασμο paypal τα δεχτηκε αμεσως.
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Αν και έψαξα στο site της Leupay δεν βρήκα κάτι. Η κάρτα mastercard που εκδίδει υποστηρίζει 3d Secure;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα