molot12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 και γραμμενα στο κινητο ;Ποτε φιλτατε! Ειναι απλο δεν θελει κοπο, θελει τροπο Απλα μαθηματικα...πχ γεωμετρικη προοδος, αλλαγη αριθμων με συγκεκριμενο βημα αυξουσα η φθινουσα, αντιμεταθεση με ολισθηση .... Βοηθαει και στην προληψη του αλτσχαιμερ
alfeios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Ποτε φιλτατε! Ειναι απλο δεν θελει κοπο, θελει τροπο Απλα μαθηματικα...πχ γεωμετρικη προοδος, αλλαγη αριθμων με συγκεκριμενο βημα αυξουσα η φθινουσα, αντιμεταθεση με ολισθηση .... Βοηθαει και στην προληψη του αλτσχαιμερ Ωραίος !!! Καλός ημουν στα μαθηματικα , αλλα πρεπει να τα φρεσκαρω
alexiko Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Γιατι τετοιο αγχος με το pin ; Εκτος και αν βαζετε το ιδιο σε ολες τις καρτες σας Βρε συ θα χάσω το μπούσουλα με 10-15 διαφορετικά πιν, πρέπει τουλάχιστον να είναι παρόμοια για να τα θυμάμαι. Να 'ναι καλά η attica γιατί στην Πάτρα HSBC δεν έχουμε.
tab0u Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Μα αφού γράφει ότι ο αποστολέας δε χρεώθηκε χρήματα για το εμβασμα από την Αμερικάνικη τράπεζα......Αρα BEN... Αμερικανικη τραπεζα ειναι και συγκεκριμενα η Bank of America, δεν τους λες και τυχαιους Δηλαδή και μένα απίθανο μου φαινεται να εκαναν λαθος εκεινοι, ισως ο αποστολέας ή η leupay. Από την άλλη είδα την αποδειξη της συναλλαγής μετά το submission που ανέγραφε τα έξοδα που "χρεωθηκε" ο αποστολεας. Παρολο που πηγε ως ben στην leupay. Παραξενα πραγματα, θα δειξει με την καταθεση σε ευρω τωρα
vgiozo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Με ελληνική Prepaid Visa (Εθνικής) μπορώ να φορτώσω Leupay λογαριασμό; Αν ναι το κόστος είναι 1%, σωστά;
spartak1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Με ελληνική Prepaid Visa (Εθνικής) μπορώ να φορτώσω Leupay λογαριασμό; Αν ναι το κόστος είναι 1%, σωστά; Παλιότερα δε μπορούσες με καμία Ελληνική Visa.
tarantules Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα εκεί στη leupay. Κάθε φορά το ίδιο βιολί με τις διπλοχρεώσεις.Και σήμερα το ίδιο σκηνικό.Έκανα χτες μια αγορά , τράβηξαν τα λεφτά και σήμερα πριν από λίγο τράβηξαν πάλι το ίδιο ποσό. Τι σκατά γίνεται μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Και τις προηγούμενες 2 φορές που μου το έκαναν τους έκανα παράπονα αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους.Είμαι στο αμήν να τον ακυρώσω το λογαριασμό και να πάω σε revolut
patrickdrd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 κατσε, δηλαδη γινεται διπλοχρεωση (απο λαθος του συστηματος τους προφανως) καιδεν σου επιστρεφουν το ποσο της 2ης κινησης; πως ειναι δυνατον; θα ειχα φυγει καπακι εγω... μ αρεσει που την επαθες ηδη μια φορα και εκατσες κιολας...
tarantules Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Όχι , μου τα επιστρέψανε τα χρήματα τις δυο πρηγούμενες φορές αλλά το θέμα δεν είνα αυτό. Το θέμα είναι για ποιο λόγο γίνεται αυτό και γιατί να είμαι κάθε φορά στην πρίζα να κοιτάω μήπως έγιναν διπλοχρεώσεις και να τους στέλνω κάθε φορά email να μου τα επιστρέψουν. 1
spartak1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μου έχουν σπάσει τα νεύρα εκεί στη leupay. Κάθε φορά το ίδιο βιολί με τις διπλοχρεώσεις.Και σήμερα το ίδιο σκηνικό.Έκανα χτες μια αγορά , τράβηξαν τα λεφτά και σήμερα πριν από λίγο τράβηξαν πάλι το ίδιο ποσό. Τι σκατά γίνεται μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Και τις προηγούμενες 2 φορές που μου το έκαναν τους έκανα παράπονα αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους.Είμαι στο αμήν να τον ακυρώσω το λογαριασμό και να πάω σε revolut Ηταν αγορα μέσω διαδικτύου ή σε pos?
molot12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Όχι , μου τα επιστρέψανε τα χρήματα τις δυο πρηγούμενες φορές αλλά το θέμα δεν είνα αυτό. Το θέμα είναι για ποιο λόγο γίνεται αυτό και γιατί να είμαι κάθε φορά στην πρίζα να κοιτάω μήπως έγιναν διπλοχρεώσεις και να τους στέλνω κάθε φορά email να μου τα επιστρέψουν. Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος...που και πως εγινε η αγορα...ευτυχως ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.
tarantules Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος...που και πως εγινε η αγορα...ευτυχως ποτε δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο. Τι εννοείς να γίνω πιο συγκεκριμένος ; Έχει σημασία το που και το πως της αγοράς; Ψιλοπράγματα από ebay παραγγέλνω.
stelios18120 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις Μ ήρθε η visa Έκανε καμία 10αρια μέρες Εστειλα sms κτλπ και ήρθε και το pin Όλα οκ. Βέβαια θα πάω σε attica να βάλω δικό μου. Έτοιμη είναι ε; Κάνω κανονικά χρήση;
spartak1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μόλις Μ ήρθε η visa Έκανε καμία 10αρια μέρες Εστειλα sms κτλπ και ήρθε και το pin Όλα οκ. Βέβαια θα πάω σε attica να βάλω δικό μου. Έτοιμη είναι ε; Κάνω κανονικά χρήση; Ναι έτοιμη μετα την ενεργοποίηση που έκανες
molot12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοείς να γίνω πιο συγκεκριμένος ; Έχει σημασία το που και το πως της αγοράς; Ψιλοπράγματα από ebay παραγγέλνω. Προσπάθησε με την ''εις άτοπον απαγωγή'' να εντοπίσεις το πρόβλημα... Σου έχει συμβεί η διπλοχρέωση μόνο σε αγορές δικτυακές ; Σου έχει συμβεί η διπλοχρέωση μόνο σε αγορές απο ebay ; Σου έχει συμβεί στον ίδιο πωλητή ; Πλήρωσες απευθείας απο την κάρτα, ή μέσω paypal ; Η αγορά έγινε απο κινητό τηλέφωνο, ή απο Η/Υ ; Προσωπικά δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα της Leupay διότι στατιστικά θα εμφανιζόταν και σε άλλους χρήστες. Δεν αμφισβητώ οτι όντως έγινε (πχ. το Σαββατοκύριακο 23/24 κάρτες απο Ελληνικές τράπεζες είχαν βγεί off και έγιναν ακόμα και διπλοχρεώσεις σε σουπερ μαρκετ), απλά προσπαθώ με βάση την κοινή λογική να εντοπίσω το πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα