Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μόλις έρθει τι ενέργειες κάνουμε;

Διάβασα ότι μπορούμε μέσω attica bank να αλλάξουμε pin? Ισχύει;

Επισεις θέλει ενεργοποίηση κτλπ;

ναι αλλαζει στιν attica και θελει ενεργοποιηση

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσπαθω να προσθεσω την νεα Visa της Leupay για top-up by card στη Revolut και την 'βλεπει' ως καρτα σε USD !!!

Καμια ιδεα; Να προχωρησω την συνδεση η θα μπλεξω με διπλες μετατροπες απο δολλαριο σε ευρω ;

Δεν είναι μόνο οι μετατροπές. Ισως η revolut σε χρεωσει 3% επιπλέον

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο οι μετατροπές. Ισως η revolut σε χρεωσει 3% επιπλέον

Μα το αξιοπεριεργο ειναι οτι η καρτα ειναι συνδεδεμενη σε λογαριασμο με ευρω. Θα την περασω και στο paypal και εκει θα φανει αν την πατατα την εχει κανει η Leupay η η Revolut, να ξερω ποιον θα κραξω...

Δημοσ.

Λογικά θα στην βλέπει και ως πιστωτική, τσέκαρε το.. Σε μένα έτσι έκανε και τα παράτησα. Αν την πάρει σαν πιστωτική θα εχεις και χρέωση στο  top up.

Μα το αξιοπεριεργο ειναι οτι η καρτα ειναι συνδεδεμενη σε λογαριασμο με ευρω. Θα την περασω και στο paypal και εκει θα φανει αν την πατατα την εχει κανει η Leupay η η Revolut, να ξερω ποιον θα κραξω...

Δημοσ.

Λοιπόν με βάση το https://www.bincodes.com/bin-checker/

• οι νέες Visa είναι Credit με ISO Country USA (παρόλο που λέει Visa prepaid) 
  • ενω η προηγούμενη mastercard που έληξε ήταν Debit με ISO Country Italy.

Επομένως σωστά την βλέπει η Revolut ως Credit (USD)  :shock: . Δεν συμφέρει να την συνδέσετε για top up της Revolut.

Eπίσης είναι ανησυχητικό δηλαδή αν είναι όντως Credit μπορεί κάποιος κακόβουλα να την χρεώσει με αρνητικό πιστωτικό:confused:

ΥΓ.  Στο paypal έχει συνδεθεί κανονικά η νέα Visa.

Δημοσ.

Προχωράς κανονικά, για να παρθεί μια κάρτα ως πιστωτική πρέπει να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία.

Το αυτόματο σύστημα της revolut μπορεί να την ελέγχει σαν πιστωτική όμως όταν τραβήξει τα χρήματα καταλαβαίνει ότι δεν προέρχονται από πίστωση, αλλά από το επαρκές υπόλοιπο ενός τρ. λογαριασμού.

Πριν το update όριζες εσύ τι νόμισμα έχει η κάρτα, τώρα βλέπω ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Λογικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την revolut, όπως το paypal. Τους λες την τάδε κάρτα βάλτε την να φαίνεται σαν ευρώ. Δεν ξέρω εάν προσθέσεις την κάρτα από διαφορετικό πορτοφόλι ίσως να αλλάζει αυτόματα και το νόμισμα της κάρτας, χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Με άδειο υπόλοιπο δεν μπορείς να κάνεις αγορές.

Για άλλη μια φορά η leupay δεν παρέχει διαφάνεια. Αυτή η icard τελικά που εδρεύει? Μάλτα, Βουλγαρία, Ιταλία, Αμερική? Εχει αδειοδότηση για ολες αυτές τις χώρες?

Δημοσ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους www.icard.com λέει ότι έχουν έδρα και άδεια στην Βουλγαρία

iCard AD, www.icard.com, having its seat and registered office at: Bulgaria, Sofia, 76A James Boucher Blvd., PO 1407, UIN: 175325806, e-mail: [email protected] authorized and regulated by the Bulgarian National Bank as an Electronic Money Institution under the Electronic Money Directive 2009/110/EC (the “EMD”) with license No. 4703-5081/25.07.2011 and as a Payment Institution under the Payment Services Directive 2007/64/EC (the “PSD”) with license No. 4703-4331/23.06.2010, Principal Member of Mastercard, VISA and JCB, (hereinafter referred to as “Issuer” or “iCard”) and Client.

Δημοσ.

Τελικα την συνδεσα δοκιμαστικα για top up με Revolut και οντως την βλεπει ως καρτα δολλαριου πιστωτικη. Το ιδιο και το paypal...Και στις δυο περιπτωσεις εγιναν απο paypal & revolut αναληψη 1 USD και μετα απο λιγο καταθεση 1 USD ! Χωρις εξτρα fee.

Εχει χρησιμοποιησει καποιος τελικα την νεα Visa για αγορες δικτυακα, σε ποιο νομισμα χρεωνει τελικα ; Τι καινουργιο μπερδεμα ειναι αυτο;

Δημοσ.

εμενα την leupay wallet visa μου την δειχνει :

Issuing Bank   Card Brand VISA Card Type DEBIT Card Level PREPAID ISO Country Name bg.png
BULGARIA
ISO Country A2 BG ISO Country A3 BGR ISO Country Number 100

εμενα την leupay wallet visa μου την δειχνει :

Issuing Bank   Card Brand VISA Card Type DEBIT Card Level PREPAID ISO Country Name bg.png
BULGARIA
ISO Country A2 BG ISO Country A3 BGR ISO Country Number 100

ενω την leupay visa moy την δειχνει

Issuing Bank   Card Brand VISA Card Type CREDIT Card Level   ISO Country Name us.png
UNITED STATES
ISO Country A2 US ISO Country A3 USA ISO Country Number 840
Δημοσ.

@Dimitris49 Για τις ηλεκτρονικες καρτες του leupay e-wallet εχει ξεκαθαρισει οτι ειναι πλεον με Βουλγαρικα ΙΒΑΝ. Το θεμα ειναι γιατι την Visa φυσικη καρτα της Leupay την εκδιδουν σε USD !

Δημοσ.

@Dimitris49 Για τις ηλεκτρονικες καρτες του leupay e-wallet εχει ξεκαθαρισει οτι ειναι πλεον με Βουλγαρικα ΙΒΑΝ. Το θεμα ειναι γιατι την Visa φυσικη καρτα της Leupay την εκδιδουν σε USD !

εγω που πληρωσα ον λινε πολλες φορες με την καρτα leupay visa δεν ειχα θεμα.. μηπως ειναι καλυτερα να ερωτηθη η leupay για αυτο ?

Δημοσ.

Κάτι δεν πάει καλά με την πληροφόρησή σου αυτή τη φορά. Εγώ παμπάλαιος είμαι (αρχές 2016 ίσως και τέλη 2015) κι όμως μου άλλαξαν ΙΒΑΝ από ΜΤ σε BG και στα δύο (με 2 διαφορετικά κινητά) Leupay Wallet που έχω...

Υ.Γ. Μιλάμε για Wallet όλοι υποθέτω ε;

ναι έχεις δίκιο... στο LeuPay Wallet άλλαξε και σε εμένα σε BG και στην iCARD. Εγώ αναφερόμουν στους LeuPay λογαριασμούς.

Λοιπόν με βάση το https://www.bincodes.com/bin-checker/

• οι νέες Visa είναι Credit με ISO Country USA (παρόλο που λέει Visa prepaid) 
  • ενω η προηγούμενη mastercard που έληξε ήταν Debit με ISO Country Italy.

Επομένως σωστά την βλέπει η Revolut ως Credit (USD)  :shock: . Δεν συμφέρει να την συνδέσετε για top up της Revolut.

Eπίσης είναι ανησυχητικό δηλαδή αν είναι όντως Credit μπορεί κάποιος κακόβουλα να την χρεώσει με αρνητικό πιστωτικό:confused:

ΥΓ.  Στο paypal έχει συνδεθεί κανονικά η νέα Visa.

Εξαιρετικό νέο. Τσέκαρα και τη νέα myPOS VISA μου και guess what ?? issuer είναι η Bank of Nova Scotia (Καναδάς). Είχα ενημέρωση από φίλο που είναι μέσα στην ΕΕ πως ετοιμάζεται μια τραπεζική συμφωνία μετάξυ ΕΕ, Καναδά / Αμερικής χωρίς να μπορεί να μου πει λεπτομέρειες. Λογικά αυτή η αλλαγή πρέπει να έχει σχέση.

Για άλλη μια φορά η leupay δεν παρέχει διαφάνεια. Αυτή η icard τελικά που εδρεύει? Μάλτα, Βουλγαρία, Ιταλία, Αμερική? Εχει αδειοδότηση για ολες αυτές τις χώρες?

η iCard (https://icard.comείναι στη Βάρνα (Βουλγαρία) αυτό το έχουμε πει από το 2015, έχει άδεια να προσφέρει τις υπηρεσίες myPOS σε όλες τις χώρες του ΕΟΧ και τις υπηρεσίες LeuPay (προσωπικοί και εταιρικοί λογαριασμοί) σε όλες τις χώρες παγκόσμια (για πρόσεξε τη λίστα με τις χώρες όταν πας να ανοίξεις LeuPay λογαριασμό).

Ενώ πριν μερικές εβδομάδες η υπηρεσία myPOS εκτός από κάρτες VISA, MasterCard, JCΒ, Union Pay και Bancontact δέχεται και κάρτες American Express με προμήθεια μόλις 3% και άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών.

Μην είστε άπιστοι Θωμάδες, η υπηρεσία είναι διαφανέστατη και συνεχώς εξελίσσεται.

post-419087-0-31436500-1513248155_thumb.jpg

Δημοσ.

Braker η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο μου φαίνεται. Και όλα αυτά έν αγνοία σας. Εάν δεν το έλεγχε molot12, τώρα όλοι θα νομίζαμε ότι οι κάρτες εκδόθηκαν εντός Ευρώπης. Εάν θες να ξέρεις ο Καναδάς δεν έχει καμία σχέση με την Αμερική, είναι τελείως διαφορετικές οντότητες, όπως επίσης και ο υποθετικός ισχυρισμός σου να βάλεις και την Αμερική στην ενημέρωση που είχες από τον φίλο σου.

Προσωπικά δεν θεωρώ απίθανο κάποια συνεργασία ΕΕ- Καναδά, αποκλείω όμως 100% συνεργασία ΕΕ- Αμερικής. Και όπως καταλαβαίνεις καμία κάρτα τις leupay με ένδειξη Αμερική, δεν γράφει την εκδότρια τράπεζα. Λες και οι κάρτα να είναι εικονική.

Πάντα ήμουν καχύποπτος με την leupay μιας και η διαφάνεια της είναι χειρότερη από κάθε τι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...