dimitris49 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εχω ανοιξει κι εγω απο περισυ λογαριασμους σε δολαριο και λιρε στην Leupay και δεν τους εχω χρησιμοποιεισει καθολου. Ειναι πραγματι αχρειαστοι. Ερωτηση: Υπαρχει δυνατοτητα διαγραφης αυτων των λογαριασμών και αν ναι, με ποια διαδικασια ; θα τους στειλεις ενα ομορφο email και μεσα σε 5 εργασιμες τους κλεισανε!!!
alfeios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 θα τους στειλεις ενα ομορφο email και μεσα σε 5 εργασιμες τους κλεισανε!!! θα το κανω Αλλα δεν υποσχομαι οτι θα ειναι ομορφο, γιατι εγω βεβαια θα το γραψω ομορφα στα ελληνικα, αλλα δεν ξερω πώς θα το μεταφρασει το Google translate !!!
dimitris49 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 θα το κανω Αλλα δεν υποσχομαι οτι θα ειναι ομορφο, γιατι εγω βεβαια θα το γραψω ομορφα στα ελληνικα, αλλα δεν ξερω πώς θα το μεταφρασει το Google translate !!! στειλε το και στις 2 γλωσσες
alfeios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 στειλε το και στις 2 γλωσσες Σωστα. Τωρα που το λες, ειχα καποιο θεμα πριν λιγους μηνες με το paypal. Κι εστειλα mail σε απταιστα ελληνικα. Πήρα απαντηση στα αγγλικα. (Μπορω να καταλαβω τι γραφουν, αλλα δεν μπορω να γραψω) Απαντησα και παλι εγω στα ελληνικα. Ελαβα τη λυση του θεματος στα αγγλικα και το θεμα εληξε
dimitris49 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Σωστα. Τωρα που το λες, ειχα καποιο θεμα πριν λιγους μηνες με το paypal. Κι εστειλα mail σε απταιστα ελληνικα. Πήρα απαντηση στα αγγλικα. (Μπορω να καταλαβω τι γραφουν, αλλα δεν μπορω να γραψω) Απαντησα και παλι εγω στα ελληνικα. Ελαβα τη λυση του θεματος στα αγγλικα και το θεμα εληξε η leupay εχει μια κοπελα που μιλαει ελληνικα με εχει καλεσει 2-3 φορες για καποια ερωτηματα μου σχετικα με τον λογαριασμο μου
torq Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ενεργοποίησα κάποιες visa που μου στείλανε, αλλά σε μία δε μου ήρθε το sms στο κινητό με το pin. Οπότε πρέπει να στείλω sms για να μου στείλουν το pin? Μέσα από το account μου δεν έχει επιλογή;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Από όσο γνωρίζω οι αλλαγές στα IBAN αφορούν μόνο τους λογαριασμούς σε BGN (λέβα Βουλγαρίας).Οι δικοί μου ξεκινούν από ΜΤ που σημαίνει πως ανοίκουν στη Satabank (Μάλτα). Όσοι έχετε IBAN που ξεκινάει από BG είστε στην iCARD (Βουλγαρία). Η υπηρεσία παραμένει η ίδια για όλους απλά των "παλιών" LeuPay users τα IBAN είναι Μάλτα και των νέων Βουλγαρία.
torq Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 εμένα ο BGN λογαριασμός ήταν στην unicreditbulbank και τώρα πήγε στην iCARD
molot12 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ενεργοποίησα κάποιες visa που μου στείλανε, αλλά σε μία δε μου ήρθε το sms στο κινητό με το pin. Οπότε πρέπει να στείλω sms για να μου στείλουν το pin? Μέσα από το account μου δεν έχει επιλογή; Να υποθεσω οτι εχεις Wind ; Το ιδιο ειχα παθει και εγω και τελικα με την 3η προσπαθεια μου ηρθε το sms με το pin. Προσπαθησε σε ωρες που δεν ειναι φορτωμενο το δικτυο τους. Αν παρεις στα παραπονα...δεν βγαζεις ακρη. Αν εχεις κανει το activation της νεας καρτας και δεν εχεις το δευτερο sms με το pin, τοτε στειλε sms με περιεχομενο leupay και τα τελευταια 6 νουμερα της νεας καρτας σου απο το τηλ που εχεις δηλωσει στο 00359886170011
dimitris49 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Σας έχω ευχαρίστα νέα μπορείτε να αλλάξετε το pin της leupay visa και leupay wallet visa σε όλα τα ατμ του δικτύου της Attica bank . σήμερα τα άλλαξα και στις τρεις visa κάρτες μου . https://www.atticabank.gr/el/group/network/attica-network Έκανα την πρώτη μου μεταφορά στον BG ΙΒΑΝ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα τα χρήματα ήταν διαθέσιμα εντος μιας εργάσιμης ημέρας 1
theopan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Η υπηρεσία παραμένει η ίδια για όλους απλά των "παλιών" LeuPay users τα IBAN είναι Μάλτα και των νέων Βουλγαρία. Κάτι δεν πάει καλά με την πληροφόρησή σου αυτή τη φορά. Εγώ παμπάλαιος είμαι (αρχές 2016 ίσως και τέλη 2015) κι όμως μου άλλαξαν ΙΒΑΝ από ΜΤ σε BG και στα δύο (με 2 διαφορετικά κινητά) Leupay Wallet που έχω... Υ.Γ. Μιλάμε για Wallet όλοι υποθέτω ε;
molot12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Προσπαθω να προσθεσω την νεα Visa της Leupay για top-up by card στη Revolut και την 'βλεπει' ως καρτα σε USD !!! Καμια ιδεα; Να προχωρησω την συνδεση η θα μπλεξω με διπλες μετατροπες απο δολλαριο σε ευρω ; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από molot12
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Η νέα visa με απλό ταχυδρομείο ποσό καιρό κάνει να έρθει περίπου;
molot12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Η νέα visa με απλό ταχυδρομείο ποσό καιρό κάνει να έρθει περίπου; Εξαρταται, η μια καρτα εκανε ενα μηνα ! και η 2η 12 ημερες. Πολυς χρονος για να ερθει κεντρικη Ελλαδα απο Βαρνα Βουλγαριας...ας οψονται τα ΕΛΤΑ. Παλια παραλαμβανα μεσω ebay απο πωλητη στη Βουλγαρια σε 3-4 εργασιμες
stelios18120 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Και μόλις έρθει τι ενέργειες κάνουμε; Διάβασα ότι μπορούμε μέσω attica bank να αλλάξουμε pin? Ισχύει; Επισεις θέλει ενεργοποίηση κτλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα