greekparot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 και στις δυο περιπτωσεις θα σου ερθει sms με το pin Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Το εκανα μεσα απο το site και ολα καλα (ενεργοποιηση και παραλαβη pin με sms) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Να ξέρετε πως έχει γίνει θεματάκι στα κεντρικά της LeuPay με τη μη δυνατότητα αλλαγής του PIN στις LeuPay VISA από τους Έλληνες χρήστες. Από τη πλευρά της LeuPay είναι εφικτή η δυνατότητα αλλαγής PIN. Ίσως κάτι παίζει με τα Ελληνικά ΑΤΜ. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να αλλάξει PIN και να ανεβάσει φωτογραφία από ATM της Euronet ή κάποιας ξένης τράπεζας στην Ελλάδα ;;
spartak1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Να ξέρετε πως έχει γίνει θεματάκι στα κεντρικά της LeuPay με τη μη δυνατότητα αλλαγής του PIN στις LeuPay VISA από τους Έλληνες χρήστες. Από τη πλευρά της LeuPay είναι εφικτή η δυνατότητα αλλαγής PIN. Ίσως κάτι παίζει με τα Ελληνικά ΑΤΜ. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να αλλάξει PIN και να ανεβάσει φωτογραφία από ATM της Euronet ή κάποιας ξένης τράπεζας στην Ελλάδα ;; Η euronet μπορεί να χρεωνει την αλλαγη Pin....
dimitris49 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 μονο σε αυτη την τραπεζα δεν εχω δοκιμασει αλλαγη pin https://www.hsbc.gr/1/2/gr/el/personal/everyday-banking/ways-to-bank/branch-atm εχει δοκιμασει καποιος ?
tarnanas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά είναι να πάρω μια επιδότηση από εσπα αν δώσω τον λογαριασμό από αυτόν εδώ θα μπορέσουν να τα βάλουν η θέλουν ελληνικό λογαριασμό!
dimitris49 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά είναι να πάρω μια επιδότηση από εσπα αν δώσω τον λογαριασμό από αυτόν εδώ θα μπορέσουν να τα βάλουν η θέλουν ελληνικό λογαριασμό! ελληνικο και μην ρισκαρης με το δημοσιο να δινεις αλλοδαπο λογαριασμο 2
alfeios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά είναι να πάρω μια επιδότηση από εσπα αν δώσω τον λογαριασμό από αυτόν εδώ θα μπορέσουν να τα βάλουν η θέλουν ελληνικό λογαριασμό! Πολύ τρελλή η σκέψη σου !!! 2
tarnanas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Λέτε εεε ο σκοπός είναι ότι δεν ξέρω αν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό καινούργιο λόγο με αυτά που γίνονται γιατί είμαι ➕ δικαιούχο
molot12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Λέτε εεε ο σκοπός είναι ότι δεν ξέρω αν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό καινούργιο λόγο με αυτά που γίνονται γιατί είμαι ➕ δικαιούχο Ρώτα στις τράπεζες πρώτα, ΜΗΝ διανοηθείς να δώσεις ξένο λογαριασμό σε Δημόσιο για να σου βάλουν χρήματα απο ΕΣΠΑ ...σκάβεις μόνος σου το λάκκο για να πέσεις ! 1
tarnanas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ρώτα στις τράπεζες πρώτα, ΜΗΝ διανοηθείς να δώσεις ξένο λογαριασμό σε Δημόσιο για να σου βάλουν χρήματα απο ΕΣΠΑ ...σκάβεις μόνος σου το λάκκο για να πέσεις ! Αυτό σκεφτόμουν και εγώ θα ρωτήσω όμως!!!! Ευχαριστώ πάντως
theopan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Υπερβάλλετε κάργα. Δεν ήξερα ότι ήταν παράνομο να έχουμε λογαριασμούς στο εξωτερικό! Απλά δεν μπορεί (λόγω capital controls αυτή την περίοδο) και δεν πρόκειται να σου πιστώσει ποσό το δημόσιο σε ξένο λογαριασμό. Γιατί -διαχρονικά νομίζω- απαιτεί ΙΒΑΝ από GR για τις παντός είδους συναλλαγές.
tarnanas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Υπερβάλλετε κάργα. Δεν ήξερα ότι ήταν παράνομο να έχουμε λογαριασμούς στο εξωτερικό! Απλά δεν μπορεί (λόγω capital controls αυτή την περίοδο) και δεν πρόκειται να σου πιστώσει ποσό το δημόσιο σε ξένο λογαριασμό. Γιατί -διαχρονικά νομίζω- απαιτεί ΙΒΑΝ από GR για τις παντός είδους συναλλαγές. Θα δείξει θα πάρω τηλ να ρωτήσω όμως αν γίνεται!
sioukiouroglou98 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Θα δείξει θα πάρω τηλ να ρωτήσω όμως αν γίνεται!Καλησπέρα, σε ποιά τράπεζα είσαι συνδικαιούχος; αν Είσαι σε κάποιον λογαριασμό με άλλο άτομο μπορείς να ανοίξεις στην ίδια τράπεζα μόνο διότι υπάρχει ενεργό customer ID Ο λεγόμενος κωδικός πελάτη. Από την στιγμή που είσαι έστω συνδικαιουχος σε λογαριασμό μπορείς να ανοίξεις στην ίδια τράπεζα λογαριασμό με κύριο δικαιούχο μόνο εσένα. Οτιδήποτε με χρειαστείς στείλε μου διότι το ίδιο είχα πάθει και εγώ και πλέον έχω λογαριασμό μόνος μου.
alfeios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, σε ποιά τράπεζα είσαι συνδικαιούχος; αν Είσαι σε κάποιον λογαριασμό με άλλο άτομο μπορείς να ανοίξεις στην ίδια τράπεζα μόνο διότι υπάρχει ενεργό customer ID Ο λεγόμενος κωδικός πελάτη. Από την στιγμή που είσαι έστω συνδικαιουχος σε λογαριασμό μπορείς να ανοίξεις στην ίδια τράπεζα λογαριασμό με κύριο δικαιούχο μόνο εσένα. Οτιδήποτε με χρειαστείς στείλε μου διότι το ίδιο είχα πάθει και εγώ και πλέον έχω λογαριασμό μόνος μου.Γίνεται αυτο που περιγραφεις. Επιτρέπεται απο τα capital controls
sioukiouroglou98 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Γίνεται αυτο που περιγραφεις. Επιτρέπεται απο τα capital controlsΑσφαλώς και γίνεται και μπορείς να το διασταυρώσεις και στην τράπεζα σου. Σε ποιά τράπεζα είσαι αν επιτρέπεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα