tab0u Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Σωστά, το IBAN είναι μόνο σύστημα εντός Ευρώπης. Το θέμα στην περίπτωση του φίλου είναι πως και ο αποστολέας χρεώθηκε, άρα δεν έδωσε εξ ολοκλήρου τα έξοδα στον φίλο. Επισης αν ηταν να χρεωθω και γω δεν θα επρεπε στην αναλυση του transaction στο "Transactions History" να μου λεει το ποσο στα fees? Εκει εμφανιζεται Fees: 0
spartak1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Επισης αν ηταν να χρεωθω και γω δεν θα επρεπε στην αναλυση του transaction στο "Transactions History" να μου λεει το ποσο στα fees? Εκει εμφανιζεται Fees: 0 Τα πράγματα είναι απλά. Θα ζητήσεις από τον αποστολέα των χρημάτων ένα επίσημο αποδεικτικό από την τράπεζα του στο οποίο θα φαίνεται το είδος της συναλλαγης (ben, sha, our). Αν αυτο επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν Ben η αποστολή των χρημάτων, το στέλνεις στη leupay και ζητάς τα ρέστα. Ενημερωσε μας, αν θες, για την εξέλιξη
passall Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Το παρακάτω μηνύμα μου ήρθε χθες στο leupay wallet το έχετε λάβει και εσείς? Δλδ θα αλλάξει το IBAN? Και στο τέλος που λέει Check from here δεν εμφανίζει τίποτα Hey, оur General Terms and Conditions are updated effective as of Dec 7th, 2017. This is the reason why you’ve been provided with a new IBAN. To fund your account via bank transfer you will need to use your new IBAN. Check from here:
kamilopardali Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Το παρακάτω μηνύμα μου ήρθε χθες στο leupay wallet το έχετε λάβει και εσείς? Δλδ θα αλλάξει το IBAN? Και στο τέλος που λέει Check from here δεν εμφανίζει τίποτα Hey, оur General Terms and Conditions are updated effective as of Dec 7th, 2017. This is the reason why you’ve been provided with a new IBAN. To fund your account via bank transfer you will need to use your new IBAN. Check from here: Γιατί να αλλάξει το ΙΒΑΝ?
spartak1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα Το παρακάτω μηνύμα μου ήρθε χθες στο leupay wallet το έχετε λάβει και εσείς? Δλδ θα αλλάξει το IBAN? Και στο τέλος που λέει Check from here δεν εμφανίζει τίποτα Hey, оur General Terms and Conditions are updated effective as of Dec 7th, 2017. This is the reason why you’ve been provided with a new IBAN. To fund your account via bank transfer you will need to use your new IBAN. Check from here: Ναι εδωσαν Βουλγάρικα Iban.... Καλησπέρα Το παρακάτω μηνύμα μου ήρθε χθες στο leupay wallet το έχετε λάβει και εσείς? Δλδ θα αλλάξει το IBAN? Και στο τέλος που λέει Check from here δεν εμφανίζει τίποτα Hey, оur General Terms and Conditions are updated effective as of Dec 7th, 2017. This is the reason why you’ve been provided with a new IBAN. To fund your account via bank transfer you will need to use your new IBAN. Check from here: Ναι εδωσαν Βουλγάρικα Iban....
SakisLeft Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Θέλω την βοήθεια σας. Ενδιαφέρομαι να ανοίξω λογαριασμό μόνο για έναν λόγο. Για να τραβάω χρήματα απο το paypal τα οποία κερδίζω απο πωλήσεις στο ebay. Δεν θέλω φυσικά να φαίνονται πουθενά ως έξτρα εισόδημα. Πληγα να κάνω εγγραφη και μου ζητάει να δηλώσω που πληρώνω taxes κλπ. Τι γίνεται ;
dimitris49 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Θέλω την βοήθεια σας. Ενδιαφέρομαι να ανοίξω λογαριασμό μόνο για έναν λόγο. Για να τραβάω χρήματα απο το paypal τα οποία κερδίζω απο πωλήσεις στο ebay. Δεν θέλω φυσικά να φαίνονται πουθενά ως έξτρα εισόδημα. Πληγα να κάνω εγγραφη και μου ζητάει να δηλώσω που πληρώνω taxes κλπ. Τι γίνεται ; δηλωνεις Ελλαδα φυσικα. 1
SakisLeft Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλα δεν θέλω να φαίνονται πουθενά αυτά τα χρήματα. Μην λερθουν μετά απο εφορια και μου πουν τι συναλλαγες ειναι αυτες...
dimitris49 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλα δεν θέλω να φαίνονται πουθενά αυτά τα χρήματα. Μην λερθουν μετά απο εφορια και μου πουν τι συναλλαγες ειναι αυτες... φιλε μου ρωτα τον λογιστη σου σε αυτα τα ερωτηματα σου ... ολα εχουν το ρισκο τους ....
kamilopardali Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 εμένα πάντως δεν με είπαν για αλλαγή ΙΒΑΝ
theopan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Απλά δεν το πρόσεξες. Άλλαξαν τα ΙΒΑΝ στη Wallet. Έχω πλέον από BG όπως μόλις τσέκαρα.
vasilk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί (μάλλον) να το κάνουν σταδιακά. Και σε εμένα συνεχίζει να είναι MT.
agnostos99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Παρόλο που βάση χρημάτων που λείπουν μοιάζει πιθανό το σενάριο που λες agnostos99, μου φαίνεται παράξενο να ισχύει. Γιατί έτσι δεν έχουν νόημα οι λογαριασμό σε άλλο νόμισμα όπου δίνεται iban κλπ Ακριβώς, είναι άχρηστοι!! Στν ευρωπαικό χώρο μετατρέπονται σε Ευρώ εισερχόμενα τα οποία στη συνέχεια μετατρέπει η τραπεζά σου στο νόμισμα του λογαριασμού Δοκίμασε και όποια άλλη εταιρεία μεταφορών χρημάτων θες που κάνει αποστολή σε λογαριασμό, το ίδιο θα συμβέι με όλες, αυτό τουλάχιστον έχουν απαντήσει στο παρελθόν!!
alfeios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εχω ανοιξει κι εγω απο περισυ λογαριασμους σε δολαριο και λιρε στην Leupay και δεν τους εχω χρησιμοποιεισει καθολου. Ειναι πραγματι αχρειαστοι. Ερωτηση: Υπαρχει δυνατοτητα διαγραφης αυτων των λογαριασμών και αν ναι, με ποια διαδικασια ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα