Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ξέρει κανείς με την revolut όταν γίνω premium και μου έρχεται η κάρτα γρήγορα και έχω αλλά προνόμια η κάρτα βγαίνει ονομαστικά όπως η Leupay Card?

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα, ξέρει κανείς με την revolut όταν γίνω premium και μου έρχεται η κάρτα γρήγορα και έχω αλλά προνόμια η κάρτα βγαίνει ονομαστικά όπως η Leupay Card?

Γιατι δεν ρωτας στο νημα της Revolut ?
  • Like 1
Δημοσ.

ενα πραγμα να ξερετε, οι αλλαγες γινονται για καλο και δικη σας προστασια. σε οποιον δεν αρεσουν ας κλεισει τον λογ/μο του και ας παει αλλου.

εννοεις για εμβασματα εκτος SEPA οτι ειναι ακριβα ή και τα SEPA ;;

για το support πριν μερικες μερες εβαλαν το zendesk για καλυτερη διαχειριση στα email . ελπιζω να τα πανε καλυτερα.

Φυσικά και τα SEPA. 3€ (ή και ακόμα χειρότερα τυχόν παραπάνω για μεγάλα ποσά) είναι πολλά...

Υ.Γ. Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι το ΡΙΝ της VISA (του wallet τουλάχιστον) αλλάζει απροβλημάτιστα από ΑΤΜ της Attica Bank. Και μάλιστα σε παλιό μοντέλο ΑΤΜ εμφάνιζε τις επιλογές και για αλλαγή και για απεμπλοκή και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Μου φαίνεται ότι δεν είναι τυχαίο ότι και η HSBC και η Attica στις οποίες αλλάζει δεν ανήκουν στις "συστημικές" (μπατιρο)τράπεζες...

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι δεν είναι τυχαίο ότι και η HSBC και η Attica στις οποίες αλλάζει δεν ανήκουν στις "συστημικές" (μπατιρο)τράπεζες...

δεν είναι τυχαίο... τραβάνε ζόρια οι 4 "συστημικές" με την iCard μιας και έχει μπει στα χωράφια τους αλλά όταν αυτές μπαίνουν στα χωράφια της Βουλγαρίας και Ρουμανίας τότε όλα καλά.

Δημοσ.

Φυσικά και τα SEPA. 3€ (ή και ακόμα χειρότερα τυχόν παραπάνω για μεγάλα ποσά) είναι πολλά...

Υ.Γ. Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι το ΡΙΝ της VISA (του wallet τουλάχιστον) αλλάζει απροβλημάτιστα από ΑΤΜ της Attica Bank. Και μάλιστα σε παλιό μοντέλο ΑΤΜ εμφάνιζε τις επιλογές και για αλλαγή και για απεμπλοκή και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Μου φαίνεται ότι δεν είναι τυχαίο ότι και η HSBC και η Attica στις οποίες αλλάζει δεν ανήκουν στις "συστημικές" (μπατιρο)τράπεζες...

ολες οι καρτες της leupay , leupay wallet ,  visa kai master αλλαζει το pin στην attica bank.

• Like 1
Δημοσ.

ολες οι καρτες της leupay , leupay wallet ,  visa kai master αλλαζει το pin στην attica bank.

Με τις mastercard δεν υπήρχε θέμα με τις visa ψαχνόμασταν. Θα πεταχτώ και εγώ σήμερα στην attica να αλλάξω το pin (1 κατάστημα και atm όλο κι όλο στην Πάτρα).

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι απλά. Θα ζητήσεις από τον αποστολέα των χρημάτων ένα επίσημο αποδεικτικό από την τράπεζα του στο οποίο θα φαίνεται το είδος της συναλλαγης (ben, sha, our). Αν αυτο επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν Ben η αποστολή των χρημάτων, το στέλνεις στη leupay και ζητάς τα ρέστα. Ενημερωσε μας, αν θες, για την εξέλιξη

Τελικά μετά από αρκετά emails με leupay και ψαχνωντας και την αναλυση κινησεων με τον αποστολεα απο την δικη του πλευρα, εγινε το εξης (χωρις να γνωριζουμε γιατι):

Ο αποστολεας επελεξε να χρεωθει αυτος τα εξοδα αποστολης, του εβγαλε οτι θα πληρωσει x δολλάρια παραπανω και εκτέλεσε την εντολη. Στην SataBank εφτασε ως  ΒΕΝ transaction, εγω χρεωθηκα τα εξοδα κλπ και απο τον αρχικο αποστολεα εν τελη δεν αφαιρεσαν εξτρα χρηματα. 

Θα δοκιμασουμε ξανα σε διαφορετικο νομισμα, να μου στειλει κατευθειαν ευρω πχ. για να δουμε αν ετυχε, αν ηταν καποια αστοχια της τραπεζας του η του ebanking τους.

Δημοσ.

Τελικά μετά από αρκετά emails με leupay και ψαχνωντας και την αναλυση κινησεων με τον αποστολεα απο την δικη του πλευρα, εγινε το εξης (χωρις να γνωριζουμε γιατι):

Ο αποστολεας επελεξε να χρεωθει αυτος τα εξοδα αποστολης, του εβγαλε οτι θα πληρωσει x δολλάρια παραπανω και εκτέλεσε την εντολη. Στην SataBank εφτασε ως  ΒΕΝ transaction, εγω χρεωθηκα τα εξοδα κλπ και απο τον αρχικο αποστολεα εν τελη δεν αφαιρεσαν εξτρα χρηματα. 

Θα δοκιμασουμε ξανα σε διαφορετικο νομισμα, να μου στειλει κατευθειαν ευρω πχ. για να δουμε αν ετυχε, αν ηταν καποια αστοχια της τραπεζας του η του ebanking τους.

Αρα σωστά εγινε η χρέωση απο τη leupay. Το γεγονός ότι στάλθηκε ως BEN (ενώ αυτός ζήτησε sha) είναι θέμα της τράπεζας του αποστολέα

Δημοσ.

Αρα σωστά εγινε η χρέωση απο τη leupay. Το γεγονός ότι στάλθηκε ως BEN (ενώ αυτός ζήτησε sha) είναι θέμα της τράπεζας του αποστολέα

Το γεγονός ότι έφτασε ως sha αλλά το δέχτηκαν ως ben, είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο.

Εγώ εάν δεν δω αποδεικτικό από τον αποστολέα δεν πιστεύω τίποτα.

Λίγο απίθανο να έγινε λάθος (εκεί που δεν χωράει λάθος) λέει ότι έβαλε sha. Το σύστημα το παίρνει αυτόματα, δεν εμπλέκεται άλλος μεσάζοντας.

Όπως επίσης λίγο απίθανο να έγινε λάθος από αμερικάνικη τράπεζα και όχι από βουλγαρική τράπεζα που δεν είναι καν τράπεζα.

Αμερικάνικη τράπεζα εικάζω ότι είναι, δεν έχει αναφερθεί εάν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Με τις mastercard δεν υπήρχε θέμα με τις visa ψαχνόμασταν. Θα πεταχτώ και εγώ σήμερα στην attica να αλλάξω το pin (1 κατάστημα και atm όλο κι όλο στην Πάτρα).

Επιτυχής αλλαγή pin και στην δική μου κάρτα!  :-D  Να 'ναι καλά η attica bank.

Δημοσ.

Επιτυχής αλλαγή pin και στην δική μου κάρτα! :-D Να 'ναι καλά η attica bank.

Γιατι τετοιο αγχος με το pin ; Εκτος και αν βαζετε το ιδιο σε ολες τις καρτες σας :)

Δημοσ.

Το γεγονός ότι έφτασε ως sha αλλά το δέχτηκαν ως ben, είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο.

Εγώ εάν δεν δω αποδεικτικό από τον αποστολέα δεν πιστεύω τίποτα.

Λίγο απίθανο να έγινε λάθος (εκεί που δεν χωράει λάθος) λέει ότι έβαλε sha. Το σύστημα το παίρνει αυτόματα, δεν εμπλέκεται άλλος μεσάζοντας.

Όπως επίσης λίγο απίθανο να έγινε λάθος από αμερικάνικη τράπεζα και όχι από βουλγαρική τράπεζα που δεν είναι καν τράπεζα.

Αμερικάνικη τράπεζα εικάζω ότι είναι, δεν έχει αναφερθεί εάν δεν κάνω λάθος.

Μα αφού γράφει ότι ο αποστολέας δε χρεώθηκε χρήματα για το εμβασμα από την Αμερικάνικη τράπεζα......Αρα BEN...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...