tarantules Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 @molot12 : Φυσικά και είναι πρόβλημα της leupay.Κάθε φορά που τους στέλνω email με τα transactions μου απαντάνε μετά από μέρες οτι το ποσό επεστράφη αλλά μέχρι εκεί. Ούτε εξηγήσεις γιατί έγινε , ούτε ιδρώνουν σε απειλές από μέρους μου οτι θα καταργήσω το λογαριασμό. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω paypal.Είχα διπλοχρέωση και από ελληνικό κατάστημα και από αγορά ebay.Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο πωλητή. Όλες οι αγορές από υπολογιστή έγιναν.Αλλά όλα αυτά που ρωτάς δεν έχουν κανένα νόημα.Μόνο οι ίδιοι ξέρουν να πουν τί διάλο γίνεται. Προσωπικά θα την καταργήσω την κάρτα γιατί δεν γουστάρω να είμαι όλη μέρα πίσω από ένα pc και να ελέγχω αν με διπλοχρεώσανε κάθε τρεις και λίγο.
alfeios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 @molot12 : Φυσικά και είναι πρόβλημα της leupay.Κάθε φορά που τους στέλνω email με τα transactions μου απαντάνε μετά από μέρες οτι το ποσό επεστράφη αλλά μέχρι εκεί. Ούτε εξηγήσεις γιατί έγινε , ούτε ιδρώνουν σε απειλές από μέρους μου οτι θα καταργήσω το λογαριασμό. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω paypal.Είχα διπλοχρέωση και από ελληνικό κατάστημα και από αγορά ebay.Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο πωλητή. Όλες οι αγορές από υπολογιστή έγιναν.Αλλά όλα αυτά που ρωτάς δεν έχουν κανένα νόημα.Μόνο οι ίδιοι ξέρουν να πουν τί διάλο γίνεται. Προσωπικά θα την καταργήσω την κάρτα γιατί δεν γουστάρω να είμαι όλη μέρα πίσω από ένα pc και να ελέγχω αν με διπλοχρεώσανε κάθε τρεις και λίγο. O molot12 Προσπαθει να βρει τι φταιει για να προστατεψει και εσενα και ολους εμας. Μην εισαι αρνητικος, ασχετα αν εσυ εχει αποφασισει ηδη τι φταιει. Στα φορουμ γινονται συζητησεις
theopan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοείς να γίνω πιο συγκεκριμένος ; Έχει σημασία το που και το πως της αγοράς; Ψιλοπράγματα από ebay παραγγέλνω. Φυσικά και έχει σημασία το που και το πως της αγοράς! π.χ. για πληρωμή σε POS είναι διόλου απίθανο να συμβεί όχι μόνο με τη leupay αλλά με οποιαδήποτε κάρτα.
ppetr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα μου διπλοχρεωσε η Εθνικη, ολο το ποσο και μια δοση απο αυτο. Δε βρηκα ποτε ποιος εφταιγε, τελικα πιστωθηκε με την ημερομηνια της χρεωσης (παλαιοτερη)
molot12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 @molot12 : Φυσικά και είναι πρόβλημα της leupay.Κάθε φορά που τους στέλνω email με τα transactions μου απαντάνε μετά από μέρες οτι το ποσό επεστράφη αλλά μέχρι εκεί. Ούτε εξηγήσεις γιατί έγινε , ούτε ιδρώνουν σε απειλές από μέρους μου οτι θα καταργήσω το λογαριασμό. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω paypal.Είχα διπλοχρέωση και από ελληνικό κατάστημα και από αγορά ebay.Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο πωλητή. Όλες οι αγορές από υπολογιστή έγιναν.Αλλά όλα αυτά που ρωτάς δεν έχουν κανένα νόημα.Μόνο οι ίδιοι ξέρουν να πουν τί διάλο γίνεται. Προσωπικά θα την καταργήσω την κάρτα γιατί δεν γουστάρω να είμαι όλη μέρα πίσω από ένα pc και να ελέγχω αν με διπλοχρεώσανε κάθε τρεις και λίγο. Ειναι όντως περίεργο να επαναλαμβάνεται η ίδια συναλλαγή μετά απο 3 ή και 5 ημέρες ... Εστειλες τα screenshots στη leupay και δεν σου εξήγησαν γιατί έγιναν ; Οι συναλλαγές έγιναν με τη νέα τους κάρτα Visa ; Επέμεινε να μάθεις το γιατί μην το αφήνεις, μπορεί να είναι πρόβλημα στην εκκαθάριση των συναλλαγών της leupay (αλλά γιατί δεν εμφανίζεται και σε άλλους ; ), υπάρχει περίπτωση υπάλληλος της εταιρείας να καλύπτει το ποσό που ''προσωρινά καρπώνεται'' και ξαναχτυπάει την συναλλαγή μετά απο κάποιες μέρες .... ψάξτο ! Y.Γ. Κατι τελευταίο, τραβηγμένο αλλά τσέκαρέ το, υπάρχει περίπτωση να έχεις δώσει το ΟΚ στο paypal να επαλαμβάνει περιοδικά μια συναλλαγή ;
tarantules Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στις 12/28/2017 στις 9:49 ΜΜ, molot12 είπε Ειναι όντως περίεργο να επαναλαμβάνεται η ίδια συναλλαγή μετά απο 3 ή και 5 ημέρες ... Εστειλες τα screenshots στη leupay και δεν σου εξήγησαν γιατί έγιναν ; Οι συναλλαγές έγιναν με τη νέα τους κάρτα Visa ; Επέμεινε να μάθεις το γιατί μην το αφήνεις, μπορεί να είναι πρόβλημα στην εκκαθάριση των συναλλαγών της leupay (αλλά γιατί δεν εμφανίζεται και σε άλλους ; ), υπάρχει περίπτωση υπάλληλος της εταιρείας να καλύπτει το ποσό που ''προσωρινά καρπώνεται'' και ξαναχτυπάει την συναλλαγή μετά απο κάποιες μέρες .... ψάξτο ! Y.Γ. Κατι τελευταίο, τραβηγμένο αλλά τσέκαρέ το, υπάρχει περίπτωση να έχεις δώσει το ΟΚ στο paypal να επαλαμβάνει περιοδικά μια συναλλαγή ; Τι να μην το αφήσω.Κάτι άλλο εκτός από το να τους στέλνω email και να τους ρωτάω δεν μπορώ να κάνω. Και δεν μου απαντάνε.Απλά μου λένε κάθε φορά οτι έβαλα πίσω το ποσό και τίποτα περισσότερο.Δηλαδή τι άλλο να κάνω; Αυτό το τελευταίο με το paypal , όχι δεν ισχύει.Δεν έχω δώσει πουθενά τέτοια εντολή. Και ναι όλες οι συναλλαγές έγιναν με την νέα κάρτα.Με την παλιά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. -edit- Ορίστε και σήμερα η απάντησή τους μετά από τόσες μέρες....Τους κάνω κάθε φορά την ίδια ερώτηση , για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Πάρτε απάντηση : Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από tarantules
snapy13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Σήμερα έλαβα την κάρτα από leupay (visa prepaid). Προσπαθησα να συνδέσω στο PayPal και τον λογαριασμό Iban και την κάρτα αλλά δεν δέχεται τίποτα από τα δύο. Τι παίζει; Πριν λίγο μου απάντησαν από το PayPal ότι θα πρέπει ο τραπεζικός λογαριασμός θα πρέπει να είναι από την ίδια χώρα που είσαι συνδεδεμένος στο PayPal. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από snapy13
tarantules Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μάλον με τρολάρουν.Δεν εξηγείται αλλιώς.... Πριν λίγο μου έστειλαν να απαντήσω κατά πόσο είμαι ευχαριστημένος με τις "υπηρεσίες" τους... Έφαγαν κι εκεί το ξεχέσιμό τους.Πάμε για Revolut πλέον Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από tarantules
nemesi54 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/12/2017 στις 9:49 ΠΜ, torq είπε Ενεργοποίησα κάποιες visa που μου στείλανε, αλλά σε μία δε μου ήρθε το sms στο κινητό με το pin. Οπότε πρέπει να στείλω sms για να μου στείλουν το pin? Μέσα από το account μου δεν έχει επιλογή; Μια απο τα ιδια και σε έμενα. Στην 1η ήρθε κανονικά το pin αλλα στη 2η οχι. Τους έστειλα mail και μου απάντησαν οτι το σύστημά τους δείχνει οτι έλαβα κανονικα pin και για την 2η κάρτα! Πιάστ' αυγό και κούρευτο δλδ. Ξαναέστειλα sms αλλά δεν μου στέλνει pin. Κάποιος με ανάλογη εμπειρία υπάρχει να μου πει τι άλλο να κανω?
spartak1 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nemesi54 είπε Μια απο τα ιδια και σε έμενα. Στην 1η ήρθε κανονικά το pin αλλα στη 2η οχι. Τους έστειλα mail και μου απάντησαν οτι το σύστημά τους δείχνει οτι έλαβα κανονικα pin και για την 2η κάρτα! Πιάστ' αυγό και κούρευτο δλδ. Ξαναέστειλα sms αλλά δεν μου στέλνει pin. Κάποιος με ανάλογη εμπειρία υπάρχει να μου πει τι άλλο να κανω? Aν έχεις άλλο κινητό βάλε σε αυτό την κάρτα sim και στείλε μήνυμα απο αυτό. Αν όχι πρέπει να στείλεις ξανά μήνυμα απο αυτο που έχεις. Δυστυχως δεν έχουν άλλο τρόπο αποστολής του πιν... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από spartak1
torq Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, nemesi54 είπε Μια απο τα ιδια και σε έμενα. Στην 1η ήρθε κανονικά το pin αλλα στη 2η οχι. Τους έστειλα mail και μου απάντησαν οτι το σύστημά τους δείχνει οτι έλαβα κανονικα pin και για την 2η κάρτα! Πιάστ' αυγό και κούρευτο δλδ. Ξαναέστειλα sms αλλά δεν μου στέλνει pin. Κάποιος με ανάλογη εμπειρία υπάρχει να μου πει τι άλλο να κανω? έστειλα 2 φορές μήνυμα. απάντηση δε πήρα. χρεώθηκα κανονικά για τα μηνύματα vodafone έχω. θα τους στείλω κι ένα mail, μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να μου στείλουν το pin. άντε να δούμε θα βγάλουμε άκρη ή θα μου πούνε να στείλω πάλι μήνυμα
nemesi54 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, torq είπε έστειλα 2 φορές μήνυμα. απάντηση δε πήρα. χρεώθηκα κανονικά για τα μηνύματα vodafone έχω. θα τους στείλω κι ένα mail, μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να μου στείλουν το pin. άντε να δούμε θα βγάλουμε άκρη ή θα μου πούνε να στείλω πάλι μήνυμα 4 έχω στείλει με Cosmote. Εννοείται ότι χρεώθηκα κανονικά. Αλλο τρόπο δεν έχουν, μου το είπαν στο mail. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτο το "σύστημα".
nemesi54 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν από 20 λεπτά χτύπησε το κντ μου και ήταν αριθμός εξωτερικού και συγκεκριμένα από Βάρνα! Μίλησα με τον Πητερ στα Αγγλικά. Μου ζήτησε να ξαναστείλω μνμ αφού προηγουμένως κάτι έκανε ο ίδιος. Ολα δούλεψαν όπως έπρεπε και από ότι κτλβα ήταν δικό τους το πρόβλημα. Το μόνο που έκανα για να "προκαλέσω" το τηλεφώνημα από μέρους τους ήταν να επιμείνω στα mail μου. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από nemesi54
molot12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, nemesi54 είπε Πριν από 20 λεπτά χτύπησε το κντ μου και ήταν αριθμός εξωτερικού και συγκεκριμένα από Βάρνα! Μίλησα με τον Πητερ στα Αγγλικά. Μου ζήτησε να ξαναστείλω μνμ αφού προηγουμένως κάτι έκανε ο ίδιος. Ολα δούλεψαν όπως έπρεπε και από ότι κτλβα ήταν δικό τους το πρόβλημα. Το μόνο που έκανα για να "προκαλέσω" το τηλεφώνημα από μέρους τους ήταν να επιμείνω στα mail μου. Kαλά μην είσαι σίγουρος οτι έφταιγε το συστημά τους, ίσως.... αλλά στην δική μου περίπτωση έφταιγε ξεκάθαρα η Wind μου είχε ξανασυμβεί και με κάρτα άλλης εταιρείας απο εξωτερικό. Σε μένα στην δεύτερη κάρτα Visa το pin έφτασε μετά απο τρία μυνήματα (η τρίτη και τυχερή προσπάθεια σε μη ώρα αιχμής) ! Απορώ που συνέβη και με την Cosmote. Πάντως στα email ΠΑΝΤΑ απαντάνε σε λιγότερο απο 12 ώρες και η αλήθεια είναι οτι εντάξει δεν είναι τέλειοι αλλά προσπαθούν να δώσουν λύσεις πάντα. Παλιότερα είχα πρόβλημα πρόσβασης στην εφαρμογή τους leupay μέσω κινητού μόνο στο δίκτυο του σπιτιού μου, ανταλλάξαμε με το τεχνικό τμήμα τουλάχιστον 5 email και σε κάποια αναβάθμιση ξαφνικά το πρόβλημα λύθηκε ως δια μαγείας ! Υποψιάζομαι οτι η αδυναμία πρόσβασης είχε σχέση με την αρχική ταυτοποίηση του χρήστη μέσα απο τον συγκεκριμένο router μου (TP-Link TD8970 ) Τα κατάφεραν και το διόρθωσαν τελικά. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από molot12
nemesi54 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μα μου το είπε ο άνθρωπος ότι κάτι θα κάνει ο ίδιος και αφού το έκανε μου ζήτησε να στείλω εκ νέου μνμ. Δεν θα παραθέσω ακριβώς τι ειπώθηκε αλλά για μεγαλύτερη ακρίβεια θα σου πω ότι με πηρε 2 φορές μέσα σε 1 ώρα ( στο ενδιάμεσο έκανε ότι έκανε απο την πλευρά του.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα