Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και στις δυο περιπτωσεις θα σου ερθει sms με το pin

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Το εκανα μεσα απο το site και ολα καλα (ενεργοποιηση και παραλαβη pin με sms) :)

• Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ξέρετε πως έχει γίνει θεματάκι στα κεντρικά της LeuPay με τη μη δυνατότητα αλλαγής του PIN στις LeuPay VISA από τους Έλληνες χρήστες. Από τη πλευρά της LeuPay είναι εφικτή η δυνατότητα αλλαγής PIN. Ίσως κάτι παίζει με τα Ελληνικά ΑΤΜ.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να αλλάξει PIN και να ανεβάσει φωτογραφία από ATM της Euronet ή κάποιας ξένης τράπεζας στην Ελλάδα ;;

Δημοσ.

Να ξέρετε πως έχει γίνει θεματάκι στα κεντρικά της LeuPay με τη μη δυνατότητα αλλαγής του PIN στις LeuPay VISA από τους Έλληνες χρήστες. Από τη πλευρά της LeuPay είναι εφικτή η δυνατότητα αλλαγής PIN. Ίσως κάτι παίζει με τα Ελληνικά ΑΤΜ.

Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να αλλάξει PIN και να ανεβάσει φωτογραφία από ATM της Euronet ή κάποιας ξένης τράπεζας στην Ελλάδα ;;

Η euronet μπορεί να χρεωνει την αλλαγη Pin....

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είναι να πάρω μια επιδότηση από εσπα αν δώσω τον λογαριασμό από αυτόν εδώ θα μπορέσουν να τα βάλουν η θέλουν ελληνικό λογαριασμό!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είναι να πάρω μια επιδότηση από εσπα αν δώσω τον λογαριασμό από αυτόν εδώ θα μπορέσουν να τα βάλουν η θέλουν ελληνικό λογαριασμό!

ελληνικο και μην ρισκαρης με το δημοσιο να δινεις αλλοδαπο λογαριασμο

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ τρελλή η σκέψη σου !!!

• Like 2
Δημοσ.

Λέτε εεε ο σκοπός είναι ότι δεν ξέρω αν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό καινούργιο λόγο με αυτά που γίνονται γιατί είμαι ➕ δικαιούχο

Δημοσ.

Λέτε εεε ο σκοπός είναι ότι δεν ξέρω αν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό καινούργιο λόγο με αυτά που γίνονται γιατί είμαι ➕ δικαιούχο

Ρώτα στις τράπεζες πρώτα, ΜΗΝ διανοηθείς να δώσεις ξένο λογαριασμό σε Δημόσιο για να σου βάλουν χρήματα απο ΕΣΠΑ   :confused: ...σκάβεις μόνος σου το λάκκο για να πέσεις !

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτα στις τράπεζες πρώτα, ΜΗΝ διανοηθείς να δώσεις ξένο λογαριασμό σε Δημόσιο για να σου βάλουν χρήματα απο ΕΣΠΑ :confused: ...σκάβεις μόνος σου το λάκκο για να πέσεις !

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ θα ρωτήσω όμως!!!! Ευχαριστώ πάντως

Δημοσ.

Υπερβάλλετε κάργα. Δεν ήξερα ότι ήταν παράνομο να έχουμε λογαριασμούς στο εξωτερικό! Απλά δεν μπορεί (λόγω capital controls αυτή την περίοδο) και δεν πρόκειται να σου πιστώσει ποσό το δημόσιο σε ξένο λογαριασμό. Γιατί -διαχρονικά νομίζω- απαιτεί ΙΒΑΝ από GR για τις παντός είδους συναλλαγές.

Δημοσ.

Υπερβάλλετε κάργα. Δεν ήξερα ότι ήταν παράνομο να έχουμε λογαριασμούς στο εξωτερικό! Απλά δεν μπορεί (λόγω capital controls αυτή την περίοδο) και δεν πρόκειται να σου πιστώσει ποσό το δημόσιο σε ξένο λογαριασμό. Γιατί -διαχρονικά νομίζω- απαιτεί ΙΒΑΝ από GR για τις παντός είδους συναλλαγές.

Θα δείξει θα πάρω τηλ να ρωτήσω όμως αν γίνεται!

Δημοσ.

Θα δείξει θα πάρω τηλ να ρωτήσω όμως αν γίνεται!

Καλησπέρα, σε ποιά τράπεζα είσαι συνδικαιούχος; αν Είσαι σε κάποιον λογαριασμό με άλλο άτομο μπορείς να ανοίξεις στην ίδια τράπεζα μόνο διότι υπάρχει ενεργό customer ID Ο λεγόμενος κωδικός πελάτη. Από την στιγμή που είσαι έστω συνδικαιουχος σε λογαριασμό μπορείς να ανοίξεις στην ίδια τράπεζα λογαριασμό με κύριο δικαιούχο μόνο εσένα. Οτιδήποτε με χρειαστείς στείλε μου διότι το ίδιο είχα πάθει και εγώ και πλέον έχω λογαριασμό μόνος μου.
Δημοσ.

Καλησπέρα, σε ποιά τράπεζα είσαι συνδικαιούχος; αν Είσαι σε κάποιον λογαριασμό με άλλο άτομο μπορείς να ανοίξεις στην ίδια τράπεζα μόνο διότι υπάρχει ενεργό customer ID Ο λεγόμενος κωδικός πελάτη. Από την στιγμή που είσαι έστω συνδικαιουχος σε λογαριασμό μπορείς να ανοίξεις στην ίδια τράπεζα λογαριασμό με κύριο δικαιούχο μόνο εσένα. Οτιδήποτε με χρειαστείς στείλε μου διότι το ίδιο είχα πάθει και εγώ και πλέον έχω λογαριασμό μόνος μου.

Γίνεται αυτο που περιγραφεις. Επιτρέπεται απο τα capital controls
Δημοσ.

Γίνεται αυτο που περιγραφεις. Επιτρέπεται απο τα capital controls

Ασφαλώς και γίνεται και μπορείς να το διασταυρώσεις και στην τράπεζα σου. Σε ποιά τράπεζα είσαι αν επιτρέπεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...