sioukiouroglou98 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Σε Visa Δεν γίνεται. Εγώ θυμάμαι στην MasterCard δεν μπορούσα.
spartak1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Εχω την εντύπωση οτι ειναι 1% , με ελαχιστη χρεωση 0,50€ Δικιο εχεις, εκ παραδρομης εγραψα 2% Εμένα τόσο με χρέωσε σε ολα τα ποσά. Αν θέλει κάποιος να σου στείλει γίνεται μονο με έμβασμα δίνοντας το IBAN που έχει στον λογαριασμό σου. Αν θες εσύ να μεταφέρεις χρήματα απο κάρτα σου τότε παλι γίνεται απλά θα πρέπει να έχεις η MasterCard Eurobank Debit η Alpha Bank MasterCard Debit που γίνονται μόνο αυτές δεκτές λόγο capital controls Σε χρεωσε τοσο γιατι εβαλες ποσα μικρότερα απο 50 ευρω/συναλλαγη. Αν εβαζες παραπανω θα χρεωνοσουν 1% επι του ποσου στην Mastercard άλλαξα pin δηλαδή μόνο σε visa δεν γίνεται; Στη visa της leupay δε γινεται αλλαγη Pin απο τα ΑΤΜ των 4 μεγαλυτερων τραπεζων
kamilopardali Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Στη visa της leupay δε γινεται αλλαγη Pin απο τα ΑΤΜ των 4 μεγαλυτερων τραπεζων γίνεται σε κάποια μικρότερη τράπεζα;
sioukiouroglou98 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 γίνεται σε κάποια μικρότερη τράπεζα;Δεν νομίζω. Όταν λες μικρή Τράπεζα τι εννοείς.
alfeios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δικιο εχεις, εκ παραδρομης εγραψα 2% Σε χρεωσε τοσο γιατι εβαλες ποσα μικρότερα απο 50 ευρω/συναλλαγη. Αν εβαζες παραπανω θα χρεωνοσουν 1% επι του ποσου Στη visa της leupay δε γινεται αλλαγη Pin απο τα ΑΤΜ των 4 μεγαλυτερων τραπεζων Μηπως γινεται με sms προς την Leupay ?
sioukiouroglou98 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Το pin δεν αλλάζει παρά μόνο αν δοκιμάσουμε σε όλα τα ΑΤΜ μου είπε. Μίλησα με την Λυδία από την leupay που μιλάει Ελληνικά.
spartak1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 γίνεται σε κάποια μικρότερη τράπεζα; Δεν ξέρω. Δοκίμασε το.
dimitris49 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μηνιαιο όριο ανάληψης πόσο έχει? ναι... 15000 ευρω
alfeios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μηνιαιο όριο ανάληψης πόσο έχει? Δες τη φωτογραφία
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2017 και με μια 2η καρτα τα ορια 2πλασιαζονται.
molot12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Kαλά αυτές τις Visa απο που τις στέλνουν; Η μια λένε ότι στάλθηκε απο 1/11 και ακόμα άφαντη...κοντεύει μήνας ! η 2η στάλθηκε στις 21/11 άρα...καλά Χριστούγεννα ; Και η παρούσα mastercard που λήγει τον Δεκέμβριο....του χρόνου ; Σε πόσο χρόνο τις παραλάβατε; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τελικά μετά απο επικοινωνία με email, Tην 2η Visa (για συγγενικό πρόσωπο) τελικά την παρέλαβα σήμερα σε 7 ημέρες και την ενεργοποίησα πανεύκολα μέσα απο το site https://www.leupay.eu με αποστολή του pin στο κινητό που είχα δηλώσει, όλα εντάξει ! Την 1η Visa παρόλο που το site λεει ''dispatched on 1/11'' δεν πρέπει να την ταχυδρόμησαν ακόμη. Λένε οτι θα έλθει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ως αντικατάσταση της mastercard που λήγει ! Περίεργο εγω είχα την εντύπωση πως θα έρθει και νέα mastercard προς αντικατάσταση Σας εσας που έληξε πρόσφατα η mastercard σας δώσαν νέα Μastercard, ή Visa ;
dimitris49 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Kαλά αυτές τις Visa απο που τις στέλνουν; Η μια λένε ότι στάλθηκε απο 1/11 και ακόμα άφαντη...κοντεύει μήνας ! η 2η στάλθηκε στις 21/11 άρα...καλά Χριστούγεννα ; Και η παρούσα mastercard που λήγει τον Δεκέμβριο....του χρόνου ; Σε πόσο χρόνο τις παραλάβατε; ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τελικά μετά απο επικοινωνία με email, Tην 2η Visa (για συγγενικό πρόσωπο) τελικά την παρέλαβα σήμερα σε 7 ημέρες και την ενεργοποίησα πανεύκολα μέσα απο το site https://www.leupay.eu με αποστολή του pin στο κινητό που είχα δηλώσει, όλα εντάξει ! Την 1η Visa παρόλο που το site λεει ''dispatched on 1/11'' δεν πρέπει να την ταχυδρόμησαν ακόμη. Λένε οτι θα έλθει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου ως αντικατάσταση της mastercard που λήγει ! Περίεργο εγω είχα την εντύπωση πως θα έρθει και νέα mastercard προς αντικατάσταση Σας εσας που έληξε πρόσφατα η mastercard σας δώσαν νέα Μastercard, ή Visa ; ολες οι master που λιγουν θα αντικατασταθουν με VISA πλεον ..τελος mastercard για leupay και leupay wallet.
greekparot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα, και εμενα ληγει η mastercard τωρα τον Δεκεμβριο και ηρθε η νεα καρτα σημερα (απο Βαρνα Βουλγαριας!!!) Visa (ανεπαφη). Τι προτεινετε να μπω στο site και να κανω activation απο εκει ή μεσω sms οπως γραφουν οι οδηγιες; Στην 1η περιπτωση θα μου ερθει sms με το pin;
alfeios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα, και εμενα ληγει η mastercard τωρα τον Δεκεμβριο και ηρθε η νεα καρτα σημερα (απο Βαρνα Βουλγαριας!!!) Visa (ανεπαφη). Τι προτεινετε να μπω στο site και να κανω activation απο εκει ή μεσω sms οπως γραφουν οι οδηγιες; Στην 1η περιπτωση θα μου ερθει sms με το pin; και στις δυο περιπτωσεις θα σου ερθει sms με το pin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα