Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Braker η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο μου φαίνεται. Και όλα αυτά έν αγνοία σας. Εάν δεν το έλεγχε molot12, τώρα όλοι θα νομίζαμε ότι οι κάρτες εκδόθηκαν εντός Ευρώπης. Εάν θες να ξέρεις ο Καναδάς δεν έχει καμία σχέση με την Αμερική, είναι τελείως διαφορετικές οντότητες, όπως επίσης και ο υποθετικός ισχυρισμός σου να βάλεις και την Αμερική στην ενημέρωση που είχες από τον φίλο σου. Προσωπικά δεν θεωρώ απίθανο κάποια συνεργασία ΕΕ- Καναδά, αποκλείω όμως 100% συνεργασία ΕΕ- Αμερικής. Και όπως καταλαβαίνεις καμία κάρτα τις leupay με ένδειξη Αμερική, δεν γράφει την εκδότρια τράπεζα. Λες και οι κάρτα να είναι εικονική. Πάντα ήμουν καχύποπτος με την leupay μιας και η διαφάνεια της είναι χειρότερη από κάθε τι. Καμία παραπληροφόρηση... αλήθεια για πες μας.... που σε επηρεάζει εσένα στη λειτουργία της LeuPay κάρτας σου και του λογαριασμού σου η τράπεζα και η χώρα έκδοσης της κάρτας ;; και αν έχεις τόσο σοβαρό πρόβλημα με την υπηρεσία γιατί τότε δε κλείνεις τον LeuPay λογαριασμό σου ;; Εμένα με ενδιαφέρει η υπηρεσία να δουλεύει καλά, να κάνω τη δουλειά μου χωρίς προβλήματα και φυσικά να μη χαθούν χρήματα. Τώρα αν ο issuer των καρτών είναι και στη Τζαμάϊκα δε με απασχολεί καθόλου. Σχετικά με τη συνεργασία ΕΕ και Καναδά: https://www.cigionline.org/sites/default/files/cigi_paper_no.91_web.pdf Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
theopan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Braker η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο μου φαίνεται. Και όλα αυτά έν αγνοία σας. Εάν δεν το έλεγχε molot12, τώρα όλοι θα νομίζαμε ότι οι κάρτες εκδόθηκαν εντός Ευρώπης. Κι εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω τι χρησιμότητα έχει η "ανακάλυψη" του molot12 και γιατί θα έπρεπε να με απασχολεί το σε ποιά χώρα έχει εκδοθεί η κάρτα... Ακόμα καλύτερα μπορώ να σου πω να έχω να λέω ότι έχω Αμερικάνικη κάρτα . Εφόσον δουλεύει χωρίς πρόβλημα... 1
Hapatingo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Για λόγους διαφάνειας μάγκες, για λόγους διαφάνειας. Εταιρεία που διακινεί χρήματα είναι. Έχει περάσει από Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ιταλία, Βουλγαρία, Καναδά, ΗΠΑ. Ευχαριστώ δεν θα πάρω και όλα αυτά χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση.
spartak1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εχει κανείς εικόνα αν μετά τη Leupay wallet θα ακολουθήσει η μεταφορά και των Leupay λογαριασμών σε Βουλγαρικα Iban?
Hapatingo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Εχει κανείς εικόνα αν μετά τη Leupay wallet θα ακολουθήσει η μεταφορά και των Leupay λογαριασμών σε Βουλγαρικα Iban? Μαντέψτε, άλλαξε και πάλι χώρα.
stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλύτερα Αγγλία. Γιατί αλλάζει συνέχεια χώρες όμως; Παίζει κανένα κανόνι να ρίξει;
dimitris49 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλύτερα Αγγλία. Γιατί αλλάζει συνέχεια χώρες όμως; Παίζει κανένα κανόνι να ρίξει; αμα ριξει κανονι τελος τα e-money μας
alfeios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 αμα ριξει κανονι τελος τα e-money μας Κακο που επαθα !!!!Θα χασω 3,77€ !!!
stelios18120 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κακο που επαθα !!!! Θα χασω 3,77€ !!! Ναι αλλά εγώ θα χάσω 76.59€ Και τότε θα νευριάσω και θα φωνάζω χαχαχαχα
dimitris49 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλά εγώ θα χάσω 76.59€ Και τότε θα νευριάσω και θα φωνάζω χαχαχαχα δωστε τα σε εμενα να σασ τα φυλαξω xaxaxaxa 2
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλά εγώ θα χάσω 76.59€ Και τότε θα νευριάσω και θα φωνάζω χαχαχαχα ...και αυτοι θα βαλουν στην τσεπη κατι εκατομμύρια και μην τους ειδατε
elpaso1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Με τη leupay μπορουμε να κανουμε top-up απο καρτα; Γιατι καποιος να χρησιμοποιησει leupay και οχι revolut; Ο χρονος για να μεταφερθουν τα χρηματα με εμβασμα ειναι πιο γρηγορος στη leupay, απ'οτι στη revolut;
theopan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 ...και αυτοι θα βαλουν στην τσεπη κατι εκατομμύρια και μην τους ειδατε Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι "revolutιάνοι" Που έχουν αλλάξει 4-5 φορές έδρες και ΙΒΑΝ (ανάθεμα κι αν είναι σαφές αν και που έχει έδρα τελικά) και προκοπή δεν βλέπουν κι ακόμα ψάχνουν να βρουν τρόπο να στείλουν ένα ρημαδοέμβασμα στο μετά πολλών κόπων και βασάνων "ατομικό" τους ΙΒΑΝ. Άσε μας φίλε... Δύο μόνο προβλήματα έχει η Leupay: σχετικά υψηλές προμήθειες στις αναλήψεις μετρητών και στα εξερχόμενα εμβάσματα και το ότι αργεί η απάντηση στο support μέσω email (το οποίο όμως εξαιρετικά σπάνια χρειάζεται). Σε όλα τα άλλα αποδείχτηκε ανέλπιστα απροβλημάτιστη και -μακράν- πιο αξιόπιστη από ό,τι παρόμοιο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα. 1
sioukiouroglou98 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, ξέρει κανείς με την revolut όταν γίνω premium και μου έρχεται η κάρτα γρήγορα και έχω αλλά προνόμια η κάρτα βγαίνει ονομαστικά όπως η Leupay Card?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 ενα πραγμα να ξερετε, οι αλλαγες γινονται για καλο και δικη σας προστασια. σε οποιον δεν αρεσουν ας κλεισει τον λογ/μο του και ας παει αλλου. Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι "revolutιάνοι" Που έχουν αλλάξει 4-5 φορές έδρες και ΙΒΑΝ (ανάθεμα κι αν είναι σαφές αν και που έχει έδρα τελικά) και προκοπή δεν βλέπουν κι ακόμα ψάχνουν να βρουν τρόπο να στείλουν ένα ρημαδοέμβασμα στο μετά πολλών κόπων και βασάνων "ατομικό" τους ΙΒΑΝ. Άσε μας φίλε... Δύο μόνο προβλήματα έχει η Leupay: σχετικά υψηλές προμήθειες στις αναλήψεις μετρητών και στα εξερχόμενα εμβάσματα και το ότι αργεί η απάντηση στο support μέσω email (το οποίο όμως εξαιρετικά σπάνια χρειάζεται). Σε όλα τα άλλα αποδείχτηκε ανέλπιστα απροβλημάτιστη και -μακράν- πιο αξιόπιστη από ό,τι παρόμοιο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα. εννοεις για εμβασματα εκτος SEPA οτι ειναι ακριβα ή και τα SEPA ;; για το support πριν μερικες μερες εβαλαν το zendesk για καλυτερη διαχειριση στα email . ελπιζω να τα πανε καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα