Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλή χρονιά

εμένα η τράπεζα έχει αλλάξει δεν υπάρχει πια η ipay πουθενά στο site

επίσης το πρόβλημα με το iban στο δολάριο το έχω και εγώ, δηλαδή οι κάρτες που είχαμε σε δολάριο καταργήθηκαν?

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλή χρονιά

εμένα η τράπεζα έχει αλλάξει δεν υπάρχει πια η ipay πουθενά στο site

επίσης το πρόβλημα με το iban στο δολάριο το έχω και εγώ, δηλαδή οι κάρτες που είχαμε σε δολάριο καταργήθηκαν?

αν πας στο funding --> bank transfers τι σου λεει ;;;

ακυρο... αλλαξε και σε εμενα. ολα ειναι Satabank.

BEN: Ονομα ιδιοκτητη λογαριασμου

IBAN: MTXXSTBAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX (οπου ΧΧΧ αριθμοι)

Bank: SATABANK P.L.C

BIC/SWIFT: STBAMTMT

προφανως το IT τους δουλευει στο full σημερα αρα λογικα και το θεμα με τους λογαριασμους σε USD θα το φτιαξουν

Δημοσ.
Αν ενδιαφερει καποιον, μολις δημιουργησα δευτερο λογαριασμο σε δολλαριο και επισης ΔΕΝ εμφανιζει IBAN.

Ασχετα με αυτο, την Δευτερα θα δοκιμασω να συνδεσω με λογαριασμο paypal(add and link) την καρτα leupay. 

Οταν συνεδεσα την revolut ο κωδικος επιβεβαιωσης φανηκε αμεσα στην εφαρμογη.

1. Οταν κανω την ιδια διαδικασια με leupay, θα φανει ο κωδικος αμεσα καπου στην ιστοσελιδα της leupay; 

Ή πρεπει να παρω καπου τηλεφωνα για να μαθω τον κωδικο;

Ή θα μου αποσταλει ο κωδικος απο την  leupay σε sms;

Ή ο κωδικος φαινεται μεσω ebanking της τραπεζας που εχω δηλωμενο λογαριασμο(λογαριασμο ελληνικης τραπεζας, οχι συνδεδεμενες καρτες) στο paypal;

2. Οταν τελικα επιβεβαιωθει  η καρτα leupay για χρηση με paypal, μπορω να χρησιμοποιω τον λογαριασμο που δημιουργησα σε δολλαρια;

Ή ειμαι υποχρεωμενος να δωσω 10 ευρω και να παραγγειλω και δευτερη καρτα  leupay που θα αντιστοιχει στο λογαριασμο αυτο με δολλαρια;

3. Καταφερε κανεις να συνδεσει μεχρι τωρα σε λογαριασμο leupay χρεωστικη πειραιως ή χρεωστικη eurobank;

Δημοσ.

Sahanaki 4  

Ναι γίνεται, έχω φορτίσει τον leupay λογαριασμό μου δυο φορές ως τώρα με ποσα 200 ευρώ μέσω prepaid πειραιως άμεσα με 2% προμήθεια επι του ποσού.  Δηλαδή στα 200 ευρώ προμήθεια 2 ευρώ αν όμως δεν βιάζεσαι στείλε τραπεζικό έμβασμα (1 ευρώ προμήθεια ανεξαρτήτως ποσού).

Η σύνδεση με το paypal εγινε επίσης πολύ εύκολα δεν χρειάζεται να πάρεις τηλ. θα περάσεις την κάρτα στο λογαριασμό paypal θα σου κάνει μια κράτηση  1,5 ευρώ προσωρινά (θα στα επιστρέψει αργότερα) θα πληκτρολογήσεις τον 4ψηφιο κωδικό που θα φανει στη συναλλαγή με το paypal και έτοιμος. 

Για δολλάρια....δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Sahanaki 4  

... θα πληκτρολογήσεις τον 4ψηφιο κωδικό που θα φανει στη συναλλαγή με το paypal και έτοιμος. 

.....

Αν και prepaid ειναι η προπληρωμενη και οχι η χρεωστικη, ευχαριστω  για την απαντηση, molot 12. Καλο ακουγεται που σου εγινε δεκτη.

Στο θεμα του 4-ψηφιου, οταν λες θα φανει στην συναλλαγη, που ακριβως φαινεται; σε sms; e-banking; ιστοσελιδα;

Δημοσ.

Ρε παιδια εκανα λογαριασμο εχθες και ολα οκ.

Εκανα και παραγγελια με απλο ταχυδρομειο την καρτα εστειλα τα απαραιτητα εγγραφα και ημουν οκ.

Κανω logout και παω να μπω σημερα και μ λεει incorrect password or email ενω τα βαζω σωστα.παταω reset password και μ λεει βαλε μαιλ.βαζω και λεει δεν υπαρχει.τι εγινε;;εστειλα μαιλ και στο support τους.

Δημοσ.

Ενημερωση: εκανα συνδεση της καρτας με λογαριασμο paypal

Η διαδικασια γινεται μεσα απο την ιστοσελιδα paypal, οπως και με ολες τις αλλες καρτες που θελει καποιος να συνδεσει.

Για οποιον εχει την απορια που ειχα, η συναλλαγη φαινεται στην ιστοσελιδα της leupay.

Κανει login δηλαδη το μελος και πηγαινει εκει που λεει transactions(συναλλαγες).

Βλεπει ΑΜΕΣΑ τον 4-ψηφιο κωδικο εκει.

Πηγαινει μετα ξανα στον λογαριασμο που εχει στο paypal, πηγαινει profile-confirm card και πληκτρολογει τον 4-ψηφιο κωδικο.

Δημοσ.

Σήμερα είδα τα νέα IBAN τα οποία έχουν 31 ψηφία

ενώ από ότι ξέρω τα ευρωπαϊκά ΙΒΑΝ έχουν 27.

αν προσεξεις εχει και αλλα γραμματα μεσα το ΙΒΑΝ (και δε λεω για το αρχικο MT) οι αριθμοι μονο ειναι 27

Ρε παιδια εκανα λογαριασμο εχθες και ολα οκ.

Εκανα και παραγγελια με απλο ταχυδρομειο την καρτα εστειλα τα απαραιτητα εγγραφα και ημουν οκ.

Κανω logout και παω να μπω σημερα και μ λεει incorrect password or email ενω τα βαζω σωστα.παταω reset password και μ λεει βαλε μαιλ.βαζω και λεει δεν υπαρχει.τι εγινε;;εστειλα μαιλ και στο support τους.

λογικα κατι εχεις κανει λαθος στη καταχωρηση του email κατα την εγγραφη. θα σου πει το support

Δημοσ.

Λες να εκανα 2 φορες λαθος και στις 2 φορμες; μ φαινεται ειχε βαλε μαιλ και επιβεβαιωση μαιλ κατα την εγγραφη μου. Αν θυμαμαι καλα βεβαια.

Αν εχω κανει λαθος το μαιλ (που δεν νομιζω) τωρα π εστειλα τα εγγραφα μου κ διευθυνση αποστολης γ την καρτα λες να εχω θεμα;

Το support ποσο κανει να απαντησει συνηθως;

Δημοσ.

Λες να εκανα 2 φορες λαθος και στις 2 φορμες; μ φαινεται ειχε βαλε μαιλ και επιβεβαιωση μαιλ κατα την εγγραφη μου. Αν θυμαμαι καλα βεβαια.

Αν εχω κανει λαθος το μαιλ (που δεν νομιζω) τωρα π εστειλα τα εγγραφα μου κ διευθυνση αποστολης γ την καρτα λες να εχω θεμα;

Το support ποσο κανει να απαντησει συνηθως;

νομιζω για τον κωδικο σε ρωταει 2 φορες. τεσπα θα την βρεις την ακρη με το support

Δημοσ.

ναι δικιο εχεις μονο γ τον κωδικο ρωταει 2 φορες..τωρα τ ειδα.

Ελπιζω να απαντησει συντομα το support να δω τι εχει γινει

Ευχαριστώ πολυ κ καλη χρονια

Δημοσ.

ναι δικιο εχεις μονο γ τον κωδικο ρωταει 2 φορες..τωρα τ ειδα.

Ελπιζω να απαντησει συντομα το support να δω τι εχει γινει

Ευχαριστώ πολυ κ καλη χρονια

αργουν λιγο αλλα απαντουν, πιστευω θα βγαλεις ακρη (εδω εχει βγει ακρη για πολυ χειροτερα). καλη χρονια και σε εσενα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...